eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
در مورد دوست عزیزی که پرسیده بودن برای پختن کیک یزدی بله عزیزم باید اون پونزده دقیقه ای که شعله روشنه هم از دمکنی و در قابلمه استفاده کنی و بعد از پونزده دقیقه شعله رو خاموش کنی و بزاری با شعله خاموش ده دقیقه دیگه بمونه کلا در طول زمان پخت چ شعله خاموش باشه چه روشن حتما دم کنی و در رو بزارید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خوبین برای خامه کشی لطفا راهنمایی کنید نکات مهمشو اون خانومهاییکه تجربه دارن قلق کار دستشون اومد لطفا بفرمایید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام میشه بفرمایید در تهیه نان خامه ای به جای خامه قنادی. چطور میتوان از خامه کیلویی استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام اون خانمی که سوال کردن رنگ خوراکی ریختن و خامه شل شده بگم حتما باید از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کنن و زیاد هم نریزن درمورد فرم گرفتن خامه شون هم وقتی مطمئن میشیم خامه فرم گرفته که خامه قنادی مات مات باشه و رده همزن بمونه و وقتی ظرف را برگندونید خامه به هیچ وجه نریزه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانما من برنج محلی که درس میکنم چه کته ای چه ابکش بعداز دوساعت پخت هنوز نپخته البته که به خاطر خاصیت باید همیشه کته باشه اما ی مدت اینجور میشه حتی بعد پخت اگر ازش اضاف بیاد بزارم برا شب سفت. وبد میشه چرا😔😔😔 اگر اطلاعات دارید راهنمایی کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام، در مورد کیک فنجانی، بله باید درب بسته با دم کنی باشه. کاپ کیک با کپسول بعد از پخت بزارید رو توری که خنک شه. دمای فر و زمان پخت ربطی به اندازه مواد ندارد. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام، یه سوال آشپزی داشتم، من هر وقت فسنجون میذارم، قبل از اضافه کردن مرغ اگه درب ظرفو بذارم، سر میاد، خانمها چه راه کاری دارید، لطفا راهنمایی کنید؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانوم وقتتون بخیرمیشه بگین سیرابی وچگرروچطوری بشوریم وبپزیم هم تمیزبشه هم خاصیتش حفظ بشه ....ودیگه اینکه من قیمه هام خوب نمیشه🙈دستوریه قیمه خوب ومجلسی روبذارین واینکه چکارکنیم خورش کرفس وقورمه سبزی آب نندازه ولعاب دارباشه😉😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ممنون از کانالتون من ظرفای مسی رو با آبلیمو و سیم ظرفشویی یا اسکاج تمیز میکنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزی که پرسیدن با دوبرابر کردن مواد کیک لازمه زمان پختش بیشتر بشه نخیر عزیزجان مواد کیک که زیاد میشه لازم نیس زمانش زیاد بشه باید میزان مواد با قالب یا ظرفتون متناسب باشه که هم خوب بپزه هم کیفیت بافت ارتفاع کیک مناسب دربیاد در کل هم انواع کیک نیم ساعت تا ۴۰دقیقه بدون باز کردن فر باید داخل فر روشن باشه بعد ۴۰دقیقه هم به یه سیخ یا چاقو تمیز فرو میکنید داخل کیک در میارید اگه چیزی بهش نچسبید کیکتون آمادس وگرنه یک ربع تا ۲۰دقیقهدیگه بذارید باشه واسه خانمی هم که کیک رژیمی دیابتی خواستن میتونن باشیره درست کنن خیلی عالی میشه دستورش هم میذارم👇👇👇 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام به همه ،امیدوارم حال دل همه خوب باشه.کار سختی نیست شستن سیرابی ،اول باید دو طرفش را تمیز زیر اب ولرم شست وبعد تکه کرد.برای سرما خوردگی با یه مقدار نخود ولوبیا سفید وپیاز میزارم حسابی بپزه ویه ساعت هم جو بلغور میریزم وبا شعله کم میزارم بپزه با یه کم زردچوبه، البته برای اینکه سر ریز نشه کف روی جو را میگیرم ویه مقدار روغن میریزم و اخرای پخت نمک وفلفل سیاه میریزم. میتونند ساده هم بپزند.برای جگر،وقتی تمیز شسته شد وخرد شد میتونند با دمبه روی اتش بپزندویا اینکه پیاز تفت بدند وزردچوبه بزنند وبعد جگرها را بریزند وبزارند با شعله ملایم بپزه ودر اخر نمک وفلفل بزنند.برای سرو هم میتونند از رب انار استفاده کنند. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
و روغن مواد لازم ؛ آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ .وانیل یا هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه. @sweetcake ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام میشه درا رابطه با اینکه چه جور برنجو آبکش کنیم بگین چه قدر اب بریزیم و کی ابکش کنیم؟؟؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من کیک میپزم بارعایت تمام نکات اما پف زیادی نمیکنه چرا ممکن ازقالب باشه؟؟ میشه اندازه های مختلف برای انتخاب قالب رابفرمایید مثلا برا دوتا تخمه مرغ چه قالبی درچه اندازه ای مناسبه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
مهدیه سادات: در جواب خانمی که دستور برای پخت جگر یا سیرابی میخواستند برای پخت بهتر جگر میتونید قلیه جگر رو درست کنید.برای اینکار به مقدار لازم سیب زمینی چهارگوش سرخ کنید بعدش پیاز داغ درست کنید .و به پیاز داغ ادویه (زرد چوبه نمک فلفل )بزنید.میتونید شش یا جگر سفید رو تو زودپز بپزید و بعدش چرخ کنید و به همراه مقداری گوش چرخ کرده و جگر تیکه تیکه شده رو به پیاز داغ اضافه کنید بعدش سیب زمینی سرخ کرده اضافه کنید و هر چه قدر دوست دارید رب انار رو با اب رقیق کنید و بریزید توی مخلوط .هم بزنید تا جگر پخته بشه. برای سیرابی می تونید اش جوی سیرابی بپزید.برای اینکار سیرابی تمیز رو با مقداری اب و پیاز توی زودپز بپزید از اون ور نخود خیس کرده شده و عدس و جو رو تکی تکی بپزید.میتونید چغندر سفید یا قرمز هم بپزید .در اخر وقتی همه پخته شدند با هم مخلوط میکنید و روی حرارت میذارید مقداری پیاز داغ و زردچوبه و رب انار به اش اضافه میکنید تا جا بیفته.میتونید سرکه هم در اخر برای طعمش اضافه کنید .برای سرو هم کمی نعنا روی اش بپاشید و بخورید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش جون...میشه عکس این توستر رو بذارین تو کانال آشپزی اگه خانوما کسی میدونه طریقه کارکردشو بگه؟؟...منظورم کارکردن با دما و تایم گذاشتنشه طبیعیه ک المنتاش خاموش میشن هی؟؟و اینکه چجوری بش باید تایم بدن...کلا کارکردش رو توضیح بدن چون دفترچه راهنمایی نداره متاسفانه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم 🌺🌺🌺میشه دستورکارباتوسترکاخلرروبزارین من هرچی کیک باش درست میکنم خوب نمیشه گنبدی میشه .ترک میخوره .نرم نمیشه واینکه اطرافش میپزه وسطش نه...درکل کیک خوب ودلخواه نمیشه اگه میشه بزاریدتوکانال تاخانومایی که این توسترودارن طرزکارشوبگن مخصوصابراکیک چجوری تنظیمش کنم تاکیکم عالی بشه🌺🌺🌺 اینم عکسش👆👆 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
خانومای گل اطلاعاتی دارید درباره کار با توستر دریغ نکنید لطفا در تبادل اطلاعات و تجربیات من خودم بشخصه اینقدر دست و دلبازم اصلا چیزی یاد بگیرم باید به یکی بگم تا اروم بشم😂🤦‍♀ اما متاسفانه خانومهایی سراغ دارم دهنشون نسبت به باز کردن به اموزش و اشتراک گذاری تجربه ای اموزشی باز نمیشه انگاری توش ماست مایه زدن ،اگه باز کنه دهنشو ماستش نمیگیره😄 البته اعضای ما خیلی اکتیو و فعالن صد هزار مرتبه شکر😘😘😘
سلام خواهری که پرسیدن چه جوری برنج رو آبکش کنیم اینکه اول قابلمه رو پر از آب می‌کنی و میزاری بجوشه وقتی به جوش اومد برنجت رو که قبلاً خیس کردی آبش رو میریزی بیرون برنج رو داخل قابلمه در حال جوش میریزی بعد و نمک میریزی کمی که از جوشیدن گذشت به برنج نگاه می‌کنی وقتی کمی نرم شده اما کاملا مغز پخت نشده (برای تشخیص اینجوری که یدونه برنج رو بین دو دستت فشار میدی کمی نرم شده باشه) آبکش می‌کنی به همین راحتی من ته قابلمه یکم روغن می ریزم و یدونه نون میزارم به عنوان ته دیگ بعد برنجم رو اضافه میکنم و دم میکنم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
(برای کیکهای اسفنجی) قالب گرد 10 الی 12 سانتی (2 تخم مرغی) قالب گرد 12 الی 15 سانتی ( 3 تخم مرغی) قالب گرد 18 سانتی ( 3 تخم مرغی اگر قالب دیواره بلند باشد 4 تخم مرغی هم جواب میدهد) قالب گرد 20 سانتی ( 4 تخم مرغی اگر قالب دیواره بلند باشد 5 تخم مرغی هم جواب میدهد) قالب گرد 22 سانتی ( 6 تخم مرغی) قالب گرد 25 سانتی ( 8 تخم مرغی اگر قالب دیواره بلند باشد تا 9 تخم مرغی هم جواب میدهد) قالب مربع 20 سانتی (5 الی 6 تخم مرغی) قالب مستطیل 20 در 30 (4 الی 5 تخم مرغی) قالب مستطیل 25 در 35 سانتی (7 الی 8 تخم مرغی) قالب مستطیل 30 در 40 سانتی (10 تخم مرغی اگه دیواره بلند باشه تا 12 هم جواب میده ) قالب مستطیل 40 در 60 سانتی (16 الی 20 تخم مرغی) برای قالبهایی که شکل منظم ندارند مثل قالبهای به شکل خرس و ... با پیمانه استاندارد یا لیوان فرانسوی دو سوم قالب را با آب پر کنید. یک سوم قالب را برای پف کیک خالی بگذارید. تعداد لیوانهای آب برابر است با تعداد تخم مرغها. ⭕️ قالب گرد با قطر در ارتفاع 10 سانتیمتر ▪️ = وزن تقریبی (حداقل) کیک آماده شده با کاور خامه و فوندانت 👫= تعداد نفرات (حداکثر) ⭕️ قالب گرد قطر 10 تا 12 سانتیمتر ▪️خامه 800 گرم ▪️فوندانت 1 کیلو برای 5 نفر ⭕️ قالب گرد قطر 12 تا 15 سانتیمتر ▪️خامه 1/200 کیلو ▪️فوندانت 1/500 کیلو برای 8 نفر ⭕️ قالب گرد قطر 15 تا 18 سانتیمتر ▪️خامه 1/500 کیلو ▪️فوندانت 1/700 کیلو برای 12 نفر ⭕️ قالب گرد قطر 18 تا 22 سانتیمتر ▪️خامه 1/800 کیلو ▪️فوندانت 2/100 کیلو برای15 نفر ⭕️ قالب گرد قطر 22 تا 25 سانتیمتر ▪️خامه 2 کیلو ▪️فوندانت 2/400 کیلو برای17 نفر ⭕️ قالب گرد قطر 25 تا 30 سانتیمتر ▪️خامه 2/500 کیلو ▪️فوندانت 3 کیلو برای 20 نفر ⭕️ قالب گرد قطر 30 سانتیمتر ▪️خامه 3 کیلو ▪️فوندانت 3/300 کیلو برای 23 نفر @videoceke ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام.برای توستر چیزی که من فهمیدم دمای که نوشته رو درجه بیشتر از دمای واقعیه برا همین کیک گنبدی میشه.من اول با حرارت پایین میپزم و آخر کار روشو با چند لحظه روشن کردن حرارت بالا طلایی میکنم.سینیش هم می ذارم طبقه پایین و قالب رو می ذارم رو اون توری و طبقه بالا بعد برا رنگ شدن روش ،سینی می ذارم بالا و توری و قالب روش طبقه پایین ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام علیکم خدمت شما عزیز ❤️😍❤️😍 من تازه عضو شدم واقعا کارتون عالیه خدا خیرتون بده خیلی زحمت کشیدیتن بابت مطالب کانال من سوالم اینه حافظه م خیلی ضعیفه چند سالی میشه متاسفانه کیک و کلوچه یا غداهای جدید و امروزی رو میپزم از رو دستورش برا دفعه بعد هیچی یادم نیست الان شاید چند ساله فقط رو دستور کار میکنم و حفظ نمیشم خواستم ببینم بقیه مثل من هستن یا فقط من اینجوریم راهکارتون چیه برای من بخاطر همینه حوصله ندارم سراغ پخت برم ممنون از شما ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خواهش میکنم اینم بذارین توی کانال که آیا برای عذا هم باید در فر برقی یا توتستر دما رو بیست درجه کمتر بذاریم؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم خوبید ممنون بابت کانالهاتون من تو همش عضو هستن واقعا خوبن و عالی منم سوالم اینه میخواستم جاریم رو برا بار اول پاگشا کنم با پدر شوهر و مادر شوهر چون اولین بارم هست میخوام بگمشون میخوام همه چیز خوب باشه واز نظرشون بهترین باشم چون مادر شوهرم خیلی حساسه و همیشه اون جاریمو بهتر از من میدونه و همیشه جلو من ازش تعریف میکنه که من خیلی ناراحت میشم این روزها همش دغدغم این شده چه غذایی درست کنم چه دسری و چه سالادی که خوب و خوشمزه و مجلسی باشه خیلی ممنون میشم اگه سوالمو بزارین گروه و راهنماییم کنین ممنون بعد طرز پخت مرغ شکم پر خوشمزه داخل قابلمه رو یادمون میدید چون ما فر نداریم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام دوستان خیلی دوست دارم ذرت مکزیکی درست کنم یه بار درست کردم ولی خوب نشد اگر کسی بلد هستش لطفا راهنمایی کنه ممنون ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE