ایده و ترفند آشپزی
سبزیجات تازه را در روغن زیتون ریخته و فریز کنید.
اگر بدنبال ترفندی برای نگهداری از سبزیجات تازه هستید، آنها را خرد کرده و به همراه روغن زیتون در قالب یخ قرار دهید، سپس فریز کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
کاهو خرد شده را در شیشه مربا (شیشه دردار و دهن گشاد) نگهداری کنید.
نگهداری از کاهو شسته شده در شیشه مربا باعث ماندگاری آن تا 4 هفته می شود!
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
برای نگهداری از پیاز از جوراب شلواری استفاده کنید.
اگر جوراب شما سوراخ شده، می توانید از آن برای نگهداری پیاز استفاده کنید. پیازها را با گره از یکدیگر جدا کنید. با این روش پیاز شما تا 8 ماه دوام می آورد. جوراب شلواری را گره بزنید و پیاز را داخل آن بگذارید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
پیازچه بکارید.
اگر فقط از قسمت سبز پیازچه برای چاشنی استفاده می کنید و قسمت سفید را بیرون می اندازید، می توانید ریشه آن را در خانه بکارید. به این ترتیب اگر قسمت سبز پیازچه را برش دهید، طی یک هفته دوباره رشد می کند و به این ترتیب همیشه پیازچه دارید.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام برای کباب کردن بوقلمون
موادش مثل جوجه کبابه برای اینکه گوشتش نرمتر بشه یکساعت قبل از اینکه مواد جوجه رو بهش اضافه کنید به گوشت مقداری سس سویا یا سس خردل اضافه کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عزیزم
ما چند روز پیش گرفتیم گوشت بوقلمون
گوشت سینه، کیلویی شصت
من چرخ میکنم واسه خورشت و شامی
یه بار کوبیده بوقلمون درس کردیم، مثل مرغ نرم نبود یکم سفت بود
ولی من امتحان کردم، وقتی تخم مرغ بزنی به گوشت چرخ کردش و ورز بدی خیلی نرم و خوشمزه میشه
به جای گوشت قرمز سینه و کتف بوقلمون رو میریزم البته کمی گوشت به استخوان میذارم برای حلیم ها هم خوشمزه میشه
حلیم بادمجون درست کردم
۱ تیکه دنبه هم تو آبگوشت میریزم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
#صبا_پز
#آشپزی
#اسپاگتی_خامه_ای
این لاکچری ها چه چیزهایی خوشمزه ای میخورن هااا😁😁😋😋
عالی شده بود..
❤️@khanomie❤️
#نکات_خانه_داری
چالش****
برای جا افتادن انواع خورشت: قیمه، قورمه سبزی، مرغ، به، کرفس،... بهتر هست یک ساعت آخر پیاز را رنده کرده با روغن بزاریم بپزه و آبش که تموم شد و به روغن افتاد کمی سرخ بشه، ادویه و رب زده بعد به خورشت اضافه کنیم، هم خوش رنگ میشه هم خوشمزه تر.
*هر چه پیاز بیشتر، خورشت خوشمزه تر*
❤️@khanomie❤️
#نکات_خانه_داری
چالش ****
بهترین روش برای تمیزکردن سینگ ظرفشویی و شیرآلات استفاده از سرکه صنعتی هست، ده ساله به این روش تمیز میکنم شیرآلات خونم مثل روز اولش هست انگار نو خریدیم. هیچ کسی باورش نمیشه. ما ده سال پیش خونه ساختیم و شیرآلات و نصب کردیم.
❤️@khanomie❤️
سلام ما باغ داریم میوه دور ریز زیاد داریم میگید سرکه سیب چطور درست میشه؟
با چه میوه هایی میشه سرکه درست کرد؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
خانوما جو رو چطور بپزم سوپم غلیظ و خوشمزه بشه؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
مامانم کلا یک مدل کیک بلده درست کنه بعد برنامه های کیک پزیرو که میبینه مثلا طرز تهیه کیک توت فرنگی میبینه بعد کیک خودشو درست میکنه یک توت فرنگی میذاره روش
باز فردا کیک خودشو درست میکنه یک خیار میذاره وسطش میگه اینم کیک خیار
قناد رو دست مامانم هنوز نیومده😐😁
#شوخی
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ،روش پخت جو من فوقالعاده آسان وبه طبع خانواده خوشمزه،،،،فقط باید جو ها خوب بپزن بعداز پخت نمک اضافه کنید ،خمیر دوغی که از کره بدست اوردین را با آب مخلوط کنیدتا کمی باز بشه سپس به اش تون اضافه کنید و حدود نیم ساعت بذارین روی حرارت ملایم باشه تا جابیافتد البته هراز گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.این روش پخت آش جو من هستش،حالا اگر حوصله داشتید میتونید همراه جوها برگ چغندر و چغندر اضافه کنید تا باهم بپزن سپس دوغیچه یا همون خمیر دوغ کره تون را اضافه کنید و در آخر کار هم پیاز داغ و ادویه آماده کنید اضافه کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوما عصرتون بخیر
خانوما وقتی اب سیب یا هویج میگیریم
من خیلی دلم میسوزه تفاله ها رو میریزم دور راهی هست که بشه استفاده کرد از این تفاله ها؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
تفاله سیب رو خشک کنید تف بدید بعتوان دم نوش استفادهکتید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانومی که پیشمهاد دم نوش از تفاله سیب دادن حواستون باشه موقع دم کردم باید از این چای صاف کن های توری پارچه ای که تو قوری انداخته میشه استفاده کنید تا تفاله ها بعد تو استکان نیاد
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام برای سرکه انگور من انگور رو داخل دبه می ریزم اب وسرکه میریزم بعد سی روز سرکه تند وتیزی دارم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانومی تو گروهی میگفتن برای تهیه سرکه👇
من انگور رو داخل دبه می ریزم اب وسرکه میریزم بعد سی روز سرکه تند وتیزی دارم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانمی در مورد سوپ جو پرسیده بودند.
من سوپ جو رو تو زودپز میپزم موادش برای حدود 6تا7نفر میشه یه لیوان جو، یه مشت کوچک عدس یا ماش،یه مشت کوچک لپه یا نخود،اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری سبزی خرد شده، به دلخواه گوشت، پیاز رنده شده، هویج، دو تا سه قاشق غذاخوری چربی (روغن زیتون یاروغن کنجد یا روغن گاوی و گوسفندی یا دنبه فرقی نمیکنه) یه کم زردچوبه و فلفل سیاه و نمک، لیمو عمانی هم میریزم داخل دیگ تفتم نمیدم آب میریزم در حدی که مواد ته نگیره موقع پخت بعد جوش اومدنشعله رو کم کم میکنم یه ساعت بعد آماده است. راحت و خوشمزه. فقط آب بریزید که ته نگیره فوقش اگه وقتی در دیگ رو برداشتین دیدین آبش زیاده یه کم با در باز بزارین بجوشه به دلخواه که رسید خاموش کنید سرو کنید.
من گاهی به جای جو بلغور گندم میریزم که اونم فوقالعاده میشه👌
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانومی که باغ دارن برای سرکه پرسیدن
بله عزیزم از همه میوه ها میشه سرکه درست کرد
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE