سلام 😇
من تازه عضو کانال تجربه،آشپزی اسلامی شما شدم 😊
میخواستم ببینم
. چهکار کنم که کیک هام پف کنه؟
. ترک نخوره؟
. به راحتی از قالب جدا بشه؟
. بوی زخم تخممرغ نداشته باشه؟
@T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید خدمت اون خانمی که گفتن به خاطرضررپنیرپیتزا،پیتزادرست نمیکنن:اول اینکه اگه توخونه خودتون باموادسالم درست کنی ولی کمی پنیرپیتزا بریزی خیلی کم ضررترازمال پیتزاهای بیرونه،دوم تواینترنت طرزتهیه پنیرپیتزای خونگی هست میتونی ازاونم استفاده کنی البته اینم بگم ماهاکه تجربه نداریم بخوایم پنیردرست کنیم میزنیم موادم خراب میکنیم همون بهتر که ازبیرون مارکای معتبرو استفاده کنیم
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
سلام.برای نچسبیدن کیک به قالب حتی اگه پیرکس باشه بهترین چیز ارده هست.من ارده میزنم راحت جدا میشه
مزه هم نمیده به کیک
#ایده
#شیرینی_پزی
@T_ASHPAZE
سلام بزرگوار
در جواب دوستی که برای پوک شدن کیک پرسیدن:
من برای سالم تر بودن کیک از وانیل استفاده نمیکنم ورنده پوست پرتقال میزنم
و بکینگ پودر خیلی کمی استفاده میکنم
اماااااا:
سفیده تخم مرغ رو اول جداگانه کاملا میزنم با ۴قاشق شکر که خامه ای بشه
و در آخرین مرحله به مواد اضافه میکنم و آروم زیر ورو میکنم
با این روش داخل فر و قابلمه کیک درست کردم و هر دو عالیه عالی شده
کاملا پوک میشه
#ایده
#شیرینی_پزی
@T_ASHPAZE
سلام وقت بخیر میخواستم به اون خانمی که برای پیتزا درست کردن جایگزین پنیر پیتزا سوال داشتن بگم بجای پنیر پیتزا میشه تخم مرغ استفاده بکنن داخل ی ظرف تخم مرغ رو بزنن بعدبریزن روی مواد پیتزاشون
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
سلام
من در مورد کنسرو کردن قارچ ، ذرت و هویج و نخود فرنگی کمک و راهنمایی میخواهم اگه کسی تجربه داره میشه به من کمک کنه ??
یه بار قارچ رو کنسرو کردم ولی روش کپک زد??
@T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو اموزش پنیر پیتزا در خانه
برای کسایی که پیتزای بدون ضرر میخواستن🌸
#ایده
@T_ASHPAZE
کانال سوال و جواب آشپزی
سلام خسته نباشید
خواستم درمورد این که خودمون خوراکی سالم وطبیعی درست کنیم توضیح بدم اگه بخواد حساب کنیم کلا اگه بخواد هزینش برامون زیاد نشه باید بنونیم اول تولید کننده باشیم مثل ترشی که سرکه طبیعی که همون محلی هستش
رو بلد باشیم درست کنیم که من خودم ده ساله شیره میپزم وسرکه درست میکنم
سرکه سیب هم درست میکنم که فوقلاده خواص زیاد داره
خودم قبلا ترشی با سرکه صنعتی درست میکردم که معدم کلا بهم میریخت عاشق ترشی هستم😊
یکی دوسال سرکه محلی از آشناها خریدم دیدم فوقولادس چون یک سوم آب جوشیده بهش اضافه میکنی ودیگه خوردن اندازش هیچ مشکلی پیش نمیاره
به فکر درست کردن سرکه افتادم و خودم دستورش گرفتم درست کردم
واقعا لذتی داره وقتی بتونی چیزی درست کنی 😄
هم شیره انگور هم سرکه انگور هم سرکه سیب درست میکنم و برای بچهام باشیره انگور شیرینی محلی بدون قندوشکر یا روغن درست میکنم😊
این رو هم گفته باشم باید ظرف واسباب درست کردن داشته باشی جاشم مهمه چون داخل آپارتمان نمیشه
برای کسی که طبیعی بخواد این چیزا مصرف کنه هزینش واقعا سنگین میوفته
#ایده
@T_ASHPAZE
سلام ببخشید میشه به این خانم که چیزای طبیعی مثل شیره و سرکه خودش درست میکنه بگین به ما هم یاد بده تا ماهم یاد بگیریم مخصوصا سرکه سیب و انگور .خیلی ممنون
@T_ASHPAZE
سلام
خانوما،دختر خانومای گل
هر چی
سوال آشپزی ،شیرینی پزی
،تجربه اشپزی و شیرینی پزی
فوت و فن اشپزی و شیرینی پزی دارید
برای بنده بفرستین با جون و دل بزنم کانال 😘
اون دسته از خانومهای با تجربه هم هر چی محصول خونگی تهیه میکنن اینجا بفرمایید
تا ان شالله بقییه خانومها هم انگیزه و انرژی بگیرن خودشون اماده کنن برای خانواده که سالم
خوری فرهنگسازی بشه ان شالله
خانمی هم که کار با تستر برقی رو خواستن عکس وسیله شونو بذارن تا بدونیم به چه شکله راهنمایی کنیم😊
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام پیشنهاد برای آشپزی یه غذای خوشمزه درجه یک بصرفه با ماهی پودنی
ماهی به این شکل که هرنوع ماهی که دارید با پیاز سیر ادویه نمک فلفل باکمی اب بپزید بعد بخت کامل تیغاشو دربیارید خورد کنید ماهی یا حتی کنسرو میتونید استفاده کنید سبزی که شامل گشنیز شنبلیله گشنیز ۳برابر شنبلیله باشه هست با سیر پیاز فراوون تفت بدید با یکم روغن سرخ کنید ادویه نمک فلفل بزنید با یه قاشق رب انار ماهی مخلوط کنید با برنج میل کنید هم غذای جدیده هم استفاده از ماهی خیلی راحت بصرفه میشه خودم همیشه با این مساله که حجم ماهی کم بود زیاد هم بذاری صرفه اقتصادی نداره ازون طرف هم با سیخ تیغ ماهی مشکل داشتیم همسرم حوصله بخرج نمیده با تمیز نمیکنه دخترم هم خودم باید واسش جدا کنم تیغاشو ولی اینجوری هم صرفه اقتصادی داره هم خوشمزس و موقع طبخ جدا میکنم تیغاشو کامل سر سفره راحتم😁😁😁😁
#ایده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
اگه ممکنه از اون خانمی که گفتن خودشون سرکه درست میکنن،می پرسین که چجوری درست میکنن؟میشه به ماهم یاد بدین؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم
خیلی درباره سرکه پرسیده بودن
من بار اولم بود امسال سرکه انداختم خدا رو شکر خوب شد و زود گرفت. مامانم گفت به خاطر دستته ولی خب یسری نکات داشت که رعایت کردم. به نظر خودم زیاد به دست و اینا ربط نداره خرافاته. اتفاقا خونمونم آپارتمانیه😁😁
اول انگورا رو میریزین تو یه دبه خشک و تمیز بعد دو سه تا لیوان آب بستگی به حجم انگورا داره و نصف لیوان سرکه اضافه میکنین.
میتونین اصلا اب و سرکه اضافه نکنین.
بعد دبه هارو میزارین یه جای نسبتا گرم و درش رو میبندین البته نباید خیلی محکم باشه چون قراره واکنش بده پس به فضا و هوا احتیاج داره.
بعد از دو هفته رنگ انگورا عوض میشه و پشه میزنه. وقتی پشه زد یعنی داره سرکه میشه. اگه انگور بازم داشتین میتونین روش اضافه کنین من هربار که انگور میخریدیم اضافه ها و دونه هاشو میریختم سر دبه.
بعد میزارین حداقل دو ماه تو یه جای نه خیلی گرم و نه سرد بمونه. بعد اگه درشو باز کنین بوی سرکه میده البته ترشیش به اندازه سرکه خریدنی نیست.
بعد چنگش میزنین تا انگورا له بشه اگه هنوز کامل ترش نشده بود دوباره درشو میزارین و یکی دو ماه دیگه بهش فرصت میدین اگه هم ترش شده بود تو یه قابلمه میریزین و میجوشونینش بعد از اینکه جوشی صافش میکنین . سروه شما آمادست.
البته مادر بزرگای ما میگن که سرکه زود چشم میخوره پس زیاد ازش تعریف نکنین جلو بقیه.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
تجربه بانوی....
خانمی که بابت پیتزا سوال کردن عزیزم تو نت پیتزای بدون پنیر هست
به اسم رژیمی هست
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
سرکه سیب خیلی ساده اس اول پاییز سیب پاییزی لازم به بهترین سیب نداره حتی ریزو معمولی هم باشه مشکلی نداره سیب تمیز میشوریم وچهار قاچ میکنید لازم نیست پوست بگیرید فقط هسته های داخل سیب رو درمیارید وداخل دبه میریزید حداقل دبه که انتخاب میکنید باید حدود ده لیتر باشه سیب که داخل دبه ریختید نباید پر بشه حدودا اندازه دولیتر آب خالی بمونه یک فنجان شکر روی سیب میریزید و اینقدری آب روی سیب میریزید که آب روی سیب رد نشه یعنی سر سیب از اب بیرون باشه ویک لیوان سرکه سیب بعنوان مایع سرکه داخلش میریزید و یک پارچه نازوک روی درب دبه میزارید وبا کش یا بن میبندید که نیوفته وچیزی داخلش نیوفته و ظرف سیب رو میتونید در اتاقی که آمدو رفت زیاد وجود نداره یا اگه چنین جایی نداشتید ی گوشه ای از آشپزخونه بزارید که جلوی دید نباشه یا کسی بجز خودتون بالاسرش نره در ضمن به من روز اول اون کسی که تجربه داشت گفت مهمه که حتما بدن تمیز وطاهر باشه مخصوصا با وضو انجام بدید خیلی بهتر هست بسم الله همیشه فراموش نشه 😊😊😊
این که چه وقت طول مبکشه بستگی به میگن هر دستی یجوره یکی دستش زود سرکه میشه یکی دیگه طول میکشه سرکه سیب من کلا بعد دوماه ترش میشه یعنی نه که آماده باشه مرحله دوم بعداز اینکه دیدید بوی ترش شدن میده مخصوصا مگسای ریز باید زده باشه که بهش مگس سرکه میگن بعد که به این مرحله رسید درضمن آب تصویه خوراکی یعنی جایی که زندگی میکنید از هر آب خوراکی که خودتون بدون جوشوندن اون مصرف میکنید مرحله اول داخل سیب باید ریخته بشه که گفتم اونقدر بریزی که روی سیب رو آب نگیره ودر ظرفمون حداقل جای دولیتر آب داشته باشه این دستور ما ظرف ده لیتری در نظر گرفتیم واین اندازهایی که گفتم اندبرمبنای اون کسی که اولین بارش میخواد انجام بده از همین قدر شروع کنه بهتره وقتی به مرحله دوم که سرکه مگس زده وبوی ترشی میده رسید آب جوشیده داخل دبه میریزید تا ظرف پربشه حداقل دوبندانگشت خالی بمونه بهتره دوباره درش میبندید با همون پارچه ومیزارید بمونه باید جای دبه سرد نباشه آشپزخونه مناسبتره فقط جلوی دید یا جلوی رفتو آمد نباشه ی کنجی از آشپزخونه بهتره که گرمتره ماهی یکبار بهش سر میزنید با وضو باشید بهتره
موقعی سرکه شما رسیده که روی آبش یلایه کرم رنگ مثل ژله بسته باشه نباید تکون بخوره تا موقعی که این لایه زخیم شده باشه واگه مگسای کوچولو دیدید نگران نباشید طبیعی هست 😊😊
انشاالله که درست کنید به خوشی استفاده کنید 🌺🌺🌺
در ایام عید سیب هایی که هست آخرای عید میتونید باز سرکه درست کنید 🌸🌸
حالا مرحله آخر که متمعن شدید سرکه شده کیسه از جنس نخی مثل کیسه جای برنج ایرانی که تمیز شسته و رنگ نوشتهاش متمعن شدید رنگ پس نمیده داخل صافی میزارید وآروم سرکه خالی میکنید داخل کیسه ولی نزارید سیبها خارج بشن یا اگه هم ریخته شد داخل کیسه وقتی قشنگ سرکه خالی شد از کیسه رد شد باز همون سیبا دوباره برگردونید داخل ظرف ودوباره آب ببندید همون مثل مرحله اول انجام بدید ی دور دیگه به شما سرکه میده انشاالله 💐💐
توجه داشته باشید حتما داخل شیشه سرکه نگهداری کنید چون خاصیتش حفظ میکنه تا دوسال هم مشکلی براش پیش نمیاد
خوشحال میشم اگه سوالی باشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خداقوت از کانال عالیتون
من کوکو سیب زمینی درست کردم
خیلی چسبناک شد به سختی تونستم قالب بزنم میشه بگید چه کارکنم
۲تاتخم مرغ برای نیم کیلو سیب زمینی با۲قاشق اردنخودچی وکمی بگین پودو ادویه جات زدم بعد دیدم کوکوم خیلی چسبناک مقدار کم جوش شیرین زدم خوب نشد میشه راهنمای کنید ممنون
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام و عرض ادب خدمت شما و تمامی دوستان
چند پیام تو کانال دیدم در رابطه با خوراکی های سالم از قبیل نمک و آب و روغن...
البته من اون خانمی که شما گفتید نیستم اما چون خودم تغذیه م رو درست و سالم کردم گفتم توضیحی بدم.
کلا در طب ایرانی اسلامی ۳ رکن وجود داره که خیلی مهمه...(آب،نمک،روغن)
سم سفید همون نمک و شکر هست که در بازار موجوده.. و واقعا مضر
نمک جایگیزنش 👈 نمک دریا
روغن 👈 روغن زیتون ،ارده کنجد، دنبه و روغن شحم (البته روغن شحم برای افراد میانسال و مسن توصیه نمیشه).
آب👈 آب رو بجوشونید وقتی خنک شد تو بطری بریزید و کمی گلاب بریزید. گلاب خیلی خوبه به تدریج برای پوست عالیه.
شکر👈شکر قهوهای یا سرخ(البته شکر سرخ برای آقایون خوب نیست،،، برای مربا و ... از شکر قهوهای استفاده کنید.)
چای👈 انواع دمنوش ها مثل به لیمو، گل گاو زبون،سنبل طیب، بهارنارنج، دارچین ،زنجبیل و ....... که به مناسب فصل میشه استفاده میشه .که تو این فصل دارچین و زنجبیل برای گرمای بدن خوبه...
و تا میتونید از محصولات کارخانه ای به هیچ عنوان استفاده نکنید.
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عج صلوات🌸🌸
#پاسخ
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
سلام
امیدوارم حال دلتون خوب باشه😇 یکی از دوستان راجب کنسرو کردن قارچ و .. پرسیده بودند...
بنده فقط از این روش قارچ هامو کنسرو میکنم و ماندگاری عالی داره 👌🏻
وبه هرکسی دستورشو دادم خیلی راضی بودن
قارچ رو خرد کنید و بعدش بشورید
در ابتدا بزارید اب جوش بیاد و مقداری نمک (در حدی که مزه کردید احساس کنید این اب نمک داره) و مقدار کمی ابلیمو برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ...
قارچ هارو داخل اب جوش حاوی نمک و ابلیمو بریزید 20 دقیقه بگذارید بپزه
بعد از اون قارچ رو جدا کنید و ابش رو هم نگه دارید بعد از سرد شدن ظرف شیشه ای که درش فلزی باشه استفاده کنید
قارچ رو داخلش بریزید و از ابی که کنار گذاشتید ظرف رو پر کنید و درشو محکم کنید و 20 دقیقه ظرف رو برعکس کنید
فقط یک نکته برای غذاهای فست فودی مثل پیتزا قبلش قارچ و تف بدید وگرنه اب میندازه.
اگه از این روش استفاده کردید و راضی بودن برای امواتم صلواتی هدیه کنید🌸
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
شوخی😂
یه بارم مامانم با همه قهر کرده بود ناهار خورشت کرفس درست کرد، توی ماست و سالاد هم کرفس خورد کرد😐🙄😂
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
از دوستان میخوام در مورد ماهی صحبت کنن
چه جوری بوی ماهی رو بگیریم
چه ماهی خوبه و خوشمزه هست
شکم پربخوایم چیکار کنیم
چه جور مزه دار شه
ماهی فروشی خوب تو قم سراغ دارین بگین.
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عزیزم
خانومی گفتن ماهی خوب ماقزل آلااستفاده میکنیم
آقامون پودر سوخاری گرفته بود روی اون دودستورنوشته بود
من بادستورهای مختلف درست کرده بودم
ولی گفتم یکبارهم اینو امتحان کنم
یه تیکه ازماهی که بخوام درست کنم اول آب جوش میارم داخل آب جوش یه پیاز کوچک ونمک وزردجوبه میریزم ماهی میذارم داخلش دوقل که زد درمیارم
داخل آردسفیدبعدتخم مرغ بعدآردسوخاری چنددقیقه صبرمیکنم بعدداخل روغن داغ سرخ میکنم خوشمزه میشه دیگه بوی زخم نمیده☺️ان شاءالله مفیدباشه.
ماازفروشگاه جانبازان شعبه ی پردیسان خریدمیکنیم.
التماس دعا💝
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE