eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شربتی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food کیک شربتی با محلبی مواد لازم : 3عدد تخم مرغ بزرگ (4 کوچک) 1 لیوان شکر نصف لیوان آب داغ 1/5 لیوان آرد 1 ق چ بکینگ پودر وانیل کمی برای شربت : 3 لیوان آب 3 لیوان شکر برای محلبی : 2/5 لیوان شیر 3ق غ آرد 3 ق غ شکر وانیل کمی طرز تهیه : تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن زده تا کرمی و حجیم بشه، در حین همزدن آب داغ رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد رو داخل ظرف پیرکس ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار میدیم.(سایز ظرف 20×33). برای شربت : شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شروع به حل شدن بکنه، حین کار قابلمه رو تکون میدیم.(به فیلم دقت کنید). آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کنه. از روی حرارت برداشته و مجدد حدود 4تا 5 دقیقه روی حرارت میزاریم تا بجوشه. شربت رو کنار گذاشته تا خنک بشه. برای محلبی : همه ی مواد بجز وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیلد، کمی که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم و حرارت رو خاموش می کنیم. کیک رو از وسط 2 قسمت کرده و لایه اول رو داخل همون ظرف میزاریم. نصف شربت رو روی کیک ریخته، سپس محلبی رو روی اون پخش می کنیم و لایه ی دوم رو میزاریم. باقیمانده ی شربت رو روی کل کیک ریخته و اونو به مدت حداقل یک شبانه روز تو یخچال نگهداری می کنیم تا شربت کاملا جذب کیک بشه، سپس روی اونو با پودرپسته تزئین می کنیم. کیک خوشمزه و خوش بافت ما آماده اس، نوش جان 😋 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوز پسته کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک عصرانه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل 😍 دستور کیک عصرونه به روش قنادی دستور کارگاهی سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ شکر دانه ریز ۱/۴۰۰ک گ آرد ۱/۵۰۰ ک گ روغن مایع ۱ک گ زرده ۶۰۰گ شربت بار ۲ق م خ بکینگ پودر ۱ق م خ وانیل به اندازه رسپی خونگی 👇 سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گ شکر ۲۸۰گ روغن مایع ۲۰۰گ آرد قنادی ۳۰۰گ زرده تخم مرغ ۱۲۵گ شربت بار ۱ق م خ وانیل به اندازه بکینگ پودر ۱ق م خ ❌نکات مهم کیک❌ ✅زرده سفیده از قبل بزارین یخچال خنک بشه ✅ظرف سفیده تون تمیز شسته شده باشه ✅بعد از اضافه کردن شکر برای دستور کارگاهی حداقل ۲دقیقه دور تند بزنه ✅بعد از اضافه کردن آرد به مدت ۲دقیقه استراحت بدین ✅وقتی از فر در اومد ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین اینم از نکات مهم کیک 🙏🌹❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کوکی نسکافه ای 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کوکی نسکافه ای 👇 کره ۱۸۰گرم شکر قهوه ی۱۸۰گرم آرد ۴۰۰گرم تخم مرغ ۲عدد شکلات چیپسی ۹۰گ رم بکینگ پودر ۱ق م خ وانیل دلخواه نسکافه دم شده ۱ق چ خ دستور کارگاهی کره ۹۰۰گ شکر قهوی ۹۰۰گ تخم مرغ ۸عدد شکلات چیپسی کارات ۴۰۰گ نسکاف دم شده اندازه ۵ق پ بکینگ پودر ۱ق وانیل دلخواه آرد ۱۹۰۰ کیلو گرم ❌نکات مهم کوکی❌ ✅مرحله اول باید کوکی شما زیاد پوک بشه ✅ حداقل زمان پوک شدن باید بار۳خمیرو زیرو رو کنید تا یه دست سفید بشه ✅بعد از قاطی کردن آرد حداقل به مدت یک سال استراحت بدین تایم فر قنادی ۱۲الی ۱۵دقیقه زمان میبره دقت کنید اینم از کوکی نسکافه دوستای عزیزم نکات رو با دقت انجام بدین @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک تاینی بدون فر و همزن👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تاینی خوشمزه و خوش بافت😍بدون فر و همزن😎یه گزینه ی عالی برای روزای بلند بهار و تابستون😍 فالوم‌کن تا ببینی چیا آموزش دادم بهت😎 @elahe_cook @elahe_cook مواد لازم: دو تا تخم مرغ نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع یه لیوان شکر دو لیوان آردسفید یه قاشق پودرکاکائو نصف قاشق چای خوری وانیل یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر من تو فر دستساز درست کردم:قابلمه رو بذارین روی شعله پخش کن با حرارت کم،داخلش یه وسیله ی فلزی مثل ظرف تن ماهی!کاتر،سینی،توری،یا هرچی که فلزی باشه و به عنوان پایه عمل کنه بذارین و در قابلمه رو بذارین تا گرم بشه برای کیک:تخم مرغ و وانیل و شکر رو حسابی هم بزنین بعد شیر و روغن اضافه کنین و بعد آرد و بیکینگ پودرو رو الک کنین و هم بزنین خمیرو نصف کنین به نصفش یه قاشق آرد و به نصفش یه قاشق پودرکاکایو اضافه کنین من از قالب کاپ کیک استفاده کردم شما میتونین حتی از لیوان کاغذی یکبارمصرف استفاده کنین حتی سایزش بهتره فقط حواستون باشه قالبو بیشتر از نصف پر نکنین ها حالا لیوانارو‌بذارین تو قابلمه(روی پایه ها) و نیم ساعت زمان بدین بپزه ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک تک شاخ تم اسب تک شاخ یکی از تم های پرطرفدار هست که تقریبا پای ثابت کیک های تولد بچه های عزیز هست. تو این آموزش روش بسیار ساده و برای اجرای این تم جذاب رو آموزش میبینیم. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه اطلاعات اینجاس دوست خوبم👇🏻 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅مواد لازم: ۱ بسته خمیر پفکی ۱ عدد تخم مرغ (برای رومال) ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای ۱ قاشق غذاخوری پر سر از کرم لوتوس ۲ قاشق غذاخوری پودر قند ۳۰۰ گرم خامه صبحانه کرم لوتوس اضافی (برای ذوب کردن و تزئین) بیسکویت لوتوس خرد شده (برای تزیین) ⭕️طرز تهیه: _آماده سازی خمیر پفکی: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۳۹۲ درجه فارنهایت) روشن کنید. خمیر پفکی را به شکل دلخواه برش بزنید. خمیرهای بریده شده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، قرار دهید. خمیر را با رومال تخم مرغ رومال کنید. به مدت ۸-۱۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا پف کند و طلایی شود. از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. تهیه مواد میانی پنیر خامه‌ای: _در یک کاسه، ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای، ۱ قاشق غذاخوری پر از کره بیسکوف و ۲ قاشق غذاخوری پودر قند را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شود. ۳۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد میانی صاف و خامه‌ای شوند. _مونتاژ دسر: بعد از اینکه خمیر پفکی خنک شد، هر قطعه را به صورت افقی از وسط نصف کنید. نیمه های پایین را با مواد میانی پنیر خامه‌ای پر کنید. کرم لوتوس ذوب شده را روی مواد میانی پنیر خامه ای بریزید. بیسکویت خرد شده را روی خامه و کرم لوتوس ذوب شده بپاشید. نیمه های بالایی خمیر پفکی را روی آن قرار دهید. کرم لوتوس ذوب شده بیشتری روی آن بریزید و با بیسکوف خرد شده بیشتری تزئین کنید. نوش جان🌹 دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 😍😉 @maryamgolifood چیز کیک نارگيل بدون پخت مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹بیسکویت 100گرم 🌹پودر نارگيل 30گرم 🌹کره آب شده 50گرم 🌹شیر نارگيل غلیظ شده 70گرم(جایگزین شیر عسلی) نکته ها 👇👇👇👇👇 🍁حتما داخل قالب 18 طلق بذارید 🍁بیسکویت رو خورد کنید با پودر نارگيل و کره مخلوط کنید شیر نارگيل غلیظ شده رو بهش اضافه کنید باهم ترکیب کنید بعدش داخل قالب بریزید و روش رو صاف کنید بذارید یخچال. برای کرم پنیری 👇👇👇 🌹ماست یونانی 400گرم 🌹پنیر ماسکارپونه 175گرم 🌹شیر نارگيل غلیظ شده 60گرم 🌹ژلاتین 10گرم 🌹خامه قنادی 180گرم نکته ها👇👇👇👇 🍁ژلاتین رو به همراه نصف پیمانه آب بنماری کنید. 🍁ماست یونانی رو به همراه ماسکارپونه خوب مخلوط کنید بعدش شیر نارگيل غلیظ شده رو بهش اضافه کنید مخلوط کنید.بعد ژلاتین رو بهش اضافه کنید 🍁خامه قنادی رو جدا بزنید تا فرم بگیره. همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید بعدش بریزید روی لایه اول بذارید یخچال تا ببنده. 🍁شیر نارگيل غلیظ شده مانند همون شیر عسلی آماده میشه فقط بجای شیر ساده از شیر نارگيل استفاده کنید. آماده هم داخل فروشگاه ها هست. برای لایه آخر 👇👇👇 🌹شکلات 200گرم 🌹خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری 🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب بشه بعد بهش شکلات تخته ای رو اضافه کنید وقتی کامل آب شد بذارید از حرارت بیوفته و بعدش روی دسر ازش استفاده کنید. 🍁حتماً روی گاناش رو صاف کنید تا دسرتون شیک تر باشه. 🍁اگه دوست داشتید برای تمیزی روی کار پودر کاکائو الک کنید روی لایه آخر. 🍁دسر باید 12ساعت توی یخچال بمونه. 🍁دیزاین روش کاملا سلیقه ای هست کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh
دستور پست بعد 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood کیک ژله 🍰🎂 درست کردنش راحت فقط کمی حوصله میخواد 😉 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : لایه صورتی👇👇 🌹ژله ی توت فرنگی یک بسته 🌹شکر 200گرم (به دلخواه شیرینی رو تنظیم کنید) 🌹آب 1200میلی لیتر لایه سفید رنگ 👇👇 🌹پودر ژله آلوئه ورا یک بسته 🌹شکر 80گرم 🌹شیر400گرم 🌹آب 250گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁هررنگ ژله رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بنماری کنید. 🍁🍁بذارید کمی از دما بیوفته بعد لایه لایه توی قالب مورد نظر بریزید. 🍁🍁حتما لایه قبلی ببنده بعد لایه بعدی رو اضافه کنید. 🍁🍁اگه ژله ها توی قابلمه سفت شدن مجدد روی حرارت ملایم گرم کنید. 🍁🍁بعد از کامل شدن کیک ژله حتما یه شبانه روز توی یخچال قرار دهید. 🍁🍁دیزاین روش هم از خامه قنادی و ژله گیلاس استفاده کنید. 🍁🍁برای ژله ی گیلاس از قالب سیلیکونی استفاده کنید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯