کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁
http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
سلام اون خانمی که گفتن انارشون ترشه....ابتداانارو دون کنید بعد داخل شیشه بریزید شیشه که پر شد دوقاشق شکر روی شیشه های پرانار بریزید، دقت کنید اگه شیشه ها بزرگ یا کوچیکن شکرباید کم یا زیاد بشه! این دستور برای شیشه های 900گرمیه، بعد که شکرهارو ریختید، آب سرد رو لبا لب شیشه بریزید که روی انارها رو بگیره وغرق بشن، شیشه های پراز انارو آب راداخل یه قابلمه که تا 1 سوم آب سردداخلشه میگزاریمودرآخر قابلمه را روی اجاق، شعله را کم میکنیم تا آهسته آهسته آب قابلمه بجوشد نگران نباشید شیشه های انارتون نمیترکه چون شعله کمه،،،، وقتی نیمساعت ازجوشیدن آب گذشت درشیشه هارا محکم ببنید اجاق را خاموش کنید شیشه هارا دونه دونه چک کنید درشو سفت بستید بعد برعکس بگزارید تا ده روز دیگه همه راداخل سردخانه یا یخچال بگذارید کمپوت بی نظیر شما برای شب چله حاضره😋😋😋😋
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانما میگم این دنبه چه گناهی کرده انقدم که میگید بو نمیده بیچاره که این همه مواد تشکیلات بخواد خرجشکنید تا آبش کنید واقعا ناراحتم واسش انقد مظلومه اگه راهکار دارید واسه بی بو کم بو شدن روغن ارده کنجد یا زیتون بدید میگیرم تو غذا میریزم بشدت غالب میشه بوی ارده یا روغن زیتون
واسه دنبه اب کردن هم فقط کافیه دنبه تازه نباشه وقتی میگیرید یا گوسفند قربونی کردید تازس بذارید بمونه داخل یخچال خودم تازه دنبه اب کردم اینجورکه خوردکردم شستم گذاشتم داخل فریز نیم بند که شد چرخ کردم دوکیلو دنبه رو دوتا استکان ماست ریختم یدونه سیب قاچ کردم انداختم آب هم ریختم گذاشتم شب تا صب خیلی ریز جوشید یکم هم نمک ریختم روغن بدون بو صاف شفافی داد بهم درکل این که انقدم بد بو خشن نیست دنبه که این همه سرکه هل گلاب دارچین همه چی خرجش کنید بوش بره شما یه قلم دوقلم چیز هم اضافه کنید این دنبه مظلوم سریع عطر همون چیزی که بهش میزنی میگیره به خودش ولی بو هم داشته باشه بد نیس اونقد که مبارزه میکنن باهاش بو روغن زیتون ارده رو چه میکنید پس🙊
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانما یه مقدار انجیر گرفتم میخوام خشک کنم خونه مون هم اپارتمان کسی تجربه ای داره برای خشک کردن انجیر در فر
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
با چهار دونه کبوتر..بغیر از سرخ کردن و کباب کردن..چ درست کنم خوبه.!؟؟
اگه جای من بودین چ درست میکردین.!؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من اگه چهار دونه کبوتر داشتم باهاش خورش آلو درست میکردم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
خانمای کدبانو
خدا قوت
راستش منو همسرم زیاد اهل ماهی نیستیم دیروز بخاطر بچها خریدم
حالا سوالم اینه ماهی هوور گوشتی رو چجوری مزه دار کنم که طعمش عالی بشه ؟
شماهایی که ماهیاتون عالی میشه بیان بگین
ممنونم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
برا کته کردن میزان آبی که میریزید تقریبا نصف برج هاشمی باشه
برا آبکش کردن هم دقت داشته باشید خیلی سریعتر از برنج هاشمی قابل آبکشی هست، تقریبا 7 تا 10 دقیقه بعد از قل زدن
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ماهی هوور یا ماهی تن
باهاش تن ماهی درست کنید خیلی خوشمزه میشه پوست ماهی رو جدا کنید ماهی روتیکه کنید به اندازه گوشت خورشتی
بعد بهش دو سوم لیوان آب ویک سوم لیوان کمی کمتر آبلیمو کمی نمک در ظرف روببینید بذارید بپزه رنگ ماهی تون سفید میشه وقتی پخت روغن زیتون یا حیوانی اضافه کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام لطفاً چند غذای طبع گرم برای ناهاروشام معرفی کنید🍁🍂🍁
غیراز آبگوشت وسوپ گندم🌴
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
من چندبار شنیدمهسته بعضی میوه ها مثل هلو سیانور داره و خطرناکه.
برای خانومی که خواستن هسته تلخو شیرین کنن
خدا اگر میخواست ما هسته بعضی میوه ها که تلخه بخوریم خب شیرین قرار میداد نه تلخ
پس حکمتی داره نباید بخوریم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام دوستان من شیر دیروز خریدم تازه جوشاندم، بریده بریده شد. چیکارش کنم به نظرتون؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام بهترین روش نگهداری سیب که خراب نشه چیه میخوام یه کم ذخیره کنم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام منظور از نخود برای سس نخود آبگوشتی هست
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من به ماهی،دارچین،پودرسیر،پودرزنجبیل،فلفل سیاه،نمک وزعفران آب شده میزنم وبعد داخل آردمیزنموداخل روغن سرخ میکنم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام از شیری که داشتید بریده
یک قالب پنیر بهتون میده
یک پارچه چهار گوش تمیز بندازین توی سبد زیرسبد یک لگن بزارین شیرو بریزین توش وچهارگوشه پارچه را روی هم بیارین ویک ظرف سنگین روش بگذارید تا سفت بشه یعد از سه یا چهارساعت پارچه را باز کنید ودوطرف قالب پنیر را توی نمک دریا اغشته کنید توی ظرف در دار شیشه ای توی یخچال بگذارین تا جا بیفته.بعد از بیستو چهار ساعت مستونید مصرف کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
به دو روش میشه سیب را نگهدای کرد
یک توی قابلمه روحی پارچه بیندازیم سیب را توش بچینید بگذارید یخچال اگر باغچه یا باغ دارین زیر خاک مرطوب به مدت زیاد میتونید نگهدارین.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام دوستان
این خیارشوری که درست کردم
سرمیرفت بعد منتقلش کردم تو این ظرف آمده بالا
هرچی فکر میکنم قبلا این طوری نمیشد
شایدم دقت نمیکردم
حالا علتش چی میتونه باشه
بخوام سرش هم خالی بگذارم خب احتمال کپک زدن هست
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.اگه بخوام سبزی قورمه سبزی راخشک کنم نسبتها چگونه باشه (ازهر سبزی چه مقدار)
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
برا خورشت قوره سبزی:تره:۵۰۰g
گشنیز:۱۰۰-۱۵۰ گرم/جعفری:۴۰۰گرم
شنبلیله:۵۰-۱۰۰گرم/برگ چغندر:۲۰۰گ
برا لعابش اسفناج یا برگ چغندر که دومی بهتره.
شنبلیله برا عطر خورشت که زیادش تلخ میکنه.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE