eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.6هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم آموزش روغن جدا کننده بینظیر برای کیک های شما عزیزان🎂🎂 ❤️@khanomie❤️ خانوما اگه انگیزه کارهای روزمره رو ندارید با صبا بانو کاراتونو انجام بدید
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسته بندی با کمک جاروبرقی☺️ ┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄ @khandehpak
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
⛔️ ورووود ممنوع ⛔️ ورود به این کانال برای شمایی که تغذیه سالم برات مهم نیست به شدت مممنوووع❌ می دونید یک سوم سرطان‌ها به خاطر تغذیه ناسالمه 😱⁉️ شنیدید دریافت میزان بالای نمک‌ و نتیرات‌ها از عوامل بروز انواع بیماری‌های خطرناک به شمار می‌ره😱⁉️ و..... خبر دارین که خوردن سوسیس کالباس صنعتی، اعتیاد😱 افسردگی😔 بیش فعالی 😖به همراه داره⁉️ اماااا... اینجا 👇👇فقط به سلامت تغذيه شما فکر شده بزن رو لینک خودت ببین https://eitaa.com/joinchat/3287744672C0dcc22f9b7
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام دوستان گلم حالتون‌چطوره...دوست جونیا این هفته هم انگار هر چی پست گذاشتم دوست نداشتین😁😁 حالا بیاین این یکی رو دوست داشته باشید که خیلی کاربردی لایک کن تا یادت نرفته این ترفند خیلی خیلی عالیه هم بادمجان ها خوب سرخ میشه هم جذب روغن به حداقل میرسه شما بگید که چه روشهایی استفاده میکنید تا بادمجان روغن کمتری جذب کنه بادمجان ها رو بشورید پوست بگیرید از وسط برش بدین نمک بزنید و نیم ساعت بمونه تا آب بندازه بعد خوب خشک کنید اینجوری تلخی بادمجان گر فته میشه بعد هم با سفیده تخم مرغ یا ماست دو طرف بادمجان رو آغشته کنید خیلی خیلی کم و در تابه نچسب با دو قاشق روغن سرخ کنید می تونید درش هم ببندین بهتر مغز پخت بشه @ashpazi.honar.khalaghiat پارت دوم 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** حین پیاده روی در منزل کارهایی را میشه در کنارش انجام داد ،مثل گوش کردن ادعیه ،سخنرانی کتاب صوتی و امثالهم .(خانم پرتواعلم)** ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام دوستان گلم حالتون‌چطوره...دوست جونیا این هفته هم انگار هر چی پست گذاشتم دوست نداشتین😁😁 حالا بیاین این یکی رو دوست داشته باشید که خیلی کاربردی لایک کن تا یادت نرفته این ترفند خیلی خیلی عالیه هم بادمجان ها خوب سرخ میشه هم جذب روغن به حداقل میرسه شما بگید که چه روشهایی استفاده میکنید تا بادمجان روغن کمتری جذب کنه بادمجان ها رو بشورید پوست بگیرید از وسط برش بدین نمک بزنید و نیم ساعت بمونه تا آب بندازه بعد خوب خشک کنید اینجوری تلخی بادمجان گر فته میشه بعد هم با سفیده تخم مرغ یا ماست دو طرف بادمجان رو آغشته کنید خیلی خیلی کم و در تابه نچسب با دو قاشق روغن سرخ کنید می تونید درش هم ببندین بهتر مغز پخت بشه @ashpazi.honar.khalaghiat پارت اول 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** حین پیاده روی در منزل کارهایی را میشه در کنارش انجام داد ،مثل گوش کردن ادعیه ،سخنرانی کتاب صوتی و امثالهم .(خانم پرتواعلم)** ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیدمان فریزر اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
کلکسیونی از خاص ترین و مدرن ترین روسری ها😍❤️ کمک هزینه ی سفر به مشهد مقدس به قید قرعه برای تمامی کسانی از روسری های خوشگل ما خرید کنند .😍 تخفیف هامونو از دست ندید❌❌ خرید یک محصول ارسال رایگان 😯 خرید دومحصول ارسال رایگان و ۱۰ تومان تخفیف😲 خرید سه محصول ارسال رایگان و ۲۵ تومان تخفیف🤗 خرید چهار محصول ارسال رایگان و ۴۰ تومان تخفیف و...😍 لینک کانال روسری نورا🎀 https://eitaa.com/joinchat/2068250884Cf27aab046c
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنیدنه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تاشکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه من سعی کردم حتی تزیینات کانالهای اشپزی رو ذخیره کنم و در فرصت مناسب ببینم و یاد بگیرم،تا برای دور چین غذاهام استفاده کنم آقایون دیداری هستن از چشم اول ،لذت میبرن اگه به تزیین برسیم هم از ظاهر غذا هم طعمش لذت میبره کلی از خانوما تعریف میکنن😉 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
گلاب،گلابِ کاشونه..🥳💥 🔸مرکز خرید خانم های و حرفه ای 👸🛒 🔸بوی نذریت تا هفتا کوچه میره 😋 🔸خانواده ی همسری از عطر و بوی غذاها و دسرهات انگشت به دهان میمونن 😎 🔸میتونی با عطر و طعم چایت مهمونات رو کنی 🤩😉 پیر و جوون هم نداره همه می‌تونن با خاص باشن😇👌 30% درصدی محصولات فقط امروز ✅👇 https://eitaa.com/joinchat/2357264573C7690565a83
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
برای بهتر رنگ دادن زعفران روی زعفران یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ است 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** امروز جمعه س روز صلوات ،بهتره برای اموات گلهای خوشبوی صلوات بفرستیم امروز دوستی تعریف میکرد پسرش فوت میکنه بعد فوت میبینه چندین جعبه کادو براش فرستادن ،بین اونها یک جعبه کادو خیلی بزرگ و زیبا بود پرسیدم پسرم تو این چیه پسرم گفته تو این صلواته😭😍از صلوات غافل نشید علی الخصوص برای اموات🖤💔 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
M_F 💕: M_F 💕: سلام وقتتون بخیر برای اون خانمی که طرز تهیه رب انارمیخواستن / بعدازاینکه آب انار گرفتید روی شعله میذاریدبپزه/ البته اینو بگم که رب انار وقتی جوش اومد میریزه باید خیلی مواظب باشید/ پختن آب انار تا وقتی باید ادامه بدید که غلیظ بشه ورنگش حسابی عوض بشه/ البته نه آنچنان که وقتی قاشق میزنی داخلش به قاشق بچسبه چون اونموقع رب سفت میشه وباید دوباره رب انار جدید بپزید وبااون قاطی کنیدتا درست بشه/ یه روش که نشون میده رب انار شما پخته شده اینه: وقتی یه قاشق رب برمیدارید و رب رو میریزید داخل ظرف نگاه کنید اگه رب ازدوطرف قاشق جمع شدو قطره قطره ریخت پخته شده/ ولی اگه همه ی رب داخل قاشق باهم ریخت هنوز نپخته/ وروش آسونتراین هست که یه قاشق رب برداریدو چند تا قطره روی یه کم خاک بریزید/ اگه خاک گلوله شد رب پخته/ ورب انار رو زود از روی شعله بردارید تاسفت نشه/ ورب انار اصلا نیاز به آرد یاچیزدیگه ای نداره/ امیدوارم تجربیاتم بدردتون بخوره. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE