eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
2.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ زبانت ضعیفه ؟ ♨️ دنبال یه استادی که یه شبه انگلیسی ات رو از صفر به بیست برسونه ؟🤩 من «فاطمه صادق احمدی » سالها سابقه تدریسم در بالاترین سطح مدارس ایران رو در اختیارت میذارم که با صد در صدی ما امسال بهترین نمره رو از درس زبان انگلیسی بگیری 💯 خودت استاد میشی😍👨‍🎓👩‍🎓 🔻 بزن رو لینک زیر و 😳 😳 رو از ما «هدیه» بگیر 👇🎁👇 https://eitaa.com/joinchat/835059907Cd75dc7fc5c عدد 6 رو به آیدی زیر بفرست از استاد نمونه تدریس، اطلاعات دوره ها و مشاوره رایگان بگیر 👇 @parmida2022 🎓 پر استقبال ترین دوره ی آموزش زبان کشور
سلام دوستتان میخوام تجربه مو از نگهداری کره محلی یا مسکه براتون بگم هم میتونید مثل عکس فریز کنید هر بار یک قسمتشو بکنید و مصرف کنید اما من چون از فریزری خوشم نمیاد یه راه دیگه نگه میدارم تازه تازه کره محلی بخورم😁 من همون موقع که کره محلی رو از فامیلمون میخرم دوغشم میخرم میارم میریزم تو ظرف در بسته کره رو هم میریزم تو دوغش این دوغ مدت زیادی تو یخچال ماندگاری داره من تا سه ماه هم نگه داشتم فقط حتما باید کره بره زیر دوغ از دوغ نزنه بیرون ظرفشم درب دار باشه بوی یخچال نگیره شما هم اگه تجربه خوبی دارید خسیس نباشید به ما هم بگید🤦‍♀🤦‍♀😅 کسی که در کودکی تحقیر شود عمرش صرف این می شود که مدام به اضطراب های خود رسیدگی کند فرزندانتان را تحقیر و سرزنش نکنید اول سرچ بعد سوال ┄┅┅❅🤰🤱👶👩‍🦰🤰🤱❅┅┅┄ سوالات بارداری و زایمان😁👇 @farzandbano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام در جواب دوست عزیز که مهمون پاگشا دارن عزیز منم مثل شمام و خیلی از این رفتارا ناراحت میشم ولی خودم به زندگی مشغول میکنم من برای ژله پیشنهاد میکنم ژله رولی که شکل گل میشه درس کنید دستورش اسونه با ی بستنی درس میشه از اینترنت بگیرید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام ستایش خانم می خواستم از خانما بپرسم که چرا خمیر من پف نمیکنه من تمام نکات رو رعایت می کنم اما خمیرم پف نمی کنه . اگه کسی میدونه لطفا بگه ممنون 🌷 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام لطفا طرز تهیه سس مایونز سالم هم بگید لطفا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام، طاعات و عبادات قبول 🌼 میشه از خمیرهای چونه ی نانوایی ها برای درست کردن پیتزای ماهیتابه ای استفاده کرد؟ کدام خمیرنان، لواش، تافتون، سنگک، یا بربری؟ کدوم بهتر میشه الان میخوام برم بیرون بخرم، اگر ازالان بخرم تا برای افطار درست کنم آیا خراب نمیشه، واینکه برای چند ساعت چطور نگهداري کنم؟ خیلی خیلی ممنون 🌷 🌸 🌷 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام ستایش خانوم به اون خانوم بگید با خمیر نون بربری پیتزا بپزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
پذیرایی فوق العاده راحت با چادر میزبان😍😍 زیباترین طرح ها😍 با کیفیت ترین پارچه ها😎 عالی ترین دوخت☺️ مدل‌های مختلف چادر میزبان برای اولین بار در ایتا 😎 زیباترین چادرهای نمازی 🤩 و روسري های عالی😍 در مجموعه هنری عالیا🌸 ارسال به کل کشور 😊 https://eitaa.com/joinchat/1626865849Cb8d9e46867
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
این دستور ساده برای خمیر پیتزا 👇👇 اکثریت پختن و راضی بودن یک بار دیگه طرز تهیه خمیر جادویی و یا معرکه رو یادآوری میکنم آسونترین و بی دردسرترین هاست. نیاز به ورز دادن زیاد نداره و راحت میتونید آماده ش کنید برای دو عدد پیتزای بزرگ و یا چهار عدد پیتزای کوچک : داخل یه کاسه یک عدد تخم مرغ 6 قاشق غذاخوری روغن مایع 250 میلی لیتر شیر گرم یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق غداخوری شکر مایه خمیر فوری یک قاشق سوپخوری آرد نیم کیلو( ممکنه کمتر نیاز بشه) تخم مرغ و نمک و روغن و شکر و مایه خمیر و شیر گرم رو باهم مخلوط کنید.با همزن دستی هم بزنید، سپس آرد رو کم کم بریزید و مخلوط کنید تا جایی آرد اضافه کنید که یک خمیر نرمی به دست بیاد و البته کمی چسبندگی داشته باشه آرد بیش از حد نریزید کیفیتش پایین میاد. ده دقیقه ورز بدید بعد خمیر و جمع کنید اگه احساس کردید خیلی میچسبه آرد و با احتیاط اضافه کنید. داخل یک کاسه رو کمی چرب کنید و خمیرو داخلش بذارید، روشو با دستمال بپوشونید و جای گرم قرار بدید. یک ربع بعد کاملا خمیر ور میاد و پف میکنه . پف خمیر رو میگیریم و داخل تابه رو با یکی دو قطره روغن چرب میکنیم. و خمیر رو داخل تابه پهن میکنیم و روشو سس گوجه میمالیم ( هر سس دیگه ای که دوست دارید میتونید برای روش آماده کنید )و بعد یه مقدار پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و بعد مواد میریزیم و دوباره روی مواد پنیر پیتزا میزنیم و در آخر اسپری آب بعد داخل فر میذاریم 180 درجه بیست تا بیست و پنج دقیقه بستگی به قدرت فرتون داره همینکه پنیر آب بشه اماده هست ، بعد میتونید یکی دو دقیقه گریل هم بزنید تا روش کاملا طلایی بشه . نکات : ۱)خمیر مایه رو حتما داخل یخچال نگهداری کنید ( برای خریدنش من همیشه از نونوایی فانتزی ها میگیرم که مطمئنم خمیر مایه شون سالمه ) ۲) از پنیر پیتزای یخ زده استفاده نکنید چون کش دار نمیشه ، پنیر رو از چند ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا نرم بشه . ۳) اسپری آب هم باعث کش اومدن پنیر پیتزا میشه . ۴) اگه از خمیر مایه مطمئن هستید مستقیم به مواد اضافه کنید . چون اگه عمل نکنه خمیرتون بی کیفیت میشه . ۵) آویشن هم یادتون نره . ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با خمیر نون بربری درستش کردم😍 برای سینی 30در40 کافیه این مقدار. رفتم نونوایی یه دونه خمیر گرفتم هزار تومن😉👊 خیلی راحت و بی درد سر حالا بیا دوساعت خمیر رو آماده کن آیا ور بیاد آیا نیاد والا به خدا😂 اینجوری هم راحته هم به صرفه نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی آب بذارید بپزه. وقتی پخت ریش کنید. فر رو گرم کنید. 300گرم قارچ رو خرد کنید و بذارید داخل تابه تا آبش کشیده بشه. کف سینی فر رو خیلی کم چرب کنید. خمیر رو پهن کنید. روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سس گوجه بریزید. پنیر پیتزا بپاشید. مرغ های ریش شده رو بریزید روش. بعد قارچ ها رو اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم پودر آویشن میپاشیم. در آخر هم تمام سطح پیتزا رو با پنیر میپوشونیم. میذاریم داخل فر 180 درجه به مدت بیست تا سی دقیقه. خیلی نرم و لطیف میشه 😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از 
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 دنبال روسری های شیک و زیبا هستید کانال ما رو از دست ندید 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 ⭐️یه کانال پر از روسری و شال های زیبا ،با کیفیت،قیمت مناسب⭐️ 🌹 شیک بودن را با ما تجربه کنید🌹 🎊خبر خوب اینکه به مناسبت 🍉یلدا🍉 روی همه کارها ٪۵ تخفیف داریم و اینکه خرید بالای ۳عدد هم ارسالش رایگانه😍 ❤️پیشنهاد میکنم کانال ما رو از دست ندید ❤️ https://eitaa.com/joinchat/3865903363C09e684ddf9 💞لینک کانال💞 https://eitaa.com/joinchat/3865903363C09e684ddf9
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام برای گوشت که نمیپزه باید چکار کرد واسه نذری هست مقدارش زیاده بعد چند ساعت پخت هنوز زیر دندون یکم سفته ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
✅طرز تهیه خمیر مایه در خانه در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل می‌کند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیه‌ی باکتری‌ها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول می‌کشد. 🔸مرحله‌ی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. می‌توانید با یک‌چهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال می‌کند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتری‌ها و مخمرها بتوانند آن را بخورند. 🔸مرحله‌ی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث می‌شود فرآیند رشد و تکثیر قارچ‌ها و باکتری‌ها در خمیر سریع‌تر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد. 🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا می‌دهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن می‌کند که نشانه‌ی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان می‌شود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آماده‌ی استفاده شده باشد. یکی از راه‌های مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آماده‌ی استفاده است. ✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آماده‌ای که از مغازه تهیه می‌کنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعمل‌هایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده می‌کنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمی‌کنید، می‌توانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفته‌ای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید. ✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر می‌رسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه می‌کردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد. سبک تغذیه اسلامی👇👇👇 @ashpaziIslami ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
مواد لازم: پودر پسته ١ ليوان آرد گندم سفيد ١ ليوان پودر قند نصف ليوان روغن جامد ٥٠ گرم كره ٥٠ گرم پودر هل يك ق چ گلاب يك ق غ رنگ سبز خوراكي(به دلخواه) كه من نريختم ولي توي فيلم مرحله اي كه بايد اضافه كنينش رو گذاشتم براتون. خمير فوندانت و قالب گل و نگين خوراكي(خمير هر رنگي كه دوس دارين ، قالب گل هر طرحي كه دوس دارين) من خمير فوندانت رو آماده از لوازم قنادي فروشي تهيه كردم نگين ها هم كاملا خوراكي هست و پايه شكري داره. قالب براي حلوا ( هرطرح و اندازه اي كه دوس دارين) طرز تهيه : آرد رو توي تابه ي داغ با شعله ملايم گاز به مدت ١٠ دقيقه تفت ميديم تا بوي خامي آرد گرفته بشه،دقت كنين كه نبايد رنگ عوض كنه بعد كه خاميش گرفته شد كره و روغن جامد رو اضافه ميكنيم،بعد خوب تفت ميديم ، گلاب رو اضافه ميكنيم و تابه رو از روي گاز ورميداريم ، يه كوچولو ميزاريم سرد بشه بعد پودر پسته و پودر قند و پودر هل رو اضافه ميكنيم و با قاشق خوب هم ميزنيم كه حالت پودري داره و منسجم نيست بعد اگه رنگ حلواتون زياد سبز نبود يكم رنگ خوراكي بزنين كه من نـــزدم،بعد داخل قالب رو كمي چرب ميكنيم و با قاشق حلوا رو داخلش ميريزيم و با دست فشارش ميديم تا منسجم بشه داخل قالب ، بعد ٢ ساعت ميزاريم فريزر ، ٢ ساعت كه شد درش مياريم و آروم از قالب بيرون مياريم(دقت كنين كه آروم و باحوصله درش بيارين تا شكلش خراب نشه)،بعد يكم از خمير فوندانت رو پهن ميكنيم و قالب ميزنيم و وسط گل نگين ميزاريم و روي حلوا رو با گل فوندانت و پودر پسته تزيين ميكنيم. نذری پزی و ادعیه به غذا خوندن به مرور نوری وارد قلبهایتان میکند که باعث روابط خانواده و سلامت روح و جسم است. 😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 
دوره رایگان پیش نیاز همسرشناسی 💎 + مشاوره رایگان 👪 1⃣ برقراری ارتباط مقدور نمی‌باشد ! 2⃣ اشتباهات رایج خانم‌ها که از آن بی‌اطلاعند و آقایان را آزار می‌دهد 3⃣ اشتباهات رایج آقایان که از آن بی اطلاعند و خانم‌ها را می‌آزارد 4⃣حرف خصوصی با خانم‌ها(نباید آقایان بشنوند) 5️⃣ اگر همسرم خطایی داره چطور برخورد کنیم که دعوامون نشه؟ 7⃣ اگر مجردی... 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/936968388C91593302a9
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام. برای اون خانم که پرسیده بودن چرا خمیر پف نمیکنه بخاطر خمیر مایه تون هست. ک یا تاریخش گذشته یا نوعش خوب نیست. خمیر مایه رو از نانوایی ها تهیه کنید مطمعن باشید خمیرتون خوب پف میکنه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
. بلغور گندم دو نوع خام و پخته داره و در چند اندازه مختلف برای مصارف متنوع آسیاب میشه. معمولا برای تهیه تبوله و سالاد و آش و بورانی و سوپ و دلمه و پلو و دمی و چی کوفته یا کوفته خام ترکیه و کوفته و کتلت و کبه یا کیبه و ... مصرف میشه . بلغور فله رو عطاری ها دارند . در فرهنگ آشپزی ایرانی ترخینه و .پلته یا .پتله و .یارما کاملا شناخته شده است . در فرهنگ ترکیه و فرهنگ عربی نیز از انواع بلغور بسیار استقاده میکنند . .سالادگندم .گمنه .للک .گوینه ،تبوله سالادبلغور و ترخینه ، به مرور بقیه رو پست میکنیم . در ترکیه به نوع ریز دانه آن köftelik bulgur یا بلغور کوفته ای و به نوع درشت آن pilavlık bulgur بلغور پلویی میگویند . روی بسته ها نوشته که بلغور مناسب چه غذایی هست و اندازه های ریز و درشت و درسته یا کوبیده اون مشخصه . من از نوع درشت پلویی بلغور یک پلوی خوشمزه درست میکنم . البته بلغورهای ترکیه کاملا تمیز و پاک کرده ست و چشم بسته میشه بریزی و بپزی و خیالت راحت باشه که ریگ نداره ولی امان از نوع ایرونی !!!!! یعنی آخرش بعد از چندبار پاک کردن بازم آبروی آدمو میبره و بالاخره محض خالی نموندن عریضه یه ریگ توش پیدا میشه ! ضمنا بلغورهای ترکیه قبلا نیم پز شده و لعاب زیاد نداره که پلوش خمیر بشه و وابره . دونش بعد از پخت حفظ میشه . . در اغلب فرهنگ های غذایی از هند و افریقا و امریکا و کشورهای عربی و اکثر شهرهای خودمون بلغور و پخت غذاها با اون رواج داره . ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام شب بخیر دوستان عزیز واقعا جایی سراغ دارید ۵۰۰ تومن تخفیف بده؟☺️☺️☺️ ثبت سفارش کردید تو سایت؟ از دست ندید این فرصت عالی رو از من گفتن بود😁 👇 https://oniketab.ir/ref/36
هدایت شده از 
🔥فروشگاه عطر 💎إکسیر💎 🔥عرضه کننده عطر اورجینال با قیمت بصرفه 🔥کیفیت کارهامون تضمین شده است، کافیه یک بار امتحان کنید. 09361187842☎️ 🔥ارسال به سراسر کشور 🔥سفارش: @Eksiir777 کانال ما: https://eitaa.com/joinchat/1981939967C3e5796ab50
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
.ببخشید دستور کیک ساده که گذاشتین اگه بخوام موادش رو 2برابر کنم باید زمان پختش در فر هم 2برابر کنم؟؟؟ دمای فر باید از180درجه بیشتر بگذاریم؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام.خانمی که پرسیده بودند گوشتشون نپخته میتونند اگر اندازه زود پز هست از اون استفاده کنند واگر جا نمیشه یه کیوی سفت بدون اینکه قاچ کنند استفاده کنند وهیچ طعمی به غذا نمیده.التماس دعا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام یک سوال داشتم از خانم های کانال میخواستم برای تابستان شربت پرتقال خانگی درست کنم عزیزان تجربه داشتند یا نه؟ شربت خوبی میشه؟ اگر ممکنه دستور تهییه اش رو بگن. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خسته نباشیداستاد،ببخشیددستورکلوچه کام مخواستم اگه لطف کنین چندسال دنبالش میگردم نه اینترنت هیچ جاپیدانمکنم یکی از دوستان درست کرده بود دستورشوخواستم دستورکلوچه کنجد راداد،خواهش مکنم کمکم کنین اجرتون با شهیدان ماه عزیز. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE