eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.2هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
3.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گل سرهای زیبا ومتنوع روبانی برای دختران از گل بهتر شما با عشق ساخته میشن 😍 قبل از ساخت گل ها وضو می‌گیرم تا یه کار دلی خلق بشود و بر دل مهربان فرشته های نازنین شما بنشیند ❤😍😘 https://eitaa.com/joinchat/602276024C5462c98514
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ماجرای عجیب مردی که مرگش تایید شد و دوباره زنده شد! ▪️این قسمت: بازگشت ▫️تجربه‌گر : آقای عباس کامرانی منش و آقای مهدی صادقی برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
سلام کدورواهک میزنن که تردبشه مامانم هرسال درست میکنه خیلی خشمزه میشه درموردگوش فیل حتماشعله زیادبوده 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس هویچ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
سلام روش بن ماری کردن چطوریه خانوما تو دستورات زیاد میبینم؟ 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
سلام علت نپختن و مغز پخت نشدن گوش فیل شل بودن خمیره عزیزان 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 🍉🍉🍉🍉🍉 @menoeslami
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
کار با 👇 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 برای پخت کیک در توستر ابتدا المنت های بالا و پایین رو روشن کنید اگر توستر دارای پنجره هست سیم در وسط پنجره قرارداده یا اگر ندارد سه پایه فلزی بزارید بعد از اماده شدن مواد کیک و انتقال در قالب قبل از قرار دادن در توستر المنت بالا را خاموش کنید و قالب را بزارید داخل توستر.⭐️ خوب حالا درجه توستر همیشه 20 درجه کمتر از فر بزارید یعنی اگر در دستوری 170 درجه ذکر شده شما 150 درجه بزارید زمان پخت همان است در دستور ذکر شده اما بعد 25 تا 30 دقیقه کیک کامل پف کرده با خلال دندان تست کنید برای گریل کردن روی کیک اگر خواستید طلایی شود 5 دقیقه کافی هست المنت بالا را روشن کنید 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 کار_با_توستر چند نکته که باید برای استفاده از آون توستر به آن توجه کنید را ذکر میکنم👇👇👇👇 1⃣نکته اول :زمانی همزمان از فر بالا وپائین با هم استفاده کنیدکه در رسپی ذکر شده باشد . اغلب برای درست کردن مرغ درسته هردو فر باهم روشن میشن 2⃣نکته دوم:همیشه برای پخت انواع کیک و شیرینی و نان فقط فر پایین رو روشن کنید و بعد از تمام شدن تایم پخت فر پایین رو خاموش کنید و اگر لازم بود که روی نان یا کیک ویا شیرینی طلایی شود فر بالایی رو روشن کنید و هرگز دراین موقع از کنار فر تکون نخورید چون معمولا خیلی زود عملیات طلایی شدن انجام میشه و اگر دیر خاموش کنید شیرینی یا کیک یا نونتون میسوزه 3⃣نکته‌سوم:همیشه برای استفاده از آون توستر هر دمایی که در رسپی برای فر تعیین شده بود را بیست الی سی درجه کاهش دهید چون دمای فرهای برقی با فرهای گازی متفاوته 4⃣نکته‌چهارم:توجه کنید که مدت زمان پخت غذا در فرهای مختلف باهم فرق میکند و هرگز برای یک دستور نمیشود زمان دقیقی را تعیین کرد بنابراین همیشه 10الی15دقیقه مانده به زمان پایان طبخ در رسپی به فرتون سر بزنید شاید این زمان برای پخت در فرشما کافی باشد ویا شاید زمان تعیین شده در رسپی برای پخت غذا درفر شما کافی نباشد بنابراین شما مجبورید چند دقیقه بیشتر از زمان تعیین شده برای پخت غذاتون در نظر بگیرید که معمولا این زمان بین5تا15دقیقه هست باز هم تأکید میکنم این زمان هایی که ذکر کردم تقریبی هست و تنها با چند بار پختن غذا در فرتون میتونید زمان مناسب پخت در فرتون رو تعیین کنید. 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 5⃣نکته‌پنجم:برای جلوگیری از سوختن قسمت تحتانی کیک و شیرینی همیشه سینی آون توستر را در طبقه اول روی المنت پایینی قرار بدید و صفحه توری را در طبقه ی وسط بگذارید . قرار گرفتن سینی روی المنت باعث میشه از رسیدن حرارت زیاد به کف قالب کیک جلوگیری بشه ودر نتیجه کیک نسوزه . 6⃣نکته ششم:برای پخت کیک و شیرینی در فر حتما لازمه که از قبل فر را گرم کنیم و مدت زمان گرم کردن فر های گازی نیم ساعت‌هست یعنی نیم ساعت قبل از شروع پخت باید فر روشن شود تا گرم بشود . در مورد آون توستر چون کوچیکترازفرهای گازی هست 15 دقیقه برای گرم کردن خانومی میگفت دخترم میگه مامان مثل خاله باش همش از تو کاناالاش شیرینی و غذا میپزه خونه شون خوش میگذره تو فقط چرت پرت پلو میپزی 😂🤦‍♀ میخوام برم بچه خاله بشم😢 خانوما اشپزخونه گرم و فعال کلید بدست اوردن دل اهل خانواده س @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفک ترد مادران عصبانی که بچه ها رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند . مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🌷تولیدی محصولات کنجدی اردکان🌷 🍃مستقیم از تولیدی صد درصد طبیعی🍃 🌴تخفیف 10درصدی تا عید غدیر🌴 🌴بدون واسطه🌴 🌺🌷🌷🌷🌷🌷🌺 🌺🌷🌷🌷🌷🌷🌺 🌺🌷🌷🌷🌷🌷🌺 آدرس ما در ایتا: https://eitaa.com/joinchat/1869676719C703f6f1315
ایده و ترفند آشپزی
🌷تولیدی محصولات کنجدی اردکان🌷 🍃مستقیم از تولیدی صد درصد طبیعی🍃 🌴تخفی
محصولات طبیعی و مقوی و طبیعی اینجا رو از دست ندیدا پیشنهاد جالبی هم برای استفاده از تخفیف دادن😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠خانه ما آنجاست... ▪️این قسمت: بوسه عفو ▫️تجربه‌گر : خانم بهاره حسینی برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
سلام خسته نباشید من آب غوره طبیعی گرفتم چند بار صافش کردم با پارچه هم کردم اما باز هم تفاله داره کف هم داره و خیلی گاز داره اگه میشه علتش زود تر بهم بگید که چیکار کنم؟ ممنون میشم دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
سلام ممنون از کانال خوبتون ببخشید یه سوال داشتم برای ۵۰ نفر چقدر برنج و قیمه میخوام درست کنم چه مقدار نخود و پیاز و گوشت و بقیه مواد رو بزارم ممنون میشم راهنماییم کنید دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
سلام عید مبارک اگه میخواهید برنج ایرانی تون مجلسی و دون دربیاد چند مرحله برنج رو بردارید برای آبکش کردن،یعنی از وقتی جوش میاد یه ملاقه برنج رو خیلی زنده بردارید بریزید تو آبکش،بعد کمی صبر کنید دوباره یه ملاقه برنج رو بردارید،بعد کمی صبر کنید بقیه برنج رو خالی کنید(هرچی پیمانه بیشتر مقدار برداشتن برنج بیشتر بشه)برنج هوایی که زنده برداشتین با همون آب برنج وبرنج هایی که روش میاد کاملا میپزه نگران نباشید؛ بعد روی برنج روغن کنجد بزنید و قاطی کنید برنجتون به این روش کاملا دون و رستورانی میشه،ته دیگ هم با روغن کنجد خوشرنگ وترد میشه،وقتی برنجتون جوش اومد کمی آب نارنج یا آبلیمو بزنید هم سفید تر میشه هم دون تروقد میکشه دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
سلام خواستم به خانمی که درباره نخود پشه زده سوال کرده بودن بگم برای اینکه پشه های نخود از بین بره و دیگه پشه نزنه نخودها رو یه روز توی آفتاب بزارن بعد تمیز بشورن روی نخودها رو آب جوش بریزن. تا حدی که آب روی سطح نخودها قرار بگیره و به ازای هر کیلو نخود دو قاشق غذاخوری نمک داخل ظرف بریزن به مدت ۵ دقیقه بزارن بجوشه و بعد سریع توی آب کش خالی کنن و بدون اینکه بشورن بزارن توی آفتاب تا خشک بشه. فقط بعدا باید یادشون باشه که هر سری قبل از مصرف نخودها رو تمیز بشورن تانمکش شسته بشه و یا توی غذا نمک کمتری بریزن. این کار رو برای تمام حبوبات حتی حبوباتی که پشه نزده و سالم هست، هم میشه انجام داد. با این کار حبوبات دیگه هیچ وقت پشه نمیزنه. من این کار رو از مادرم یاد گرفتم. اگر انجام دادید و خوشتون اومد یه فاتحه برای شادی روح تمام مادرهای آسمونی بفرستید. دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیر کاراملی دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
سلام. روش بن ماری کردن یعنی ذوب ومایع کردن مواد به روش غیر مستقیم وبابخار آب. .ابتدا یه قابلمه یا کتری رو پر از آب میکنن روی حرارت میگذارن تا به جوش بیاد بعد اون ماده ای رو که میخوان بن ماری کنن داخل یه ظرف دیگه میریزن که بهتره از ظرف پیرکس استفاده بشه واون ظرف رو روی کتری یا قابلمه میزارن تا باحرارت بخار آب ذوب بشه. دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
سلام آب غوره که میگیرین باید بزارید چن ساعت جای خنک تا کامل ته نشین بشه بعد با پارچه صاف کنیم بله چون تازه هست گاز داره واگه درشیشه روببندید ممکنه سرریز بشه.پس بهترین روش که مغازه دارها هم از این روش استفاده میکنن این هست:طبق گفته خودشون آب غوره رو که میگیرن یک روز میزارن جای خنک بعد اونو صاف میکنن این طور دیگه نه گاز داره وخیلی هم زود صاف میشه.البته من خودم هم از همین روش استفاده میکنم جون هوا گرم هست میزارم یخچال فردا صاف میکنم. دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خونگی مامان بزرگ با سرکه دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
ایده و ترفند آشپزی
پنیر خونگی مامان بزرگ با سرکه دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت ا
. طرز تهیه پنیر خونگی اونم بدون قرص پنیر و فقط با سرکه😍😍 by: @changal.ir بالاخره موفق شدم پست این پنیر خوشمزه رو ادیت بزنم و براتون بذارمش🤭🤭 مواد مورد نیاز : ✅ شیر محلی : ۴کیلو ✅ سرکه : به میزان لازم ✅ نمک : به مقدار لازم طرز تهیه این پنیر معرکه😍 شیر رو به مدت ۵ دقیقه میجوشونیم و بعد که جوشید قاشق قاشق سرکه رو بهش اضافه میکنیم تا ببره✅ بلافاصله شعله گاز و خاموش میکنیم و متناسب باضائقه نمک اضافه میکنیم و مواد رو داخل کیسه یا توری که روی ابکش و لگن قرار دادیم میریزیم✅ یه قابلمه اب رو روی کیسه پنیر قرار میدیم و اجازه میدیم تا نیم ساعت بمونه و اب پنیر خارج بشه‌✅ و دراخرم پنیر هارو برش میزنیم و داخل اب پنیر میذاریم✅ پنیر ما بهمین راحتی آمادس😍✅ راستی ۴کیلو شیر ۶۰۰ گرم پنیر میده🤭🤭🤭 سلام من غزلم و با مامان بزرگم همسایه ایم بخاطر همین خیلی باهم وقت میگذرونیم و اشپزی میکنیم 😍😍 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده جالب دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠تفاوت دنیا با برزخ از نگاه یک تجربه گر مرگ موقت ▪️این قسمت: ادامه ماجرا ▫️تجربه‌گر : آقای محمد زمانی قلعه برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5