سلام ستایش خانم
خیلی درباره سرکه پرسیده بودن
من بار اولم بود امسال سرکه انداختم خدا رو شکر خوب شد و زود گرفت. مامانم گفت به خاطر دستته ولی خب یسری نکات داشت که رعایت کردم. به نظر خودم زیاد به دست و اینا ربط نداره خرافاته. اتفاقا خونمونم آپارتمانیه😁😁
اول انگورا رو میریزین تو یه دبه خشک و تمیز بعد دو سه تا لیوان آب بستگی به حجم انگورا داره و نصف لیوان سرکه اضافه میکنین.
میتونین اصلا اب و سرکه اضافه نکنین.
بعد دبه هارو میزارین یه جای نسبتا گرم و درش رو میبندین البته نباید خیلی محکم باشه چون قراره واکنش بده پس به فضا و هوا احتیاج داره.
بعد از دو هفته رنگ انگورا عوض میشه و پشه میزنه. وقتی پشه زد یعنی داره سرکه میشه. اگه انگور بازم داشتین میتونین روش اضافه کنین من هربار که انگور میخریدیم اضافه ها و دونه هاشو میریختم سر دبه.
بعد میزارین حداقل دو ماه تو یه جای نه خیلی گرم و نه سرد بمونه. بعد اگه درشو باز کنین بوی سرکه میده البته ترشیش به اندازه سرکه خریدنی نیست.
بعد چنگش میزنین تا انگورا له بشه اگه هنوز کامل ترش نشده بود دوباره درشو میزارین و یکی دو ماه دیگه بهش فرصت میدین اگه هم ترش شده بود تو یه قابلمه میریزین و میجوشونینش بعد از اینکه جوشی صافش میکنین . سروه شما آمادست.
البته مادر بزرگای ما میگن که سرکه زود چشم میخوره پس زیاد ازش تعریف نکنین جلو بقیه.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
تجربه بانوی....
خانمی که بابت پیتزا سوال کردن عزیزم تو نت پیتزای بدون پنیر هست
به اسم رژیمی هست
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
سرکه سیب خیلی ساده اس اول پاییز سیب پاییزی لازم به بهترین سیب نداره حتی ریزو معمولی هم باشه مشکلی نداره سیب تمیز میشوریم وچهار قاچ میکنید لازم نیست پوست بگیرید فقط هسته های داخل سیب رو درمیارید وداخل دبه میریزید حداقل دبه که انتخاب میکنید باید حدود ده لیتر باشه سیب که داخل دبه ریختید نباید پر بشه حدودا اندازه دولیتر آب خالی بمونه یک فنجان شکر روی سیب میریزید و اینقدری آب روی سیب میریزید که آب روی سیب رد نشه یعنی سر سیب از اب بیرون باشه ویک لیوان سرکه سیب بعنوان مایع سرکه داخلش میریزید و یک پارچه نازوک روی درب دبه میزارید وبا کش یا بن میبندید که نیوفته وچیزی داخلش نیوفته و ظرف سیب رو میتونید در اتاقی که آمدو رفت زیاد وجود نداره یا اگه چنین جایی نداشتید ی گوشه ای از آشپزخونه بزارید که جلوی دید نباشه یا کسی بجز خودتون بالاسرش نره در ضمن به من روز اول اون کسی که تجربه داشت گفت مهمه که حتما بدن تمیز وطاهر باشه مخصوصا با وضو انجام بدید خیلی بهتر هست بسم الله همیشه فراموش نشه 😊😊😊
این که چه وقت طول مبکشه بستگی به میگن هر دستی یجوره یکی دستش زود سرکه میشه یکی دیگه طول میکشه سرکه سیب من کلا بعد دوماه ترش میشه یعنی نه که آماده باشه مرحله دوم بعداز اینکه دیدید بوی ترش شدن میده مخصوصا مگسای ریز باید زده باشه که بهش مگس سرکه میگن بعد که به این مرحله رسید درضمن آب تصویه خوراکی یعنی جایی که زندگی میکنید از هر آب خوراکی که خودتون بدون جوشوندن اون مصرف میکنید مرحله اول داخل سیب باید ریخته بشه که گفتم اونقدر بریزی که روی سیب رو آب نگیره ودر ظرفمون حداقل جای دولیتر آب داشته باشه این دستور ما ظرف ده لیتری در نظر گرفتیم واین اندازهایی که گفتم اندبرمبنای اون کسی که اولین بارش میخواد انجام بده از همین قدر شروع کنه بهتره وقتی به مرحله دوم که سرکه مگس زده وبوی ترشی میده رسید آب جوشیده داخل دبه میریزید تا ظرف پربشه حداقل دوبندانگشت خالی بمونه بهتره دوباره درش میبندید با همون پارچه ومیزارید بمونه باید جای دبه سرد نباشه آشپزخونه مناسبتره فقط جلوی دید یا جلوی رفتو آمد نباشه ی کنجی از آشپزخونه بهتره که گرمتره ماهی یکبار بهش سر میزنید با وضو باشید بهتره
موقعی سرکه شما رسیده که روی آبش یلایه کرم رنگ مثل ژله بسته باشه نباید تکون بخوره تا موقعی که این لایه زخیم شده باشه واگه مگسای کوچولو دیدید نگران نباشید طبیعی هست 😊😊
انشاالله که درست کنید به خوشی استفاده کنید 🌺🌺🌺
در ایام عید سیب هایی که هست آخرای عید میتونید باز سرکه درست کنید 🌸🌸
حالا مرحله آخر که متمعن شدید سرکه شده کیسه از جنس نخی مثل کیسه جای برنج ایرانی که تمیز شسته و رنگ نوشتهاش متمعن شدید رنگ پس نمیده داخل صافی میزارید وآروم سرکه خالی میکنید داخل کیسه ولی نزارید سیبها خارج بشن یا اگه هم ریخته شد داخل کیسه وقتی قشنگ سرکه خالی شد از کیسه رد شد باز همون سیبا دوباره برگردونید داخل ظرف ودوباره آب ببندید همون مثل مرحله اول انجام بدید ی دور دیگه به شما سرکه میده انشاالله 💐💐
توجه داشته باشید حتما داخل شیشه سرکه نگهداری کنید چون خاصیتش حفظ میکنه تا دوسال هم مشکلی براش پیش نمیاد
خوشحال میشم اگه سوالی باشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خداقوت از کانال عالیتون
من کوکو سیب زمینی درست کردم
خیلی چسبناک شد به سختی تونستم قالب بزنم میشه بگید چه کارکنم
۲تاتخم مرغ برای نیم کیلو سیب زمینی با۲قاشق اردنخودچی وکمی بگین پودو ادویه جات زدم بعد دیدم کوکوم خیلی چسبناک مقدار کم جوش شیرین زدم خوب نشد میشه راهنمای کنید ممنون
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام و عرض ادب خدمت شما و تمامی دوستان
چند پیام تو کانال دیدم در رابطه با خوراکی های سالم از قبیل نمک و آب و روغن...
البته من اون خانمی که شما گفتید نیستم اما چون خودم تغذیه م رو درست و سالم کردم گفتم توضیحی بدم.
کلا در طب ایرانی اسلامی ۳ رکن وجود داره که خیلی مهمه...(آب،نمک،روغن)
سم سفید همون نمک و شکر هست که در بازار موجوده.. و واقعا مضر
نمک جایگیزنش 👈 نمک دریا
روغن 👈 روغن زیتون ،ارده کنجد، دنبه و روغن شحم (البته روغن شحم برای افراد میانسال و مسن توصیه نمیشه).
آب👈 آب رو بجوشونید وقتی خنک شد تو بطری بریزید و کمی گلاب بریزید. گلاب خیلی خوبه به تدریج برای پوست عالیه.
شکر👈شکر قهوهای یا سرخ(البته شکر سرخ برای آقایون خوب نیست،،، برای مربا و ... از شکر قهوهای استفاده کنید.)
چای👈 انواع دمنوش ها مثل به لیمو، گل گاو زبون،سنبل طیب، بهارنارنج، دارچین ،زنجبیل و ....... که به مناسب فصل میشه استفاده میشه .که تو این فصل دارچین و زنجبیل برای گرمای بدن خوبه...
و تا میتونید از محصولات کارخانه ای به هیچ عنوان استفاده نکنید.
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عج صلوات🌸🌸
#پاسخ
اول سرچ بعد سوال
┄┅┅❅🟤🟢🔴🟣❅┅┅┄
@t_banooo
سلام
امیدوارم حال دلتون خوب باشه😇 یکی از دوستان راجب کنسرو کردن قارچ و .. پرسیده بودند...
بنده فقط از این روش قارچ هامو کنسرو میکنم و ماندگاری عالی داره 👌🏻
وبه هرکسی دستورشو دادم خیلی راضی بودن
قارچ رو خرد کنید و بعدش بشورید
در ابتدا بزارید اب جوش بیاد و مقداری نمک (در حدی که مزه کردید احساس کنید این اب نمک داره) و مقدار کمی ابلیمو برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ...
قارچ هارو داخل اب جوش حاوی نمک و ابلیمو بریزید 20 دقیقه بگذارید بپزه
بعد از اون قارچ رو جدا کنید و ابش رو هم نگه دارید بعد از سرد شدن ظرف شیشه ای که درش فلزی باشه استفاده کنید
قارچ رو داخلش بریزید و از ابی که کنار گذاشتید ظرف رو پر کنید و درشو محکم کنید و 20 دقیقه ظرف رو برعکس کنید
فقط یک نکته برای غذاهای فست فودی مثل پیتزا قبلش قارچ و تف بدید وگرنه اب میندازه.
اگه از این روش استفاده کردید و راضی بودن برای امواتم صلواتی هدیه کنید🌸
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
شوخی😂
یه بارم مامانم با همه قهر کرده بود ناهار خورشت کرفس درست کرد، توی ماست و سالاد هم کرفس خورد کرد😐🙄😂
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
از دوستان میخوام در مورد ماهی صحبت کنن
چه جوری بوی ماهی رو بگیریم
چه ماهی خوبه و خوشمزه هست
شکم پربخوایم چیکار کنیم
چه جور مزه دار شه
ماهی فروشی خوب تو قم سراغ دارین بگین.
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عزیزم
خانومی گفتن ماهی خوب ماقزل آلااستفاده میکنیم
آقامون پودر سوخاری گرفته بود روی اون دودستورنوشته بود
من بادستورهای مختلف درست کرده بودم
ولی گفتم یکبارهم اینو امتحان کنم
یه تیکه ازماهی که بخوام درست کنم اول آب جوش میارم داخل آب جوش یه پیاز کوچک ونمک وزردجوبه میریزم ماهی میذارم داخلش دوقل که زد درمیارم
داخل آردسفیدبعدتخم مرغ بعدآردسوخاری چنددقیقه صبرمیکنم بعدداخل روغن داغ سرخ میکنم خوشمزه میشه دیگه بوی زخم نمیده☺️ان شاءالله مفیدباشه.
ماازفروشگاه جانبازان شعبه ی پردیسان خریدمیکنیم.
التماس دعا💝
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وقتتون بخیر عزاداریها تون قبول باشه.
از اینکه با کانال شما آشنا شدم خیلی خوشحالم و براتون آرزوی توفیق دارم.
ببخشید من سولاردم دارم برای کیک درست کردن خیلی مشکل دارم همیشه کیک من یا روش ترک میخوره ،یا روش خشک میشه زیرش خیس یا حالت خمیری.. و حالت کج میاد بالا ،هر جور تنظیم میکنم یه عیب پیدا میکنه کردم.جدیدا با دمای۱۸۰ بعد از ده دقیقه ۱۶۰ میذارم...ولی روش خشک و کج پف میکنه..میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
برای پخت کیک باید چه درجه ای رو تنظیم کنیم، و روی سه پایه قراربگیره یا بدون پایه و کف فر قرار بگیره
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE