سلام درباره سوال از ادویه ها👇
مثلا سیب زمینی سرخ کرده با پودر انبه خوشرنگ میشه و یک طعم جدید
مرغ همیشه با یکم پودر سیر عالی میشه
پاپریکا ماکارانی رو خوش طعم میکنه
پودر زیره برای ماش پلو و دمی گوجه
دارچین برای قیمه خوبه فقط کم و آخر پخت اضافه بشه که خورش تیره نشه
ادویه کاری هم برای انواع خورشت ها استفاده میشه.
آویشن برای پیتزا و ماکارانی
و.....
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
به خاطر ظرف مسی هست از این سیر و پیاز دیگه استفاده نکنید
نیازه ظرفتون رو بدید مسگری قلع اندود بشه یا به اصطلاح سفید کنن
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام به ظرفتون مربوط نيست که پیاز این رنگی شده من هم داخل تفلون سرخ ميكنم گاهي اينطوري ميشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وخسته نباشیدبه گروه خیلی خوبتون.۱۱بهمن تولد پسرمه میخوام کمکم کنید کیکو خودم درست کنم.خواهشا اگه میتونین راهنماییم کنین.سپاس
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام، خانومی ک عکس گذاشتید از سیر داغتون
سیر و پیاز و نباید از همون اول با هم ریخت اول باید پیاز روتفت داد وقتی سبک شد بعد سیرو اضافه کرد.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.کسی شنیده که فرهایی هستن که به جای ربع ساعت قبل باید از نیم ساعت قبل گرم بشن؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
# آشپزی
سلام
وقت بخیر
ما مقدار زیادی قارچ داریم که داره خراب میشه..استفاده مون هم زیاد نیست که قبل از خراب شدنشون بتونم تمومش کنم.راهی برای نگهداریش هست؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
شوخی😂
سیستم کتلت واقعا عجیبه، هر چنتا درست کنی، باز به همه دوتا کتلت میرسه، امروز امتحانی اصلا کتلت درست نکردم، باز به همه دوتا رسید😐🤦♂😂
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
پاسخ خانمی که گفته بودن میخوان کیک تولد درست کنن برای پسرشون
بهتون پیشنهاد میدم که کیک مرغ رو درست کنین
این کیک اینجوریه که تویه قالب های مربعی یا اگر نداشتین در سینی های مستطیل شکل یک ردیف نون تست بزارین بعد الویه ای رو که ازقبل آماده کردین رو ش میریزین و صاف میکنین روی نون تست ها بعد یه لایه دیگه نون تست میزارین و و دوباره الویه رو روش میریزین
این مراحل رو👆👆 میتونین تا هر چقدر که خواستین ادامه بدین اما توجه داشتین باشین که زیادی هم نزارین که سنگین بشه و بخواد برگرده
لایه آخر رو که الویه ریختین روش رو باسس مایونز بپوشونین تا سفید رنگ بشه ( البته این قسمت دلبخواهی هست به خاطر اینکه شبیه خامه کشی کیک ها میشه معمولا میزنن ) بعدش هم با مواد خوراکی مثل هویج و خیار و ذرت و نخودفرنگی و... تزیین کنین و شمع کیک رو قرار بدین
اینجوری هم کیک دارین هم عصرونه جذاب
میتونین توی اینترنت هم کیک نرغ رو سرچ کنین و تزییناتشو ببینین
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
یه کرم شکلات کاراملی خریدم پودری
وقتی درستش کردم می تونم رو کیکم بریزم؟؟؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
قارچ هارو بشورید
خورد کنید و فریز کنید ،
اینجوری بیشتر میمونند هرموقع خواستید استفاده کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام در جواب خانمی که گفتن قارچ هاشون داره خراب میشه
قابلمه بذار ابجوش بیاد
بعد قارچاتو ورقه ای خرد کن آب جوش اومد یک ق چ نمک و یک ق غ آبلیمچ بریز داخلش بغد قارچو بریز حدود سه تا ۴ دقیقه جوشید آبکش کن بذار سرد شه بعد فریز کن
اینجوری هم سفید و تازه میمونه هم خاصیتش حفظ میشه
برا هویج لوبیا سبز نخود فرنگی اینام همینجور فقط بیشتر بذارید بجوشن چون سفتترن حدود ۵ دقیقه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوما دیشب مهمونی داشتم مرغ زیاد اومده باهاش چکار کنم بو نگیره خورده بشه زود؟؟؟؟؟؟🤦♀
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام واسه خانمی که مرغ زیاد آوردن از مهمونیشون خانمی اگه وعده بعد نمیتونید استفاده کنید استخوناشو جدا کنید مرغارو اگه برنج هم زیاد اومده میتونید لوبیا بپزیر یا عدس یاهرچیز دیگه مرغ قاطیش کنید بریزید لا به برنجتون قاطی پلو درست کنید یا بازم اگه زیاد بذارید فریز تا چند روز دیگه یه سوپ درست کنید واسه اون استفاده کنید درکل مرغ زیاد میاد استخوناشو جدا کنید دور بریزید دیگه اونقد بو نمیگیره
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
مرغ های اضافه اومده از مهمونی رو پیتزا مرغ وقارچ درست کنن یا ساندویچ
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم
سوال در مورد خیارشور داشتم چرا خیارشور درست میکنم چند تا خیار اول دبه رو برمیدارم نرم و پوک هستن چرا اینجوری میشه
اگر امکانش هست یه خیارشور خوب بشه مقدار نمک و اب و سرکه رو میگید و اگر فوت و فنی هست بگید ممنون میشم
ممنون بابت کانال خیلی عالیتون
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانومی که مرغ از مهمونی دارید
مرغ هارو ریش ریش کن
و باهاش ته چین یا فسنجون و یا سالاد الویه درست کن
یا حتی سوپ
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش جون برای خانمی که در مورد کیک تولد سوال کردن
دوست عزیز با یه بار پختن کیک نتیجه خیلی مطلوبی بدست نمیاری باید یبار امتحانی درست کنی ک اگه خراب شد احیانا بتونی ایرادای کارتو درست کنی👇
آرد سفید
۲۰۰ گرم
شکر
۲۰۰ گرم
تخم مرغ
۸ عدد
بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل
۱/۴ قاشق چای خوری
ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید
سپس سفیده ها رو داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود (میتوانید از فریزر استفاده کنید بمدت نیم ساعت تا۴۰دقیقه تا نیمه یخی شوند)
سفیده ها را با همزن با دور تند زده وقتی شروع به کف کردن کرد شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه میکنیم (همزن روشن با دور تند باشد) وقتی شکر تمام شد انقدر سفیده را میزنیم تا پفکی شود واز ظرف نریزد
بعد از فرم گرفتن وانیل را با زرده ها با قاشق در حدمخلوط شدن بهم میزنیم و کم کم به سفیده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم
پس از اتمام زرده آرد و بکینگ پودر را کهچند بار الک کرده در سه مرحله به سفیده و زرده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم
قالب شماره ۲۳با ارتفاع بلند رو کاغذ روغنی یا کاهی انداخته فقط کف قالب، مایع را داخل قالب ریخته و داخل فری که۱۰دقیقه قبل با درجه ۱۸۰درجه بمدت ۴۰دقیقه گذاشته تا بپزد بعد از اتمام زمان یکخلال چوبی داخل کیک فرو کرده اگر چسبید میگذاریم ۱۰دقیقه دیگر هم بپزد
قالب را از فر خارج کرده و میگذاریم کمی که خنک شد کیک را دراورده و روی توری فلزی میگذاریمتا کامل خنک شود
کیک رو با اره یا چاقو یا هر چیز دیگه ایه ای سه لایه کنید
تو ضرف مورد نظرتون یه لایه رو بزارید بعد با دو سه قاشق شیر یکم مرطوب کنید یه لایه خامه بزارید بعد گردو و موز و اکه دوسداشتین شکلات چیپسی یا شکلات مایع کم کم پخش کنید روش لایه بعد کیکو بزارید و ادامه بدید لایه اخر کیکو هم با خامه کاملا بپوشونید دورش رو هم خامه کشی کنید
این کیم بافتش عاااااالیه من همیشه درست میکنم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
آرد سفید ۲۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۸ عدد بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل ۱/۴ قاشق چای خور
برای ژله برلیو
هم میتونن درست کنن من اندازه گیری ندارم چشمی درست میکنم
اب و نشاسته و شکر رو قاطی میکنن میزارن رو شعله ملایم و مداااام هم میزنن اصلا نباید ولش کنن چون ته نشین میشه وقتی غلضت مورد نضرتون رسید یه کوچولو اندازه دو قاشف غذاروی اب لیموی تازه اضافه کنید تا ژله شفاف بشه
بعد با یکی دو قطره رنگ خوراکی مورد علاقتون بهش رنگ بدین
خیلی عالی میشه
اگه برای روکش کیک میخواین بزارین خامه کیکتون تو یخچال خوووب خودشو بگیر بعد ژله ای که به دمای محیط رسیده رو روش بریزید و بزارید تو یخچال
اما اگر برای نوشته و نقش روی کیک میخواین باید ژله رو یه مقدار بزارین تویخچال خودشو بگیره که وا نره
دستور کاملش رو تو گوگل سرچ کنید 😘😘
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
چیکار کنم کیکم گنبدی نشه اما خیلی خوب پوف کنه؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
وقت بخیر
یک سوال در مورد فر داشتم
می تونم بپرسم؟؟؟
دکمه هاش چطور کار می کنند
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام وقت بخیر . آون توستر میخوام بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی بگیرم ..لطفا راهنماییم کنید ممنون🌷
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE