eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
جوهای پخته شده رو میشه فریز کرد ، هیچ مشکلی نداره حتی لعاب اونم فریز میشه من انجام دادم، بعدا سوپ سرعتی خواهید داشت ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سویا روبرای ماکارونی چه جوری آماده کنم که زیاد روغن به خودش نگیره؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خدا قوت مقدارزیادی نارنج دارم چه کارشون کنم چون اگه بخوام مربا درست کنم یا خشک کنم برا چایی تلخ میشه چه کار کنم تلخیش بره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
برای اون خانمی ک گفته بودن نارنج زیاد دارن ابش رو دستی بگیرن ،سعی کنن پوست نارنج با ابش تماس نداشته باشه چون پوستش خیلی تلخه .. بعد بزارن تو قابلمه و بزارن رو گاز تا غلیظ بشه .. ابش کاملا سیاه میشه و یکم غلیظ میشه و خوشمزه نیاز ب نمک و چیز دیگه نداره .. تو ظرف در بسته تو یخچال نگه داری کنن.. واسه غذاهایی مثل مرغ کبابی و گوشت کبابی یا ماهی و فسنجون و هر غذایی ک دوست دارن قابل استفادست ... ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستی که نارنج دارن میتونن رب نارنج درست کنن که توشهرما براقورمه سبزی استفاده میشه ترش وخوشمزه آب نارنجا روبگیرید بذارید بجوشه خیلی نذارید غلیظ بشه چون بعدسردشدن غلیظترمیشه وآخراش شعله کم مرتب هم بزنید نسوزه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام استاد جان.من ترشی لیمو درست کردم تلخ شد.چه کنم که تلخ نشه می‌خوام دوباره درست کنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.برای خشک کردن پسته بعد از پوست کندن،الان که بخاری وشوفاژ هست توی سینی بریزید وبزارید خشک بشه. یا میتونید اب نمک بزنید وبو بدید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام شوهرم ورم معده داره به حدی که نمیتونه راحت نفس بکشه دکتر گفته باید غذای بدون روغن .بخوره .ابپز و مفید اگه کسی بلد برام بفرستین چیکار کنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما بیاییم دسر یا غذا مخصوص یلدا که کم خرج باشه به هم آموزش بدیم اول هم خودم شروع میکنم من یک دسر جدیدا درست کردم خیلی راحت بود اب دو تا یا سه تا انار متوسط رو میگیرید کف روشو بر میدارم با سه و نیم قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنم دو قاشق نشاسته ذرت میذارم رو گاز مدام هم میزنم تا سفت بشه قل سنگین بزنه زود به اون مرحله میرسه اما مدام هم بزنید بعد که اماده شد بریزید تو قالب چرب شده بذارید تو یخچال تا خودشو بگیره کمی هنوز سطحش چسبنده هست بیارید بیرون بعد دومین لایه رو درست میکنیم دو لیوان شیر و ۷ تا ق غ شکر و کمی وانیل یک عدد زرده تخم مرغ همه اینها رو به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بذارید رو گاز مدام هم بزنید تا سفت بشه زود به اون مرحله میرسه گازو زیاد نکنید رو کم یا متوسط باشه اخرش یک ق غ کره شل به مواد بزنید سفت شد به لایه اول اضافه کنید دو ساعت بذارید یخچال بعد برگردونید چنان این دسر لطیف و خوش بافت و خوشمزه س که خدا میدونه🍉🍉😋😋😋 شما هم تجربه هاتونو بگید😍 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیز خانمی که غذاهای بدون روغن میخواستن میشه بادمجانو کبابی کنند و مقداری لپه و خرده برنج را خوب بپزند به لعاب بیفته، بادمجان کبابی له و کوبیده شده و یک الی دو عدد سیر و مقدار مناسبی کشک به تناسب مواد اضافه کنند + نمک و فلفل و نعنا و در صورت نیاز مقداری آب بزارن جا بیفته فوق العاده خوشمزه میشه😜 انواع سوپ و آشهای ایرانی هم هست که بدون روغنم خوشمزه میشن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم من خیلی وقت بود پیامهای کانال رو نخونده بودم. در مورد برنج عنبر بو،من کته درست میکنم. بعد از اینکه یک بند انگشت آب روی برنج ریختیم برای کته کردن،بعد از اینکه آب برنج تموم شد،حالا نسبت به سلیقه خودتون(اگه دوست داشتید نون یا سیب زمینی ورقه شده،کف قابلمه بریزید)برنج رو تو یه قابلمه دیگه میریزیم.به قول معروف قابلمه به قابلمه میکنیم. ما خانوادگی برنج عنبر بو رو اینطوری درست میکنیم.قشنگ دون دون در میاد. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام میزان پوست کردن پرتقال خوبه؟ برا کیک میخوام عزیز پرتقال وقتی تبدیل به چیبس میشه احتمال تلخ شدنش هست باید چیکار کرد قلقش چیه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید، ببخشید من از خمیر پیتزا فرنان استفاده میکنم اما روی خمیر نمی پزه و مواد هم به خمیر نمی چسبه علتش چیه؟🙏 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما شما غذای حاضری چیا میپزید جز کوکو ها و کتلت ها چی میپزید من هر وقت میخوام حاضری بپزم جز کوکو بلد نیستم بقییه چیزا وقت میبره مستاصل شدم لطفا به من کمک کنید😢😢😢 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وقت بخیر برای کسانی که در رژیم غذاییشون شکر را حذف کردند ،از میان تنقلات و دسر و کیک ها چه راهکاری برای جایگزین شکر هست ؟ نمیدونستم در کانال چی باید سرچ کنم ،ممنون میشم از مدیران محترم گروه در این زمینه بنده رو راهنمایی کنند ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستان چطوری از رنگ لبو برا غذا استفاده کنم؟برا زمان غیر فصلش؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام جایگزین شکر سفید👇 شیره انگور شیره سیب شکر سرخ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من به دو روش نگه میدارم ۱_ اب لبو رو داخل مشما و بعد ی ظرف درب بسته داخل فریزر نگهداری میکنم ۲_ لبو رو خشک میکنم و پودر میکنم از پودرش استفاده میکنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام طرز تهیه ی برنج کته و قلق هاشو لطف میکنید بگید؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانم مدیر ببخشیدلااقل اینوتوکانالتون بزارین،دستورشیرینی ارومیه ک مثل نقل توش گردوداره بچه‌ها م خیلی دوست دارن ولی این طرفهاپیدانمیشه،ممنون ک زحمت مکشین🙏 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانم مدیرخسته نباشیددوباره مزاحمتون شدم ولی هیچ وق پیامموهم توگروه نمیزارین تادوستان کمک کنن دخترم هشتم راهنمایی مخونه اصلا هیچی نمیخوره صبحانه مخواستم از خانمها راهنمایی کنن چه نان وشیرینی میپزین واسه بچه هاتون ممنون میشم کمکم کنین🙏🙏☺️🌹🌹🌹 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
من کیک درست میکنم زیاد پف نمیشه میخواستم راهنمایی کنید بدون هم زن و فر یک کیک خوب درست کنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام درباره کته کردن برنج من خودم برنج رو میشورم یه بند انگشت آب روش میریزم با کمی نمک‌و روغن البته بستگی داره برنج تازه باشه یاکهنه برنج خارجی باشه یاایرانی زود خیسونده باشید یادیر با در بسته جوش بیارید یا درباز😅 همه ی اینها تو میزان آب تاثیر داره😉 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام همیشه برای کته کردن اب کم بریزید خیلی بهتره از اینکه زیاد بریزید کم بریزید زنده در میاد با کمی اب جوش اوکی میشه اما اگه اب زیاد بریزید له میشه با ابجوش که هیچی با هیچ چیزی جمع نمیشه😂 پس اگه ناشی هستید همینقدر رو برنجو اب کمی گرفت کافیه بذارید جوش بیاد با در بسته بعد که جوش اومد زیرشو کم کنید تا ابش کشیده بشه وقتی ابش کشیده شد اگه خیلی زنده بود ابجوش بزنید دم کنید اگه اندازه بود که دم کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید اگه میشه چند مدل کیک و شیرینی آموزش بدین توستر خریدم توش درست کنم کم هزینه باشه، چند مدل غدا هم آموزش بدین اونم توی توستر آماده بشه هزاران بار ممنون میشیم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE