سلام وقت بخیر، به اون خانمی ک دسر شیک میخواستن بگین پاناکوتای زعفرانی عالی هستش مزه بستنی سنتی میده، چندبارهم برا بقیه درست کردم همه پسند وعالی بوده. خیلی راحت وبدون دردسر وبدون نیاز ب چرب کردن قالب،دسر ازقالب برمیگرده توبشقاب
#دسر_مهمونی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
کوفته تبریزی هم غذای بسیارخوشمزه وهمه پسندیده، خیلی هم ظاهر دلفریب داره ومجلسیه. من چندباربراخانواده شوهرم پختم خیلی خوششون اومده
#غذای_مهمونی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
وقتتون به خیر باشه
خانمی که ویار دارند این دستوری که میدم رو تهیه کنند خیلی خوب و مقوی هست.
پیاز رنده کنند. گوشت گوسفند چرخ شده با مقداری آب روی پیاز بریزند و مخلوط کنند بعد نمک آویشن و مرزنجوش بزنن و با شعله کم بزارن بپزه و با نون یا همینطوری بخورن. امشالله که بهش ویار نمیدن.
روش سخت ترش و البته خوش طمع ترش این هست که مواد رو داخل یک شیشه بریزن و اون شیشه رو داخل قابلمه آب جوش بزارن تا بپزه. درب شیشه فلزی باشه.
خانمی هم که گفتن فلافل با نخود پخته: بله میشه من امتحان کردم.
#غذای_تقویتی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🔴🔴
سلام. من جمعه کیک شیفون ۴ تخم مرغی پختم و میخواستم دیروز خامه کشی کنم. روی کیک بعد از یکروز ماندن کمی چروک شده بود. باید رویه ی کیک را برای خامه کشی جدا کنم؟
در ضمن با اینکه خرده کیکهای اطراف و دور کیک را گرفتم ولی باز همموقع آستر کشی خرده های کیک وارد خامه میشد، چکار باید کرد؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام راهنمایی برای نگهداری برگ دلمه👇
بعضیا می چینن تو شیشه سس یکم آب و نمک میریزن بعد کنسرویش میکنن،یا تو بطری نوشابه یا آب معدنی لوله لوله میندازن آب نمک میریزن میزارن بمونه، بعضیا لوله لوله میکنن میزارن فریزر بعضی همینطوری تو پلاستیک میزارن فریزر میکنن، بستگی به خودتون داره😊
#ترفند_نگهداری_برگ_دلمه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام برای خانومی که ویار دارند در درجه اول باید ببینید چی میلش میبره غذاهایی که زیادم چرب نباشه و راحت قابل هضم باشه، کباب ها مقوی هستن گوشت داخل شیشه مقوی هست مغزیجات مختلف و میوه خشک قیصی و...
#غذای_تقویتی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام برای دوستی که کیک شیفون پختن میتونید برش گردوندید قسمت صاف رو بالا بزارید، طبیعی هست که موقع آستر کشی خرده کیک داشته باشه مهم خامه کشی اصلی هست که بعد آستر کشی هست. میتونید کیک قبل از خامه کشی اصلی یکم تو فریزر بزارید بعد خامه کشی کنید.
#کیک
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانومی که از طرز نگه داری برگ انگور و دلمه پرسبده بودن
میتونین بشورین بعد از اینکه آبش رفت به صورت رول چند تایی کنین و بریزین توی بطری یکبار مصرف و همینطوری توی یخچال نگه داری ماندگاری بالایی هم داره.
#ترفند_نگهداری_برگ_دلمه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وقتتون بخیر
عزیزم میشه بگذارید کانال
من لازانیا که درست میکنم لایه اول و آخر خشک میشه چرا؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام یه سوال خانوما
میشه تو فلافل نخود پخته زد چون نخود پخته از غذا مونده میخوام فلافل بسازم؟😁🤦♀
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
اولین بارم بود بامیه درست کردم طعمش عالی شده بود فقط شربت بامیه یکم غلیظ شده بود یکم روی بامیه شکرک زده بود علتش چیه؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
خانم عبادات همگی قبول امروززولبیاموادشودرست کردم نمیدونم چرابدرنگ میشدووقتی داخل شربت میریختم ازهم میپاشیدوخمیرمیشداشکال کارم کجابودداخل شربتش یه قاشق ابلیموی طبیعی ریختم یخورده ترش بودایاازهمین بود
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE