eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام.کسی فر برقی داره؟اگه بله هم مارکشو بفرمایید وهم نحوه استفاده شو برای کیک و نان و شیرینی لطفا.. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانم ستایش . این خانم عزیز به سالادشون دیگه سس ماینز نمیزنند؟؟؟👇 سلام تنوع ساالاد که خیلییی زیاده من خودم‌ کلم رو ریز میکنم بعد کالباس و نخود فرنگی و ذرت و هویج وسبزی های معطر میزنم خیلیییی مهمونام خوششون اومده بود یه عالمه درست کرده بودم هیچی نموند  حالا اگه خواستی رنگارنگتر باشه گوجه هم میشه زد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام اون خانومی که غذاهاش برای خانواده تکراری شده یه کاری که میتونن بکنن توی غذا هاشون تنوع ایجاد کنن مثلا یه بار توی کوکو سبزی گردو و زرشک بریزن یه بار کلوچه ای سرخ کنند یه بار همه رو با هم بریزن اگر همسرتون سوپ میخوره میتونید هر دفعه توی سوپتون یه چیزی اضافه کنید مثلا یه بار بلغور بریزید یه بار جو یه بار با رشته هر دفعه متفاوت تر درست کنند. غذا های جدید هم که خودم درست کردم و خیلی توی خونه پسندیده شد مثل اسنک. پیراشکی. ساندویچ مرغ و قارچ. خوراک لوبیا چیتی و قارچ. کوکوی ماکارانی. کوکوی سویا ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای خوشمزه شدن کتلت یا شامی پیازش نباید کم باشه پیاز خوشمزه ش میکنه قشنگ مغز پخت بشه با گوشت گوسفتدی و دنبه کتلت خوشمزه تر میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تو اشپزی میشه کمکم کنید یاد بگیرم؟ ببخشید برای درست کردن برنج چلویی چه کار باید بکنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که دستور سرکه سیب توضیح دادن میشه بگید اهل کدوم شهر یا روستا هستن چون میگن آب چشمه مصرف میکنن ببخشید زحمت میدم 🙏🙏🙏🙏🙏💐💐💐💐💐💐 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید من یه روش واسه سرخ کردن و مزه دار کردن ماهی دارم ، اگر دوست داشتید بگید براتون ارسال کنم،خودتون یه بار امتحان کنید خوب بود بگذارید تو کانالتون ،مطمئن باشین پشیمون نمیشید . برعکس عاشقش میشید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام اون خانم که گفتند باقلا پوستش سفته... خواستم بگم کلا باقلای تو بازار همینه ولی برا اینکه پوستشم پخته تر بشه باید دو روز دو شب تو اب ولرم خیس بخوره هرزگاهی ابش عوض شه... بعد رو اتش بسیار کم بزاره حدود ۷. ۸ ساعت . پیاز داغ و سیر و یکی دو قاشق پونه نمک فلفل و زرد چوبه اضافه کنه بعد بوی عطرش اشتها را باز میکنه و خوردن داده هاااا. تلیت کنی و بریزی رو تلیتت 😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام در مورد پاسخ دختر خانم ۱۴ ساله که میخواد کیک درست کنه توی توستر باید چند تا نکته براش بگم البته توستر مدل ما فرق داره و مدل دیگه ای هست ولی خب هر دو توستر هستن☺️ 🛑 اول اینکه از همه دستور کیک ها میشه استفاده کرد ما خودمون توستر داریم همه کیک هاو غذاها روتوش درست میکنیم 🛑 دوم اینکه چون توستر کوچیکه و بین طبقه ها فاصله زیادی نیست معمولا وقتی کیک میزاریم بعد از اینکه یکم روش طلایی شد و پخت یا ده دقیقه بیست دقیقه آخر درجه طبقه بالا رو خاموش میکنیم و فقط پایین روشنه البته اونم نباید زیاد باشه... 🛑بعد اینکه بعضی وقتا بعضی کیکا زمان پخت بیشتری میخواد و حتما کیک رو با خلال دندون امتحان بکن اگر بهش ماده کیک چسبیده ده دقیقه یه ربع دیگه روشن بکن تا کامل بپزه ... 🛑 کیک هارو طبقه پایین یا بالا توستر نزار طبقه وسط عالیه.... 🛑 و اینکه از قالب هایی که بلنده و ارتفاع زیادی دارن خیلی استفاده نکن چون زمان پخت بیشتری میخواد تا مغز پخت بشه از قالب هایی که کوتاه تره و پهن استفاده بکن 🛑راستی یادت نره که هر وقت خواستی توستر رو روشن کنی مطمئن باش روی اون چیز ی نباشه چون میسوزه البته توستر ما اینجوریه که خودمم یه چیزی سوزوندم😅 🛑 و نکته آخر و مهم اینکه باید دستت راه بیوفته و قِلِقِ توستر دستت بیاد اول از چیزا و مواد کم استفاده کن و بعد چند وقت که فهمیدی باید چجوری باهاش کار کنی از مواد بیشتر و بهتر استفاده کن گلم😇 اینا تجربیات من بود که خودم بهش رسیدم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛ اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و پودر گلپره خودم ساب؛جای تک تکتون سبز بود؛خیلیییی چسبید😍😍😍😍😍 باقالی خشک رو از عطاری ها و یا از حبوبات فروشی ها به صورت فله ای تهیه بفرمایید؛اینجا کیلویی 9500 هستش* باقالی های آقا چرخی های لب جاده یا خیابونا که حسابی چشمک زن هستن از همین باقالی خشک هاست اما من با اینکه بیرون تو سرما هوس باقالی میکنم اصلا ازشون نمیخرم چون حساسم و فکر میکنم روشون دوده نشسته؛شمام اگر باقالی خیلی دوست دارین سعی کنین خودتون تو خونه برای خودتون درستش کنید بی زحمت و بی دردسرو خیلی خوشمزست*** @Khanedari1 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومای باتجربه و کدبانو من سرویس استیلمو میخوام لک هاشو بگیرم بدون اینکه خش بیفته و از براقیت بیفته چکار باید بکنم کسی تجربه خوبی داره که امتحان شده باشه ؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
من خودم ادویه ماهی درست میکنم،یک قاشق غذا خوری پودر دارچین رو با یک قاشق غذا خوری پودر زنجبیل و یک قاشق چای خوری پودر هل ، یک قاشق چای خوری پودر گل محمدی رو با یک قاشق چای خوری سر صاف فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز و2تا3قاشق غذا خوری سر صاف زردچوبه قاطی میکنم بعد با 4-5قاشق غذاخوری آردسوخاری( نون تست یا نون ساندویچی که خشک شده رو آسیاب میکنم) مخلوط میکنم ، ماهی رو که پاک کردم شکمش رو تا کمر باز میکنم یکم نمک میزنم نیم ساعت بمونه بعد میشویم تا نمک اضافی بره و شور نشه بعد ادویه میزنم و خوب با دست فشار میدم که ادویه بهش بچسبم هم داخلش ادویه میزنم هم رو پوستش، روغن رو می ریزم ماهیتابه می گذارم داغ بشه بعد ماهی رو تو روغن داغ سرخ میکنم البته با حرارت ملایم،که روغن نسوزه، و ماهی آروم مغز پخت بشه و مثل بیسکویت خشک بشه خیلی خوشمزه هست،مخصوصا با برنج دودی و ترشی سیر جنوبی ها بعضی اوقات با ماهی هشوش درست میکنند و میخورند هشوش رو هم بخواید دستورش رو میگذارم واستون البته ما که جنوب کشور هستیم ماهی ها جنوب رو می خوریم مثل شوریده،راژگو، حلوا سفید در جواب خانمی هم که در مورد فر برقی سئوال پرسیدن،من فر برقی دارم،مارک آلتون هست،خیلی عالی هست و بسیار ازش راضی هستم،همه چیز هم داخلش امتحان کردم از پیتزا،نون، شیرین ، کیک همه رو جوابگو هست و خوب میشه،فقط یه نکته داره اونم دمای فر برقی با گازی کمی فرق داره،مثلا وقتی تو دستور کیک نوشته 180درجه سانتیگراد فر برقی رو باید بین150تا160روشن کرد تا کیکش خوب بشه و اینکه حرارت بالا و پایین رو همزمان استفاده کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ببخشید میشه دستور خوراک لوبیا چیتی رو بزارین،؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خانمالطفامیشه هرکی می تونه راهنماییم کنه ممنون میشم ( غذاسازچکارمی کنه ؟ کسی غذاسازداره ؟ ازش راضیه 🛑🛑❤️ قیمتش چنده؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ببخشین حلواشیره اگرباسه شیره درست بشه یاشیره توت عیبی نداره 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
. 🔴ترفندهای مهم که هر کدبانویی باید بدونه👌 🔻برای معطر کردن سوپ شیر از کمی آویشن استفاده کنید. 🔻برای معطر کردن ماکارانی و لازانیا از آویشن استفاده کنید. 🔻برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید. 🔻برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید. 🔻برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید. 🔻برای معطر کردن مرصع پلو هل ساییده را بر لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید. 🔻برای معطر کردن قیمه، فسنجون و خورشت آماده شده، یک قاشق چایخوری هل و نصف استکان گلاب را درون آن بریزید. یک جوش که خورد سریع شعله را خاموش کنید. 🔻برای معطر کردن خورشت بامیه سیر و در آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده درون آن بریزید تا معطر شود. 🔻برای سرخ کردن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز و پودر سیر اضافه کنید. 🔻برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید. 🔻برای معطر کردن مرغ، در آخر که مرغ آماده شد یک قاشق چایخوری هل و نیم استکان گلاب همراه زعفران استفاده کنید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که درباره غذا ساز پرسبدن اره من دارم خدایی خوبه خرد میکنه رنده میکنه ورز میده ابمیوه گیری هم داره کلا خیلی چیز بدردبخوریه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
مواد لازم: ۲۰۰گرم لوبیا چیتی خام ۱۵۰گرم قارچ پیاز بزرگ و خلالی خرد شده دو عدد رب گوجه فرنگی ۲ق غ 1 قاشق مربا خوری پودر گلپر در صورت تمایل نمک، فلفل سیاه و زرچوبه به مقدار لازم لوبیا چیتی رو از شب خیس میکنیم و برای اینکه نفخش بره بهتره دو الی سه بار آبش رو عوض کنیم. حالا لوبیا رو همراه 3 لیوان آب داخل قابلمه میریزیم، همین که جوش اومد آبشو میریزیم دور و دوباره روش آب جوش میریزیم، اینکارو انجام میدیم تا در نهایت رنگ خوراک ما تیره نشه، روی حرارت ملایم میذاریم تا لوبیا بپزه. قارچها رو اسلایس باریک خرد کرده و با مقداری کره روی حرارت بالا تفت میدیم، کمی آبلیمو در انتها با قارچ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید در ظرف دیگری پیاز داغ کنید، رب و ادویه ها رو بزنید و اجازه بدین رب از خامی در بیاد و رنگش باز بشه در نهایت، بعد از پخت کامل لوبیا، قارچ و پیاز داغ رو به محتویات ظرف اضافه کنید و بزارید خوراکتون خوب جا بیافته میتونید از آرد سیب زمینی برای غلظت خوراکتون استفاده کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام درباره غذا ساز مخلوط کن چرخ گوشت خرد کن وچندکاردیگه تقریبا همه کارس😉 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی اول نصف روز لوبیا ها رو خیس بکنید تا نفخش گرفته بشه بعدش توی قابلمه بریزید روش اب بریزید تا جوش بیاد وقتی که نیم پز شد لوبیا ها یه سیب زمینی کوچیک رو پوست بگیرید درسته توی قابلمه ی لوبیا ها بیریزید بعد توی یه ماهیتابه پیاز داغ درست بکنید ادویه . نمک . فلفل بریزید و باهام تفت بدید اگر دوست داشتید میتونید سیب زمینی و هویج رو نگینی خورد کنید با پیاز داغ تفت بدهید یه کوچولو رب هم اضافه بکنید همه ی این مواد رو وقتی که تقریبا لوبیا ها پخته شد بهش اضافه کنید اگر هم دوست دارید توی خوراکتون قارچ بریزید خیلی خوش مزه هم میشود قارچ ها رو خورد بکنید توی یه کم روغن و ابلیمو تفت بدهید بعدش به خوراکتون اضافه بکنید در اخر کار سیب زمینی که اول کار درون قابلمه ریختید رو بردارید با پشت قاشق توی یه کاسه له بکنید و دوباره به خوراکتون اضافه بکنید این کار رو برای لعاب خوراک انجام میدن . زمان پخت این خوراک بستگی به جنس لوبیا هاتون داره . نوش جان ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خیساندن برنج برای تهیه برنج آبکش باید از قبل برنج را اصطلاحاً خیس کرد. نحوه خیساندن برنج به این صورت است که ابتدا برنج را با آب ولرم شده و از حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت قبل، درون یک کاسه، محلول آب‌نمک را با آب ولرم و ۲ قاشق غذاخوری نمک درست می‌کنیم و برنج را درون آب‌نمک می‌ریزیم به طوری که آب نمک حداقل یک بند انگشت بالاتر از برنج بیاید. اگر زمان کافی برای خیساندن برنج را ندارید، حداقل نیم ساعت آن را خیس کنید، در غیر این صورت برنج را به صورت برنج کته پخت کنید. البته پخت برنج آبکش بدون خیساندن نیز امکان‌پذیر است اما بهتر است برای خوب پخته شدن حتماً برنج از قبل خیسانده شود. دقت کنید که اگر در این مرحله زمان بیشتری به برنج بدهید، در مرحله بعدی زمان جوشاندن برنج کمتر خواهد شد. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
پخت برنج آبکش قابلمه پخت برنج را با توجه به تعداد پیمانه‌ها انتخاب می‌کنیم. برای مثال برای ۴ نفر یک قابلمه که ظرفیت ۵ یا ۶ پیمانه برنج پخته داشته باشد را استفاده می‌کنیم تا برنج فضای کافی برای قد کشیدن داشته باشد. حدود دو سوم قابلمه را آب ریخته و روی اجاق‌گاز می‌گذاریم. وقتی آب جوش آمد، آب برنجی که از قبل خیس کردیم را خالی کرده و برنج را داخل قابلمه می‌ریزیم. زمانی که برنج را داخل قابلمه ریختیم، ۱ قاشق غذاخوری نمک نیز به آن اضافه می‌کنیم. اگر بخواهیم کمی خوش‌نمک‌تر شود، نیم قاشق مرباخوری دیگر نیز در آن نمک می‌ریزیم. در حین جوش خوردن (دقت کنید که برنج حتماً باید جوش بخورد یا به بیان ساده‌تر قل بخورد) چند بار برنج را با کفگیر هم می‌زنیم و چند دانه از برنج برای تست برمی‌داریم. باید زمانی که برنج را بین دو انگشت له می‌کنیم، سطح دانه‌ها نرم شده و داخل دانه کمی سفت مانده باشد. تقریباً بر اساس نوع برنج، نرم شدن آن ۸ الی ۱۲ دقیقه زمان خواهد برد. البته این زمان بستگی به سلیقه افراد نیز دارد، اگر بخواهید برنج کمی زبر و سفت باشد باید اصطلاحاً برنج را زنده برداریم، یعنی زمان نرم شدن کمتری به آن بدهیم. به این نکته نیز توجه کنید که برنج ایرانی زودتر نرم می‌شود. پس از اینکه برنج به حالت موردنظر رسید قابلمه را از روی اجاق‌گاز برداشته و کمی آب ولرم روی برنج می‌ریزیم و هم می‌زنیم و بعد برنج را داخل آبکش خالی می‌کنیم. بعد از آبکش کردن برنج با آب سرد، قابلمه را مجدداً روی اجاق گذاشته و حدود ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری روغن و ۳ قاشق غذاخوری آب ته قابلمه می‌ریزیم. شعله گاز را روشن کرده و پس از داغ شدن روغن، برنج را مستقیماً روی آب و روغن داغ می‌ریزیم. در قابلمه را که دم کنی مناسبی دارد می‌گذاریم و شعله گاز را زیاد می‌کنیم تا از برنج بخار بلند شود. سپس شعله را کم می‌کنیم. زمان دم کشیدن برنج آبکش شده حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه است ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE