eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تا حالا به خاطر فر وخمیر، پیتزا نمی پختی بیا و این آموزش جذاب از دست نده 🤩 کلی آموزش انواع غذا های سه سوته و کیک و شیرینی بدون فر وهمزن داریم 😍 تا دست‌پختت زبان زد فامیل بشه وهمه ازت بپرسن از کجا یاد گرفتی😎 https://eitaa.com/joinchat/1526989136Ce02fd94c46 -------------------------------- 🔥تبلیغات مجموعه کانالهای کوثر😍
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
🍕🥐🍔🍳🧆🌯🫔🌮 آخه کدوم زنی جرعتشو داره با یه بچه کوچیک که هر ۱۰ دیقه یبار یا وَنگ میزنه ! یا یه دسته گل به آب میده ! دو ساعت پای گاز وایسه و کتلت سرخ کنه بابا؟؟👼😶😩 خدایِ مام کریمه 😍😅 یجا پیدا کردم ادمینش خودش مامانه 🥺 کانالش پر از غذاهای ۱۰ دیقه ای و سه سوتس بیا😁👌👇 https://eitaa.com/joinchat/1526989136Ce02fd94c46 ---------------------------------------------- 🔥تبلیغات مجموعه کانالهای کوثر😍
بیسکویت شیر عسلی @_.ideamarket._ -,✎مواد لازم: - ۳۰۰ گرم آرد - ۱۰۰ گرم کره هم دمای محیط - ۱۵۰ گرم شیرعسلی - نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر - یک پنس نمک -,✎طرزتهیه: 1. آرد، بیکینگ پودر و نمکُ در ظرف بریز و مخلوط کن. 2. کره هم دمای محیط و شیرعسلی رو اضافه کرده و سریعاً با هم مخلوط کن، مهم اینه که زیاد ورز ندی، فقط یکدست بشه کافیه. 3. خمیرُ در سلفون بپیچ و حداقل نیم ساعت در یخچال بذار. 4. بعد از استراحت، خمیرُ روی سطح آردپاشی شده بذار و با وردنه به ضخامت ۳-۴ میلی‌متر باز کن. 5. با یه کاتر دالبر شکل‌ موردنظرتو به خمیر بده. 6. خمیرها رو در سینی فر کاغذ روغنی انداخته قرار داده و مانند فیلم بهشون شکل بده، سوده خانم با نقطه‌های کوچیکی که دورتادور خمیر ایجاد کردن بهش شکل دادن، شما می‌تونی شکل دلخواه خودتُ بهش بدی. 7. در فر 160 درجه از قبل گرم شده (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه) بپز. -,✎برای تهیه شیرعسلی: - ۳۰۰ میلی‌لیتر شیر - ۲۰۰ گرم شکر - ۵۰ گرم کره -,✎طرزتهیه: 1. شیر، کره و شکرُ در یک قابلمه یا تابه نسوز بریز و روی حرارت متوسط قرار بده. 2. نکته مهم در این مرحله اینه که قبل از به جوش امدن شیر باید موادُ هم بزنی تا شکر بطور کامل حل بشه و گوله گوله نشه. 3. زمانی که شیر به نقطه جوش رسید و می خواست شروع به قل زدن کنه، سریعا حرارتُ تا حد ممکن کم کن و هر چند دقیقه یک بار موادُ هم بزن تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظر برسه (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه). 4. هنگامی که حجممواد کم شد و رنگش تیره‌تر شد، آمادست، یه کم که بمونه غلیظ‌ترم میشه. 5. حالا اجازه بده شیرعسلی در دمای محیط خنک بشه و بعد در ظرف شیشه ای بریز. (میتونی از شیرعسلی آماده استفاده کنی😉) ❗نکته: *برای تهیه شیرعسلی بسیار مهمه که حرارتُ کم نگه داری و مدام هم بزنی، در غیر این صورت ممکنه ته شیر بسوزه و بو و طعم سوخته بگیره. *برای بیسکوئیت کاکائویی همین میزان مواد تکرار بشه فقط از آرد ۲قاشق غ بردار و بجاش پودرکاکائو بریز. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸کلی بار از ترکیه و امارات برامون رسیده😍 لباس مجلسی شومیزهای ترک لباسهای عربی تحریر😍 کیفیت داریم 💯 ✅ارسال رایگان ✅احراز هویت شده https://eitaa.com/joinchat/196149592Cee67154100 از سایز 36 تا 70 به بالا گاها .
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳چیپس خونگی👩‍🍳 نقش غذای انسان در تلطیف روح❗️ از اجناسی در بازار خرید کنید که در مقابل چشم دیگران نبوده است❗️ 👁 غذایی که چشم کسی در آن است نور و برکتش از بین می رود و چه بسا موجب برخی امراض صعب العلاج می شود. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔰دارالقرآن مجازی حسینه جماران *ویژه بانوان* 📌یک بار حفظ عالی برای همیشه ✅حفظ صفر تا صد ✅تجوید_ صوت و لحن ✅چله تثبیت و حفظ با هر میزان حفظ ✅تثبیت چهل هفته برای حفاظ کلآمادگی برای آزمون ها ومسابقاتاخذ آزمون واهدای جوایز ارزندهآموزش روخوانی وروانخوانی ✅برای همه رده های سنی https://eitaa.com/joinchat/1067189064C4c71373ba4 برای پیوستن کلیک کنید ☝️☺️🌸
هدایت شده از پست ویژه✅
انالله و انا الیه راجعون⬛️◼️◾️▪️ دو نفر از بازیگران پیشکسوت و محبوب کشورمون رو از دست دادیم⚫️ فیلم ها و خاطرات خوبی از این بازیگران داریم روحشون شاد😔 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 جزییات خبر👆
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان شِکم پُر یا دیل دُکونه بادمجان شکم پر یه غذای اصیل و مجلسیِ گیلانه که میتونه یه انتخاب بی نظیری برای پذیرایی از مهمونات تو ایام نوروز باشه.. از نظر من این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیاهیه و اکثر آدما با هر ذائقه غذایی عاشقش میشن. . عطر سبزی‌های محلی که با طعم گردو و رب انار و رب آلوچه ترکیب شده به همراه اصلی ترین ادویه‌اش که زیره‌ کوهیه، یه طعم خاص و اصیل رو میسازه که باورت نمیشه که این ترکیب میتونه تا این حد خوشمزه باشه. . . 🔴مواد لازم برای ۵ نفر: ۵ عدد بادمجان متوسط ۵ عدد گوجه ۴۰۰ گرم گردو ۴۰ گرم نعنا ۴۰ گرم چوچاق ۴۰ گرم جعفری ۴۰ گرم ریحان ۴۰ گرم مرزه ۴ حبه سیر ۱ عدد پیاز ۲ قاشق غذا خوری رب انار ۱ قاشق غذاخوری رب آلوچه ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری زیره کوهی (گاو زیره) ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه نمک به میزان دلخواه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ پنیری @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽