فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای فوق العاده خوشمزه و سالم😋👌
@sevin26921
@sevin26921
خب برای درست کردن بستنیهای میوه ای به مواد اولیه زیر نیاز داریم
مواد لازم:
میوه دلخواه:حدودا نصف لیوان
خامه:دو قاشق غ خ
عسل:یک قاشق غ خ
برای هر یه طعم بستنی کافیه
❌بازم مقدار عسل بستگی به شیرینی میوه دارد
❌ اگه خواستین رژیمی باشه به جای خامه از ماست یونانی استفاده کنید.
همه رو داخل مخلوط کن یا هر وسیله دیگهای که دارید بریزید و پوره کنید تا یکدست بشه
من از انبه,گیلاس و توت فرنگی استفاده کردم
پورههای آماده رو داخل قالبهای بستنی بریزید و حداقل به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا ببنده
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
حلوا نذری
@elahe_cook
@elahe_cook
مقدار مواد برای ۵۰۰ نفر:
سه و نیم کیلو آرد
شش کیلو شکر
دو بطری روغن مایع یک و نیم لیتری
چهار لیوان گلاب
آب شش لیتر(کیلو)یا ۳۰ لیوان
روغن جامد یا کره دوملاقه
مقدار مواد برای بیست نفر:
دو لیوان آرد معادل ۲۵۰ گرم
دو لیوان شکر معادل ۵۰۰ گرم
دو لیوان آب
یک لیوان روغن مایع
یک قالب کره پنجاه گرمی
زعفران چهار قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
مراحل تهیه:
برای تهیه ی شهد:
آب و شکر و گلاب و زعفران رو روی حرارت بذارید و کمی هم بزنید تا شکر به قابلمه نچسبه و کم کم با حرارت آب حل بشه
فقط هرازگاهی هم بزنین
وقتی شکر حل شد از روی حرارت بردارین نباید شربت بجوشه
آرد رو الک کنین و نیم ساعت با حرارت متوسط تفت بدین تا خامی آرد گرفته بشه
نیاز نیست خیلی تغییر رنگ بده
چون میخوایم رنگ حلوا روشن باشه
بعد آردو داخل ظرف دیگه بریزین و دوباره داخل تابه ی اصلی الک کنین و بهش روغن رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین تا یکدست بشه
حالا شربت رو کمکم اضافه کنین و مرتب هم بزنین
نگران نشین رفته رفته غلیظ میشه
آخرش حلوا قشنگ منسجم میشه
به دلخواه سرو کنین
از همگی قبول باشه🖤🍃
ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرتغالو اینجور بخور
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو ها و کتلت هارو یک شکل درست کن
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک بدون پخت
😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری👇👇👇
🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم (جایگزین پنیر خامه ای)
🌹شکر قهوهای 30گرم
🌹وانیل 10گرم
🌹خامه فرم گرفته 250میلی لیتر
🌹پودر نارگيل 30گرم
خمیر کوکی👇👇👇
🌹بیسکویت ماریا 400گرم
🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم
🌹شیر 100میلی لیتر
🌹پودر کاکائو 15گرم
گاناش شکلاتی سفید👇👇
🌹شکلات سفید 140گرم
🌹خامه فرم گرفته 75میلی لیتر
گاناش شکلاتی قهوهای 👇👇
🌹خامه فرم گرفته25میلی لیتر
🌹شکلات تلخ 25گرم
🌹دیزاین تمشک و برگ نعناع
نکته ها👇👇
🍁🍁بعد از درست کردن گاناش حتما اجازه بدید از دما بیوفته.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁حتما یک شبانه روز در یخچال بمونه.
🍁🍁توی قالب کاغذ روغنی بذارید.
🍁🍁سایز قالب 18×28 است.
🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه شکر و وانیل خوب مخلوط کنید کم کم خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد یکدست بدست آمد توی یخچال بذارید تا خنک بمونه.
🍁🍁بیسکویت رو به همراه ماسکارپونه و پودر کاکائو و شیر توی غذا ساز مخلوط کنید. مواد رو دو قسمت کنید و طبق کلیپ پیش برید.
🍁🍁گاناش شکلاتی سفید را روی لایه آخر بریزید و با گاناش شکلات تلخ دیزاین کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹شکلات سفید 400گرم
🌹گردو 250گرم
🌹بیسکویت 100گرم
🌹ویفر شکلاتی 100گرم
🌹شیر عسلی400گرم
🌹شکلات تلخ 40گرم
نکته ها👇👇👇
💥💥شکلات تخته ای سفید رو بعد از بنماری اجازه بدید کمی خنک بشه.
💥💥مواد میانی رو خوب فشرده کنید.
💥💥اجازه بدید حداقل نصف روز توی یخچال بمونه.
💥💥بیسکویت و ویفر هرمارکی باشه فرق نداره.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک بدون پخت
😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری👇👇👇
🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم (جایگزین پنیر خامه ای)
🌹شکر قهوهای 30گرم
🌹وانیل 10گرم
🌹خامه فرم گرفته 250میلی لیتر
🌹پودر نارگيل 30گرم
خمیر کوکی👇👇👇
🌹بیسکویت ماریا 400گرم
🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم
🌹شیر 100میلی لیتر
🌹پودر کاکائو 15گرم
گاناش شکلاتی سفید👇👇
🌹شکلات سفید 140گرم
🌹خامه فرم گرفته 75میلی لیتر
گاناش شکلاتی قهوهای 👇👇
🌹خامه فرم گرفته25میلی لیتر
🌹شکلات تلخ 25گرم
🌹دیزاین تمشک و برگ نعناع
نکته ها👇👇
🍁🍁بعد از درست کردن گاناش حتما اجازه بدید از دما بیوفته.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁حتما یک شبانه روز در یخچال بمونه.
🍁🍁توی قالب کاغذ روغنی بذارید.
🍁🍁سایز قالب 18×28 است.
🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه شکر و وانیل خوب مخلوط کنید کم کم خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد یکدست بدست آمد توی یخچال بذارید تا خنک بمونه.
🍁🍁بیسکویت رو به همراه ماسکارپونه و پودر کاکائو و شیر توی غذا ساز مخلوط کنید. مواد رو دو قسمت کنید و طبق کلیپ پیش برید.
🍁🍁گاناش شکلاتی سفید را روی لایه آخر بریزید و با گاناش شکلات تلخ دیزاین کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو هوای گرم تابستون بستنی خیلی میچسبه😜😍
فقط کافیه یبار خودت تو خونه #بستنی کیم درست کنی دیگه از بیرون نمیگیری چون واقعا خوشمزه میشه😋
@ashpazi_3soott
@ashpazi_3soott
مواد لازم برای ۶ تا بستنی
🌱شیر دو پیمانه
🌱شکر نصف پیمانه
🌱نشاسته ذرت ۱ ق غ
🌱نشاسته گندم ۱ ق غ
🌱خامه ۳ ق غ
🌱وانیل کمی
🌱شکلات ۱۵۰ گرم
🌱روغن مایع دو ق غ
شیر و شکر و نشاسته ذرت و نشاسته گندمو روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه بعد خامه رو اضافه کنید و در اخر وانیل ، تا مایع بستنی گرمه داخل قالبتون بریزید و بعد از خنک شدن ۷ الی ۸ ساعت داخل فریزر قرار بدید بعد از اینکه بستنی اماده شده تو شکلات ذوب شده بزنید و تو ظرف در بسته لابلای کیسه فریزر قرار بدید و در فریزر نگهداری کنید
میتونید کمی پودر کاکائو یا نسکافه به دلخواه به مایع بستنی اضافه کنید
🥰🥰🥰
@ashpazi_3soott
@ashpazi_3soott
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
کیک موزاییکی
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹بیسکویت پتی بور2بسته
🌹خامه صبحانه دو بسته 400میلی لیتر
🌹شکلات تلخ 100گرم
🌹شکلات شیری 100گرم
🌹پسته یک پیمانه (اختیاری)
🌹شکلات تخته ای بنماری شده برای داخل قالب400گرم
نکنه ها👇👇👇
🍁🍁بیسکویت ها رو با دست خورد کنید.
🍁🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم بعد بهش شکلات ها رو اضافه کنید. اجازه بدید کامل حل بشه و از دما بیوفته.
🍁🍁مواد شکلاتی را روی بیسکویت ها بریزید بهش پسته ها رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
🍁🍁شکلات ها رو بنماری کنید بعد داخل قالب سیلیکون بریزید و تمام اطراف قالب رو کاور کنید بعد بذارید فریزر. این کار رو دوبار انجام بدید.
🍁🍁وقتی شکلات کامل خودشو گرفت از مواد داخل قالب رو پر کنید بذارید چند ساعت توی یخچال بمونه.
🍁🍁به آرامی از قالب جدا کنید و با میوه و شکلات دیزاین کنید.
🍁🍁برای بنماری کردن شکلات برای کاور قالب چند قاشق خامه اضافه کنید تا موقع جدا کردم کاکائو نشکنه.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁