eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی اول نصف روز لوبیا ها رو خیس بکنید تا نفخش گرفته بشه بعدش توی قابلمه بریزید روش اب بریزید تا جوش بیاد وقتی که نیم پز شد لوبیا ها یه سیب زمینی کوچیک رو پوست بگیرید درسته توی قابلمه ی لوبیا ها بیریزید بعد توی یه ماهیتابه پیاز داغ درست بکنید ادویه . نمک . فلفل بریزید و باهام تفت بدید اگر دوست داشتید میتونید سیب زمینی و هویج رو نگینی خورد کنید با پیاز داغ تفت بدهید یه کوچولو رب هم اضافه بکنید همه ی این مواد رو وقتی که تقریبا لوبیا ها پخته شد بهش اضافه کنید اگر هم دوست دارید توی خوراکتون قارچ بریزید خیلی خوش مزه هم میشود قارچ ها رو خورد بکنید توی یه کم روغن و ابلیمو تفت بدهید بعدش به خوراکتون اضافه بکنید در اخر کار سیب زمینی که اول کار درون قابلمه ریختید رو بردارید با پشت قاشق توی یه کاسه له بکنید و دوباره به خوراکتون اضافه بکنید این کار رو برای لعاب خوراک انجام میدن . زمان پخت این خوراک بستگی به جنس لوبیا هاتون داره . نوش جان ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خیساندن برنج برای تهیه برنج آبکش باید از قبل برنج را اصطلاحاً خیس کرد. نحوه خیساندن برنج به این صورت است که ابتدا برنج را با آب ولرم شده و از حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت قبل، درون یک کاسه، محلول آب‌نمک را با آب ولرم و ۲ قاشق غذاخوری نمک درست می‌کنیم و برنج را درون آب‌نمک می‌ریزیم به طوری که آب نمک حداقل یک بند انگشت بالاتر از برنج بیاید. اگر زمان کافی برای خیساندن برنج را ندارید، حداقل نیم ساعت آن را خیس کنید، در غیر این صورت برنج را به صورت برنج کته پخت کنید. البته پخت برنج آبکش بدون خیساندن نیز امکان‌پذیر است اما بهتر است برای خوب پخته شدن حتماً برنج از قبل خیسانده شود. دقت کنید که اگر در این مرحله زمان بیشتری به برنج بدهید، در مرحله بعدی زمان جوشاندن برنج کمتر خواهد شد. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
پخت برنج آبکش قابلمه پخت برنج را با توجه به تعداد پیمانه‌ها انتخاب می‌کنیم. برای مثال برای ۴ نفر یک قابلمه که ظرفیت ۵ یا ۶ پیمانه برنج پخته داشته باشد را استفاده می‌کنیم تا برنج فضای کافی برای قد کشیدن داشته باشد. حدود دو سوم قابلمه را آب ریخته و روی اجاق‌گاز می‌گذاریم. وقتی آب جوش آمد، آب برنجی که از قبل خیس کردیم را خالی کرده و برنج را داخل قابلمه می‌ریزیم. زمانی که برنج را داخل قابلمه ریختیم، ۱ قاشق غذاخوری نمک نیز به آن اضافه می‌کنیم. اگر بخواهیم کمی خوش‌نمک‌تر شود، نیم قاشق مرباخوری دیگر نیز در آن نمک می‌ریزیم. در حین جوش خوردن (دقت کنید که برنج حتماً باید جوش بخورد یا به بیان ساده‌تر قل بخورد) چند بار برنج را با کفگیر هم می‌زنیم و چند دانه از برنج برای تست برمی‌داریم. باید زمانی که برنج را بین دو انگشت له می‌کنیم، سطح دانه‌ها نرم شده و داخل دانه کمی سفت مانده باشد. تقریباً بر اساس نوع برنج، نرم شدن آن ۸ الی ۱۲ دقیقه زمان خواهد برد. البته این زمان بستگی به سلیقه افراد نیز دارد، اگر بخواهید برنج کمی زبر و سفت باشد باید اصطلاحاً برنج را زنده برداریم، یعنی زمان نرم شدن کمتری به آن بدهیم. به این نکته نیز توجه کنید که برنج ایرانی زودتر نرم می‌شود. پس از اینکه برنج به حالت موردنظر رسید قابلمه را از روی اجاق‌گاز برداشته و کمی آب ولرم روی برنج می‌ریزیم و هم می‌زنیم و بعد برنج را داخل آبکش خالی می‌کنیم. بعد از آبکش کردن برنج با آب سرد، قابلمه را مجدداً روی اجاق گذاشته و حدود ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری روغن و ۳ قاشق غذاخوری آب ته قابلمه می‌ریزیم. شعله گاز را روشن کرده و پس از داغ شدن روغن، برنج را مستقیماً روی آب و روغن داغ می‌ریزیم. در قابلمه را که دم کنی مناسبی دارد می‌گذاریم و شعله گاز را زیاد می‌کنیم تا از برنج بخار بلند شود. سپس شعله را کم می‌کنیم. زمان دم کشیدن برنج آبکش شده حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه است ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستی که پرسیده بودن اهل کجا هستیم که آب چشمه استفاده میکنیم خدمتشون عرض کنم که شاید اشتباهی در تایپ بنده یا خوانداری شما پیش اومده چون آب داخل سرکه نمیریزیماااا آب چشمه رو به جای آب لوله کشی برای آشامیدن استفاده میکنیم البته گاهی که امکانش باشه بتونیم بریم آب بیاریم بنده ساکن شهر زاینده رود از استان اصفهانم و شهر ما نزدیک به گردنه رخ شهرکرد هم هست که از چشمه های شهرای اطراف گردنه میتونیم آب بیاریم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
برا خانومی که از دستور طبخ ماهی پرسیدن، اگر سعی کنید ماهی رو سرخ نکنید سالم تره و امگاش رو از بین نمیبرید من ماهی رو در مواد مزه دار کننده مثل سیر پیاز نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه یه شب استراحت میدم بعد همون مواد مزه دار کننده رو داخل سینی فر میریزم و فلفل دلمه و پیاز میریزم زیر ماهیاکه نسوزند و بعد داخل و روی ماهی رو با شنبلیله و جعفری و شوید خشک و رب انار و سیر رنده شده و نمک و ادویه که در یک کاسه مخلوط کردم آغشته میکنم و بعد داخل فر میزارم هم برشته میشه هم خوشمزه و سالم تره👌👌👌 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من بچه شیرخوار دارم، بچم آلرژی شدید به تخم مرغ داره به همین خاطر هرچی تخم مرغ داره نمیتونم بخورم میشه غذاهایی که بدون تخم مرغ درست میشه طرز تهیشو بدید البته بدون گوشت هم باشه عالیه🙈 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام استاد عزیزم ستایش خانم .لطفا طرز تهیه دم نوش به صورت صحیح و اصولی هم یاد بدید ممنونم. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
دوستان سیرو پیاز رنده شده دارم تف میدم رنگشون سبز شده علت چیه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
🔴🔴🔴سلام میشه ادویه هایی که غذاهاروخوشمزه ترمیکنه معرفی کنیدکه مثلا برای چه غذایی بهتره. ممنون میشم. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دلایل خراب شدن کیک ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام درباره سوال از ادویه ها👇 مثلا سیب زمینی سرخ کرده با پودر انبه خوشرنگ میشه و یک طعم جدید مرغ همیشه با یکم پودر سیر عالی میشه پاپریکا ماکارانی رو خوش طعم میکنه پودر زیره برای ماش پلو و دمی گوجه دارچین برای قیمه خوبه فقط کم و آخر پخت اضافه بشه که خورش تیره نشه ادویه کاری هم برای انواع خورشت ها استفاده میشه. آویشن برای پیتزا و ماکارانی و..... ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام به خاطر ظرف مسی هست از این سیر و پیاز دیگه استفاده نکنید نیازه ظرفتون رو‌ بدید مسگری قلع اندود بشه یا به اصطلاح سفید کنن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام به ظرفتون مربوط نيست که پیاز این رنگی شده من هم داخل تفلون سرخ ميكنم گاهي اينطوري ميشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وخسته نباشیدبه گروه خیلی خوبتون.۱۱بهمن تولد پسرمه میخوام کمکم کنید کیکو خودم درست کنم.خواهشا اگه میتونین راهنماییم کنین.سپاس ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام، خانومی ک عکس گذاشتید از سیر داغتون سیر و پیاز و نباید از همون اول با هم ریخت اول باید پیاز روتفت داد وقتی سبک شد بعد سیرو اضافه کرد. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.کسی شنیده که فرهایی هستن که به جای ربع ساعت قبل باید از نیم ساعت قبل گرم بشن؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
# آشپزی سلام وقت بخیر ما مقدار زیادی قارچ داریم که داره خراب میشه..استفاده مون هم زیاد نیست که قبل از خراب شدنشون بتونم تمومش کنم.راهی برای نگهداریش هست؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
شوخی😂 ‏سیستم کتلت واقعا عجیبه، هر چنتا درست کنی، باز به همه دوتا کتلت میرسه، امروز امتحانی اصلا کتلت درست نکردم، باز به همه دوتا رسید😐🤦‍♂😂 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
پاسخ خانمی که گفته بودن میخوان کیک تولد درست کنن برای پسرشون بهتون پیشنهاد میدم که کیک مرغ رو درست کنین این کیک اینجوریه که تویه قالب های مربعی یا اگر نداشتین در سینی های مستطیل شکل یک ردیف نون تست بزارین بعد الویه ای رو که ازقبل آماده کردین رو ش میریزین و صاف میکنین روی نون تست ها بعد یه لایه دیگه نون تست میزارین و و دوباره الویه رو روش میریزین این مراحل رو👆👆 میتونین تا هر چقدر که خواستین ادامه بدین اما توجه داشتین باشین که زیادی هم نزارین که سنگین بشه و بخواد برگرده لایه آخر رو که الویه ریختین روش رو باسس مایونز بپوشونین تا سفید رنگ بشه ( البته این قسمت دلبخواهی هست به خاطر اینکه شبیه خامه کشی کیک ها میشه معمولا میزنن ) بعدش هم با مواد خوراکی مثل هویج و خیار و ذرت و نخودفرنگی و... تزیین کنین و شمع کیک رو قرار بدین اینجوری هم کیک دارین هم عصرونه جذاب میتونین توی اینترنت هم کیک نرغ رو سرچ کنین و تزییناتشو ببینین ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام یه کرم شکلات کاراملی خریدم پودری وقتی درستش کردم می تونم رو کیکم بریزم؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
قارچ هارو بشورید خورد کنید و فریز کنید ، اینجوری بیشتر میمونند هرموقع خواستید استفاده کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام در جواب خانمی که گفتن قارچ هاشون داره خراب میشه قابلمه بذار ابجوش بیاد بعد قارچاتو ورقه ای خرد کن آب جوش اومد یک ق چ نمک و یک ق غ آبلیمچ بریز داخلش بغد قارچو بریز حدود سه تا ۴ دقیقه جوشید آبکش کن بذار سرد شه بعد فریز کن اینجوری هم سفید و تازه میمونه هم خاصیتش حفظ میشه برا هویج لوبیا سبز نخود فرنگی اینام همینجور فقط بیشتر بذارید بجوشن چون سفتترن حدود ۵ دقیقه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE