سلام عزیزم
خانومی گفتن ماهی خوب ماقزل آلااستفاده میکنیم
آقامون پودر سوخاری گرفته بود روی اون دودستورنوشته بود
من بادستورهای مختلف درست کرده بودم
ولی گفتم یکبارهم اینو امتحان کنم
یه تیکه ازماهی که بخوام درست کنم اول آب جوش میارم داخل آب جوش یه پیاز کوچک ونمک وزردجوبه میریزم ماهی میذارم داخلش دوقل که زد درمیارم
داخل آردسفیدبعدتخم مرغ بعدآردسوخاری چنددقیقه صبرمیکنم بعدداخل روغن داغ سرخ میکنم خوشمزه میشه دیگه بوی زخم نمیده☺️ان شاءالله مفیدباشه.
ماازفروشگاه جانبازان شعبه ی پردیسان خریدمیکنیم.
التماس دعا💝
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وقتتون بخیر عزاداریها تون قبول باشه.
از اینکه با کانال شما آشنا شدم خیلی خوشحالم و براتون آرزوی توفیق دارم.
ببخشید من سولاردم دارم برای کیک درست کردن خیلی مشکل دارم همیشه کیک من یا روش ترک میخوره ،یا روش خشک میشه زیرش خیس یا حالت خمیری.. و حالت کج میاد بالا ،هر جور تنظیم میکنم یه عیب پیدا میکنه کردم.جدیدا با دمای۱۸۰ بعد از ده دقیقه ۱۶۰ میذارم...ولی روش خشک و کج پف میکنه..میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
برای پخت کیک باید چه درجه ای رو تنظیم کنیم، و روی سه پایه قراربگیره یا بدون پایه و کف فر قرار بگیره
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ما از نمک دریا استفاده میکنیم که از عطاری میخریم دو کیلو اش رو 12 تومن(الان قیمت جدید ندارم چند ماه پیش خریدم)
غذا های سرخ کردنی و فست فود هم خیلی کم میخوریم ولی چون دو تامون هم جوون ایم پیش میاد که بخوریم
یا چیپس و پفک اما کم میخوریم و همیشگی نیست
شکر هم از برنامه ی با سلام خریدیم و فروشنده واقعا انسان منصفی بودن
و قیمت خوبی داشتن و بهمون هم تخفیف اولین خرید خورد و 170 تومن دادیم 20 کیلو شکر قهوه ایی خریدیم و برای شربت و مربا و دمنوش ها ازش استفاده میکنیم
و با پول پست برامون کیلویی 8 هزار و پونصد تومن شد
یعنی به قیمت شکر سفید
روغن هم کم اسفاده میکنیم هر دو ماه یک لیتر
که اونم چون مصرف زیادی نداریم 80 تومن میدیم و یک لیتر روغن زیتون میخریم برای دو ماه
و یا خودم از لبنیاتی کره میخرم و باهاش روغن حیوانی درست میکنم اینطوری ارزون تر میفته😉
دم غروب چون سودا زیاد میشه تو خونه اسفند دود میکنم و صلوات میفرستم و چهارقل میخونم
توی یه برگه آیت الکرسی نوشتم و چسبوندم به ظرف آب مون که ازش آب میخوریم
نون هم یا سنگک میخریم یا نون تافتون
چون این نون ها سبوس دار هستند
گندم با پوست میخرم کیلویی 5 تومنه تقریبا و باهاش سمنو درست میکنم
هر فصلی هر چی که داره تو همون فصل استفاده میکنیم
از نوره ی طبیعی زرنیخ دار استفاده میکنیم
لبنیات رو شرکتی نمیخریم و از لبنیاتی ها تهییه میکنیم که قیمت اونها از محصولات کارخانه ایی کمتر هست یه مقدار
رعایت این چیزا اصلا پول زیادی نمیخواد
چون من هم یه زندگی کاملا معمولی دارم
و حیاط ندارم برای این کارها
باید خودمون یکم تلاش کنیم تا با کمترین هزینه بهترین استفاده رو داشته باشیم
ام البنین(س)
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
واینکه حتما برای تهیه سس روی کیک که مثلا با آب انار و نشاسته و شکر درست میشه حتما نشاسته ذرت باشه.یا نشاسته گل هم میشه ؟فرقشون چیه در تهیه دسر و ...
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
✅طرز تهیه #خمیر_مایه در خانه
در واقع تمام چیزی که نیاز دارید آب و آرد است. آرد سفید خوب عمل میکند اما آرد گندم کامل خیلی بهتر است؛ چون مواد مغذی بیشتری مثل روی و آهن برای تغذیهی باکتریها دارد. چیز دیگری که به آن نیاز دارید زمان است چون عمل آمدن مایه خمیر چندین روز طول میکشد.
🔸مرحلهی اول: به میزان مساوی از آرد و آب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. میتوانید با یکچهارم پیمانه از هر کدام شروع کنید. آنها را خوب هم بزنید. آب آنزیم آمیلاز را فعال میکند؛ این آنزیم نشاسته را به قند ساده تبدیل خواهد کرد تا باکتریها و مخمرها بتوانند آن را بخورند.
🔸مرحلهی دوم: روی کاسه را با یک حوله به صورت شل و آزاد یپوشانید و ظرف را روی پیشخان یا کابینت در دمای اتاق قرار دهید. نگه داشتن ترکیب در محیطی که اندکی گرم است باعث میشود فرآیند رشد و تکثیر قارچها و باکتریها در خمیر سریعتر شود؛ ولی دمای محیط نباید خیلی گرم باشد.
🔸مرحله سوم: دو بار در روز، یک بار صبح و یک بار عصر به ظرف سر بزنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آرد و آب به طور مساوی به آن اضافه کنید. با این کار شما به مخمرهای خودتان غذا میدهید. بعد از ۳ الی ۵ روز، مایه خمیر شما شروع به حباب زدن میکند که نشانهی خوبی است. چیزی که باعث پف کردن نان میشود در واقع همین گازها هستند. بعد از روز پنجم مایه خمیر شما باید حدود ۲ برابر حجم اولیه بزرگ و آمادهی استفاده شده باشد. یکی از راههای مطمئن شدن از آمادگی خمیر مایه، انداختن کمی از آن داخل یک لیوان آب است. اگر خمیر روی سطح آب ایستاد یعنی آمادهی استفاده است.
✅نکته: به یاد داشته باشید که این مقدار از خمیر ترش با همین مقدار مخمر آمادهای که از مغازه تهیه میکنید، برابر نیست. برای پختن نان با استفاده از خمیر ترشی که خودتان تهیه کردید، باید از دستورالعملهایی که که از خمیر ترش خانگی استفاده میکنند، پیروی کنید. اگر از تمام خمیر ترش استفاده نمیکنید، میتوانید طبق روال قبل مابقی آن را روزانه با آب و آرد تغذیه کنید، یا آن را در یخچال قرار دهید و هفتهای یک بار به آن آب و آرد اضافه کنید.
✅اگر تهیه کردن نان با این روش برای شما نگران کننده به نظر میرسد، باید بدانید که اجداد ما با استفاده از این روش هزاران سال نان تهیه میکردند؛ پس خیالتان راحت باشد. احتمال خیلی کمی وجود دارد که مایه خمیر برای شما مشکلی ایجاد کند. ممکن است در روز سوم یا چهارم بویی شبیه به بوی پنیر احساس کنید، اما تا زمانی که لزج نباشد یا بوی بسیار بدی ندهد (که اتفاق بسیار نادری است) مایه خمیر شما هیچ مشکلی ندارد.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وقتتون بخیر میخواستم بگم هیچ وقت ماهی و تخم مرغ رو با هم مصرف نکنید بد هست باعث بوجود آمدن کرم روده میشود برای از بین بردن بوی ماهی استفاده از آردی که شامل پودر سیر و زرد وچوبه و.... موثره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام علیکم.وقت بخیر. ببخشید مزاحم شدم برای خورشت کرفس الان نعناع نیست . سبزی فروش گفت بجاش بهت پونه میدم براس خروشتت استفاده کن. آیا میشود این کار رو انجام داد؟
لطفا جواب میدید؟
ممنون میشوم. التماس دعا.
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
این سس روی کیک رو با آب زرشک ونشاسته گل درست کردم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
واینکه حتما برای تهیه سس روی کیک که مثلا با آب انار و نشاسته و شکر درست میشه حتما نشاسته ذرت باشه.یا
من برای تهیه سس روی کیک هم از نشاسته گل استفاده کردم وگاهی هم نشاسته ذرت
فرقشون در شفافیت شون هست
نشاسته ذرت شفافیت سس رو بیشتر میکنه
اما از نظر طعم تفاوت نداره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید
باتشکر از کانال تون
میخواستم بپرسم چیکار کنم آبگوشتم خوشمزه بشه از نظر خانواده همه غذا هام خوشمزس به غیر از آبگوشت از کسایی که آبگوشتاشون خوشمزه میشه پرسیدم منم دقیقا همون کار رو کردم ولی بازم خوشمزه نشد
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
من داخل خورشت کرفس جعفری نمیزنم. یه کمی نعنا خشک میریزم و سبزی قورمه سبزی. اینطوری خیلی خوشمزه تر میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
خورش کرفسو من فقط با کرفس تنها بدون هیچ نوع سبزی دیگه عالی میشه منکه عاشقشم خیلی خیلی خوشمزه میشه
حرم امام رضا ع هم تو خورشت کرفسش فقط ساقه کرفس میزنه بعلاوه لوبیا و گوشت عالیه و خوشمزه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
البته من کرفس رو که تکه می کنم ، برگهاش رو هم ساطوری می کنم خرد خرد، میریزم توش تفت میدم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
یکبار اینجوری که من میگم درست کن خورشت کرفسو مشتری میشی واسه همیشه
فقط کرفس و گوشت و پیاز و ادویه رو بگذار بپزه، وسطهاش نعنا داغ مثل روی آش درست کن بریز تو خورشتت.
خیلی هم آبدارش نکن، عالیییییییییییییییییییی میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
من تو خورشت کرفس فقط از برگای خودش استفاده میکنم به نظرم از نعنا جعفری خوشمزه تر میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عزیزم
من برای خورشت کرفس از ساقه فراووون کرفس بعلاوه لوبیا قرمزو گوشت و ادویه جات و لیمو خشک استفاده میکنم
برگهاشم خشک میکنم
برای خوراک لوبیا استفاده میکنم چنان عطری به خوراک میده که کیف میکنین
ب اندازه خورشت کرفس خوشمزه س😋😋😋😋😋😋😆😆😆😄😄
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلامم خوبی گلم
برای خوشمزه شدن ابگوشت اول نیت کن نذری بپز سر اجاق گاز یه کوجولو دو خط زیر لب روضه بخون دلت ک بشکنه غذات چنان خوشمزه میشه که حد نداره
من خودم هر وقت مهمون رودروایسی دار دارم غذا نذری میپزم عالی میشه
علت خوشمزه بودن غذاهای عاشورا و محرم همینه وگرنه که موادش همون گوشت و برنج معمولیه
رازش نذری پختن برای امام هست
و دیگه اینکه از گوشت تازه گوسفندی بعلاوه دنبه استفاده کنین
و اینکه سیب زمینی رو جدا بپزید
توی مراسمات سیب زمینی رو جدا میپزن چون خودش یه طعمی به ابگوشت میده
توش لیمو عمانی هم بندازید یا پودر لیمو
حبوباتش هم یا از قبل خیس کنید یا کمی بجوشونید ابشو بریرید دور تا نفاخ نباشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
صفحه سیلپد چیه وبهترازکاغذ روغنی هست؟
ممنون توضیح بدید
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خداقوت
خواهری که پرسیدن چیکار کنن آبگوشتشون خوشمزه بشه
اول اینکه اگه ظرف سفالی مخصوص آبگوشت دارن (ظرف دیزی) از اون استفاده کنن اما اگه نبود هم اشکالی نداره.
دوم اینکه گوشت رو با پیاز و زردچوبه وکمی پودر سیر تفت بدن با روغن حیوانی یا شحم گاو.خوب تفت که خورد دو سه قاشق رب گوجه بزنن و یکمی باز تفت بدن خامی رب بره بعد روش آب بریزن و با شعله ملایم بزارن بپزه.
سوم اینکه بعد از پختن گوشت ها،سیب زمینی ،نخود و (لوبیا اگه خواستن) که قبلاً پختن ،لوبیا سبز، بامیه،گوجه ،سیر تازه که خوشمزه تر میکنه بریزن توش تا بپزه.
دلم خواست😋😋
نوش جون.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خدمت خواهرهای عزیز خواستم در راستای تغذیه سالم گفته باشم غذای فریزری راباید کنار گذاشت من خودم شانزده سال پیش در تلویزیون شنیدم یه خانم دکتری میگفت یکی از عوامل سر طان استفاده از غذاهای فریزری هست مادهای ازپلاستک در فریزها به مواد غذایی میرسد که ان ماده سر طانزاست همین چند هفته پیش هم در برنامه طبیب گفته شد استفاده از یکبار مصرفها چه بصورت داغ چه فریزری سرطانزا است وقتی پیامبر عزیزمون هزار چهار صد سال پیش فرمودند غذای مونده نخورید همین مورد راهم شامل میشه .
خیلیها میگن سخته ولی من براتون غذای یک هفته رامیگم که فقط گوشتش باید تو فریزر باشه شامل خورشت قیمه،آش همراه باسبزی خشک،پلوعدس،پلو شوید،آبگوشت،قورمه سبزی با سبزی خشک
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
یه سوال درمورد سس برا رو کیک داشتم .چه جوری درست میشه .وبرا کدوم کیک ها بیشتر استفاده میشه .ممنون بابت گروه عالیتون❤️❤️❤️
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE