سلام خسته نباشید در پاسخ به سوال خانمی ک گفتن کیکی هاشون خمیر میشه بنده هم قبلا اینطور بودم ولی بعد چند مورد رو رعایت نکردم
اندازه قالب ام کوچیک بود یعنی باید یک سوم قالب خالی باشه
دوم اینکه فر هم از نیم ساعت قبل گرم میشد
سوم تخم مرغ هم زیاد هم میزدم بیشتر از 10 دیقه با همزن خراب میشه کیکتون
و نیم ساعت اول هم در فر رو باز نکنید و سعی خیلی سریع کار کنی و بیشتر از 15 دیقه درست کردن کیکت طول نکشه چون پف کیکت میخوابه
و هنگام اضاف کردن آرد ب تخم مرغ در یک جهت و اروم هم بزن تا پف تخم مرغ نشینه
ان شاالله تونسته باشم کمکی کرده باشم در ضمن این نکته هم یادم رفت حداقل 1 ساعتی مواد کیکت قبل از درست شدن باید در دمای محیط باشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام یه نرم افزار خوب برای آشپزی می خواستن
سرآشپز پاپیون بهترین گزینه است👌🏻
غیر از اینکه انواع و اقسام غذا ها رو داره
امکانی داره که در اون میتونید موادی که در دسترس دارید رو بنویسید و نرم افزار، غذاهایی که میشه درست کرد رو بهتون نشون میده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام دررابطه با ته چین وقالبی دراوردنش، 1_روغن یاکره ب اندازه کافی بریزین، احتمالا کم میریزین. 2_قابلمه باید نچسب باشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🔴🔴🔴
سلام و عرض تسلیت.
سویق رو چطوری مصرف میکنین، که خوش خور باشه؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🔴🔴🔴🔴اگه روغن کیک روکمترازدستورش بزنیم اشکالی داره مثلابه جای یه لیوان نصف یاکمترازنصف بریزیم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE