eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.7هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
من با ماکارونی آشیانه ای(فتو چینی) درست کردم🌸 ❤️@khanomie❤️
چالش**** برای جا افتادن انواع خورشت: قیمه، قورمه سبزی، مرغ، به، کرفس،... بهتر هست یک ساعت آخر پیاز را رنده کرده با روغن بزاریم بپزه و آبش که تموم شد و به روغن افتاد کمی سرخ بشه، ادویه و رب زده بعد به خورشت اضافه کنیم، هم خوش رنگ میشه هم خوشمزه تر. *هر چه پیاز بیشتر، خورشت خوشمزه تر* ❤️@khanomie❤️
چالش **** بهترین روش برای تمیزکردن سینگ ظرفشویی و شیرآلات استفاده از سرکه صنعتی هست، ده ساله به این روش تمیز میکنم شیرآلات خونم مثل روز اولش هست انگار نو خریدیم. هیچ کسی باورش نمیشه. ما ده سال پیش خونه ساختیم و شیرآلات و نصب کردیم. ❤️@khanomie❤️
سلام ما باغ داریم میوه دور ریز زیاد داریم میگید سرکه سیب چطور درست میشه؟ با چه میوه هایی میشه سرکه درست کرد؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خانوما جو رو چطور بپزم سوپم غلیظ و خوشمزه بشه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
مامانم کلا یک مدل کیک بلده درست کنه بعد برنامه های کیک پزیرو که میبینه مثلا طرز تهیه کیک توت فرنگی میبینه بعد کیک خودشو درست میکنه یک توت فرنگی میذاره روش باز فردا کیک خودشو درست میکنه یک خیار میذاره وسطش میگه اینم کیک خیار قناد رو دست مامانم هنوز نیومده😐😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ،روش پخت جو من فوق‌العاده آسان وبه طبع خانواده خوشمزه،،،،فقط باید جو ها خوب بپزن بعداز پخت نمک اضافه کنید ،خمیر دوغی که از کره بدست اوردین را با آب مخلوط کنیدتا کمی باز بشه سپس به اش تون اضافه کنید و حدود نیم ساعت بذارین روی حرارت ملایم باشه تا جابیافتد البته هراز گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.این روش پخت آش جو من هستش،حالا اگر حوصله داشتید میتونید همراه جوها برگ چغندر و چغندر اضافه کنید تا باهم بپزن سپس دوغیچه یا همون خمیر دوغ کره تون را اضافه کنید و در آخر کار هم پیاز داغ و ادویه آماده کنید اضافه کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما عصرتون بخیر خانوما وقتی اب سیب یا هویج میگیریم من خیلی دلم میسوزه تفاله ها رو میریزم دور راهی هست که بشه استفاده کرد از این تفاله ها؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تفاله سیب رو خشک کنید تف بدید بعتوان دم نوش استفادهکتید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که پیشمهاد دم نوش از تفاله سیب دادن حواستون باشه موقع دم کردم باید از این چای صاف کن های توری پارچه ای که تو قوری انداخته میشه استفاده کنید تا تفاله ها بعد تو استکان نیاد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای سرکه انگور من انگور رو داخل دبه می ریزم اب وسرکه میریزم بعد سی روز سرکه تند وتیزی دارم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی تو گروهی میگفتن برای تهیه سرکه👇 من انگور رو داخل دبه می ریزم اب وسرکه میریزم بعد سی روز سرکه تند وتیزی دارم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE