eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.6هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
خانومی سلام عزیزم که میخوای ته چین بپزی حتما زعفرون حسابی بریز ،،،خالی روغن نریز حتما کره بریز توی زرده یکم گلاب و دارچین و فلفل سیاه بزن عطرش بهشتی میشه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام در جواب دوستی که ترفندهای ته چینو میخواستند فقط زرده تخم مرغ بزن سفیدشو نزن ماست چکیده باشه بهتره زعفرون زیاد بریز خوبم هم بزن مواد یکدست بشه یکم روغن و یکم کره به مواد اضافه کن  برنج رو یکم زنده بردار له نشه بعدش من یکم بیشتر از حد معمول نمک میزنم به موادش خوش نمک دوست دارم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام موارد مهمو میگم بهت عزیزم برا ته چین👇 از ماست چکیده استفاده کن  نزار برنجت وابشه براته چین  زعفرون زیاد دم کن بریز تو یه ظرف نچسب بریز که راحت برگرده  یا از کاغد روغنی استفاده کن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلامم نکته مهم در پختن ته چین اول ظرفش هست که اگه تفلون و نچسب باشه بهتره اگه تفلون نبود قشنگ داغ بشه که نچسبه ته چینی که قالبی در نیاد و بهم بریزه همون دمی هست🤦‍♀😁 دوم بعد اینکه موادو ریختید یه فشاری بدید موادو تا منسجم بشن و فضای خالی ها پر بشه حین برگردوندن از هم نپاشه سوم برگردوندن ته چینه که اول اطراف ظرف رو جدا میکنیم که چسبیده نباشن به ظرف موفق باشی عزیزم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.خانمی که در مورد ته چین ته قابلمه پرسیدند،برای این کار من از رون وسینه استفاده میکنم پیاز،سیر یه مقدار تفت میدم فلفل دلمه میریزم وبعد مرغا را میچینم وزردچوبه وفلفل سیاه میزنم ومیزارم بپزد یه ساعت که پخت یه مقدار ابلیمو میریزم وموقعی که کامل پخت وابش تموم شده برنجا ابکش میکنم مقداری روغن وزعفران اب کرده میریزم ته قابلمه وبرنجا روش میریزم ودوباره زعفرون میریزم ومیزارم دم بکشه. خیلی خوشمزه میشه فقط حواستون باشه اول خیلی شعله زیاد نباشه که گوشتا بسوزه راستی با ابلیمو یه کم نمک هم بزنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما حالا که بحث ته چینه میگین چند نوع ته چین داریم ؟کدوم مجلسیه 🤔 کدوم خوشمزه تره😋🤦‍♀ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من یه تجربه دارم تو این وضعیت اقتصادی خواستم با شما در میون بذارم دوست داشتید استفاده کنین من یه روز مهمون سرزده داشتم گوشت تو خونه نبود پولم دستم زیاد نبود فک کردم خدایا چی بذارم چی نذارم فکری به سرم زد رفتم سنگدون مرغ خریدم🙈 اوردم چرخ کردم شد گوشت چرخ کرده قلابی🤦‍♀😁 با هاش قورمه سبزی پختم با گوشت قلقلی فراوون😜 آقا باورتون میشه هیچکی حتی شوهرم که خیلی زبله نفهمید😂چقدم تشکر کردن لو ندادم یه بارم باهاش ماکارونی پختم😃 دیگه عذاب وجدان داشتم به شوهری لو دادم که کدبانوی خونه ت اونروز جلو مهمونا با این ترفند آبرو داری کرده😁 اول شوکه شد بعدم تشکر کرد تو این موقعیت هواشو دارم 😊 خلاصه که گاهی میشه با گوشت چرخ کرده قلابی غذا پخت هیچ طوری هم نمیشه😋 خانومای گل نظری اگه دارید بفرمایین درباره این ترفند من ممنون میشم😘😘😘 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام میخواستم خانوما کمکم کنند ، توستر چه مارکی بهتره؟ ایرانی یا خارجی؟ همزن و چهار کاره چطور؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ببخشیدروغن خوراکی زیتون گرفتم خیلی بومیده کسی تجربه ای داره میشه بوشو گرفت ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام، راهنمایی برا پخت و پز تو قابلمه سنگی میخواستند:اول اینکه بعد از خرید به مدت دو ماه قابلمه رو کامل با روغن دمبه چرب کنید، حتما این کا رو انجام بدن، بعد اونو شسته و کمی شیر یا زعفران توش میجوشونیم و بعد می‌شویم. نکته دوم اینکه فقط غذاهای آبکی(خورش و آبگوشت) میشه ت. قابلمه سنگی پخت. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ببخشید از خانمی که تو آشپزی از سنگدون مرغ استفاده کردن ،تو مزه اش معلوم نیس؟میشه باهاش کباب تابه ای درست کرد؟ وا نمیره؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام در مورد خانمی که گفتن گوشت سنگدان استفاده میکنن ،استفاده زیادیش خوب نیست هضمش خیلی سخته وسودا زاست ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE