سلام عزیزم...اگه اسفنجی میخواین درست کنین سه چهار م قالب رو با لیوان فرانسوی آب بریز ...تعداد لیوان ها میشه تعداد تخم مرغ ها....ولی اگه میخواین کیک شیفون درست کنین تا نصف قالب آب بریز ...تعداد لیوان های آب میشه تعداد تخم مرغ هات
کیک اسفنجی سبک هست
اگه تازه کارین دو قسمت کافیه اگه نه میتونین کاملا خامه کشی کنین سه قسمت ...بعد بستگی به ارتفاع کیکتونم داره گلم ...اگه ارتفاعش کم بود دو قسمت کافیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
#مربا_گل_محمدی
مواد رو میتونید دوبرابر یا نصف کنید
گلبرگ گل محمدی دولیوان پر وفشرده
شکر شش لیوان
آب چهار لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری حتما از جوهر لیمو استفاده کنید
گلبرگها رو رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید فقط قسمت صورتی باقی بمونه با اب سرد بشورید وروی پارچه تمیز پهن کنید وبزارید خشک بشه (گلبرگها اگه بزرگ بودن چند تکه کنید)
سپس گلبرگها رو داخل ماهی تابه میریزیم ودو دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا حجمشون کم بشه گاز رو خاموش کرده ویک لیوان آب جوش روش میریزیم ودرشو میزاریم تا عطرش بیرون بیاد (حدود بیست دقیقه)
سه لیوان اب باقی مانده رو میریزیم تو قابلمه و میزاریم رو گاز با شعله متوسط تا بجوش بیاد جوهر لیمو اضافه کرده شکر هم اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم تا شکر حل بشه وشربت قوام بیاد گاهگاهی با فرچه اغشته به آب لیمو اطراف قابلمه رو تمیز میکنیم این کار باعث میشه مربا شکرک نزنه بجای فرچه واب لیمو از پارچه تمیز نمناک هم میتونید استفاده کنید
شربت که قوام اومد گلبرگها رو اضافه کرده شعله گاز همچنان متوسط باشه حدود ۶آلی ۸ دقیقه گلبرگها بپزن کافیه بیشتر از این مربا تلخ میشه گاز رو خاموش کنید ودم کنی بزارید
از قبل آب ویخ درست کردیم فوری قابلمه رو میزاریم تو اب ویخ به مدت پنج دقیقه به این طریق شوک بهش وارد میشه ورنگ مربا تیره نمیشه از آب ویخ بیرون بیارید دم کنی همچنان روش باشه تا سرد بشه سپس بریزید تو شیشه وبزارید یخچال یا فریزیر
مواظب باشید آب نرخ تو مربا به جای آب ویخ میتونید چند تکه یخ خرد کنید وقابلمه بزارید روش
عزیزان توجه کنید اگه مربای گل بیش از حد قوام اومده یاشه حتما شکرک میزنه ی ذره رقیق باشه گاز رو خاموش کنید سرد که بشه فلیتر میشه دم کنی باعث میشه مربا عرق نکنه ورطوبت اضافی رو میگیره
مربا خودش خوش رنگ وخوش عطره احتیاج به رنگ خوراکیوگلاب نداره بعضیا هل میریزین من نزدم دوست دارید موقع پخت کمی پودر هل بزنید
عزیزان گلهای منطقه آذربایجان و کوهستانی تلخ نیستن ومرباشون تلخ نمیشه
گلهای منطقه کویری تلخ هستن وباید یکی دوبار جوشیده بشه وابشون دور ریخته بشه در این صورت هم خاصیت وعطری براش نمیمونه
اگه جای هستید جوهر لیمو گیرتون نیومد یک قاشق اب لیموی طبیعی بزن
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
دوستانی که وعده ناهارو حذف کردن اگه لطف کنن از اثار مفیدش یا احیانا اگه اثر مضر داشته برامون بگن خیلی خوبه
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
خامه واسه روکشی کیک چه مارکی خوبه؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ببخشین حلواشیره اگرباسه شیره درست بشه یاشیره توت عیبی نداره ؟؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
📢📢آیا می دانستید که...
ایرانیان در دوره ﺻﻔﻮﻳﻪ دو وﻋـﺪه غذایی در ﺷـﺒﺎﻧﻪ روز ﺻﺮف میکردند ﻛﻪ ﻳـﻚ وﻋـﺪه آن مانند ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ یا ﭼﺎﺷﺖ و وﻋﺪه دﻳﮕﺮ ﺷـﺎم بودهاست.
اگر برخی موارد تعداد وعدههای غذایی مردم به سه وعده میرسید، وعده نهار، غذای سرد و حاضری بیشتر شامل میوه، لبنیات یا مربا بوده و تنها در وعده شام غذای گرم استفاده میشده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوما
درباره طرز مصرف سویق کسی اطلاعات کامل داره برامون بگه لطفا
من شنیدم خوبه اما اصلا تو باغ نیستم نمیدونم چی به چیه🤦♀😁
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
#ترفند_آشپزی
#سوختگی_خورش
🔴 اگر خورش شما سوخت به هیچ وجه داخل آن آب نریزید، بلکه قسمت های سالم خورش را به ظرف دیگری انتقال دهید سپس مقداری آب گرم، نمک، روغن و ادویه به آن اضافه کنید.
#سوختگی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عزیزم سه شیره با شیره انگور از نظر طعم و جنس فرقی نداره زیاد میشه فک کنم با سه شیره هم حلوا پخت بازم خانومای دیگه اطلاعات دارن یا پختن راهنمایی کنن😁
#حلوا
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوم
برای خانومی که درباره سویق سوال داشتن این مطلب رو براشون بذارید👇
#سویق
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
#سویق🤩
فواید سویق انقدر زیاد است که میشود گفت کسی که هرروز سویق را دربرنامه غذاییش بگنجاند بیمار نخواهد شد. چون تمامی املاح را بهمراه دارد و ضعف سلولها را مرتفع میکند.
1️⃣ : رفع گرسنگی 🧐و تامین املاح موردنیاز بدن
سویق را میتوان با خرما یا عسل وشیر خورد، یا با ان حلوا درست نمود.
⬅️ در روایت آمده است :
سویق غذای خوبی است، اگر گرسنه باشی تو را نگه میدارد و اگر سیر باشی غذایت را هضم میکند.
2️⃣ : زیاد شدن گوشت بدن
⬅️ در روایت آمده است :
سویق گوشت میرویاند و استخوان را محکم میکند.
3️⃣ : تقویت کتفها و استخوان
کسی که چهل صبح سویق بنوشد دو کتفش پر از نیرو میشود.
بنابراین افرادی که ضعف کتف🤔 و درد کتف دارند، سویق برای آن ها دارو است.
4️⃣ : پاکسازی معده
سویق، مره یعنی صفراء و سوداء، وهمچنین بلغم را از معده بیرون می اندازد و بهمین دلیل در کاهش تب بسیار موثراست.🤒
5️⃣ :دفع 70 نوع بلا😥
🔍در روایت آمده است :
سویق، از هفتاد نوع از انواع بلاء جلوگیری میکند.
🖌سویق جو درمان اضافه وزن نیست.بلکه جو بدن را تقویت و نیاز به غذا ره درهو کم میکند ولی چاق نمیکند. اف نمیخواهند چاق شوند، افرادی که میخواهند چاق شوند باید سویق گندم مصرف کنند.
🖌خوردن سویق بعد از غذا، درهضم آن خیلی کمک کننده میباشد.
📚الکافی ج6، ص306 .
#سویق_و_خواصش
#سبک_تغذیه_اسلامی
@ashpaziIslami
سلام خامه از لوازم قنادی بخرین خیلی بهتره مارک گلرود رو خیلی تعریف میکنن ولی من اکثرا کاله میگیرم
#خامه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
من به دستاوردی رسیدم گفتم شمارو هم بهره مند کنم
من خامه شیرینی رو با سرشیر درست می کنم خیلی خوشمزه و سالم میشه
حتی اگر مقدار شیر قاطی خامه ها باشه باز هم تبدیل به خامه میشه
طرزتهیه: شیر محلی جوشیده شده یک شب کامل در یخچال نگهداری شود هرچقدر دهانه قابلمه بزرگتر باشه سطح بستن خامه محیا تره و بیشتر به شما خامه میده البته اگر شیر پرچرب باشه وقتی سر شیر و خامه روش جمع بشه دوباره خامه میبنده برای همین من دو بار از روی شیرم خامه جمع کردم حتی مقداری شیر شاید حدود نصف استکان شیر قاطی خامه ها بود و فقط حدود ۲ دقیقه زدم بلافاصله منسجم شد و خودشو گرفت من توی خامه ها شکر قهوهای زدم مقداری هل وانیل چند قطره گلاب هم زدم فوق العاده شد👌
سالم طیب و طاهر
#ارسالی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
✅ چرا وعده ناهار زائد و غلط است؟
👈 تا وقتی که غذا از معده گذر نکرده و هضم نشده نباید غذای جدید خورد.
👈 به طور متعارف غذا در سر معده 3.5 ساعت و در قعر معده 3 ساعت میماند، وقتی صبحانه خوردیم تا وقت ناهار هنوز غذا از معده عبور نکرده ، بنابراین وقتی ناهار می خوریم غذا روی غذا می آید.
👈 پس باید معده خالی شده و وارد کبد شود تا بتوانیم غذای بعدی را میل کنیم. اصولاً وعده های غذایی صحیح در شبانه روز فقط صبحانه و شام است.
👈 کسانی که می خواهند هم رژیم لاغری صحیح بگیرند و هم سطح سلامتی خود را افزایش دهند رژیم ترک ناهار بگیرند.
👈 پروفسور سمیعی حدود بیست سال است رژیم ترک ناهار دارد و با این سن و سال گاها روزانه بیش از بیست ساعت در اتاق عمل ایستاده کار میکند.
«برگرفته از بیانات ارزنده حکیم حسین خیراندیش، پدر طب سنتی»
سبک تغذیه اسلامی
@ashpaziIslami
سلام لطفا کمکم کنید، حدود 43کیلو اضافه وزن دارم و رژیمی که باید طبق اون پیش برم تمام غذاها باید به صورت آبپز مصرف بشه، مثلا 50گرم گوشت مرغ، یا مثلا 50گرم گوشت چرخ کرده یا مثلا 80 گرم ماهی حالا یا همراه پلو بدون روغن ویا نون،،،، حالا مشکلی که دارم این هستش که من به شدت به غذاهای چرب سال هاست که عادت کردم وخوردن غذاهای بیمزه خیلی برام طاقت فرساست، میخواستم کمکم کنید مثلا من این گوشت ها روچطوری اولا بوگیری کنم کاملا ودوما میخوام خیلی خوب مزه دارش کنم تا بتونم بخورم ورژیم بگیرم واقعا وزن بالا خیلی محدود و مریضم کرده، سبزیجات وترشیجات آزاده برای رژیم (کلم، کاهو، هویج، خیار، گوجه، سبزی خوردن) اما ذرت، نخود سبز، باقالی ولوبیا سبز باید طبق دستور رژیمم مصرف کنم وآزادنیست،،،،.،،،،،،اگر مهربونی کنید و کمکم کنید دعاگوتون میشم واز این وزن بالا نجات پیدا میکنم ان شاء الله 🌺 بی نهایت سپاسگزارم 🌺🌸🌼
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام علیکم
خانومی هست تجربه سرکه خرما انداختن داشته باشه؟؟
ممنون میشم واسم بگید دوست دارم یاد بگیرم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
خانومهای کدبانو من لبو خشک کردم برای رنگ دهی مواد غذایی از جمله برنج و کیک و امثالهم
دیگه تو چه چیزهایی میشه استفاده کرد از پودر لبو؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوم خوشگلا
من تجربه ای دارم خواستم در اختیارتون بذارم باافتخار☺️☺️
من سعی کردم فریزرمو سبک کنم یعنی اینکه هر چیزی رو میشه بجز به روش فریزری نگهداری کنم
فعلا تا الان تونستم سبزی قورمه سبزی
سبزی کوکو
سبزی اش
و هر سبزی که تو فریزر میذاشتم با خشک کردن نگهداری کنم
در روش خشک کردن هم خاصیت سبزی ها از بین نمیروند هم عطر سبزی ها بهتر از فریزری باقی میمونن از همه مهمتر اینکه جای زیادی از فریزر خالی میشه 😁
حالا در ادامه کارهایی که کردم تا مواد فریزری رو به روشهای دیگه نگهدارم بهتون میگم
ادامه دارد...😜
#نگهداری_مواد_غذایی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
خانوما من از سبوس گندم تو سالادها و سوپ ها استفاده میکنم برای جلوگیری از یبوست خیلی خوبه آیا شما تجربه دیگه ای دارید از مصرف سبوس؟؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
دوستان جوانه ها خوشمزه هستن؟
موارد مصرفشون جطوریاس؟..
چه فایده ای داره؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام علیکم
غذاهایی بدون گوشت بهمون یاد بدید ما که تازه عروس هستیم با این اوضاع اقتصادی دوست داریم کمک خرج همسرامون باشیم چه غذاهایی میشه بدون گوشت پخت که مقوی هم باشن؟
تروخدا به داد ما تازه عروس ها بشتابید از یک طرف بلدنیستیم خوب غذا بپزیم از طرفی باید غذاهای بدون گوشت و نونی بیشتر بپزیم خیلی سخته😩😩😁
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من جواب چندتا از سوالای دوستان کانال تجربه اشپزیو بدم
کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، نرگسی اسفناج، عدس پلو، استانبولی، فلافل، الویه، سالاد ماکارانی، اش رشته، اش جو، کله جوش، شیرین پلو( یک سینه مرغ براش کافیه با توجه ب دو نفر بودنتون)، عدسی، کشک بادمجان، میرزا قاسمی، سمبوسه،
خوراک لوبیا چیتی، بورک اسفناج، املت قارچ، املت گوجه، ماکارانی،
لیست غذاهای بدون گوشت برای تازه عروس کانال😊 من خودممم تازه عروسم ومیفهمم ایشون چی میگن
مارک کولاک از بهترین خوشمزه های خامه اس ک نسبت ب قیمت وکیفیت بقیه خامه ها برای پخت کیکای خونگی بهترین گزینه اس... هم فرم گیریش خوبه و هم مزه و درصد چربیش
سوال دوستمون در مورد خامه
از جوانه ها من بیشتر تو سالاد استفاده میکنم بخصوص جوانه گندم...
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوم خوشگلا
من مرضیه خانومم😁 اومدم در ادامه صحبت دیروزم که جایگزین مواد فریزری هامو بگم
من خیلی بد غذام یعنی اینهمه خانومها غذاهاشون که باقی میمونه میذارن فریزر یک وعده دیگه گرم کنن اسراف نشه من اصلا از غذای فریزری خوشمنمیاد چون مزه نداره
اینه که تا میتونم راههای دیگه رو بجای فریزر استفاد میکنم
مثلا همین خورشتی که از وعده ناهار اضافه بیاد به حالت کنسروی در میارم تا وقتی در شیشه باز نشه بیرون یخچال سالم می مونه
اما حواستون باشه فقط غذاهای آبکی رو میشه کنسرو کرد مثلا برنجو نمیشه دیگه 😂
برنجی که اضاف بیاد میام ته دیگ تخم مرغی درست میکنم تو ماهی تابه میریزم سرخ میکنم هر دو طرفشو و نوش جان میکنیم
یا اینکه ته چین باهاش درست میکنم
یا انواع مخلوط پلو ها رو باهاش میپزم و تبدیلش میکنم به یک غذای جدید برای خانواده که اصلا متوجه نمیشن این همون برنج شام دیشبه😂
چنان آثار جرمو پاک میکنم خانم مارپل هم نمیتونه کشف کنه چه خیال کردی 🤦♀😂🙈
طریقه کنسروی هم به این صورته که
مواد رو داخل شیشه ریخته درشو (ترجیحا در نو باشه بهتره )میبندیم بصورت ایستاده یا خوابیده تو قابلمه خالی گذاشته تا روی شیشه آب میریزم
زیرشو روشن میکنم
وقتی جوش اومد ده دقیقه زمان میدم بجوشه
بعد که خاموش کردم صبر میکنم تا اب سرد بشه بعد شیشه رو در میارم تو کابینت میذارم
تا هر وقت که در شیشه یسته باشه قابل نگهداری هست.
امیدوارم از تجربیات حقیر استفاده کنید😘
#نگهداری_مواد_غذایی
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
پودر لبو برای رنگ دسرها و چایی هم استفاده میشه
چایی رو فوق العاده خوش رنگ میکنه منتها زیاد ریختنش تو طعمش اثر میذاره
اندازه کم کافیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE