eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.7هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
5.1هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام مرغ های اضافه اومده از مهمونی رو پیتزا مرغ وقارچ درست کنن یا ساندویچ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم سوال در مورد خیارشور داشتم چرا خیارشور درست میکنم چند تا خیار اول دبه رو برمیدارم نرم و پوک هستن چرا اینجوری میشه اگر امکانش هست یه خیارشور خوب بشه مقدار نمک و اب و سرکه رو میگید و اگر فوت و فنی هست بگید ممنون میشم ممنون بابت کانال خیلی عالیتون ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانومی که مرغ از مهمونی دارید مرغ هارو ریش ریش کن و باهاش ته چین یا فسنجون و یا سالاد الویه درست کن یا حتی سوپ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش جون برای خانمی که در مورد کیک تولد سوال کردن دوست عزیز با یه بار پختن کیک نتیجه خیلی مطلوبی بدست نمیاری باید یبار امتحانی درست کنی ک اگه خراب شد احیانا بتونی ایرادای کارتو درست کنی👇
آرد سفید ۲۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۸ عدد بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا کنید سپس سفیده ها رو داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود (میتوانید از فریزر استفاده کنید بمدت نیم ساعت تا۴۰دقیقه تا نیمه یخی شوند) سفیده ها را با همزن با دور تند زده وقتی شروع به کف کردن کرد شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه میکنیم (همزن روشن با دور تند باشد) وقتی شکر تمام شد انقدر سفیده را میزنیم تا پفکی شود و‌از ظرف نریزد بعد از فرم گرفتن وانیل را با زرده ها با قاشق در حدمخلوط شدن بهم میزنیم و کم کم به سفیده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم پس از اتمام زرده آرد و بکینگ پودر را که‌چند بار الک کرده در سه مرحله به سفیده و زرده اضافه میکنیم و هربار با لیسک دورانی بهم میزنیم قالب شماره ۲۳با ارتفاع بلند رو کاغذ روغنی یا کاهی انداخته فقط کف قالب، مایع را داخل قالب ریخته و داخل فری که‌۱۰دقیقه قبل با درجه ۱۸۰درجه بمدت ۴۰دقیقه گذاشته تا بپزد بعد از اتمام زمان یک‌خلال چوبی داخل کیک فرو کرده اگر چسبید میگذاریم ۱۰دقیقه دیگر هم بپزد قالب را از فر خارج کرده و میگذاریم کمی که خنک شد کیک را دراورده و روی توری فلزی میگذاریم‌تا کامل خنک شود کیک رو با اره یا چاقو یا هر چیز دیگه ایه ای سه لایه کنید تو ضرف مورد نظرتون یه لایه رو بزارید بعد با دو سه قاشق شیر یکم مرطوب کنید یه لایه خامه بزارید بعد گردو و موز و اکه دوسداشتین شکلات چیپسی یا شکلات مایع کم کم پخش کنید روش لایه بعد کیکو بزارید و ادامه بدید لایه اخر کیکو هم با خامه کاملا بپوشونید دورش رو هم خامه کشی کنید این کیم بافتش عاااااالیه من همیشه درست میکنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ایده آشپزی ترفند
آرد سفید ۲۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۸ عدد بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خور
برای ژله برلیو هم میتونن درست کنن من اندازه گیری ندارم چشمی درست میکنم اب و نشاسته و شکر رو قاطی میکنن میزارن رو شعله ملایم و مداااام هم میزنن اصلا نباید ولش کنن چون ته نشین میشه وقتی غلضت مورد نضرتون رسید یه کوچولو اندازه دو قاشف غذاروی اب لیموی تازه اضافه کنید تا ژله شفاف بشه بعد با یکی دو قطره رنگ خوراکی مورد علاقتون بهش رنگ بدین خیلی عالی میشه اگه برای روکش کیک میخواین بزارین خامه کیکتون تو یخچال خوووب خودشو بگیر بعد ژله ای که به دمای محیط رسیده رو روش بریزید و بزارید تو یخچال اما اگر برای نوشته و نقش روی کیک میخواین باید ژله رو یه مقدار بزارین تویخچال خودشو بگیره که وا نره دستور کاملش رو تو گوگل سرچ کنید 😘😘 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام چیکار کنم کیکم گنبدی نشه اما خیلی خوب پوف کنه؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وقت بخیر یک سوال در مورد فر داشتم می تونم بپرسم؟؟؟ دکمه هاش چطور کار می کنند ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وقت بخیر . آون توستر میخوام بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی بگیرم ..لطفا راهنماییم کنید ممنون🌷 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
و در جواب اون خانم ک گفته بودند اب کرفس ازش جدا میفته من برای اینکار یه قاشق ارد رو در یه مقدار روغن تفت میدم و وقتی خامی ارد گرفته شد یه نصف قاشق رب با یه قاشق رب انار میزنم و قاطی میکنم ومواد رو داخل خورش میریزم اینکار باعث میشه خورش عین قرمه سبزی جا بیفته و ابش جدا نباشه و مجدد میزارم 45 دقیقه خورش قل بخوره.. اگر رب انار هم نداشت اشکال نداره من چون ذائقه ام ملسه اینکار رو انجام میدم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
در جواب ایشون در پف کردن کیک چند عامل مهمه یکی اینکه ۲۰دقیقه ااول در فر رو باز نکنن دو بکینگ پودرشون با کیفیت باشه و کهنه نباشه و سوم زدن تخم مرغ در کیک خیلی مهمه بعد بکینگ پودر حزو عوامل اصلی پف کیکه و اینکه برای اینکه تخم مرغش بوی‌ بد نده بعد پختن زرده تخم مرغ شکر و وانیل رو جدا انقد بزنن تا کرمی کشدار بشه و سفیده رو جدا بزنن تا عین خامه زده بشه و برای جدا شدن کیک از قالب کفشو کاغذ روغنی بندازن یا باروغن صاف قنادی کف قالب رو حسابی چرب کنن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید خدمت اون خانمی که گفتن به خاطرضررپنیرپیتزا،پیتزادرست نمیکنن:اول اینکه اگه توخونه خودتون باموادسالم درست کنی ولی کمی پنیرپیتزا بریزی خیلی کم ضررترازمال پیتزاهای بیرونه،دوم تواینترنت طرزتهیه پنیرپیتزای خونگی هست میتونی ازاونم استفاده کنی البته اینم بگم ماهاکه تجربه نداریم بخوایم پنیردرست کنیم میزنیم موادم خراب میکنیم همون بهتر که ازبیرون مارکای معتبرو استفاده کنیم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE