شیر دارچین: نوشیدنی مفید👇
برای افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق (بدرقهکننده) شیر است شیر را تا مفاصل میبرد. این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل میرساند.
ترکیب شیر با دارچین، 10برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد. کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان از خواص این ترکیب فوقالعاده و خوشطعم است.
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
واگر از کارهای روزانه خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید
که با این کار همیشه در حال ذکرخدواند هستید و کسی که در حال ذکر باشد مانند کسی است که در حال جهاداست که هم آشپزی می کنید وهم جهاد
🌺🌺🌺🌺🌺
@menoeslami
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تکنیک پیاله اتشین
چاقی ناشی از رطوبت است و ربطی به کالری ندارد.
اگر کسی روزی یک کیلو خرما یا عسل بخورد چاق نمیشود اما اگر روزی یک کلیو ماست و خیار بخورد قطعا چاق میشود چکن رطوبت باعث چاق شدن میشود.
کانال نقد سلبریتی با رویکرد روشنگری👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
تکنیک پیاله اتیش😍🔥
@basaligheha
❌❌ی نکته ید خوبه و نمک ید دارم خوبه منتهی وقتی از دل نمک استفاده کنید هماملاحمفید داره و ید و نیاز نیست کنارش نمک دیگه استفاده کنید منظور این بوده و این نبوده کلا نمک ید دار استفاده نکنید ❌❌
شاید شما اینبار بر🌺نده ادویه ما باشی از بین لایک و کامنتها😍✍❤ پس فعال باش
هایلایتارو ببین اسامی و نظرات عزیزانی که ادویه دریافت کردن هایلات کردیم 😎👆
همه خواص برنج کته
بهتره مروری بر طرز پخت برنج کته داشته باشیم . پس از شستن برنج، چند ساعت زمان برای خیساندن برنج در نظر بگیرید. حال به ازای هر فنجان برنج دو فنجان آب و کمی نمک در دیگ بریزید تا بجوشد. هنگامیکه آب اضافه جذب برنج شد، شعله را کم کرده و حدود بیست تا سی دقیقه زمان بدهید که دم بکشد. به همین سادگی
یکی از خواص برنج کته داشتن مواد مغذی
کلیه ویتامینهای گروه ب که محلول در آب هستند و به بهبود عملکرد قلب و سیستم گوارش کمک میکنند، در برنج کته بهوفور یافت میشود.
برای نمک برنجم از دل نمک استفاده کردم که از دل سنگ نمک به دست میاد و ناخالصی نداره و طبیعت گرم و خشکی داره و کنار طبع سرد برنج ایجاد تعادل میکنه
برای دودی کردن برنج هم من ذغال چوب میوه رو اتیش گذاشتم گداخته شد بعد داخل ی پیاله کوچیک گذاشتم و ی قاشق چایخوری روغن مایع ریختم و بلافاصله درب قابلمرو بستم این مرحله بعد دم کشیدن برنج انجامبدید ی پنج دقیقه بزارید دربش بسته بشه عطر دودی تمام برنجو بگیره برای دودی کردن از ذغالهای صنعتی استفاده نکنید فقط ذغا ل چوب درختهای میوه که رو اتیش ذغال شدن نه به شیوه و ترکیب صنعتی و کارخونه ای
چاقی ناشی از رطوبت است و ربطی به کالری ندارد.
اگر کسی روزی یک کیلو خرما یا عسل بخورد چاق نمیشود اما اگر روزی یک کلیو ماست و خیار بخورد قطعا چاق میشود چکن رطوبت باعث چاق شدن میشود.
کانال نقد سلبریتی با رویکرد روشنگری👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
وقتی گوشت را برای پخت در قابلمه قرار میدهید، بلافاصله در قابلمه را نگذارید ؛ زیرا بخاری که از سطح گوشت بلند میشود، سمی بوده و لازم است پراکنده شود
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸
واگر از کارهای روزانه خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید
که با این کار همیشه در حال ذکرخدواند هستید و کسی که در حال ذکر باشد مانند کسی است که در حال جهاداست که هم آشپزی می کنید وهم جهاد
🌺🌺🌺🌺🌺
@menoeslami
سلام
اگر خواستید یهویی اش رشته بذارید
برای نفخ گیری بذارید حبوبات یک ربع بجوشه ابشو بریزید دور بعد بریزید تو قابلمه اصلی
حتما از حبوبات نفخ گیری کنید یا به همین شکل یا از شب قبل بذارید تو اب خیس بخوره فرداش ابشو بریزید دور
حبوبات نفخ زیاد داره خانواده گناه دارن بدون نفخ گیری بپزید نفخ میکنن دلدرد میشن
@menoeslami
سوتی آشپزی 😁👇
پدر بزگم جوونیاش، یه بار تصمیم میگیره آشپزی کنه اونم چی؟؟. 🤔👇
ماکاروونی 😋😋
خلاصه سیب زمینی و گوشت و....... رو با هم مخلوط میکنه، بعدم سرخشون میکنه و رب میزنه 🍝🍝که سس مخصوص ماکارونی بدست بیاد 🍝
میره به قسمتی که باید ماکارونی ها پخته بشن و از اونجایی که این قسمت رو بلد نبوده ماکارونی هارو میریزه تو روغن سرخشون میکنه😍😅😱
@t_ashpazi
سلام علیکم
دخترم اگر میخواهید فسنجونتون قشنگ جا بیفته ،اول مرغ یا گوشت رو با پیاز تف بدید بهمراه پودر گردو و زردچوبه بعد تف خوردن اب اضافه کنید نه خیلی زیاد جوش که اومد زیرشو کم کنید تا بصورت سوزنی بجوشه تا بپزه
در مراحل اخرم رب انار و شکر رو اضافه کن
نکته مهم در جا افتادن خورشت ها اب به اندازه و سوزنی جوش خوردن هست
خورشت ها باید زود بار گذاشت دقیقه نود نمیشه خورشت خوب و جا افتاده بپزی
امیدوارم این بار با رعایت این نکات از سر صبر خورشت خوبی بپزی و نوش جان کنید
@t_ashpazi
سلامم خسته نباشید عزیزم
از قدیم میگن بعضی ادما دستشون به کارها میاد
یا دستشون خوبه
از این اصطلاحات زیاد میگن
حالا منظورم چیه ؟در جواب عزیزی که گفتن چرا بعضی ها ترشی جات میندازن کپک نمیزنه
خیلی پیش اومده اطرافیان میگن فلانی دستش خوبه ترشی میندازه تا اخر کپک نمیزنه مثل روز اول میمونه
ما تو فامیل چند نفر داریم اینجورن که میان میبرنشون براشون ترشی بندازن که خراب نشه
خلاصه که دو تا دلیل داره کپک نزدن ترشی جات
اول اینکه خوب رعایت کنیم مواد مرغوب استفاده کنیم و موادخشک باشن
دوم اینکه به دستمون بیاد 😁
من خودم شخصا با تحقیق میدانی که کردم بین افرادی که میگن به دستشون میاد یه چیز توجهمو جلب کرده
اکثرشون ادمای خیلی خوب و مخلص هستن
بی ریا هستن
بی کلک هستن
خب اینم تحلیل من بود از داستان ترشی جات
امیدوارم به دردتون خورده باشه😂🤦♀🤦♀🤦♀
@t_ashpazi
دختری عجیب الخلقه با دو سر 😳
چقدرم محجبه وزیبا هستند 🙈
سبحان الله از خلقت خدا
فیلم این دختران بهم چسبیده👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
پست سنجاقه ایتا نشون نداد از ادمین بگیرید