eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.9هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
2.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ماندانا سادات بهشتی هستم بااموزش ساندویچ جگر مرغ مواد لازم برای ۸ عدد نان باگت کوچک جگر مرغ ۲ بسته یا ۸۰۰گرم سیب زمینی ۴ عدد متوسط قارچ ۶ عدد متوسط فلفل دلمه نَر یک عدد گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط رب گوجه فرنگی یه قاشق سرپر روغن نمک زردچوبه ادویه کاری جگرها روخرد کنید و بشویید،با مقداری روغن سرخ کنید. درهمین زمان صیفی جات و اماده کنید سیب زمینی و پوست بگیرید و خرد کنید. گوجه فلفل دلمه و قارچ و خرد کنید. جگرها که سرخ شدن از تابه خارج کنید و سیب زمینیها رو سرخ کنید. سیب زمینیها که سرخ شدن ،قارچ فلفل و گوجه اضافه بشه و صب کنید ابش تبخیر شه و تفت بخورن. بعد جگرها رو بهشون اضافه میکنیم. حالا نمک و ادویها رو اضافه کنید و رب گوجه ،رب که تفت خورد آمادستتتت....حرارت و خاموش کنید ،نانهارو برش بزنید خمیر داخلشونو خالی کنید و با مواد پرکنید.نوش جان هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
۴مدل سالاد کاربردی تو یک پست🙋‍♀️ایده عالی برای میز مهمونیاتون @tazin.mize.salad . همه موارد كامل تو فيلم هست برای سس ها 👇👇👇 ✅سالاد مرغ سيب زميني پخته ،هويج پخته،مرغ پخته ريش شده،نخودسبز،جعفري،پيازچه ✅سس سالاد (مايونز،ماست،اب لیمو،نمک،فلفل سیاه،پولبیبر) . ✅سالاد نودل ی لیوان اب جوش تو ظرف بریزید ادویه داخل نودل و نودل توش بریز بذارید چند دقیقه تو اب نرم بشه و بعد ابکشی کنید (رو شعله نیاز تیست بذارید چون نمیخوایم خیلی له بشه ) کاهو،ژامبون،ذرت،خیارشور،زیتون،پیازچه ✅سس سالاد مایونز،سس فرانسوی،نمک فلفل سیاه . ✅سالادماکارونی اب بذارید جوش بیاد با روغن نمک و پاستلها رو بریزید توش بذارید کامل مغز پخت بشه بعد ابکشی کنید .پاستا،ژامبون،خیارشور،ذرت،هویج(هر چیزی دیگه ای هم به سلیقه خودتون میتونید بزنید اما من این موارد میپسندم ) ✅سس سالاد مایونز اب لیمو ی کوچولو ی کوچولو روغن زیتون نمک فلفل سیاه و نعناع خشک . . ✅سالاد خیار خیار،پیاز،گردو،شویدتازه ✅سس سالاد مایونز ،ماست،اب لیمو،نمک ،فلفل سیاه . ✅همه سالادها بهتر یک تا دوساعت با سس مخلوط تا طعم دار بشن . ؛فیلم تا اخر ببینید هر سوالی بود کامنت بذارید در خدمتم.🙏 . هایلایت های پیج دسته بندی شده حتما به هایلایت سالادها سر بزنید قطعا به كارتون مياد .@amenehkazemi.ak هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3تا4عدد سیب زمینی(ترجیحاً یک اندازه) پودر پاپریکا نمک وفلفل روغن زیتون پودرسیر(دلخواه) کمی سبزی معطر(نعنایااورگانو) اگه میخواید تند باشه فلفل قرمز بزنیدسیب زمینی‌ها راپوست کنده وبه ورق های نازک ویک اندازه برش بزنید.ادویه جات وروغن زیتون به سیب زمینی ها اضافه وخوب مخلوط کنید.اگه از سیخهای چوبی استفاده میکنید حتماً 20 دقیقه ای درآب بزارید چون رطوبت باعث میشه سیخها درفر نسوزند. بعد سیب زمینی ها را به سیخ بکشید وبزاریددرفر. فر رااز قبل گرم کنید با درجه 180 به مدت 20 تا40 دقیقه (بستگی به دمای فر شما دارد) تا زمانی که سیب زمینی ها برشته وطلایی شوند صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش بادمجان قالبی🍓 😋 یه سوال ،خانومای قدیم با نبود امکانات غذا با عشق میپختن یا خانومای الان با کلی امکانات؟ خب معلومه خانومای قدیمی خانومای الان میرن شام خونه مامانشون ،شب برگشتنی یه قابلمه غذا هم میاره دیگه شاد و شنگول فردا ناهار داره راااااااحته😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥 اول سی‌وش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍 @danyal_cakee @danyal_cakee مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی: خامه فرم گرفته: 200 گرم پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر مرسی که قلب سفیدمو قرمز می‌کنی❤️ مواد لازم کاور مخملی شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم روغن 50 قنادی: 500 گرم روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپی‌های جدید می‌خوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 دسر یخی اورئو 🍦 مواد لازم: - ۶۰۰ گرم کوکی‌های اورئو 🍪 - ۱۷۰ گرم کره ذوب شده 🧈 - ۵۰۰ گرم خامه سنگین 🥛 - ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل 🍨 - ۱۵۰ گرم شیر عسلی 🍯 طرز تهیه: 1. خرد کردن کوکی‌ها: ابتدا کوکی‌های اورئو رو ریز خرد کنید. 2. مخلوط کردن با کره: کوکی‌های خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید. 3. تهیه لایه اول: نصف مخلوط کوکی و کره را درون یک قالب ریخته و صاف کنید. 4. تهیه خامه: خامه سنگین را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود. 5. اضافه کردن وانیل و شیر عسلی: عصاره وانیل و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 6. افزودن اورئو خرد شده (اختیاری): اگر دوست دارید، تکه‌های خرد شده اورئو را به خامه اضافه کنید. 7. ریختن مواد در قالب: مخلوط خامه را روی لایه اول کوکی‌های خرد شده درون قالب بریزید. 8. تهیه لایه دوم: نصف دیگر مخلوط کوکی‌های خرد شده را روی مواد ریخته و صاف کنید. 9. قرار دادن در فریزر: قالب را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر کاملاً منجمد شود. 🍴 نوش جان! 😋 نکته: این دسر یخی اورئو، انتخابی عالی برای روزهای گرم تابستان است. از هر لقمه آن لذت ببرید! 🌞🍰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی خانگی با 3 ماده در 2 دقیقه بدون پخت و پز 👏 @azammoosavi6 كاری از: Gorsel sahibi 👇 @zeinab.s.alhashimi 👈ترجمه از : @azammoosavi6 . . در صورت استفاده از دستور برای پدرم فاتحه بخونید🙏 . شیر عسلی در دو دقیقه بدون پخت و پز حتما سیو کنید که گمش نکنید عالیه مواد لازم: 1 و نیم پیمانه شیر خشک قنادی شیرین 1 و نیم پیمانه پودر قند 40 گرم یا 3 قاشق غذاخوری کره یک قاشق چایخوری وانیل 3/4 پیمانه آب جوش تمام مواد رو در مخلوط کن بریزید و دو دقیقه هم بزنید تا یکدست شود داخل ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید. این فیلم ترجمه خارجیه سوتفاهم ایجاد نشه ما فیلم کشف حجاب گذاشتیم😁 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی گردویی بازاری 👇
بهتون قول میدم اگه طبق این رسپی پیش برید حتی از بازای هم بهتر میشه😍 @behh_food @behh_food چون این شیرینی خیلی حساسه اول نکات رو براتون میزارم: حتما از ترازو استفاده کنید. قبل از پخت دو عدد از شیرینی ها را در فر امتحان کنید اگر شیرینی کمی باز شده و ترک بخورد بقیه خمیر را هم پایپ کرده و در فر بگذارید .در صورت سفت بودن خمیر کمی سفیده (در حد یک قاشق) اضافه کنید هم بزنید و بعد با فاصله خمیر را پایپ کنید.اگر شیرینی زیادی در فر پهن شد کمی پودر گردو اضافه کنید. داغ زدن مواد در شکل نهایی شیرینی تاثیر زیادی داره پس این مرحله رو خوب انجام دهید.از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید و بقیه کیکها یا تیتاب یا بیسکویت بتی بور جایگزین نکنید. @shirin.design.art 💝 شیرینی گردویی بازاری مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۹۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم مغز گردو ۱۰۰ گرم کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق م روغن مایع ۱ق غ سرکه سفید ۱ ق غ طرز تهیه همه مواد خشک (به سفیده و جز سرکه و روغن مایع ) رو با هم مخلوط و یا میکس کرده یا سه بار از چرخ گوشت رد کنید. سپس سفیده رو اضافه کرده با قاشق هم زده تا یکدست بشه. مخلوط بدست آمده رو در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بزارین.مرتب با قاشق خمیر رو هم بزنید تا کم کم گرم بشه ، نباید به درجه جوش برسه.گرم بشه اما دست رو نسوزونه ..برای من حدود ۵ دقیقه طول کشید بسته به ضخامت ظرف و میزان حرارت ممکنه بیشتر هم طول بکشه. ماهیتابه رو از روی حرارت برداشته و روغن مایع و سرکه را اضافه کرده، مخلوط کنید تا یکدست بشه .اجازه بدین خمیر کاملا خنک بشه.(یکساعت در دمای محیط) ۱۵ دقیقه قبل از پخت فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید . خمیر رو در قیف با ماسوره ساده یک ونیم سانتی ریخته و با فاصله به طور عمود پایپ کنید.سینی را در فر قرار داده و دما را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید بسته به سایز شیرینی پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول می‌کشه. @behh_food @behh_food . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک موس 👇