فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیرخامه ایی😋
مواد لازم :
۳ کیلو شیر (پرچرب)
۱۵ ق غ سرکه
۱ ق کره
۱ ق خامه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام خوما من ربع گوجه پختم ریختم ظرف نوشابه وقتی باز میکنم خیلی گاز داره یعنی خراب شده لطفن راهنمایم کنید چکار کنم
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خسته نباشید
من مایه خمیر تر دارم میخواستم بدونم نحوه استفادش به همون اندازه مایه خمیر خشک هست؟
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام
شبتون به انوار الهی
ببخشید بیزحمت دستور اش رشته رو مو به مو رو لطف کنین تو کانال بزارین بیزحمت
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
سلام خانوم مدیر
اگه میشه به خانوما بگید غذاهای سنتی خوشمزه که میپزن به ما هم یاد بدن
اینجا فرصت خوبیه که از دستورات سالم و سنتی هر شهری مطلع بشیم و سفره هامون سلامت باشن اینقدر بچه هامونو فست فودی نکنیم
سلامت تو غذاهای سنتی هست
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
خانوما شما جایگزین روغن های صنعتی چی مصرف میکنید؟
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
برای تهيه کيک یزدی به جای پودر هل میشه از عرق هل استفاده کنیم؟؟
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام
عالی گفتن خانوم که غذاهای سنتی سالم رو از هر شهری که هستیم باهم به اشتراک بذاریم
من خودم خراسانی هستم
شهر ما غذاهای سنتی خوشمزه داره
مثل
شله
بلغورشیر
اشکنه ها
آش ها
دیگچه
و خیلی غذاهای دیگه
من خودم عاشق غذاهای سنتی هستم
پول به غذای فست فودی که میدم فکر میکنم پولمو ریختم دور
زمستون بلغور شیرو میپزن
فوق العاده مفید و خوشمزه و یک غذای سرشار از انتی بیوتیک که خوراک مبارزه با سرماخوردگیه بدلیل وجود شلغم فراوون
قدیمیا بلغور رو با شیر میپختن دم میکردن میذاشتن خشک میشده زمستونا استفاده میکردن تو بلغور شیر
من خودم اون بغور شیرو دوست ندارم طعم شیر زیاد نداره
من بلغور گندم رو میریزم
بعلاوه لوبیا چشم بلبلی
خوب که لعاب داد شیر میریزم توش
شیر فراوون یک بسته شیر پاستوریزه گاهی بیشتر میریزم
شلغم ها رو هم ریز میکنم میریزم
خودم عاشق شلغمم توش یک کلیلو حتی بیشتر شلغم میریزم
بعد که شلغم نرم شد پیاز داغ میکنم بعلاوه زردچوبه
غذا دیگه اماده میشه بی نهایت خوشمزه میشه حتی میشه توش خامه زد چون خوشمزه تر میشه
چنان این غذا خوشمزه س وقتی شیر فراوون بزنی و شلغم میشه یک غذای بهشتی وای دهنم اب افتاد🤦♀😁😋
قدیمیا توش دنبه خورد شده هم میریختن
اگه دوست داشته باشید طعم دنبه رو بریزید من پیشنهاد میکنم سر سفره بیارید هر کی خواست بریزه چون با سلیقه همه سازگار نیست
وقت کنم بقییه غذاهارو هم معرفی میکنم
شما هم دست به کار بشید به هم غذاهای مفید یادبدیم😘
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
❗️آیا می شود رب کپک زده را مصرف کرد؟
🔸بسیاری از خانم ها در صورت کپک زدن رب فقط با قاشق روی رب و قسمت کپک زده را بر می دارند و باقی رب را مصرف می کنند اما باید بدانید اگر رب تان کپک زد دیگر آن را مصرف نکنید، زیرا سم هایی که به وسیله کپک زدن در رب تولید می شود در لایه های پایینی نفوذ می کند و اسپور (هاگ) قارچ ها که با چشم قابل دیدن نیستند نیز وارد لایه های پایینی می شود.
🔸مصرف این رب ها بسیار برای سلامتی خطرناک است
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما چطوری گوشت چرخ کرده رو فریز میکنید؟
این روش عالیه خودم چند ماهه دارم استفاده میکنم پیشنهاد میکنم استفاده کنید
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ترفند اشپزی
اگه میخواین بوی برنج و کامل حس کنین هنگام پختظ چند حبه قند روی برنج در حال پخت بزارین
ببینین چه بویی میپیچه😍
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
ایده و ترفند آشپزی
ترفند اشپزی اگه میخواین بوی برنج و کامل حس کنین هنگام پختظ چند حبه قند روی برنج در حال پخت بزارین
سلام خانوم مدیر
من این ترفندو دیدم گفتم بفرستم بببینم کسی از خانوما اینو تست کرده مارو راهنمایی کنن؟
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
پرسش و پاسخ ✅😌
موقع پخته سبزیجات درب قابلمه به چه صورت باید باشه؟
باید کاملا باز باشه... 💧
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
سلام خوبین؟
کسی برای میوه خشک کردن از میوه خشک کن استفاده کرده چطور بوده؟..
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
سلاممم
اگه وقت کافی برای خیس ندن نخود ها ندارین توش نمک بریزین 4 ساعته باد میکنه اب حتما تصفیه شده باشه
😍💕
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جلوگیری_از_سیاه_شدن_قابلمه🍲🍡
با مایع ظرف شویی
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
راز و رمز قيمه ي خوش عطر و طعمو ميگم بهتون 😍
اول اينكه پياز داغ مفصل و حسابي سرخ شده ميريزم! يعني هم اندازه ش زياد باشه كه به خورشتم لعاب بده و هم حسابي سرخ شده باشه كه عطرش بپيچه تو خورش!
٢-ادويه هم من دارچين و زعفرون ميزنم بعلاوه ي نمك و فلفل و زردچوبه ي تفت داده شده تو روغن!
٣-رب هم زياد ميزنم و حتما حتما تو روغن سرخش ميكنم كه خوشرنگ بشه!
٤-براي ترشيش هم پرك ليمو عماني ميريزم هميشه با دوتا ليموي درسته ي سوراخ شده كه فقط عطر پوستش بپيچه تو خورش!
٥-يك ساعت آخر پخت هم يه قاشق گلاب بهش ميزنم.
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
🍎 خرما اولین و قوی ترین داروی ضد سرطان است!
🔹اگر روزانه 10 الی 15مغز بادام را با 3 تا 5 عدد خرما بخورید تا آخر عمر نه سایدگی استخوان سراغتان می آید و نه آرتروز
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
سلام میوه خشک کن من سایا هست. با برق خشک نمی کنه . یه فن داره مثل سشوار . میوه ها با باد گرم خشک می شن .بهترین نوع خشک کردن میوه هست
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
ایده و ترفند آشپزی
#جلوگیری_از_سیاه_شدن_قابلمه🍲🍡 با مایع ظرف شویی در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم
سلام
درباره این فیلم میخواستم خانوم مدیر بگم ما تو روستا بخواهیم قابلمه ها سیاه نشه گل میمالیم و بعد تموم شدن کار گل ها که شسته بشه قابلمه سفید سفیده
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
لطفا بگوید کیک اسفنجی شش تخم مرغی چند لیوان آرد استفاده میشه اگه میشه اندازه با لیوان فرانسوی بگویید ممنون از شما
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
سلام علیکم
درباره سرکه ، که یکی از عزیزان گفته بود،انگور وآب میریزم و ....بعد ۳۰ روز سرکه ،آمادهس،
باید دقت کنیم که ،سرکه قبل ۴۰ روز طاهر و پاک نیست، وخوردنش حرامه،
حتما تاریخ بزنین و بعد ۴۰ روز مصرف کنین
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برطرف کردن بوی بد سینک
#ترفند
در کنار صدها کانال و پیج که دارید یک کانال مرگ هم داشته باشید غافل نشید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
سلام و عرض ادب
عذرخواهی میکنم مصدع اوقات شریف شدم
یه سوال در مورد درجه فر خواستم بپرسم
فر من بکو هستش
درجه فرش با عدد یک تا ۸ شماره گذاری شده
چطور باید تنظیم کنم تا کیکم خوب پف کنه و خراب نشه؟؟
@t_ashpazi
سلامم خسته نباشید عزیزم
از قدیم میگن بعضی ادما دستشون به کارها میاد
یا دستشون خوبه
از این اصطلاحات زیاد میگن
حالا منظورم چیه ؟در جواب عزیزی که گفتن چرا بعضی ها ترشی جات میندازن کپک نمیزنه
خیلی پیش اومده اطرافیان میگن فلانی دستش خوبه ترشی میندازه تا اخر کپک نمیزنه مثل روز اول میمونه
ما تو فامیل چند نفر داریم اینجورن که میان میبرنشون براشون ترشی بندازن که خراب نشه
خلاصه که دو تا دلیل داره کپک نزدن ترشی جات
اول اینکه خوب رعایت کنیم مواد مرغوب استفاده کنیم و موادخشک باشن
دوم اینکه به دستمون بیاد 😁
من خودم شخصا با تحقیق میدانی که کردم بین افرادی که میگن به دستشون میاد یه چیز توجهمو جلب کرده
اکثرشون ادمای خیلی خوب و مخلص هستن
بی ریا هستن
بی کلک هستن
خب اینم تحلیل من بود از داستان ترشی جات
امیدوارم به دردتون خورده باشه😂🤦♀🤦♀🤦♀
@t_ashpazi