eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.9هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه انگور برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شسته شود سپس صبر کنید تا کاملاً خشک شود زیرا آب، سبب کپک زدن آن می‌شود، پس‌ از آن آب انگور را بگیرید و در ظرف ریخته و درب آن را ببندید البته می‌توان خود انگور را هم در ظرف ریخت.هرچه انگور مورد استفاده شیرین‌تر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و ترش‌تر است). در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول می‌کشد تا تبدیل به خمر شود و تفاله آن بالا می‌آید(تغییر اول)، پس از مدتی تبدیل به سرکه می‌شود و تفاله آن پایین می‌آید(تغییر دوم)، شرطش آن است که پس از تبدیل‌شدن اولیه (حدود ده روز) درب ظرف را باز کنید تا مگس سرکه یا پشه سرکه وارد آن شود، این حشره باعث می‌شود که آب انگور تبدیل به سرکه شود و این فرآیند از 40 تا 90 روز طول می‌کشد.روش دیگر این است که بعد از ده روز به آن سرکه کهنه اضافه کنند زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند باز هم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه از روایات برداشت شده، باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن است. هرگز نباید بعد از چهار روز مجددا به مواد اولیه انگور اضافه نمود. فقط در فاصله چهار روز اول می توان مواد اولیه را افزایش داد. متاسفانه در میوه فروشی ها هر شب میوه ها و انگور های تورک شده را به خمره بزرگ اضافه می کنند و ممکن است اینکار بیش از ده ها روز ادامه داشته باشد که سبب خراب کردن سرکه از حالت صحیح اسلامی می شود. جهت تکمیل بحث در تولید سرکه، قند میوه طی یک هفته ابتدا به الکل تبدیل میشه! هفته اول که باکتری های مخمر قند رو تبدیل به الکل میکنن ، سرکه میجوشه و بالا میاد و زمان باز گذاشتن در سرکه هستش (۲۰ سانت از بالای ظرف خالی باشه جهت جوشیدن سرکه، وگرنه سرریز میشه) بوی الکل مگس سرکه رو میاره باکتری های سرکه توسط مگس سرکه ، به سرکه منتقل میشن و الکل رو تبدیل به سرکه میکنن اصطلاحا میگن بهترین سرکه، سرکه ای که اول شراب بشه! که در روایت هم اومده قند میوه ها تبدیل به الکل اتانول یا اتیلیک میشن (خوراکی) الکل چوب متانول یا متیلیک نام داره (سمی و غیرخوراکی) چوب انگور و سیب باید جدا بشه اینکه میشنوین عده ای مشروب خوردن کور شدن مردن، حاوی الکل صنعتی (همین متانول که گفتیم) بوده پس سرکه اولش الکل میندازه و باید بندازه از هر میوه و خوراکی شیرین میشه سرکه درست کرد و یا خوراکی های حاوی نشاسته (خرما، هلو، شلیل، برنج، گندم، جو، باقیمانده میوه ها و ریشه ها) شراب هم اگر هوا بکشه بمونه در نهایت تبدیل به سرکه میشه سرکه طی ۴۰ روز درست میشه، بعد هر چقدر بیشتر بمونه، تندتر میشه زمانی سرکه کاملا آماده اس که ماده ای سفید و ضخیم و ژلاتینی روی مواد میبنده که به اصطلاح کرمانی ها مادرو میگن بهش این علامت مرغوبیت سرکه و آماده شدن صددرصدی سرکه اس سرکه کهنه خواص بیشتری داره اگر سرکه بعد از چند ماه ترش نشد، یک کف دست نان روی مواد میزارن، جهت رساندن باکتری های مخمر و کمک به فرآیند تولید باکتری ها سرکه باکتری های مضر معده و گوارش رو از بین میبره و آنتی بیوتیک طبیعی محسوب میشه و خود سرکه حاوی باکتری مفید هستش که باعث تقویت و تعادل فلور میکروبی معده و روده ها میشه و حاوی مواد پروبیوتیک هستش برای میوه هایی که خیلی شیرین نیست، کمی عسل یا شکر اضافه میشه در صنعت از شکر، الکل تولید میکنن یا از نشاسته سیب زمینی، ذرت، چغندر ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.خواهر خوبم لطفا از سرکه های صنعتی استفاده خوراکی نکنید .خواهش میکنم. ما فامیلی فقط برای نظافت و شستشوی سینک ،روشویی .ظروف استیل.کریستال .آینه و شیشه های منزل استفاده میکنیم. همچنین برای ضد عفونی لباسشویی و ظرفشویی. والسلام.🙋‍♀ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستمون صحبت از سرکه کارخونه ای کردن بگم که من هر وقتی سرکه بیرون میخورم دهنم افت بدی میزنه تا میتونید سرکه بیرون مصرف نکنید سرکه خونگی تهیه کنید برای ترشی هاتون سرکه خونگی دواست ،مانع شهوت جوانها میشه اما سرکه بیرون فقط مریضی و درد و بیماری میاره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام مجدد مدیر کانالم بااجازه🤦‍♀😂 بچه ها یه تجربه دیگه از یکی از خانومای با تجربه فامیل بگم بهتون😉 امشب دیگه دارم تحربه بارون میکنم کانالو😁 خانومای یکی از اقوام ما وقتی هویج میگیرن برای ابگیری میدونید چکار میکنه که ابش هم بیشتر بشه هم شیرین تر بشه؟😁 یک روز کامل گاهی هم بیشتر از ۲۴ ساعت هویج هارو تو اب نگهداری میکنن. اینکارو باعث میشه هم پر اب تر بشه هویج هم شیرین تر بشه حالا برادر من که میگه چه کاریه تو اب هویچ اب بریز تا زیاد تر بشه😂😂 ولی جدا از شوخی یکبار اینکارو بکنید احساس میکتید فرق داره با روشی که همیشه ابگیری میکنید من که خیلی دوست دارم بستنی وانیلی هم میگیرم یه هویچ بستنی مشتی درست میکنم که بیا و ببین😁😋😋😋 شما هم درست کنید اگه تجربه خوبی بود حتما خبر بدید بقییه خانوما هم انجام بدن اوکی؟☺️ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومای گل پسر من ورزشکاره و باید سفیده تخم مرغ اب پز بخوره با زرده های اب پز باقیمونده چکار کنم اسراف نشه خانوم؟؟؟ خودم اومد تخم مرغ ها رو تو ظرف گذاشتم زرده هاشو برداشتم در ظرفو گذاشتم اونجوری بپزه که زرده های خامو نگه دارم تو غذا استفاده کنم که گفت اونجوری خوب نمیشه فقط اب پز درست کنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
سلام علیکم صحبت ارد شد ،میشه اردی که شته زده الک کرد استفاده کرد؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
طرز تهیه روغن دنبه با استفاده از تجربیات شما دوستان عزیز من دنبه ها رو چرخ میکنم بعد با آب و سرکه ویک پیاز میزارم یکم بجوشه بعد که به روغن افتاد با حرارت کم مرتب هم میزنم تا جزغاله بشه در نهایت یک سیب 🔰🔰🔰 من سه چها روز نمک زیاد میریزم روی دنبه ها بعد چرخشون میکنم بعد هل، دارچین، زنجبیل، میخک، جوز هندی، سیب، به و گلاب میریزم داخلش و میذارم روی شعله بعد روغنشا میگیرم اصلا بو نداره مقداری هل وگلاب اضافه 🔰🔰🔰 من اینطوری درست کردم. دنبه شسته ریز خورد شود یه شب تو آب نمک فردا تو صافی تا آبش بده بعد چرخ شود تو قابلمه 👇👇👇 یدونه سیب دونه ها گرفته شود-یدونه به-دوتا چوب دارچین-دوتا دونه هل-یه قاشق چایی خوری پودر هل-چندتا دونه میخک سوزن جوش تاااااااااا ۴ساعت آخرش زعفرون دوباره تو صافی به به چه شود😋 🔰🔰🔰 دنبه ها رو خرد کنید ریز و یا چرخ کنید توی قابلمه بریزید و روش شیر طبیعی بریزید برای یک کیلو دنبه دو لیوان شیر کافیه و دو سه تکه دارچین بندازید توش بعد اینکه جوشید زیرش رو خیلی کم کنید بزارید بجوشه بعد سه ساعت آماده ی رد کردن از صافی هست البته یک ساعت آخر رو باید زود زود هم بزنید ته نگیره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که انار ترش دارن میتونید انارها رو دونه کنید و بدارین خشک بشه و ناردونه های خوشمزه درست کنید برای انواع غذاها عالی میشه انار دون را توی کره تفت بدید شکر هم برنید کنار مرغ بریزید مزه اش فوق العاده است .🙋‍♀ بعضیا فک میکنن باید پودر کنن نه لازم نیست پودر کنه،دونه دونه کنه،بذاره تو سینی یا یه پارچه تمیز،بذاره تو آفتاب تا خشک بشه،عزیزان توی مرغ شکم پر،مرغ آبپز برای از بین رفتن بوی بد مرغ،تو آبگوشت،تو خورشت کدو،میتونید توی یه توری بذارین درشو ببندین بندازین تو غذا برای اونایی که دوست ندارن مزه ناردونه زیر دندونشون بیاد،استفاده کنید بعد از دون کردن انار یا خشک کنید یا فریز کنید برای مرغ اناردون فوق العاده است. برای چاشنی،برای ترشک،برای بعضی از سوپ ها،آش،خلاصه که من خودم خیلی استفاده میکنم،خودم هم ناردونه درست میکنم انارودون کنین کم کم بریزن مخلوط کن اگه دیدین خوب نمیچرخه یه کوچولواب بهش اضافه کنین بعدم صافش کنین نوش جون ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام به همگی دوستان میخواهم ی اسیاب دوکیلویی بخرم برا پودر کردن سنجد نارگیل زردچوبه هسته خرما.... چه مارکی بخرم خوب باشه ممنون میشم بگید❤️❤️❤️❤️ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab