هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
واقعآ از رنگ و بوی #حَـــــــــنا فرار میکنید ؟!
اگه بدونید چطور مثلِ معجزه میتونه #رحم رو از سردی و گرمی دراره و #معتدل کنه ، #سر_دردِ میگرنی رو خاموش ، #پیاز_مو رو محکم و #گوشتدار ، #گوش_درد رو پوچ و #نقاط_سیاه رو برفی کنه و ... صد درمانِ دیگه که هر کسی براتون لو نمیده 👌
طرز استفادش برای هر مشکل رو اینجا گذاشتم بفرمایید👇
https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
✅ ۳خوراکی که از نظر طب سنتی باعث ابتلا به #سرطان میشود و اکثرا اطلاع ندارن ومصرف میکنن
👈⛔️لطفا ازخوردن آنهاخودداری کنید
🤒بخوانید و منتشر کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
✅ ۳خوراکی که از نظر طب سنتی باعث ابتلا به #سرطان میشود و اکثرا اطلاع ندارن ومصرف میکنن
👈⛔️لطفا ازخوردن آنهاخودداری کنید
🤒بخوانید و منتشر کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/3940352684Cfa48259560
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ردولوت ظرفی😍❤️
سلام سلام
یه آموزش دیگه با ردولوت جذااب😎مناسب برای ولنتاین و حومه ی آن روز😂خیلی خیلی آسونه و در عین حال خوشگله،پس حتما درستش کن😉❤️
چیزایی که لازم داری برای ردولوت ظرفی:
آرد 1 و 1/3 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
پودرقند 1 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد(زرده و سفیده جدا)
سرکه دو قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/2 قاشق چایی خوری
رنگ خوراکی قرمز سیر
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
منبع پیج
mocook.h
ابتدا تخم مرغ و پودر قند رو مخلوط میکنیم و فرم میدیم ، نحوه فرم دادن رو توی پستای قبل توضیح دادم
وقتی سفیده فرم گرفت ، زرده تخم مرغ رو به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
روغن و سرکه رو هم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه،یک درب از رنگ خوراکی به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا ترکیب بشه
اگر مقدار رنگ کم بود یه مقدار دیگه اضافه میکنیم،
بیکینگ پودر و ارد رو باهم ترکیب میکنیم و در دو مرحله به
مواداضافه میکنیم
مواد آماده شده رو توی قالبی که کفش کاغذ روغنی هست میریزیم میذاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰،۳۵دقیقه.
وقتی آوردین بیرون و خنک شد چندتا قالب قلب ازش بگیرید برای روش و بقیشو پودرش کنید.
خمه قنادی و پنیر خامه ای رو با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره.
بعد توی ظرف شیشه ای مورد نظرتون لایه لایه از خامه و پودر کیک بریزید و روش رو تزیین کنید.
شما میتونید از توت فرنگی و انواع میوه ها بین لایه ها استفاده کنید.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تولد خیلی گرون شده 😐
یا اینکه دنگ فنگ خامه کشی خستت میکنه
بیا من بهت یه کیکی آموزش بدم خودت تو خونه درست کن بدون فر👌
هم برای تولد هم مناسب مهمونی و عصرانه
https://eitaa.com/joinchat/4193976323Cdb50e9d329
دستورشو از یه قناد حرفه ای گرفتم بیا👆😋
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
تو این فصل از مهمونام با این شربتهای شیک👆#حرفه_ای پذیرایی میکنم 🤌
اموزش 20مدل شربت خنک بهاری
#شربت_اکلیلی 🥤👆👆
#شربت_کهکشانی🥤
#شربت_ژله_ای🧃
https://eitaa.com/joinchat/4193976323Cdb50e9d329
ترفندته نشین نشدن #تخم_شربتی میخوای بدونی بیا🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه هات چاکلت به ازای هر نفر:
آموزشگاه آشپزی عسل
asalculinaryschool
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
پودر کاکائو: دو قاشق سوپ خوری
پودر نسکوئیک: یک قاشق سوپ خوری
پودر قهوه فوری کلاسیک: یک قاشق مربا خوری
شیر عسلی: یک قاشق سوپ خوری
پودر بیسکوئیت مادر: یک قاشق چای خوری سر خالی
خامه صبحانه: ۵۰ گرم
به دلخواه جهت تلخی: یک شات اسپرسو
شکر به دلخواه: یک قاشق سوپ خوری
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
#ترفند_آشپزی🍛
اگر ميخوايد گوشت توى خورشت خوشمزه بشه
موقع تفت دادن گوشت مقداى جوز هندى به اون اضافه كنيد عااالى ميشه👌
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
ساده ترین راه حاجت گرفتن از #جوادالائمه📿🥹
❌آیت الله مرحوم نخودکی برای برآورده شدن حاجات برای هر روز ختم ذکری را سفارش کرده اند که طبق آن
ذکر یا جواد الائمه ادرکنی به این صورت گفته شود:👇
جمعه 100مرتبه یا جواد الائمه🌱
شنبه 100مرتبه آیه شریفه ام یجیب🌱
یک شنبه 100مرتبه صلوات🌱
دوشنبه 👈 [مشاهده ذکر]
برای دیدن ذکر گره گشا📿🔐وارد شو👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3939500419Cb5feb3080b
حاجتمو گرفتم🙏😭☝️
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
نحوه خواندن نماز #امام_جواد(ع) برای حاجت های دنیوی 🙏
حاجت روایی تضمینی⁉️👇
https://eitaa.com/joinchat/3939500419Cb5feb3080b
اگه از امام جواد (ع)حاجت میخوای بیا 👇
🕌 یا امام جواد (ع)❤️🔥 یا امام جواد (ع)🕌
🕌 یا امام جواد (ع)❤️🔥 یا امام جواد (ع)🕌
🕌 یا امام جواد (ع)❤️🔥 یا امام جواد (ع)🕌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه هات چاکلت به ازای هر نفر:
آموزشگاه آشپزی عسل
asalculinaryschool
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
پودر کاکائو: دو قاشق سوپ خوری
پودر نسکوئیک: یک قاشق سوپ خوری
پودر قهوه فوری کلاسیک: یک قاشق مربا خوری
شیر عسلی: یک قاشق سوپ خوری
پودر بیسکوئیت مادر: یک قاشق چای خوری سر خالی
خامه صبحانه: ۵۰ گرم
به دلخواه جهت تلخی: یک شات اسپرسو
شکر به دلخواه: یک قاشق سوپ خوری
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
رمز و راز پخت ماکارونی مجلسی که مزه آن را بی نظیر میکند👇👇👇
مرسی که لا...یک میکنید سی..و کن که به کارت میاد ،برای دوستات بفرست ❤️😍
خیلی ها ماکارونی درست کردن ولی برای تهیه ماکارونی مجلسی خوشمزه باید یک سری نکات را رعایت کنید که در ادامه مطلب آورده شده است.
بدون شک ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانی ها می باشد و کمتر کسی پیدا می شود که ماکارونی با ته دیگ سیب زمینی را رد کند و به آن واکنش نشان ندهد.برای اینکه بتوانید ماکارونی را خوشمزه و خوش فرم تهیه کنید باید نکات زیررو رعایت کنید
رمز و راز تهیه ماکارونی خوشمزه و خوش فرم:
👌1 - اگر نشاسته ماکارونی به خوبی از آن خارج شود ماکارونی شما خوشمزه تر می شود چون به راحتی سس ماکارونی به خرد آن می رود و مزه فوقالعاده ای می گیرد.برای همین وقتی ماکارونی پخت باید به وسیله آب سرد آن را آبکش کنید تا نشاسته ای آن خارج شود و هم با دست ماکارونی ها را باز کنید تا به یکدیگر نچسبد و ماکارونی را بد فرم نکند.
👈2 - برای اینکه ته دیگ سیب زمینی ویژه ای داشته باشید که به راحتی از قابلمه جدا شود شما باید ابتدا سیب زمینی ها را مقداری با روغن زیتون سرخ کنید و سپس مقداری کنجد به ته قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها قرار دهید. این کار باعث می شود سیب زمینی ها خوش رنگ تر شود و به راحتی از قابلمه جدا شود.
👈3 - به هنگام پخت ماکارونی در قابلمه آب جوش،از نمک، زردچوبه و روغن استفاده کنید تا از وا رفتن و چسبندگی ماکارونی جلوگیری کند.
👈4 - سعی کنید از ماکارونی های با قطر کم استفاده کنید چون هم تایم پخت کمتری دارد و هم میزان نشاسته آنها کمتر است.
👈5 - وقتی آب قابلمه جوش آمد و شما میخواهید ماکارونی را با آن اضافه کنید ابتدا مقداری آبلیمو اضافه کنید و سپس ماکارونی ها را اضافه کنید این کار باعث می شود ماکارونی مزه بهتری بگیرد و حتما به ماکارونی در حال جوش نمک اضافه کنید تا ماکارونی مزه خوبی بگیرد.
👈6 - قابلمه ای که برای جوشاندن ماکارونی در آن استفاده میکنید باید بزرگ باشد تا نشاسته های ماکارونی بعد از جدا شدن از ماکارونی دوباره به خرد ماکارونی نرود و باعث چسبندگی ماکارونی نشود
👈7 - طعم خوشمزه ماکارونی به مایه آن است پس سعی کنید حتما از سیر و فلفل دلمه ای در مایه ماکارونی استفاده کنید تا مزه بهتری بگیرد.
👈8 - وقتی ماکارونی به مرحله دم کردن رسید نصف فنجان آب ماکارونی می توانید اضافه کنید تا ماکارونی خوب بخار کند و رنگ ماکارونی را قرمزتر کند و بافتی نرم به ماکارونی ها بدهد.
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
خدایا بیهوا، شکرت
@fereshtenazemi.food
@fereshtenazemi.food
سلام سلام بهتره الان که فصل توت فرنگی هستش حتما مربا وشربت توت فرنگی رو درست کنید وازخوردنش لذت ببرید ❤️❤️
🍓مواد لازم
توت فرنگی (گلخانه ای نباشه چون مزش خوب نمیشه) یک کیلو
🍓شکر 800 گرم برای هر یک کیلو توت فرنگی
🍓اب لیمو یک الی دو ق غ یا جوهر لیمو نصف ق چ
🍓طرزتهیه
توت فرنگی ها روبریزن داخل آب و بعد ۱۰ دقیقه ازآب خارج کنین،چندبار توت فرنگی هارو خالی کردم داخل ابکش و دوباره داخل آب ریختم (تا شن ها ی توت فرنگی کاملا تمیز بشه)
کلاهک توت فرنگی هارو بگیرین
بعدش توت فرنگی هارو یا ازوسط نصف کنین یا درسته داخل قابلمه یه لایه توت فرنگی بریزین بعد یه لایه شکر به همین ترتیب تا توت فرنگی ها تموم بشن بعد ۲۴ ساعت داخل یخچال بزارین تا آب بندازه
بعدش روی شعله ی تقریبا زیاد قراربدین تا به جوش بیاد
🍓بعداز به جوش اومدن زمان گرفتم نیم ساعت باشعله ملایم جوشید
در این مدت کف روی مربا رو باقاشق تمیزوخشک گرفتم
۵ دقیقه اخر پخت ابلیمو اضافه میکنیم
مربا که سرد شد با یه کف گیر توری میوه های مربا رو برداشتم و داخل یک ظرف ریختم 🤗
🍓باهرچیزی میتونید میوه های مربا رو ازشهدش جدا کنین و داخل یه ظرفی بریزن بعد اگه دیدین شهد مربا کم هست دوباره روش شهد بریزین
🍓اگر شربت نمیخوایین یادوس دارین شهدمربازیاد باشه میتونید اصلا شهدروازمیوه جدانکنین
❌مقداری از شهد روکه سردشده داخل لیوان بریزید داخلش یخ و اب سرد بریزن اگه ته لیوان موند و حل نشد یعنی غلظت شهدبرای شربت خوب هست اگر دیدین غلیظ نیست میتونید دوباره شهدرو بجوشونید
❌ چندتا مورد هست که باعث کپک زدن مربا میشه
🔹اگه به اندازه ی کافی نجوشه
🔹شکرش خیلی کم باشه
🔹واینکه شیشه ای که داخلش مربا میرزین خیس باشه یا قاشقی که داخل مربا میزنین تمیز نباشه یا خیس باشه
🔹یا اینکه در مربا کیپ نباشه
❌چندتا موردهم باعث شکرک زدن مربا میشه
🔹شکر بیش ازحد درمربا
🔹اضافه نکردن ابلیمو یا جوهرلیمو
🔹جوشیدن بیش ازحد مربا
🔹جوشیدن با شعله بالا
❌اگر مربا زیادی بجوشه رنگش تیره میشه
❌بهترین ظرف برای پخت همه ی مرباها ظروف لعابی یا مسی هستن
❌مربای توت قرنگی اگه زیاد بجوشه له میشه
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽