eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بوگیر آسون برای یخچال با مواد ساده و در دسترس یه بوگیر خفن درست کن برای یخچالت بخاطر مواد خوشبویی ک تو ترکیبش هست باعث میشه بوی بد تو یخچالت نباشه چیا میخایم؟! یدونه لیمو چوب دارچین یکم جوش شیرین یکم نمک نمک باعث میشه لیمو کپک نزنه، بجای وانیل میتونین قهوه هم بریزین باب سلیقه ی خودتونه دیگه دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا ترفند جالب آشپزی حتما امتحان کنین👌 دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند هایی که هرخانوم خونه دار باید بدونه 😊👏 دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
پوست پرتقال رو خشک کنید و موقع درست کردن‌ گوشت و مرغ 🥩🍖 داخل غذا بندازید بوی بد گوشت رو میگیره و به غذا بو و عطر خوبی میده 👌 ویتامین هم داره... دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
رفع غذا به غذایی که تند شده، یک قاشق آبلیمو اضافه کنید تا تندی ان خیلی ملایم شود دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
🧀 تکنــیک بــرای نگهـداری پـنیــر 👌 🔻 آب جوشیده گرم و بی نمک پنیر سفت را نرم می‌ کند... 🔻 آب جوشیده سرد بی نمک پنیر نرم را سفت می‌کند... 🧂اگه پنیر طعم نداره فقط ذره‌ای نمک توی آب حل کنید و پنیر رو داخلش قرار بدید... @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
🧂اگر موقع آشپزی متوجه شدید که غذایتان شور شده 🍃 ▫️سیب زمینی پوست کنده ای را درحین پخت به آن اضافه کنید تا نمک آن را جذب کند 👌 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باطعم زنجبیل ودارچین خیلی آسونه پیشنهادمیکنم درست کنید موادلازم یک فنجان شکر نصف فنجان آب یک قاشق غذاخوری آبلیمو یک قاشق غذاخوری پودرزنجبیل یک قاشق چایخوری پودردارچین یک قاشق عسل چندعددمیخک همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم تازمانیکه شکرذوب شودوبه رنگ قهوه ای روشن دربیاید سپس شعله راخاموش کرده عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود پ.ن عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور از سبزیجات در برابر پلاسیده شدن نگهداری کنیم دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایندفعه با گردن و بال مرغ بادکوبه ای درست کن👌😋 بادکوبه از غذاهای خیلی خوشمزه ی گیلانیه برای درست کردن بادکوبه ای نیاز داریم به : بال و گردن دو تا مرغ یه پیاز بزرگ یه سیب زمینی کوچیک ۵ تا تخم مرغ آبغوره کمی پیاز سرخکرده کمی زعفران دم کرده به دلخواه ادویه و نمک دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره_گوجه این پوره گوجه که به صورت کنسروی میشه میتونید اخرای تابستون برای پاییز و زمستون که گوجه کم میشه درست کنید منم همیشه درستش میکنم گوجه من 3 کیلو بود نمک ی ق غ ابتدا گوجه هارو می‌شوریم وقتی کاملا خشک شدن باپوست 4 قاش کنید وبا غذاساز یا خورد کن یا حتا میتونید رنده کنید اگه نداشتید پوره کنید وبریزید داخل ی قابلمه بزرگ بزارید روی گاز ابتدا شعله ی گاز زیاد باشه تا بجوش بیاد وبعد حرارت ملایم بشه مرتب کف ها رو بگیرید تا پوره شما کپک نزنه وبعد که آب گوجه ها خیلی کم شد خاموش کنید تقریبا یک ساعت طول میکشه نسبت به حجم گوجه ها فرق میکنه مدت درست شدن پوره بعد همین جور که داغه داخل ظرف های شیشه ایی درب فلزی بریزید و درش رو محکم ببندین وظرف رو وارونه کنید یک شب همین جوری بمونه تا در ظرف کاملااا کیپ بشه و پوره هم خنک بشه مث کنسرومیشه نکته 👇👇👇👇 این پوره گوجه رو میتونید برای پاییز زمستون که گوجه گرونه درست کنید وبه مدت چند ماه میشه در جای خنک نگه داشت حتما ظرف شیشه ایی که انتخاب می‌کنید درب فلزی باشه ومحکم که نشکنه از سالم بودن ظرف ومحکم بودنش مطمئن بشین چون پوره رو داغ داغ میریزیم داخل ظرف نشکنه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من همیشه عاشق این سبک غذاهای کوچه بازاری هستم داشتم ایتا می‌چرخیدم که این کانالو دیدم😍😍😍عاااالیه اونقدر که از جذابیت غذاها پست میزنه لذت میبرم😍 کثیف باکلاس خنده دار دیدنی عجیب😳 https://eitaa.com/joinchat/2522677948C7ff27c4cfd
ایده و ترفند آشپزی
من همیشه عاشق این سبک غذاهای کوچه بازاری هستم داشتم ایتا می‌چرخیدم که این کانالو دیدم😍😍😍عاااالیه اون
اینم کانال بزرگ غذای خیابانی مون تو هر دو کانال پست جدید میزنم https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc پستهاش یکی از یکی بهتر و جذابتر و خنده دارتر😁👆
کیک شیرینی دو لایه ای 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک لایه ای دو رنگ با بافت عالی و طعم محشر خدمت شما😍 @behh_food @behh_food 🌼بیست و سومین آموزش از دوره ی راایگان کیک های کافی شاپی خدمت شما ✅سییوش کنید که این رسپی ها رو هیچ کجا راایگان بهتون نمیدن. برای چندتا از دوستانتون هم بفرستین تا منم دلگرم بشم. به دوتا کیک وانیلی و شکلاتی نیاز داریم. مواد لازم برای کیک وانیلی: 3 عدد تخم مرغ 200 گرم شکر (1پ) 300 گرم آرد(2 پ سرپر) 200 گرم خامه ترش 2ق غ کره ی ذوب شده خنک شده 1ق چ جوش شیرین 1 پاکت بکینگ پودر(2ق چ) 1/4 ق چ وانیل 👈تخم مرغ و شکر و وانیل رو 8 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه. جوش شیرین رو داخل خامه ترش حل کرده و به همراه کره به مواد اضافه می کنیم. آرد الک شده رو به همراه بکینگ پودر کم کم بهش اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم. مایه رو داخل قالب ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 25 تا 35 دقیقه می پزیم. برای درست کردن کیک شکلاتی 2 ق غ از آرد رو کم کرده و 3 ق غ پودرکاکائو جایگزین می کنیم و همین مراحل رو تکرار می کنیم. برای کرم : 300 گرم کره همدمای محیط 280 گرم شیرعسلی کاراملی شده 1 ق چ عصاره ی وانیل 👈مواد رو خوب با هم مخلوط می کنیم و کیک رو طبق کلیپ مونتاژ می کنیم.لایه های کیک رو با شیر یا شربت یا شیرکاکائو مرطوب کنید. برای تزئین هم اضافات کیک ها رو پودر کرده و طرح شطرنجی میندازیم.(اول با خط کش خونه های مساوی ایجاد کنید بعد هر خونه رو با رنگ های متضاد پر کنید) By:@tatushik_gab 💝 Tr by:@behh_food @behh_food کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯