eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.7هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
4.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام خسته نباشیداستاد،ببخشیددستورکلوچه کام مخواستم اگه لطف کنین چندسال دنبالش میگردم نه اینترنت هیچ جاپیدانمکنم یکی از دوستان درست کرده بود دستورشوخواستم دستورکلوچه کنجد راداد،خواهش مکنم کمکم کنین اجرتون با شهیدان ماه عزیز. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای خانومی که کیک بدون همزن بپزن بله من درست کردم بدون همزن به جای همزن مواد را ریختم داخل مخلوط کن بعد ریختم تو ظرف و آرد را با بکینگ پودر روش الک کردم بعد هم کف قابلمه را چرب کردم کاغذ گذاشتم گذاشتم تو فر خییییییییییییییییییییییلی هم خوب شد تازه من کیک زبرا هم این مدلی درست کردم یه چیز دیگه برای اینکه کیکتون گنبدی نشه مواد را از وسط قالب نریزین از اطرافش شروع کنید وقتی مواد را میریزین به صورت دایره وار از اطراف قالب شروع کنید و قبل از گذاشتن تو فر یه 5 دقیقه تو یخچال بگذارید عالی میشه (برا من که اینطور بوده) و حتما قبل از گذاشتن تو فر قالب را بزنید روی زمین که هواش گرفته شه ستایش خانم اینکه میگم از اطراف بریزید از وسط نریزید ممکنه متوجه منظورم نشن برا همین این ویدئو را ببینن متوجه میشن ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
یه درخواست راهنمایی برای سمنو من چندین بار سمنو پختم بار اول رنگش کاملا قهوه ای دراومد ولی بعد اون دقیقا مثل بار اول می پزم زمانش مثل اون،روشش مثل اون ولی رنگش قهوه ای نمیشه اگه دوستان تجربه ای داشته باشن ممنون میشم راهنمایی کنن.با سپاس ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم به خاطر اینکه کانال تجربه آشپزی رو دوباره فعال کردین خیلی تشکر میکنم اما یه سوال داشتم اینکه بهترین روش پخت مرغ کدومه و چه ادویه هایی استفاده کنیم خوشمزه وطعم بهتری پیدا میکنه ممنونم اگه راهنمایی کنید 🌹 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
دوستان کسی در مورد خشک کردن تره های کوهی که الان فصلش هست اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟من با هر روش خشک می کنم متاسفانه زرد میشه.قبلش بشورم؟ نشورم؟تو سایه هم پهن می کنم ولی متاسفانه زرد میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما الان فصل برگ مو شروع میشه بخوام نگهداری کنم چه روشی پیشنهاد میدید برگ ها خوب بمونه برای زمستون؟ ممنون پیشاپیش😘😘 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوم من باردارم اینقدر ویارم بده هیچی نمتونم بخورم خیلی ضعیف شدم و کم بنیه کمک کنید لطفا بگید چه غذای میتونم بخورم که هم تقویت بشم هم تهوع پیدا نکنم 😭 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام در جواب اون خانمی که گفته بودند چطوری تره کوهی خشک کنن. من اول میشورم بعد میزارم کامل آبشون بره. بعد با قیچی آشپزی خرد میکنم.حدودا یک سانت یا دوسانتی. نمک میزنم و روی پارچه پهن میکنم تو سایه تا خشک شن. روزی یکبار هم زیر و روشون میکنم. اینطوری کاملا سبز خشک میشه. مادر بزرگم و بقیه قدیمی تر ها تره کوهی ها رو دو سه تکه میکنن بعد تو دستشون فشار میدن تا تره ها آب بندازه بعد نمک میزنن و خشک میکنن. البته سعی کنید رو پارچه یا آبکش خشک کنید بهتر از سینی هست. و اینکه چقدر خوب که امسال شما تره کوهی دارید. منطقه ما به دلیل کم بود بارندگی امسال هنوز هیچی سبز نشده.😔 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
🔴🔴🔴سلام بهارنارنج تازه دارم میخوام خشک کنم شما دوستان روشی دارید؟بشورم بعد بزارم خشک بشه چه کنم؟ سالهای قبل همونطور میذاشتم تو سینی خشک میشد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام تره کوهی رو شسته خرد کنید ودر سایه خشک کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE