eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده و ترفند آشپزی
سبزیجات تازه را در روغن زیتون ریخته و فریز کنید. اگر بدنبال ترفندی برای نگهداری از سبزیجات تازه هستید، آنها را خرد کرده و به همراه روغن زیتون در قالب یخ قرار دهید، سپس فریز کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده و ترفند آشپزی
کاهو خرد شده را در شیشه مربا (شیشه دردار و دهن گشاد) نگهداری کنید. نگهداری از کاهو شسته شده در شیشه مربا باعث ماندگاری آن تا 4 هفته می شود! ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده و ترفند آشپزی
برای نگهداری از پیاز از جوراب شلواری استفاده کنید. اگر جوراب شما سوراخ شده، می توانید از آن برای نگهداری پیاز استفاده کنید. پیازها را با گره از یکدیگر جدا کنید. با این روش پیاز شما تا 8 ماه دوام می آورد. جوراب شلواری را گره بزنید و پیاز را داخل آن بگذارید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده و ترفند آشپزی
پیازچه بکارید. اگر فقط از قسمت سبز پیازچه برای چاشنی استفاده می کنید و قسمت سفید را بیرون می اندازید، می توانید ریشه آن را در خانه بکارید. به این ترتیب اگر قسمت سبز پیازچه را برش دهید، طی یک هفته دوباره رشد می کند و به این ترتیب همیشه پیازچه دارید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای کباب کردن بوقلمون موادش مثل جوجه کبابه برای اینکه گوشتش نرمتر بشه یکساعت قبل از اینکه مواد جوجه رو بهش اضافه کنید به گوشت مقداری سس سویا یا سس خردل اضافه کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم ما چند روز پیش گرفتیم گوشت بوقلمون گوشت سینه، کیلویی شصت من چرخ میکنم واسه خورشت و شامی یه بار کوبیده بوقلمون درس کردیم، مثل مرغ نرم نبود یکم سفت بود ولی من امتحان کردم، وقتی تخم مرغ بزنی به گوشت چرخ کردش و ورز بدی خیلی نرم و خوشمزه میشه به جای گوشت قرمز سینه و کتف بوقلمون رو میریزم البته کمی گوشت به استخوان میذارم برای حلیم ها هم خوشمزه میشه حلیم بادمجون درست کردم ۱ تیکه دنبه هم تو آبگوشت میریزم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
این لاکچری ها چه چیزهایی خوشمزه ای میخورن هااا😁😁😋😋 عالی شده بود.. ❤️@khanomie❤️
من با ماکارونی آشیانه ای(فتو چینی) درست کردم🌸 ❤️@khanomie❤️
چالش**** برای جا افتادن انواع خورشت: قیمه، قورمه سبزی، مرغ، به، کرفس،... بهتر هست یک ساعت آخر پیاز را رنده کرده با روغن بزاریم بپزه و آبش که تموم شد و به روغن افتاد کمی سرخ بشه، ادویه و رب زده بعد به خورشت اضافه کنیم، هم خوش رنگ میشه هم خوشمزه تر. *هر چه پیاز بیشتر، خورشت خوشمزه تر* ❤️@khanomie❤️
چالش **** بهترین روش برای تمیزکردن سینگ ظرفشویی و شیرآلات استفاده از سرکه صنعتی هست، ده ساله به این روش تمیز میکنم شیرآلات خونم مثل روز اولش هست انگار نو خریدیم. هیچ کسی باورش نمیشه. ما ده سال پیش خونه ساختیم و شیرآلات و نصب کردیم. ❤️@khanomie❤️
سلام ما باغ داریم میوه دور ریز زیاد داریم میگید سرکه سیب چطور درست میشه؟ با چه میوه هایی میشه سرکه درست کرد؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خانوما جو رو چطور بپزم سوپم غلیظ و خوشمزه بشه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
مامانم کلا یک مدل کیک بلده درست کنه بعد برنامه های کیک پزیرو که میبینه مثلا طرز تهیه کیک توت فرنگی میبینه بعد کیک خودشو درست میکنه یک توت فرنگی میذاره روش باز فردا کیک خودشو درست میکنه یک خیار میذاره وسطش میگه اینم کیک خیار قناد رو دست مامانم هنوز نیومده😐😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ،روش پخت جو من فوق‌العاده آسان وبه طبع خانواده خوشمزه،،،،فقط باید جو ها خوب بپزن بعداز پخت نمک اضافه کنید ،خمیر دوغی که از کره بدست اوردین را با آب مخلوط کنیدتا کمی باز بشه سپس به اش تون اضافه کنید و حدود نیم ساعت بذارین روی حرارت ملایم باشه تا جابیافتد البته هراز گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.این روش پخت آش جو من هستش،حالا اگر حوصله داشتید میتونید همراه جوها برگ چغندر و چغندر اضافه کنید تا باهم بپزن سپس دوغیچه یا همون خمیر دوغ کره تون را اضافه کنید و در آخر کار هم پیاز داغ و ادویه آماده کنید اضافه کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما عصرتون بخیر خانوما وقتی اب سیب یا هویج میگیریم من خیلی دلم میسوزه تفاله ها رو میریزم دور راهی هست که بشه استفاده کرد از این تفاله ها؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تفاله سیب رو خشک کنید تف بدید بعتوان دم نوش استفادهکتید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که پیشمهاد دم نوش از تفاله سیب دادن حواستون باشه موقع دم کردم باید از این چای صاف کن های توری پارچه ای که تو قوری انداخته میشه استفاده کنید تا تفاله ها بعد تو استکان نیاد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای سرکه انگور من انگور رو داخل دبه می ریزم اب وسرکه میریزم بعد سی روز سرکه تند وتیزی دارم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی تو گروهی میگفتن برای تهیه سرکه👇 من انگور رو داخل دبه می ریزم اب وسرکه میریزم بعد سی روز سرکه تند وتیزی دارم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانمی در مورد سوپ جو پرسیده بودند. من سوپ جو رو تو زودپز میپزم موادش برای حدود 6تا7نفر میشه یه لیوان جو، یه مشت کوچک عدس یا ماش،یه مشت کوچک لپه یا نخود،اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری سبزی خرد شده، به دلخواه گوشت، پیاز رنده شده، هویج، دو تا سه قاشق غذاخوری چربی (روغن زیتون یاروغن کنجد یا روغن گاوی و گوسفندی یا دنبه فرقی نمیکنه) یه کم زردچوبه و فلفل سیاه و نمک، لیمو عمانی هم میریزم داخل دیگ تفتم نمیدم آب میریزم در حدی که مواد ته نگیره موقع پخت بعد جوش اومدنشعله رو کم کم میکنم یه ساعت بعد آماده است. راحت و خوشمزه. فقط آب بریزید که ته نگیره فوقش اگه وقتی در دیگ رو برداشتین دیدین آبش زیاده یه کم با در باز بزارین بجوشه به دلخواه که رسید خاموش کنید سرو کنید. من گاهی به جای جو بلغور گندم میریزم که اونم فوق‌العاده میشه👌 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که باغ دارن برای سرکه پرسیدن بله عزیزم از همه میوه ها میشه سرکه درست کرد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE