eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.1هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فایده ماست خانگی درون ظروف سفالی👇 داخل ظرف سفال هم سالم تره و هم اینکه اگه ماست رو برداری براخوردن وباز اب بندازه دوباره ظرف سفالی اب رو میکشه خیلی جالبه ونکته اینکه خوداب ماست منشاپروتیئن هستن . یه چیز دیگه اگه مایع ماست شیرین باش ه ماست شیرین میشه واگه ماست ترش دوست دارین مایع ترش بزنید ماست ترش میشه 😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما ی نکته درباره تخم مرغ و ماسن تو بعضی غذاها ته چین ماهی به لحاظ بافت ته چین از نظر تغذیه ای مناسب نیست چون در بافت اصلی همه ته چین ها ماست و تخم مرغ هست و پختن ماهی با ماست و تخم مرغ ممنوعیت داره در ته چین ماهی، هم ماست وجود داره هم تخم مرغ و به لحاظ تغذیه ای به شدت مضر هست در کوکو ماهی هم تخم مرغ بکار رفته که با هم سازگاری نداره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
بجای پودر ژله از اب البالو استفاده کنید و بجای شکر سفید از شکر قهوه ای بنظر یه جور پاستیل طبی میشه برای مادرانی که می خوان بچه ها رو از پاستیل خوکی بگیرن 🌹 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
برای معده ی رطوبی سوال شده بود که چ صبحانه ای مناسبه باید بگم مهم درمان معده هست گرم‌کردن و تقویت معده روغنمالی خود معده استفاده از نمک دریا حتما قبل و بعد از غذا نمک و اویشن عدم استفاده از آب حین غذا خوردن اگر کبد گرم و تمایل ب اب زیاد باشه باید کبد رو خنک کرد خیلی از چاقیها از اب خوردن زیادیه با سرکنگبین با سرکه زدن ب محل کبد با حنا و سدر ب بدن و اصلاح تغذیه عدم استفاده از فلفل و سیر و پیاز.... کبد خنک میشه... سویق ناشتا کبد رو خنک میکنه و معده رو تقویت پنیر برای معده های خیلی سرد مناسب نیست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام شکر سرخ بیشتر خاصیت درمانی داره و طعمش همه پسند نیس و اما شکر قهوه ای برای مصارف شربت و کیک و شیر و.. مصرف میشه که البته رنگ دهی داره طعمش هم خوبه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
وعده صبحانه چه بخوریم⁉️ ✅وعده صبحانه وقتش حدود ۴ ساعت قبل از اذان ظهر می باشد 🔹یک لیوان شیر طبیعی گاو بهمراه هفت عدد خرما 🔹یک قاشق غذاخوری مخلوط سه شیره (انگور، خرما، توت) 🔹یک لیوان دمکرده بادرنجبویه (چای حضرت علی ع)، سنا، به، زیره و بابونه به همراه عسل 🔹یک لیوان کوچک یکی از دمکرده های دارچین، آویشن، اسطوخدوس 🔹سویق گندم یا جو یا سیب بمیزان یک یا دو قاشق بصورت خشک یا همراه روغن زیتون (برای کودک بهمراه شکر سرخ) 🔹یک قاشق شکر سرخ (طبرزد) 🔹یک قاشق مرباخوری عسل چندگیاه 🔹یک عدد شلغم 🔹نان سبوسدار با مربای هویج یا بِه 🔹نان تست با روغن زردگاوی یا روغن شحم گاو 🔹هلیم با طریقه پخت اسلامی 🔹آش حبوبات، آش برنج، آش سبزی همراه با مصلحات 🔹یک کاسه نخود پخته یا باقلای طبیعی پخته (باقلای طبیعی ریز برای افراد فاویسم همراه صفرابر، بلا مانع بلکه نافع است) 🔹۷ عدد خرما (بخصوص برنی) 🔹آب پرتقال یا آب خربزه با خرما   @ashpaziIslami
خانمها اگر میخواد ماستتون قشنگ رو بگیره وقتی مایع را میزنید شیرتون وقاطی نکنید از همون کناره ها ووسط ظرف بریزید تکونش هم ندید من کمی نمک هم به مایع ماست میزنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستان من حدود 5 کیلو زیتون دارم نزدیک 2 ماهه توی آب نمک بودن اما هنوز خیلی تلخن به نظرتون چکار کنم؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام کدوم درخت های به برگشون برای دم نوش خوبه رنگ میده ؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما راه اسون برای لواشک درست کردن بلدید بچه هام خیلی لواشک دوست دارن میخوام درست کنم بلد نیستم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما من یک تجربه دارم بهتون میخوام بگم😁 توی خورشت فسنجون رب انار بازاری ریختم اصلا ترش نبود اومدم رب الوچه زدم اینقدر خوشمزه و ترش شد که از رب انارم خوشمزه تر شد پیشنهاد میکنم فصل الوچه بگیرید رب درست کنید برای توی غذاها تا کم کم جایگزین رب گوجه فرنگی کنیم اون رب رو یکی از دوستان شمالیمون برامون فرستاده بودن مونده بودم کجا استفاده کنم خودمم رب الو سیاه درست کردم اما چون الوش شیرین بود ربش ملسه به شیرین میزنه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خانوما شما برای رنگ برنج از چه رنگهای طبیعی استفاده میکنید اینقدر زعفرونی فقط استفاده کردیم خسته شدیم تنوع میخواهیم😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام درجواب کسی ک درمورد تلخی زیتون پرسیده بود... روی زیتون بصورت عمودی باچاقو خط عمیق بندازید تاهسته سه تاخط کافیه... وبعد دراب نمک بزارید و هروز یا دوروز یکبار خودتون اب زیتونو بچشید تلخ شده ابشو باید عوض کنید.. انقد اینکارو کنید ک ابش دگ تلخ نباشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
بازیگر سریال پایتخت قطع عضو شد😱 میتونید حدس بزنید کدوم یکی از بازیگراس؟ بازیگری که فیلمبردار صحنه را کشت😐 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
برا لواشک درست کردن هرنوع میوه بدون آب بپزید ازسبد ردکنید کیسه فریزر روباز کنید کف سینی بذارید وروش مایع لواشک روبریزید بذارید آفتاب به ذائقه خودتون در زمان پخت نمک اضافه کنید روغن هم نزنید سینی رو ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام این برا دوستی که رنگ دادن برنج میخواست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
اول باید دو سه روز مدام آب فقط میریختید تو زیتون و تلخیشو میگرفتید بعد نمک میزدید و شورش میکردید الان باید همون مقدار که میخواید مصرف کنید رو بردارید بریزید تو آب روزی چندین بار ابشو عوض کنید تا شوری و تلخیش بره البته بازم چون از اول تلخیشو نگرفتید بازم یکم تلخیش می مونه بانو. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام اینم رب الوی من خیلی خوشمزه مبشه برای صبحانه هم نوش جان کرد بینهایت مفید برای معده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای تخلخی گرفتن زیتون من تا ۴۰ روز فقط اب میریختم روزی دوبارم ابشو عوض میکردم روز ۴۰‌سنگ نمک خریدم با ابغوره ریختم روی زیتونا عالی شد سنگ نمک بخاطر اینه که هرچقدرم زیتونتون موند له و بدمزه نشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام رب آلو چجوری درست میشه ؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم همه رب ها شبیه رب گوجه فرنگی هست اول باید اب میوه رو گرفت الو رو باید اول همینطور درسته تو اب ریخت گذاشت رو گاز بجوشه تا گوشتش براحتی از هسته جدا بشه خوب که له شد روی ابکش میریزی ابش کشیده بشه تفاله هاشو هم حسابی میچلونیم تا حیف و هدر نره بعد اب که کامل گرفتید روی گاز میذارید تا بجوشه و اب اضافیش تبخیر بشه به اخر که نزدیک میشه سفت میشه مرتب هم میزنیم تا ته نگیره به اخرش که تزدیک میشه چون سفت میشه مثل رب گوجه فرنگی میپره من در قابلمه رو نیمه بسته میذارم که اطراف نپره به اندازه ای که خواستیم سفت شد رب ما اماده هست نوش جون ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوم برای رنگ برنج لبو رو رنده کنید بذارید خشک بشه اسیاب کنید رنگ سرخابی و صورتی خوشرنگ طبیعی دارید برای برنج،ماست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستان خیار شور من خیلی شور شده چی کار میتونم بکنم الان لطفا راهنماییم کنید؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانما گل پونه کوهی واسه خوردن خوبه آیا مامانم بنده خدا یک شیشه برام جمع کرده بوده و خشک کرده میگه از برگای پونه بهتره درسته آیا؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانما قارچ تو خوراک لوبیا تفت بدم یا همینجور بریزم کدوم بهتره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام 2کیلو انار گرفتم انقدر ترش هست که نمیشه خورد چه کارش کنم🤔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
یکی از دوستان گفته بودن هسته ی هلو وکلا هسته های تلخ رو میشه شیرین کرد واستفاده کرد میشه دقیقا توضیح بدید چطوری؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من همون مرضیه خانم هستم که روش کنسرو کردن رو بهتون گفتم واسه لواشک درست کردن من امسال برداشتم گوشت الوها رو با چاقو جدا کردم مثل وقتی که سیب پوست میگیریم هسته شو کنار گذاشتم بعد اینها که کامل شد تو مخلوط کن ریختم یعنی قشنگ گوشت و پوست الو پوره شد خود پوست الو هم چون ترشه لواشک رو خوشمزه تر میکنه و برای معده هم خوبه و با این روش دور نمیریزم بعد مواد رو روی گاز گذاشتم چتد قل که زد گذاشتم سرد شد بعد روی سفره پهن کردم توی حیاط جلو افتاب خشک شد خوبی این روش اینه که پوست الو دور ریخته نمیشه و لازم نیست تو ابکش پنجه بزنی ابو از تفاله الو جدا کنی کار تمیز تر هست حتما امتحان کنید دوستان براحتی تو اپارتمان هم هر لواشکی میتونید درست کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خوراک یک غذای ابکی هست همینطوری هم میشه بریزید قارچو خانومی که خیارشورشون شور شده ابشو بهتره عوض کنن هرچند اون خیار شوری رو جذب کرده ان شالله که کمی پس بده نمکشو ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که گفتن انار ترش دارن چکار کنن با آب سیب مخلوط کنین آب انار و نوش جان کنین برا رب مقدارش کمه چون ابش رو بگیرین وبزارین بجوشه خیلی کم رب میده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE