eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.3هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از M.E
افسرده‌ای؟ 😞 😩بی‌حالی؟ بی‌حوصله‌ای😣 وسایل خونه به نظرت تکراری و خسته کننده شدن؟ 😖 اصلا درکت نمیکنم🤣😬 چون من ازاین کانال کلی روحیه می‌گیرم😍 اینجا کلی صنایع دستی خریدم زیر قیمت بازار😃❤️ اینجا همیشه تخفیف داره🙃 اینجا همه باهم رفیقن و ادمین هم هوای مشتریهای خوبشو داره😉 جانمونی رفیق🥰 https://eitaa.com/joinchat/2130575491C538c7e21ac این خمره تپلیا که از درمیاد تو انرژی منفی ازپنجره فرار میکنه😉👌 بیا حالتو خوب کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی های مادربزرگ کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وقت شیرینی پزی کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
❤️هر جا از زندگی خسته شدی و فکر کردی به ته خط رسیدی، حتما فقط ۱۵ دقیقه پست‌های این کانال رو بخون ... 👇👇 کانالی که زندگی هزاران نفرو نجات داده👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2100035738C3405090fa4 چندین دکتر روانشناس این کانال را تأیید کرده اند.👆🏻💠
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🍫حجم لیوان آب 200میلی لیتر است. برای شربت👇👇 ❤️شکر 4پیمانه ❤️آب 4پیمانه ❤️لیمو 1تیکه طرز تهیه 👇👇👇 شکر و آب به همراه لیمو توی قابلمه بریزید به مدت 10دقیقه بجوشانید بعدش بذارید کنار تا خنک بشه(حتما 10دقیقه بجوشد) حتما 10دقیقه بعداز بجوش آمدن شربت بجوشه. ❤️کره یا مارگارین 150گرم ❤️نارگيل 2پیمانه ❤️آرد 2پیمانه ❤️بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری ❤️تخم‌مرغ 3عدد طرز تهیه 👇👇👇 تمامی مواد رو باهم مخلوط کنید خوب ورز بدید تا خمیر یکدست بدست بیاد. توپک های یکدستی از خمیر برداریدتوی ظرف چرب شده بچینید با چنگال یا چاقو روی خمیر طرح بندازید و در فر از قبل گرم شده دمای 180درجه به مدت 15الی 20دقیقه بذارید (حتماً چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره) تا کاملا طلایی بشه. از فر در بیارید و شربت خنک را روی آن بریزید به مدت 3ساعت استراحت بدید تا شربت کامل به خورد شیرینی بره. ❤️مواد رو میتونید نصف کنید. ❤️شیرینی باید داغ باشه شربت باید خنک. ❤️مقدار شکر رو میتونید کمتر کنید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood ترافل کادایف و پسته 😋 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹کره35گرم 🌹کادایف 75گرم 🌹شکر گرانول 15گرم 🌹پسته 100گرم 🌹کرم کنجد 35گرم 🌹پودر قند 30گرم 🌹خامه فرم گرفته (صبحانه) 50میلی لیتر 🌹شکلات سفید 130گرم 🌹شکلات شیری 130گرم نکته ها 👇👇👇👇 ❤️پودر قند رو میتونید با شکر گرانول جایگزین کنید. ❤️از کادایف خوب و باکیفیت استفاده کنید. تا ترافل خوب و ترد بمونه. ❤️کادایف رو به آرامی روی حرارت ملایم بذارید تا نسوزه. ❤️برای درست کردن توپک ها دست رو خیس کنید. و توپک های سفت درست کنید. ❤️از چنگال برای فرو بردن توپک ها توی شکلات استفاده کنید. ❤️کره رو بذارید روی حرارت ملایم بعد کادایف و شکر رو اضافه کنید روی حرارت ملایم به آرامی تفت بدید. ❤️پسته... کرم کنجد و پودر قند رو توی دستگاه میکس کنید. ❤️مواد سس رو با کادایف ترکیب کنید خوب مخلوط کنید. ❤️توپک های 15گرمی ار ترافل رو توی دستتون فرم بدید. بعد بذارید داخل یخچال یک ساعت بمونه. ❤️شکلات ها رو با خامه بنماری کنید بذارید کمی از دما بیوفته. حالا توپک ها رو از یخچال دربیارید توی شکلات بزنید. بذارید روی کاغذ روغنی. کمی که خودشو گرفت با شکلات رنگ مخالف طراحی کنید. و پسته خورد شده یا میوه ها دیزاین کنید. نوش جان 😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
::: 🔥آموزش خیاطی 🔥 برای خودت و ... بدوز ، آموزش ۰ تا ۱۰۰ دوختهارو برات گذاشتم اینجا👇 https://eitaa.com/joinchat/3047948515Cde460605e9 فقط کافیه کانالو ببینی👆 :::
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
. برای خودت رایگان بدوز ، همین الان سنجاق کانال رو ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/3047948515Cde460605e9 بزن روی لینک و با برای خودت دوخت و دوز کن 👆 .
چیزکیک کارامل از اون مدل هاست که محاله کسی امتحانش کنه و عاشقش نشه بس که خوشمزه س 🤌😍 @behh_food @behh_food چیزکیک کارامل🥜🍫 مواد لازم برای کراست: 200 گرم بيسکوئيت پودرشده 50 گرم بادام زمینی بو داده خرد شده 60 گرم کره ذوب شده 👈مواد رو باهم مخلوط کرده و کف رینگ که دو لایه سلفون کشیدیم و دیواره هاشو با طلق فیکس کردیم، ریخته و طبق کلیپ کف و دیواره ها رو با لایه بيسکوئيتی منسجم می کنیم. _از بيسکوئيت کاکائویی یا وانیلی یا میکس هر دو می تونید استفاده کنید. مواد لازم برای لایه کارامل: 75 گرم شکر دانه ریز 20 گرم کره نیمه شور(کره بی نمک استفاده‌ کردین یه ذره نمک آخر سر به کارامل میزنیم) 90 گرم خامه 👈طرز تهیه بهترین کارامل خونگی هایلایت شده. کارامل وقتی یکم از دما افتاد روی لایه بيسکوئيتی ریخته و پخش می کنیم و روی اون بادام زمینی خرد شده می ریزیم. مواد لازم برای لایه پنیری: 150 گرم پنیر خامه ای بی نمک 250 گرم پنیر ماسکارپونه 200 گرم خامه صبحانه سرد 10 گرم پودرقند(ذائقه ای) 👈مواد رو باهم مخلوط کرده و داخل قالب می ریزیم و قالب رو 3تا 4ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. توجه :چیزکیک چون ژلاتین نداره باید حسابی داخل یخچال استراحت کنه و فقط موقع سرو خارج بشه، اگه می خواین لایه پنیری کامل خودش رو بگیره 2 ق غ سرپر پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب خنک هم بزنید و سپس بن ماری کنید تا روان بشه وقتی خنک شد داخل مایه پنیری بریزین و مخلوط کنید و بعد داخل قالب بریزین. آخر سر هم 100 گرم خامه صبحانه رو بن ماری کرده و 100 گرم شکلات تخته ای رو خرد کرده و به خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد روی لایه پنیری میریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم و مجدد چیزکیک رو 6 تا 8 ساعت ترجیحا یک شب داخل یخچال استراحت میدیم. نوش جان 😋