سلام بانو خداقوت💐
در جواب دوستی که گفتن برنج دمی وصافی شون کته میشه...
منم از برنج ایرانی استفاده میکنم وبرای خودمون بخاطر اینکه قیمتش مناسبتره از برنج نیم دانه استفاده میکنم
وهمیشه دمی میپزم وکاملا دون دون وکاملا هم نرم وخوشمزه
اول اینکه برنج رو یه مقدار بزارن خیس بخوره وآبش رو بریزن دور تا لعاب برنجشون کم بشه
بعدم همون یه بند انگشت روی برنج آب داشته باشه ونمک وروغن هم بزنن و زیر قابلمه رو از اول زیاد کنن نه خیلی 😅
یعنی زمانی که آب برنج جوش اومد کم نکنن ودر ظرف رو هم باید باز باشه وبا همون حرارت متوسط باید بپزه تا آب برنج خشک بشه
بعدم همه رو (مثل صافی)روی هم وسط قابلمه جمع کنن ودمکنی بزارن
مطمئناً دون میشه واگه بعد از دم کشیدن دیدن نرمی برنجشون کمه یکم آب دم از کنار قابلمه بدن یا یزره گلاب
ولی روی برنجشون نه از گوشه روی دیواره قابلمه
با این روش ۹تا پیمانه رو هم دمی پختم وعالی شده👌
من با آب برنج خیس خورده موهای خودم ودخترم رو میشورم😍
خیلی پر خاصیته👌
اینطوری یه تیر ودو نشون میشه👍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
اون عزیزی هم که برای چرخ کرده مرغ پرسیدن
گوشت مرغ معمولا خودش رو جمع میکنه
من از چرخ کرده بوقلمون استفاده کردم واصلا گوشت قلقلی ها باز نمیشه واز قلقلی گوشت گوسفندی سفت تر میشه
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم
در جواب خانومی که راجع به ماکارونی پرسیده بودن
ممکنه مارک ماکارونی عوض شده باشه و مارک به مارک کمی فرق داره
من خونه خودمون ماکارونی میزارم خوب میشه یه بار خونه مادر شوهرم گذاشتم شفته شد دیگه سمتش نرفتم ولی چند بار دیگه که حالا خود مادر شوهرم یا جاری و ... هم گذاشتن شفته شد درصورتی که مارک همون بود و همه هم میگفتن برا خودمون میزاریم خوب میشه😳😳😳
هیچی دیگه نشستیم فکر کردیم گفتیم چرا اینطوریه🤔🤔🤔
یه این نتیجه رسیدیم خونه خودمون چون نفرات کمه ماکارونی رو همون موقع میشکنیم و تو آب جوش میریزیم ولی اونجا چون نفرات بیشتره تا بخوایم همه ماکارونی هارو بشکنیم و بریزیم قبلیا خمیر میشه 😂😂
البته اینو پدر شوهرم فهمید😁😁
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
سلام
ماکارونی های الان که عزیزم دیر شفته میشه
کلی باید روی سرش بمونی تا جا بیفته☺️
شما از مارک های معروف استفاده کنی شفته نمیشه
حالا اگ بازم مشگل داری کمی روغن و زردچوبه تو ابش بزن
تا بهم نچسبه
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم
درموردبرنج پختن اگه بصورت دمپختک بخوان درست کنن تجربه من نشون داده که قبل ازینکه آبشابریزیم خودبرنج راکه ازقبل خیس دادیم یکم تفت بدیم آبشاخالی کنیم وتفت بدیم تاخودشاجمع کنه وبعدآب بریزیم،جوش باشه بهتره وحتمایه بندانگشت نه کمترونه بیشترآب باشه،زیرشم متوسط باشه،براصدنفرهم که بپزن بااین روش طوری نمیشه وکاملادون میشه
🌸وبرای خورشت کرفس حتمایکمی ازسبزی خورشت سبزی استفاده کنن ویکمی شنبلیله ونعناع خشک،عالی میشه
اگرم دوست داشتن چندتاقاشق 👌👌روغن دنبه
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
سلام به مدیر عزیز و زحمت کش کانالمون و خدا قوت🌷❤️
دوست عزیزی جایگزین پنیر پیتزا خواسته بودن...بله من پنیر کوزه یا به ترکی (کوپه پنیر) رو امتحان کردم خیلی هم خوشمزه میشه مثل پنیر پیتزا هم کش میاد،اگر نتونستن محلیش رو پیدا کنن بیرون پنیر کوزه پاستوریزه پگاه هم هست
البته باید دقت کنن که نمک برای مواد استفاده نکنن چون این پنیر خودش نمکش زیاده و پیتزا رو اگه دقت نکنن شور میکنه
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
فرق بین بکینگ پودر و جوش شیرین در چیست و هر کدام چه کارایی هایی دارند
برای کسیکه فر نداره و میخواد از فر دست ساز یا همان قابلمه استفاده کند مصرف کدامیک برای پوک شدن کیک بهتر است
@T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید خدمت اون خانمی که گفتن به خاطرضررپنیرپیتزا،پیتزادرست نمیکنن:اول اینکه اگه توخونه خودتون باموادسالم درست کنی ولی کمی پنیرپیتزا بریزی خیلی کم ضررترازمال پیتزاهای بیرونه،دوم تواینترنت طرزتهیه پنیرپیتزای خونگی هست میتونی ازاونم استفاده کنی البته اینم بگم ماهاکه تجربه نداریم بخوایم پنیردرست کنیم میزنیم موادم خراب میکنیم همون بهتر که ازبیرون مارکای معتبرو استفاده کنیم
#ایده
#آشپزی
@T_ASHPAZE
سلام.برای نچسبیدن کیک به قالب حتی اگه پیرکس باشه بهترین چیز ارده هست.من ارده میزنم راحت جدا میشه
مزه هم نمیده به کیک
#ایده
#شیرینی_پزی
@T_ASHPAZE
سلام بزرگوار
در جواب دوستی که برای پوک شدن کیک پرسیدن:
من برای سالم تر بودن کیک از وانیل استفاده نمیکنم ورنده پوست پرتقال میزنم
و بکینگ پودر خیلی کمی استفاده میکنم
اماااااا:
سفیده تخم مرغ رو اول جداگانه کاملا میزنم با ۴قاشق شکر که خامه ای بشه
و در آخرین مرحله به مواد اضافه میکنم و آروم زیر ورو میکنم
با این روش داخل فر و قابلمه کیک درست کردم و هر دو عالیه عالی شده
کاملا پوک میشه
#ایده
#شیرینی_پزی
@T_ASHPAZE
سلام وقتتون بخیر میخواستم بگم شما ک این همه در مورد آشپزی و آشپز ماهر شدن حرف میزنید لطفا ی راهکار برا بچه های بد غذا و بهانه گیر هم بدهید چون مادر کلی وقت و انرژی میذاره برا غذا درست کردن بعد بچه بهانه گیری میکنه و نمیخوره و مادر دلسرد میشه
#خانومانه
اقایون از لحاظ روانشناسی خانومای کدبانو که اشپزی و دستپخت خوبی دارند گرایش بیشتر دارن 😁همین کافیه تا خانوما حساب کار دستشون بیاد که حسابی اشپزخونه شونو فعال و گرم کنن😉
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام ممنون ازکانال خوبتون
من ماکروویوو دارم و بلدنیستم ازش استفاده کنم
ینی مثل فروتوسترنیست که درجه داشته باشه مثلا۱۸۰درجه یا۲۰۰درجه داشته باشه
مال من توان داره مثلاتوان۱۰۰یا۷۰درصدودکمه کانوکشن که توبقیه ماکروویووهاهست رونداره میشه بزاریدتوکانال تااگه کسی بلده من و راهنمایی کنه
خیلی پخت غذابافررودوست دارم ولی بلدنیستم ازماکروویووم استفاده کنم
#خانومانه
اقایون از لحاظ روانشناسی خانومای کدبانو که اشپزی و دستپخت خوبی دارند گرایش بیشتر دارن 😁همین کافیه تا خانوما حساب کار دستشون بیاد که حسابی اشپزخونه شونو فعال و گرم کنن😉
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام یک تجربه . من هر وقت کیک درست میکنم بجز بکینگ پودر یک قاشق چایخوری هم پودر خمیر مایه یا همون مخمر هم میریزم خیلی پف میکه ترد میشه .
سلام بر همگی میشه راهنماییم کنید مایکردفر چه مارکی خوبه بگیرم ایرانی باشه . اصلا توستر با مایکروفر چه فرقی داره؟ کدام بهتره؟؟ ممنونم
#خانومانه
اقایون از لحاظ روانشناسی خانومای کدبانو که اشپزی و دستپخت خوبی دارند گرایش بیشتر دارن 😁همین کافیه تا خانوما حساب کار دستشون بیاد که حسابی اشپزخونه شونو فعال و گرم کنن😉
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef