eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.2هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
6.7هزار ویدیو
9 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان خیار شور من خیلی شور شده چی کار میتونم بکنم الان لطفا راهنماییم کنید؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانما گل پونه کوهی واسه خوردن خوبه آیا مامانم بنده خدا یک شیشه برام جمع کرده بوده و خشک کرده میگه از برگای پونه بهتره درسته آیا؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانما قارچ تو خوراک لوبیا تفت بدم یا همینجور بریزم کدوم بهتره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام 2کیلو انار گرفتم انقدر ترش هست که نمیشه خورد چه کارش کنم🤔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
یکی از دوستان گفته بودن هسته ی هلو وکلا هسته های تلخ رو میشه شیرین کرد واستفاده کرد میشه دقیقا توضیح بدید چطوری؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من همون مرضیه خانم هستم که روش کنسرو کردن رو بهتون گفتم واسه لواشک درست کردن من امسال برداشتم گوشت الوها رو با چاقو جدا کردم مثل وقتی که سیب پوست میگیریم هسته شو کنار گذاشتم بعد اینها که کامل شد تو مخلوط کن ریختم یعنی قشنگ گوشت و پوست الو پوره شد خود پوست الو هم چون ترشه لواشک رو خوشمزه تر میکنه و برای معده هم خوبه و با این روش دور نمیریزم بعد مواد رو روی گاز گذاشتم چتد قل که زد گذاشتم سرد شد بعد روی سفره پهن کردم توی حیاط جلو افتاب خشک شد خوبی این روش اینه که پوست الو دور ریخته نمیشه و لازم نیست تو ابکش پنجه بزنی ابو از تفاله الو جدا کنی کار تمیز تر هست حتما امتحان کنید دوستان براحتی تو اپارتمان هم هر لواشکی میتونید درست کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خوراک یک غذای ابکی هست همینطوری هم میشه بریزید قارچو خانومی که خیارشورشون شور شده ابشو بهتره عوض کنن هرچند اون خیار شوری رو جذب کرده ان شالله که کمی پس بده نمکشو ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که گفتن انار ترش دارن چکار کنن با آب سیب مخلوط کنین آب انار و نوش جان کنین برا رب مقدارش کمه چون ابش رو بگیرین وبزارین بجوشه خیلی کم رب میده ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام .من از اون انارها دارم ابش رو با ابمیوه گیری گرفتم می خوریم برا این فصل که سرد وخشکه مناسبه میتونید هم انارها رو دونه کنید و بدارین خشک بشه و ناردونه های خوشمزه درست کنید برای انواع غذاها ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من مدیر کانالم یک تجربه داشتم براتون میفرستم خانوما استفاده کنید اگه خوششون اومد برای مامانم فاتحه بدید😁 ببینید من جدیدا از یکی از خانومای فامیل یه تجربه یاد گرفتم دیدم ایشون تو بطری های نوشابه برنج ریخته😳 مثلا فرض کنید یک گونی برنجو تو چند تا بطری ریخته بود تو کابینت گذاشته بود دیدم گفتم اینا چیه حاج خانوم ؟ گفت عزیزم من یک نفرم تا همه برنجو مصرف کنم برنج خراب میشه تو بطری نوشابه چون هواکش نداره تا مدت زیادی سالم میمونه هر خوراکی خشکی که بخواهی بیرون یخچال نگه داری میتونی تو بطری نوشابه بریزی میتونی مدت طولانی نگهداری کنی و خراب نمیشه جونور نمیذاره من چون شیرینی پزی میکنم ارد شیرینی رو تو بطری ریختم چون تو یخچالو اشغال کرده بود و بطری ها رو تو کابینت گذاشتم الان مدت زیادیه که بیرون یخچاله و شته نذاشته یا لوبیا چشم بلبلی رو چون حساسه باید داخل یخچال نگهداشت تو بطری ریختم راحت تو کابینت نگه میدارم خراب نمیشه شما هم هر پودر یا حبوبات یا هر چیز خشکی رو میتونید تو بطری نوشابه نگهداری کنید فضای یخچال و فریزر رو باز کنید برای وسائل دیگه امیدوارم از این تجربه استفاده کنید مامان منم دعا کنید بگید خدا مامان ستایش رو بیامرزه عجب راه راحتی هست دیگه از جک و جونور زدن راحت شدیم😂 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
طرز تهیه انگور برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب، سبب کپک زدن آن می‌شود، پس‌ از آن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته می‌توان خود انگور را هم در ظرف ریخت.هرچه انگور مورد استفاده شیرین‌تر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترش‌تر است). در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول می‌کشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا می‌آید(تغییر اول)، پس از مدتی تبدیل به سرکه می‌شود و تفاله آن پایین می‌آید(تغییر دوم)، شرطش آن است که پس از تبدیل‌شدن اولیه (حدود ده روز) درب ظرف را باز کنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث می‌شود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند از 40 تا 90 روز طول می‌کشد.روش دیگر این است که بعد از ده روز به آن سرکه کهنه اضافه کنند زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند باز هم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه از روایات برداشت شده، باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن است. هرگز نباید بعد از چهار روز مجددا به مواد اولیه انگور اضافه نمود. فقط در فاصله چهار روز اول می توان مواد اولیه را افزایش داد. متاسفانه در میوه فروشی ها هر شب میوه ها و انگور های تورک شده را به خمره بزرگ اضافه می کنند و ممکن است اینکار بیش از ده ها روز ادامه داشته باشد که سبب خراب کردن سرکه از حالت صحیح اسلامی می شود. جهت تکمیل بحث در تولید سرکه، قند میوه طی یک هفته ابتدا به الکل تبدیل میشه! هفته اول که باکتری های مخمر قند رو تبدیل به الکل میکنن ، سرکه میجوشه و بالا میاد و زمان باز گذاشتن در سرکه هستش (۲۰ سانت از بالای ظرف خالی باشه جهت جوشیدن سرکه، وگرنه سرریز میشه) بوی الکل مگس سرکه رو میاره باکتری های سرکه توسط مگس سرکه ، به سرکه منتقل میشن و الکل رو تبدیل به سرکه میکنن اصطلاحا میگن بهترین سرکه، سرکه ای که اول شراب بشه! که در روایت هم اومده قند میوه ها تبدیل به الکل اتانول یا اتیلیک میشن (خوراکی) الکل چوب متانول یا متیلیک نام داره (سمی و غیرخوراکی) چوب انگور و سیب باید جدا بشه اینکه میشنوین عده ای مشروب خوردن کور شدن مردن، حاوی الکل صنعتی (همین متانول که گفتیم) بوده پس سرکه اولش الکل میندازه و باید بندازه از هر میوه و خوراکی شیرین میشه سرکه درست کرد و یا خوراکی های حاوی نشاسته (خرما، هلو، شلیل، برنج، گندم، جو، باقیمانده میوه ها و ریشه ها) شراب هم اگر هوا بکشه بمونه در نهایت تبدیل به سرکه میشه سرکه طی ۴۰ روز درست میشه، بعد هر چقدر بیشتر بمونه، تندتر میشه زمانی سرکه کاملا آماده اس که ماده ای سفید و ضخیم و ژلاتینی روی مواد میبنده که به اصطلاح کرمانی ها مادرو میگن بهش این علامت مرغوبیت سرکه و آماده شدن صددرصدی سرکه اس سرکه کهنه خواص بیشتری داره اگر سرکه بعد از چند ماه ترش نشد، یک کف دست نان روی مواد میزارن، جهت رساندن باکتری های مخمر و کمک به فرآیند تولید باکتری ها سرکه باکتری های مضر معده و گوارش رو از بین میبره و آنتی بیوتیک طبیعی محسوب میشه و خود سرکه حاوی باکتری مفید هستش که باعث تقویت و تعادل فلور میکروبی معده و روده ها میشه و حاوی مواد پروبیوتیک هستش برای میوه هایی که خیلی شیرین نیست، کمی عسل یا شکر اضافه میشه در صنعت از شکر، الکل تولید میکنن یا از نشاسته سیب زمینی، ذرت، چغندر ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.خواهر خوبم لطفا از سرکه های صنعتی استفاده خوراکی نکنید .خواهش میکنم. ما فامیلی فقط برای نظافت و شستشوی سینک ،روشویی .ظروف استیل.کریستال .آینه و شیشه های منزل استفاده میکنیم. همچنین برای ضد عفونی لباسشویی و ظرفشویی. والسلام.🙋‍♀ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE