eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.7هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
5هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو عروسی جاریم پوشیدم👗،همه میپرسیدن از کجا و چند خریدم😎 کسی نمیدونس کار دست خودمه💪🏻 خبر نداشتن شبایی که اونا خواب بودن🌙من تا صبح تلاش میکردم آیندمو بسازم🥲 الان از بهترین‌ مدرِّسای ایرانم🥰 اگه میخوای یادبگیری بیا تو کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3301638274Cb7fe465b39 از حیفه جابمونی
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
💎 جهت دریافت هدیه 400.000 تومانی به مناسبت میلاد پیامبر اسلام توسط موسسه فرهنگی سفینة النجاة نام محمد را لمس کنید 😍👇 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺🌺 🌺🌺 400.000 تومانی با لمس نام محمد 😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفیق اگه دوست داری بهترنها رو یاد بگیری پیجم رو‌فالو‌کن🌺🌺👇👇 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه برای ۱۰ پرس خورشت قیمه رستورانی👇👇 لپه ۳۵۰ گرم گوشت گوساله۵۰۰ گرم پیاز ۴۰۰ گرم رب گوجه ۱۰۰گرم نمک ۱۳گرم فلفل سیاه ۲گرم قلقلدقرمز ۲گرم جوز هندی ۱عدد چوب دارچین ۲عدد هل ۳عدد آبغوره ۲۰گرم آبلیمو ۱۰ گرم پودر لیمو ۱۵گرم ترکیب این مواد یه خورشت فوق العاده خوشمزه رو بهت میده @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
. این کانال محشره😍👏 طراحی و قیمتاش فوق‌العادست😵💲💰 🔴دفتر طرح شهدا 😱 ❤️قمقمه آب 😍 🔴مداد درجه یک 😳 بیا تا باورت شه😱👇👇👇 فقططط تا اول مهر 💥👏👇👇 ⚠️❌ ❌⚠️ https://eitaa.com/joinchat/167378986C95d9a5b7e1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش کوبیده با استاد رنجبر عزیز: برای درست کردن یک کوبیده خوب انواع گوشت روش آماده سازی میزان نمک و ادویه ها بسیار مهم هست از اون مهمتر تکرار و تمرین وتجربه و از همه مهمتر پخت درست و اصولی کوبیده است . اگر موافقی سیوش کن قلب را هم قرمز کن. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
🔴 آزمـــون اسـتـخـدام ۶۰ هـزار مـعـلــم 😍 دولــت پـزشـکیـان دستـور استـخــدام ۶۰ هـــزار معـلـم جـدیـد را صــادر کـرد 📝 ✅ زمـــــان آزمــــون دی مـــاه 📆 ✅ جـذب با مدرک لیسانس یا حـوزه ❗️جــزئیــات آزمــون و منبـع قبــولــی با هــزاران کـارنــامـه استـخـدامی در لیـنـک زیــر 👇 https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b راز قبولی درآزمون استخدامی اینجاست 😉👆 .
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴 خبـر وزیـر آمـوزش و پـرورش از برگزاری آزمون جدید استخدام معلم در لینک زیر 👇 https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b 🔻منبـع قبـولی آزمون استخدامی معـلمی 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b .
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از فانتزیای بچگیام خوردن نون🥖هایدی بود😍 قشنگ از اون ور تلویزیون بوی نون میومد🥹🤪 منبع پیج @cook_secret_ @cook_secret_ اونای که دلشون میخواد نون هایدی درست کنن دستا بالا🙋🏻‍♀️این نون با آرد کامل سبوسدار درست شده این نون لقمه ای بینظیره🥰 مواد لازم: آرد کامل۳۵۰ گرم خمیرمایع فوری ۶ گرم نمک ۶ گرم شکر ۸ گرم روغن زیتون ۸ گرم آب همدمای محیط ۲۲۰ تا۲۴۰ گرم طرزتهیه: تمام مواد خشک+آب و روغن ریتون مخلوط وبمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز میدیم ‌داخل یه کاسه چرب شده میزاریم بمدت ۳۰ دقیقه استراحت میدیم خمیر را به چونه های ۵۲گرمی تقسیم میکنیم و۵ دقیقه دیگه میزاریم استراحت کنه و دوباره شکل نهایی به نون میدیم روشو تیغ میزنیم وبمدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دوباره استراحت میدیم وتوی فراز قبل گرم شده بمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه میزاریم دمای ۲۳۰ درجه نکته: حتما داخل فرازیه کاسه آب استفاده کنیم برای پخت بهتر وتمام نوش جان😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
🔴۶۰ ثانیه قبل از مرگ چه اتفاقاتی برای فرد می‌افتد؟ 🎥کلیپ تولد یک نوزاد در شکم یک بز! 🎥به دنیا آمدن نوزاد زنده از شکم مادری که سه ماه قبل مرده بود!! ❌قبری عجیب در عربستان که همه چیو پرت میده بیرون! 💧حقایق جالب آب زم زم تا با چشم خودت نبینی باورت نمیشه! 🎥نبش قبرایت الله قزوینی بعداز17سال که بدن هنوزسالمه! 😨رفتن مارغول پیکر داخل یه قبرگنهکار 🎥گاوی که پس از سر بریدن دوباره زنده شد! سرت درد میکنه برا دیدن چیزای عجیب غریب؟اینجا معدنشه👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3414491159C08948488cd