eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.7هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
4.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
در جواب این خانوم بگید باید سس بشامل بزنن به لایه های لازانیا یک قاشق آرد رو تو مقداری کره تفت بدم بعد بهش یک لیوان شیر اضافه کنن هم بزنن تا کمی غلیظ بشه بعد بهش ادویه بزنن و نمک ادویه و نمک رو قبل از اضافه کردن شیر هم میتونن بزنن بهد این سس رو تو هرلایه بریزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام مدت موندگاری خمیر جادویی اگه اضافه بیاد چقدره؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام.خانمی که پدسیده بودند رب انار را تا چند وقت میشه نگه داشت،من خودم رب انار درست کردم الان دو سال هست خیلی خوبه ولی سرکه انار را نمیدونم. سرکه انگور وسیب اگر خالص باشه تا هر موقع بمونه چیزیش نمیشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام طاعاتتون قبول میخواستم دستور صحیح درست کردن برنجای محلی رو ازتون بگیرم،هم پلو،هم کته... من تازگیا آشپزی میکنم و تاحالا تجربه ی آنچنانی نداشتم، یعنی میخوام کل جزئیاتو برام بگین چند دفعه درست کردم یا خشک درمیاد یا شفته😔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
بچه "عزیزه" اما تربیتش "عزیزتر" همیشه گفتن "کار" رو باید از "کاردونش" پرسید جای درستی اومدی رفیق👏 من سحر مجدی کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی به همراه تیم سه نفره مون تو این کانال صفر تا صد فرزند پروری رو به زبان ساده و کاربردی آموزش میدیم. 🌺آینده فرزند شما در گرو آموزش امروز شماست🌺 💝 فقط کافیه یه هفته همراهم باشی تا طعم شیرین والدگری رو بچشی😌. بزن رو لینک تا رایگان مشاوره بگیری 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3791126816C3ca6c14c50
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام.خانمی که گفتن قالب سیلیکونی داخل فر برقی گذاشتن لطفا مارک فرتونم بگید و اینکه دما رو بیست درجه کمتر میذارین اگه آره لطفا بگین برای غذا هم کمتر میذارین یا نه؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
با سفیده تخم مرغ کیک،کوکو سبزی،شیرینی میشه درست کرد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام برای خانومی که درباره شله زرد سوال داشتن شکر ریختید زیاد هم نزنید که شل میشه برای اینکه متوجه بشید غلظتش چقد هست ی مقدار بریزید تو ظرف تاخنک بشه اگه شل و آبکی نبود وخودش رو گرفت خوبه البته هر پیمانه برنج نمیدانه اگه برای شمال باشه😉 6تا 7 برابر اب میخواد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
نکته درباره ته چین ماهی❌ سلام ته چین ماهی به لحاظ بافت ته چین از نظر تغذیه ای مناسب نیست چون در بافت اصلی همه ته چین ها ماست و تخم مرغ هست و پختن ماهی با ماست و تخم مرغ ممنوعیت داره در ته چین ماهی، هم ماست وجود داره هم تخم مرغ و به لحاظ تغذیه ای به شدت مضر هست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
✅طرز تهیه خمیر مایه در خانه در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل می‌کند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیه‌ی باکتری‌ها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول می‌کشد. 🔸مرحله‌ی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. می‌توانید با یک‌چهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال می‌کند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتری‌ها و مخمرها بتوانند آن را بخورند. 🔸مرحله‌ی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث می‌شود فرآیند رشد و تکثیر قارچ‌ها و باکتری‌ها در خمیر سریع‌تر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد. 🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا می‌دهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن می‌کند که نشانه‌ی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان می‌شود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آماده‌ی استفاده شده باشد. یکی از راه‌های مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آماده‌ی استفاده است. ✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آماده‌ای که از مغازه تهیه می‌کنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعمل‌هایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده می‌کنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمی‌کنید، می‌توانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفته‌ای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید. ✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر می‌رسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه می‌کردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد @ashpaziIslami ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا