eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.1هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام به همگی دوستان میخواهم ی اسیاب دوکیلویی بخرم برا پودر کردن سنجد نارگیل زردچوبه هسته خرما.... چه مارکی بخرم خوب باشه ممنون میشم بگید❤️❤️❤️❤️ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
سلام اون خانمی که گفتن انارشون ترشه....ابتداانارو دون کنید بعد داخل شیشه بریزید شیشه که پر شد دوقاشق شکر روی شیشه های پرانار بریزید، دقت کنید اگه شیشه ها بزرگ یا کوچیکن شکرباید کم یا زیاد بشه! این دستور برای شیشه های 900گرمیه، بعد که شکرهارو ریختید، آب سرد رو لبا لب شیشه بریزید که روی انارها رو بگیره وغرق بشن، شیشه های پراز انارو آب راداخل یه قابلمه که تا 1 سوم آب سردداخلشه میگزاریمودرآخر قابلمه را روی اجاق، شعله را کم میکنیم تا آهسته آهسته آب قابلمه بجوشد نگران نباشید شیشه های انارتون نمیترکه چون شعله کمه،،،، وقتی نیمساعت ازجوشیدن آب گذشت درشیشه هارا محکم ببنید اجاق را خاموش کنید شیشه هارا دونه دونه چک کنید درشو سفت بستید بعد برعکس بگزارید تا ده روز دیگه همه راداخل سردخانه یا یخچال بگذارید کمپوت بی نظیر شما برای شب چله حاضره😋😋😋😋 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانما میگم این دنبه چه گناهی کرده انقدم که میگید بو نمیده بیچاره که این همه مواد تشکیلات بخواد خرجشکنید تا آبش کنید واقعا ناراحتم واسش انقد مظلومه اگه راهکار دارید واسه بی بو کم بو شدن روغن ارده کنجد یا زیتون بدید میگیرم تو غذا میریزم بشدت غالب میشه بوی ارده یا روغن زیتون واسه دنبه اب کردن هم فقط کافیه دنبه تازه نباشه وقتی میگیرید یا گوسفند قربونی کردید تازس بذارید بمونه داخل یخچال خودم تازه دنبه اب کردم اینجورکه خوردکردم شستم گذاشتم داخل فریز نیم بند که شد چرخ کردم دوکیلو دنبه رو دوتا استکان ماست ریختم یدونه سیب قاچ کردم انداختم آب هم ریختم گذاشتم شب تا صب خیلی ریز جوشید یکم هم نمک ریختم روغن بدون بو صاف شفافی داد بهم درکل این که انقدم بد بو خشن نیست دنبه که این همه سرکه هل گلاب دارچین همه چی خرجش کنید بوش بره شما یه قلم دوقلم چیز هم اضافه کنید این دنبه مظلوم سریع عطر همون چیزی که بهش میزنی میگیره به خودش ولی بو هم داشته باشه بد نیس اونقد که مبارزه میکنن باهاش بو روغن زیتون ارده رو چه میکنید پس🙊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانما یه مقدار انجیر گرفتم میخوام خشک کنم خونه مون هم اپارتمان کسی تجربه ای داره برای خشک کردن انجیر در فر ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام با چهار دونه کبوتر..بغیر از سرخ کردن و کباب کردن..چ درست کنم خوبه.!؟؟ اگه جای من بودین چ درست میکردین.!؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام من اگه چهار دونه کبوتر داشتم باهاش خورش آلو درست میکردم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
منظورازنخودبرا سس نخودلپه اس؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
برنج عنبر بو قلق پختش چیه خانما ؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانمای کدبانو خدا قوت راستش منو همسرم زیاد اهل ماهی نیستیم دیروز بخاطر بچها خریدم حالا سوالم اینه ماهی هوور گوشتی رو چجوری مزه دار کنم که طعمش عالی بشه ؟ شماهایی که ماهیاتون عالی میشه بیان بگین ممنونم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
برا کته کردن میزان آبی که میریزید تقریبا نصف برج هاشمی باشه برا آبکش کردن هم دقت داشته باشید خیلی سریعتر از برنج هاشمی قابل آبکشی هست، تقریبا 7 تا 10 دقیقه بعد از قل زدن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ماهی هوور یا ماهی تن باهاش تن ماهی درست کنید خیلی خوشمزه میشه پوست ماهی رو جدا کنید ماهی روتیکه کنید به اندازه گوشت خورشتی بعد بهش دو سوم لیوان آب ویک سوم لیوان کمی کمتر آبلیمو کمی نمک در ظرف روببینید بذارید بپزه رنگ ماهی تون سفید میشه وقتی پخت روغن زیتون یا حیوانی اضافه کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام لطفاً چند غذای طبع گرم برای ناهاروشام معرفی کنید🍁🍂🍁⁦ غیراز آبگوشت وسوپ گندم🌴 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
من چندبار شنیدم‌هسته بعضی میوه ها مثل هلو سیانور داره و خطرناکه. برای خانومی که خواستن هسته تلخو شیرین کنن خدا اگر میخواست ما هسته بعضی میوه ها که تلخه بخوریم خب شیرین قرار میداد نه تلخ پس حکمتی داره نباید بخوریم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستان من شیر دیروز خریدم تازه جوشاندم، بریده بریده شد. چیکارش کنم به نظرتون؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام بهترین روش نگهداری سیب که خراب نشه چیه میخوام یه کم ذخیره کنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام منظور از نخود برای سس نخود آبگوشتی هست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من به ماهی،دارچین،پودرسیر،پودرزنجبیل،فلفل سیاه،نمک وزعفران آب شده میزنم وبعد داخل آردمیزنموداخل روغن سرخ میکنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ماهی هوور برای تن خوشمزه تره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام از شیری که داشتید بریده یک قالب پنیر بهتون میده یک پارچه چهار گوش تمیز بندازین توی سبد زیرسبد یک لگن بزارین شیرو بریزین توش وچهارگوشه پارچه را روی هم بیارین ویک ظرف سنگین روش بگذارید تا سفت بشه یعد از سه یا چهارساعت پارچه را باز کنید ودوطرف قالب پنیر را توی نمک دریا اغشته کنید توی ظرف در دار شیشه ای توی یخچال بگذارین تا جا بیفته.بعد از بیستو چهار ساعت مستونید مصرف کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
به دو روش میشه سیب را نگهدای کرد یک توی قابلمه روحی پارچه بیندازیم سیب را توش بچینید بگذارید یخچال اگر باغچه یا باغ دارین زیر خاک مرطوب به مدت زیاد میتونید نگهدارین. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستان این خیارشوری که درست کردم سرمیرفت بعد منتقلش کردم تو این ظرف آمده بالا هرچی فکر میکنم قبلا این طوری نمیشد شایدم دقت نمیکردم حالا علتش چی میتونه باشه بخوام سرش هم خالی بگذارم خب احتمال کپک زدن هست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.اگه بخوام سبزی قورمه سبزی راخشک کنم نسبتها چگونه باشه (ازهر سبزی چه مقدار) ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
برا خورشت قوره سبزی:تره:۵۰۰g گشنیز:۱۰۰-۱۵۰ گرم/جعفری:۴۰۰گرم شنبلیله:۵۰-۱۰۰گرم/برگ چغندر:۲۰۰گ برا لعابش اسفناج یا برگ چغندر که دومی بهتره. شنبلیله برا عطر خورشت که زیادش تلخ میکنه. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من برا اولین بار کدو حلوایی خریدم که درست کنم ولی از غذای شیربن خیلی بدمون میاد😣 الان نمی دونم چکارش کنم کسی هست راهنمایی کنه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام روغن زرد گاوی قیدی دارد وآن اینکه اگر کسی شیخ می‌شود یعنی چهل یا پنجاه ساله می‌شود دیگر نباید بخورد. روایتی از امام صادق ع داریم: السَّمْنُ‌ مَا أُدْخِلُ جَوْفَ مِثْلِي وَ إِنِّي لَأَكْرَهُهُ لِلشَّيْخ‌ یعنی مانند روغن زرد وارد بدن مثل من نشده است و همانا من آن را برای شیخ مکروه می‌دارم. 👈توضیح از اینکه حضرت می‌فرماید کراهت دارم معلوم می‌شود استفاده از روغن زرد برای افراد مسن ضرر دارد. سکته های قلبی ومغزی برای این سن است بنابراین یا روغن نخورد یا بجای آن روغن زیتون مصرف کند. إِذَا بَلَغَ‌ الرَّجُلُ‌ خَمْسِينَ‌ سَنَةً فَلَا يَبِيتَنَّ وَ فِي جَوْفِهِ شَيْ‌ءٌ مِنَ السَّمْنِ یعنی هنگامی که مرد به پنجاه سال رسید نخوابد درحالیکه در بدن او چیزی از روغن زرد باشد المحاسن، برقی، ج2 ص498 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوست عزیز،خاله من کدو حلوایی رو ورقه نیم تا یک سانتی میکنی ،میچینه کف ماهیتابه بطوریکه روی هم قرار نگیرن،یکم روغن هم ته ماهیتابه میریزه روی کدو هارو هم یکم شکر میپاشه تا از بیمزگی در بیاد،زیرشو کم میکنه،خودش آب میندازه با آب خودش نرم میشه ،اگر آب ننداخت یه استکان آب بهش اضافه کنین،در نهایت که نرم شد و به روغن افتاد ،زیرشو خاموش میکنه،تو ظرف مورد نظر میچینه ،روشم با پودر گردو و پودر پسته وپودر گل سرخ تزیین میکنه،فوق العاده خوش مزس،من خودم کدو حلوایی دوست ندارم،ولی اینیکه خالم درست میکنه خیلی خوش مزس،روغنش خیلی نباشه که مزه روغن بگیره ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزی که گفتن کدو حلوایی گرفتن اولین بار کدو خیلی خوب عالیه کلی خواص داره منم میگیرم تو غذا اصلن دوست ندارم ولی کیک و دسر حلوا باهاش درست میکنم عالیه تو نت کلی دستور کیک کدو انواع دسرها هست سرچ کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE