eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام ستایش خانم اینکه جدیدا خانم ها تجربات تغدیه سالم و اسلامی رو میزارن خیلی خوب هست. دستور پخت و سوالات آشپزی رو از گوگل هم میشه سرچ کرد ولی این نکات خیلی به درد میخورن. امیدوارم که همچنان ادامه داشته باشه از صحبت خانم ها خیلی استفاده میکنم😊😊🙏🙏 من خودم روغن رو اصلاح کردم و از روعن محلی که از کره درست میشه استفاده میکنم . فقط گاهی از روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن هم چنین از روغن محلی هم کم استفاده میکنم اینطوری غذاها سبک تر شدن و من خودم مشکل هضم داشتم با اصلاح روغن و گرمیجات خیلی بهترم. ما دو نفریم. تقریبا دو ماهی یکبار از روستا 30 کیلو شیر میخریم حدودا هزار تا هزار پانصد از لبنیاتیهای شهر ارزون تر هست. مادر شوهر جان زحمت میکشن برامون ماستش میکنن و اون ماست رو دوغ و کره میکنن. کمی از کره نگه میدارم برای صبحانه و بقیه را روغن میکنم اگه شیر پر چرب باشه و کره بر نداریم یک کیلو روغن میده. دوغ رو هم بسته به نیاز گاهی خود دوغ رو استفاده میکنم گاهی هم زحمت میدم مادر شوهرم کشک و یا ماست چکیده ازش درست میکنن. شیر مصرفی هم از روستا تهیه میکنم گاهی ازش پنیر و بستنی درست میکنم😋😋😋😋. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خدمت شما بنده هم دقیقا چند ساله که عین نکات تغذیه سالم رو که فرمودیددر خانه رعایت میکنم پنیر با سیاهدانه خودم درست میکنم، با کمک شوهرم آرد گندم کامل رو خمیر میکنم و داخل آن پوره ی کدو حلوای زرد رنگ( کدو زعفرونی) هم میریزم برا ۶ کیلو آرد ۳ کیلو پوره ی کدو میریزم نونش هم رنگش زرد و زعفرونی میشه و هم نرم و خوش عطر، خلاصه یه چیزی میشه محشرررررر🤩 سبزی رو یا تازه یا خشک استفاده میکنم مامانم سرکه میندازه حدود ۳۰ ساله ولی دستورش با اینی که گذاشتید تو گروه خیلی تفاوت داره مامانم معتقده سرکه که با آب عمل بیاد سرکه اصل نیست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام گلی خوبید ببخشید یه مهمانی خیلی مهم دارم یه نوع سالاد خوب بهم پیشنهاد بدید🙏 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام به همه عزیزان خواستم بدونم چه نوع ماهی بگیرم هم طعم خوبی داشته باشه هم تیغ نداشته باشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام سالاد لبو و انار هم خيلى خوشمزس الان هم انار هست هم لبو دستورشم تو کانال خانم ستایش هست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ..خانم ها میشه روش پخت شامی یا کتلت (که هم گوشت چرخ کرده داره ..هم سیب زمینی ) رو بفرمایید ..چه نکاتی رو باید رعایت کنیم وچی توش بریزیم خوشمزه بشه؟ واینکه ایا به جای رنده کردن سیب زمینی که کلی وقت ادم رو میگیره ..راهی دیگه هست که سریع بتونیم سیب زمینی را برای کو کو سیب زمینی یا برای داخل کتلت حاضر کنیم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تشکر برای کانال خوبتون🌺🌸 سلام به خانومی که مادرشون فرمودن سرکه که با آب درست بشه سرکه نیست میشه خواهش کنم از مادشون بپرسن که سیب اگه آب روش نریزی سرکه چجوری باید ازش بگیری ممنون میشم 🙏🙏🙏 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام سالاد مهمونی کلم سفید .خیارشور.گردو.هویج .نخود فرنگی.ذرت .سس ماینوز خیلی خوشمزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تنوع ساالاد که خیلییی زیاده من خودم‌ کلم رو ریز میکنم بعد کالباس و نخود فرنگی و ذرت و هویج وسبزی های معطر میزنم خیلیییی مهمونام خوششون اومده بود یه عالمه درست کرده بودم هیچی نموند  حالا اگه خواستی رنگارنگتر باشه گوجه هم میشه زد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام واسه عزیزی که سالاد واسه مهمانی خواستن سالاد کلم پیشنهاد میدم هم ساده هم کاملا مجلسی شیک اینجوری که کلم سفید ریز خورد میکنید یا داخل خورد کن میریزید هویج هم رنده میکنید کشمش پلویی میشورید سس مایونز ماست شیرین با کمی نمک فلفل شکر ابلیمو درحد یه قاشق با گردو خورد شده همه رو باهم مخلوط کنید واسه تزیین هم الان فصل انار میتونید از دانه های انار استفاده کنید این سالاد هر وقت واسه مهمونام درست کردن عاشقش بودن خوردن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای خانومی که گفته بودن روش جایگزین رنده کردن سبب زمینی میخوان میشه ریخت تو خردکن یا مخلوط کن و یا چرخ گوشت ، غذاساز هم تیغ رنده داره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام پاسخ اون دوستی که فرمودند اگه آب داخل سرکه نریزیم پس چطور سرکه عمل میاد؟ عزیز مادر بنده سیب را دو نصف میکنه البته نباید خیس باشه بزارید تا خوب آبش بره و خشک بشند بعد میریزه داخل ظرف و برا هر ۱۰ کیلو سیب سه قاشق نمک دریا میپاشه روش و یکم سرکه خونگی هم اضافه میکنه و بعد درب ظرف رو میبنده و میزاره داخل آفتاب تا رطوبت و آب خود سیب در اثر گرما به صورت تعریق سیب ها جمع میشه داخل ظرف وتا روی سیب ها آب حاصل از تعریق، رو میگیره و البته گه گاه یه تکونی به ظرف میده و گاهی درب ظرف و باز میزاره برا اینکه مگس سرکه بتونه بره سراغ سیب( یا انگور ها)و همچنین سیب ها رو با دست فشار میده تا پایین تر برند و همین کمک میکنه که سیب ها زودتر به آب بیفته بعد از اینکه رنگ سیب ها قهوه ای روشن شدو سیب ها کاملا حالت پخته و نرمی گرفت( ولی نباید کپک بزنه) آماده اس( که این فرایند حدود ۳ تا ۶ ماه بسته به گرمای محیطش طول میکشه) بعد از اینکه مطمئن شدید سرکه ترش شده و سیب ها نرم شدن داخل صافی پارچه ای ریخته و یه جسم سنگین بزارید روش و داخل سبد آبکش بزارید تا سرکه از تفاله سیب جدا بشه( دو روز طول میکشه تا سرکه از تفاله کامل بچکه و جدا بشه و گاهی هم با دست فشارش میده که سرکه داخل تفاله نمونه) ولی این سرکه هم رنگش و هم طعمش و بوش با اون سرکه ها که با آب عمل میاد خیلی فرقشه ترش تر و خالص تره )و عالی میشداااااا👌👌👌👌 سرکه رو کنار بخاری هم میشه گذاشت برا الان که فصل سرماس ولی یکم مگسای سرکه تو خونه براتون بال و پر میزنند😅البته خیلی ریزند بی آزار . امتحان کنید ارزشش رو داره بعدش سرکه دارید در حد المپیک👏👌 در ضمن هر ماده ی ترش و اسیدی که دارید مثل سرکه رو داخل ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی ضخیم و سفید رنگ تهیه و نگهداری کنید از نظر بهداشتی سالم تره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
در ضمن هر ماده ی ترش و اسیدی که دارید مثل سرکه رو داخل ظرف شیشه ای یا دبه ی پلاستیکی ضخیم و سفید رنگ تهیه و نگهداری کنید از نظر بهداشتی سالم تره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خدمت مدیرگروه ودوستان همسرمن خیلی بدغذاست روپسرمم تاثیرگذاشته. ازتون میخواستم لیست غذاهایی روکه شماهامیدونین وکمی به روزهست روبگین.غذاها خیلی تکراری شده😞 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خدمت کدبانوهای عزیز میشه درمورد طریقه پخت باقالی خشک بهم کمک کنید بلد نیستم میپزم پوستش سفت میشه مثل برا بیرونی ها نمیشه😔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من خانومی هستم که مامانم سرکه میندازن آب رو حدود ۵ تا ۷ دقیقه میجوشونم و داخل کوزه میریزم اگه بشه از چشمه بیاریم که چه بهتر، چون آب لوله کشی عامل سنگ کلیه و هزار بیماری دیگه اس آب یخ نمیخوریم در تابستان چو باعث کبد چرب میشه آب کوزه برا فصل تابستون و زمستون عالیه...👌 قابلمه هم مسی استفاده میکنم ولی نه مس های کارخونه و امروزی مس دست ساز قدیمی که چکش خورده باشه بهترین ظرفه ولی کفگیر چوبی براش استفاده کرد ظرف های شیشه ای و پریکس هم برا پخت و پز بی ضرر هستن👌 رب انار . انواع ترشی و شور از جمله ترشی بامیه .ترشی چاقاله بادوم چاقاله گردو .لیته مخلوط .بندری. بادمجون شکم پر و... شیره انگور ، آبغوره و لیمو ، عرق نعنا، کشمش پلوی و خوراکی .مویز ،پر هلو . لواشک هلو .کمپوت هلو .پر زرد آلو. ترشک زرد آلو و آلبالو خشک. آلوچه و آلو خشک. پودر سیر و پیاز. تخم خربزه. چای به و سیب. رب گوجه، رب فلفل دلمه قرمز،انواع مربا به و آلبالو و ... اینا محصولات خانگی و تولیدی ما در فصل تابستون و بهاره☝️☝️☝️ ما بیشتر خرید هامون از مغازه های محصولات طب اسلامی سنتی و ارگانیکه در اصل اصلا خرید فروشگاهی و کارخانه ای نداریم الحمد الله 😅 این بود قسمتی از تجربیات و محصولات ما عذر میخوام پرحرفی کردم☺☺🙋‍♀️🙋‍♀️ ماهی صافی اصلا تیغ نداره مزه اش هم خوبه، جواب سوال اون دوستمون که پرسیدن چه ماهیه تیغ نداره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که سالاد خواستن کلم ژامبون  خیار شور  قارچ خام  ذرت  سس مایونز  خیلی خوشمزسسس من عاشقشم  واسه مهمونامم درست میکنم  حتی میبرن رفتنی ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تجربه درمورداشپزی من موقعی ک گوجه فرنگی ارزونه میگیرم خشک میکنم هم بصورت ورقه برای بامجون تاس کباب هم پودرمیکنم . بامیه هم همیشه درهم میگیرم ارزونتره کوچیکاشوخورش درس میکنم بزرگاشوخشک میکنم وپودرشوتوخورش میریزم لعاب خوبی میده طعمشم فهمیده نمیشه .برای دیابت هم خیلی خوبه. وقتی سیرابی درس میکنم توش گندم پوست کنده میریزم لعابش خیلی خوبه البته بعضیاتوکله پاچه هم میریزن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
سلام وقتتون بخیر عزاداریها تون قبول باشه. از اینکه با کانال شما آشنا شدم خیلی خوشحالم و براتون آرزوی
سلام میشه طرز تهیه کیک و شیرینی در اون توستر رو بزارید ممنون میشم ما تازه توستر خریدیم ولی چن بار خواستم کیک درست کنم روش سوخت ولی وسطش خام بود لطفا ممنون میشم هرچقد میگردم چیزی نمی تونم پیدا کنم میشه کمکم کنید من چهارده سالمه خیلی دوست دارم کیکو شیرینی درست کنم به همین خاطر توستر خریدیم ولی بلد نیستیم باش کار کنیم ممنون ازتون که کمکم می کنید💋🙏 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.کسی فر برقی داره؟اگه بله هم مارکشو بفرمایید وهم نحوه استفاده شو برای کیک و نان و شیرینی لطفا.. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانم ستایش . این خانم عزیز به سالادشون دیگه سس ماینز نمیزنند؟؟؟👇 سلام تنوع ساالاد که خیلییی زیاده من خودم‌ کلم رو ریز میکنم بعد کالباس و نخود فرنگی و ذرت و هویج وسبزی های معطر میزنم خیلیییی مهمونام خوششون اومده بود یه عالمه درست کرده بودم هیچی نموند  حالا اگه خواستی رنگارنگتر باشه گوجه هم میشه زد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام اون خانومی که غذاهاش برای خانواده تکراری شده یه کاری که میتونن بکنن توی غذا هاشون تنوع ایجاد کنن مثلا یه بار توی کوکو سبزی گردو و زرشک بریزن یه بار کلوچه ای سرخ کنند یه بار همه رو با هم بریزن اگر همسرتون سوپ میخوره میتونید هر دفعه توی سوپتون یه چیزی اضافه کنید مثلا یه بار بلغور بریزید یه بار جو یه بار با رشته هر دفعه متفاوت تر درست کنند. غذا های جدید هم که خودم درست کردم و خیلی توی خونه پسندیده شد مثل اسنک. پیراشکی. ساندویچ مرغ و قارچ. خوراک لوبیا چیتی و قارچ. کوکوی ماکارانی. کوکوی سویا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE