eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.6هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فرمول و روش پخت ۱۰ نوع اش و سوپ ویژه کرونایی ها.pdf
817K
فرمول و روش پخت ۱۰ نوع اش و سوپ ویژه کرونایی ها.pdf آش کرونا سرما خوردگی استاد طالقانی ☎️ مشاوره تلفنی استاد آیت اللهی https://eitaa.com/joinchat/1028653114Cf360f099d9
سیب زمینی تخم مرغ دوپیازه پوره پوره با لایه مرغ پوره با قارچ و فلفل دلمه سیب زمینی سرخکرده با قارچ ربی کوکو سیب زمینی کوکو سبزی کوکوکاهو کوکو بادمجان کتلت بدون گوشت املت رولت تخم مرغ کباب سالاد ماکارانی پاستا با سس قارچ پاستا مرغ و قارچ الویه کیک قارچ تارت قارچ و اسفناج حلیم فلافل چیکن سمبوسه خوراک سبزیجات خوراک کدو بادمجان خوراک گوشت چرخ کرده خوراک مرغ عدسی خوراک لوبیا پیتزا سیبزمینی کشک کدو کشک بادمجان سیب زمینی شکم پر بادمجون شکم پر کدو شکم پر کدوبره سوپ اسنک سالاد مرغ کیک مرغ سالاد سیب زمینی انواع ساندویچ کبه قارچ سوخاری کیک گوشت بازم اگه چیز دیگه ای یادتون میاد و یاد دارین بگین😃 بچه ها یه لیست تپل آوردم براتون برای شام بعضیاش مرغ داره بعضی هاشم گوشت اما بدون اونام میشه بعضا و کلا بی گوشت زیاد داره گفتم که نقرس نگیرین و یکم فکر جیب شوهراتون باشین😁😍 سلام اینم برای اون دوستانی که انواع غذای شامی و بی گوشت و نونی میخواستن😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ چرا وعده ناهار زائد و غلط است؟ 👈 تا وقتی که غذا از معده گذر نکرده و هضم نشده نباید غذای جدید خورد. 👈 به طور متعارف غذا در سر معده 3.5 ساعت و در قعر معده 3 ساعت میماند، وقتی صبحانه خوردیم تا وقت ناهار هنوز غذا از معده عبور نکرده ، بنابراین وقتی ناهار می خوریم غذا روی غذا می آید. 👈 پس باید معده خالی شده و وارد کبد شود تا بتوانیم غذای بعدی را میل کنیم. اصولاً وعده های غذایی صحیح در شبانه روز فقط صبحانه و شام است. 👈 کسانی که می خواهند هم رژیم لاغری صحیح بگیرند و هم سطح سلامتی خود را افزایش دهند رژیم ترک ناهار بگیرند. 👈 پروفسور سمیعی حدود بیست سال است رژیم ترک ناهار دارد و با این سن و سال گاها روزانه بیش از بیست ساعت در اتاق عمل ایستاده کار میکند. «برگرفته از بیانات ارزنده حکیم حسین خیراندیش، پدر طب سنتی» سبک‌ تغذیه اسلامی @ashpaziIslami
علت خمیری شدن وسط کیک اول دستور اشتباه دوم تست نکردید کیک پخته زود دراوردید از فر سوم رعایت نکردن مقدار مواد چهار رعایت نکردن قالب مناسب پنج انتخاب نکردن دمای مناسب فر هر کدوم از این نگاتو رو رعایت کنید کیک خوبی تحویل میگیرید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من همون خانومی هستم که شیر تو قابلمه استیل گذاشتم یخچال فاسد شد مزه ش تلخ شده بود گذاشتم جوش اومد دلمه شد میخواستم اطلاع بدم شما این کارو نکنید تو قابلمه استیل غذا مذا تو یخچال نذارید غذا هم پختید اگر مایع هست مثه سوپ زود خاالی کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما علت اینکه ماست مایه میزنیم آب میندازه روش چیه؟ یا اینکه ماست ترش میشه چیه چطور میشه ماست سفت و شیرین درست کرد تروخدا کمکم کنید 😢🙏 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
**۹ سال بود از زندگیمون میگذشت و از بچه خبری نبود بخودم اومدم دیدم دارم میرم بعد از یه ماه خون گریه کردنام بلاخره شوهرم از یه خوشش اومد و قرار شد توافقی و بعد از بچه دار شدن خانمه بره دنیا رو سرم خراب شد شب عروسیشون به خواست همسرم رفتم شهرستان خونه مادرم که متوجه شدم یه جوری عجیب غریب شدم 😳....ادامه**😱👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علت ترش شدن ماست و آب انداختن آن :شیر داغ هست که مایه ماست ریخته میشه برای ماست شیرین اول شیربایدولرم باشه ومدت زمان نهایتا ۳ساعت باشه سلام میزان مواد لازم برای کیک ساده همراه با دمای یارو بگیدممنون ببخشید دمای فرببخشید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام در جواب خانمی که ماست شون آب مینداخت بگم که.؛ اگه میخوای ماستت شیرین بشه از مایه ماست شیرین استفاده کن. حتما هم شیر محلی باشه میتونی از جایی که شیر محلی میگیری یه کم ماست هم برای مایه از همونجا تهیه کنی. شیر که جوشید زیرش رو خاموش میکنی یه کم از داغی بیفته من با انگشت کوچیکم تست میکنم که زیاد داغ نباشه سرد هم نشده باشه ولرم رو به داغی باشه. مثلا اگه شما یه کیلو شیر دارین سه چهار قاشق مایه ماست رو با سه چهار قاشق از همون شیرتون قاطی میکنین که روون بشه به شیر اضافه کنین یه جای مناسب بذارین که ضربه نخوره و تکون داده نشه و روشو کامل بپوشونین که سرد نشه اگه سرد بشه نمیبنده. بعداز سه چهار ساعت نگاش کنید احتمالا بسته باشه بدون اینکه زیاد تکونش بدین بزارین سرد ترین جای یخچال و تا 24 ساعت ازش بر ندارین و تکونش ندین. اینجوری یه ماست سفت شیرین دارین😍 اگه وقتی میخاین بذارین تو یخچال دیدین روش آب انداخته هیچ مشکلی نیست آبش رو نمیخاد بردارین 24 ساعت که تو یخچال باشه آبش به خوردش میره. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام لطفا دلیل گنبدی شدن کیک رو بگید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE