eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
2.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی دادلی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از دادلی سیوش کنید گمش نکنید به دردتون میخوره 😎🔥 👇 @hamid_chef_shirini رسپی دادلی (خونگی) ۷۵۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم روغن صاف ۵۰ (از لوازم قنادی تهیه کنید) ۲۲۰ گرم کره نیوزلندی ۲۴۰ گرم خاک قند ( پودر شکر لوازم قنادی تهیه کنید) ۵۰ گرم زرده تخم مرغ وانیل نصف قاشق چایخوری هل نصف قاشق چایخوری (دلخواه) رسپی کارگاهی ۹ کیلو آرد ۳ کیلو روغن صاف ۲ کیلو ۷۰۰ گرم کره نیوزلندی ۲ کیلو ۸۰۰ خاک قند ۶۰۰ گرم زرده ۱ قاشق وانیل ۱ قاشق هل ۱ قاشق سرخالی نمک اول خاک قند و روغن معمولی با کره نیوزلندی با دست یا دستگاه یا همزن باید پوک بشه بعدش آرد وانیل و هل اضافه بشه در آخر زرده و نمک اضافه کنید ۱ دقیقه هم زد کافیه بعد میره یخچال. بعدش یخچال اگه سفت بود با دست یا دستگاه همش بزنید تا نرم بشه و گلوله گلوله کنید گلوله ها از ۱۰ تا ۱۵ گرم خوبه بعدش وسطشو سوراخ کنید با مداد یا هر چیزی بستگی به سلیقتون داره با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ یا ۲۵ دقیقه تو فر باشه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
نان لطیفه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان عزیز آموزش شیرینی لطیفه خدمت شما دوستان گل منبع پیج 👇 @hamid_chef_shirini طریقه تهیه خونگی ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد تخم مرغ ۹۰ گرم شکر ۱۳۰ گرم ارد نوک قاشق بکینگ پودر رنگ زرد یا زعفران به دلخواه وانیل نوک قاشق درجه فر ۲۳۰ طرز تهیه زرده وتخم مرغ و شکر 10دقیقه دور تند بزنه تا رنگش کرمی بشه بعد ارد بکینگ پودر وانیل باهم بریزید و با دست قاتی کنید بزنید روی کاغذ و داخل پودر قند برگردونید . موفق باشید 🙏 ‌ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خیابانی غذای خیابانی روستایی خلاقیت نوآوری دیزاین خوشمزهجات منبع yumeyasai @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خیابانی غذای خیابانی روستایی خلاقیت نوآوری دیزاین خوشمزهجات منبع yumeyasai @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خیابانی غذای خیابانی روستایی خلاقیت نوآوری دیزاین خوشمزهجات منبع yumeyasai @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍣🥒استیک ماهی با اسفناج و سس خامه ای: 🌽🌶 چیا میخوام 🥦🍅: 3 برش ماهی قزل آلا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون آب نصف لیمو نمک فلفل سیاه فلفل تند فلفل آسیاب شده پونه کوهی برای سس اسفناج🥦 1 قاشق چایی خوری کره 2 حبه سیر 10 عدد گوجه گیلاسی خامه رژیمی (یا پارمزان ب میزان دلخواه)100 میلی لیتر 250 گرم اسفناج نمک و فلفل حالا برای آماده سازیش : ایر فرایر رو از قبل در دمای 180 درجه گرم کنید. ادویه ها، سیر، روغن و لیمورو در یک کاسه مخلوط کنین. ماهی قزل آلا رو با این مخلوط سس کنید. در مدتی که ماهی ها تو مواد استراحت میکنن ، میتونین در کنارش سیب زمینی ام اضافه کنین که همزمان با ماهیا بزارین کبابی بشه . ماهیا و سیب زمینیاتون رو  در سبد آشپزی Airfryer قرار بدین و سبد را داخل Airfryer بکشید. تایمر رو برای 15 دقیقه تنظیم کنید. بپزید تا سیب زمینی ها طلایی بشن. در حالی که ماهی و سیب زمینی در حال پختن هستند، سس خودتون رو آماده کنید. بلافاصله روغن زیتون رو به تابه و سیر رو اضافه کنین  تفت بدین . گوجه گیلاسی را که از وسط نصف کردین اضافه کنید، ۱ دقیقه مخلوط کنید، و بعد خامه یا پارمزان رژیمی رو ب همراه  فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنین و دوباره مخلوط کنید،  اسفناجارو  اضافه کنین و با درب بسته تفت بدین تا نرم بشه. @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوتمیل سه سوته 🍌🍓🍍🥭 @panizasadi_cook کافیه فقط ۱۵ دقیقه اجازه بدین مزه ها با هم ترکیب بشن و دانه چیا خیس بخوره. اگه تایم داشته باشین و شب قبل بزارید تو یخچال که عالی تر میشه برای صبحانه. @panizasadi_cook جو دوسر پرک دانه چیا عسل 🍯 شیر 🥛 بادوم زمینی از دانه شکلات هم میتونید استفاده کنید میوه دلخواه ( موز، توت فرنگی، انبه،آناناس،سیب و..) حاوی فیبر و مواد مغذی مهم است. می‌تواند در تامین انرژی و حفظ سطح قند خون کودکان کمک کند. می‌تواند بهبود عملکرد گوارش کودکان را تسهیل کند. مصرف آن می‌تواند به کودکان کمک کند تا برای مدت طولانی‌تری سیر بمانند و احساس گرسنگی کمتری داشته باشند @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شربتی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food کیک شربتی با محلبی مواد لازم : 3عدد تخم مرغ بزرگ (4 کوچک) 1 لیوان شکر نصف لیوان آب داغ 1/5 لیوان آرد 1 ق چ بکینگ پودر وانیل کمی برای شربت : 3 لیوان آب 3 لیوان شکر برای محلبی : 2/5 لیوان شیر 3ق غ آرد 3 ق غ شکر وانیل کمی طرز تهیه : تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن زده تا کرمی و حجیم بشه، در حین همزدن آب داغ رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد رو داخل ظرف پیرکس ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار میدیم.(سایز ظرف 20×33). برای شربت : شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شروع به حل شدن بکنه، حین کار قابلمه رو تکون میدیم.(به فیلم دقت کنید). آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کنه. از روی حرارت برداشته و مجدد حدود 4تا 5 دقیقه روی حرارت میزاریم تا بجوشه. شربت رو کنار گذاشته تا خنک بشه. برای محلبی : همه ی مواد بجز وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیلد، کمی که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم و حرارت رو خاموش می کنیم. کیک رو از وسط 2 قسمت کرده و لایه اول رو داخل همون ظرف میزاریم. نصف شربت رو روی کیک ریخته، سپس محلبی رو روی اون پخش می کنیم و لایه ی دوم رو میزاریم. باقیمانده ی شربت رو روی کل کیک ریخته و اونو به مدت حداقل یک شبانه روز تو یخچال نگهداری می کنیم تا شربت کاملا جذب کیک بشه، سپس روی اونو با پودرپسته تزئین می کنیم. کیک خوشمزه و خوش بافت ما آماده اس، نوش جان 😋 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوز پسته کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯