eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.9هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.4هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
شعله برای فلافل باید ملایم باشه اگر ارد سوخاری داری بهش اضافه کن ان شاءالله که خوب میشه اگر نداری ارد معمولی ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام خدا قوت ممنون از کانال خوب و مفیدتون 😍🙏 میخواستم بپرسم برای پخت کیک داخل قابلمه فر دستی میشه بجای حلقه یا ظروف شابلن که وسط قابلمه میزارن ،، سنگ ریزه بادومی بریزیم؟؟؟♡ ممنون🤲🙏😍 ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام برای برطرف نمودن بوی یخچال چی مناسبه بابامیه چه غذاهایی میشه درست کرد قبلا سوال نموم با کنگر و ریواس چه غذای طبخ بشه توگروه نگذاشتید درضمن نمیتونم توگروه پیام بدم مزاحم شما میشم ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام بله میشه سنگ هم ریخت گف فر دست ساز حلقه نقش پایه قالب رو بازی میکنه که با ته قابلمه ارتباط نداشته باشه و نسوزه سنگ هم همین کارو میکنه سلام وقت بخیر کیک بدون روغن سبک داریم؟؟؟ ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 بدون روغن 🍰 این کیک مخصوص خامه‌کشی، فیلینگ و هرچی که بخواین هست 😋 با بافت خیلی سبک و نرم
سلام بله میشه سنگ هم ریخت گف فر دست ساز حلقه نقش پایه قالب رو بازی میکنه که با ته قابلمه ارتباط نداشته باشه و نسوزه سنگ هم همین کارو میکنه سلام وقت بخیر کیک بدون روغن سبک داریم؟؟؟ ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
سلام بببینید برای خمیرها ارد و مقدار ابی که میزنی تو همه اردها یکسان نیست شما اگه با همون میزان مواد خمیرت شله میتونی کمی دیگه ارد بهش بزنی اما خمیرها رو هر چی تو دست نگهداری و مالش بدی ارد به خورد ش میره بازم میچسبه زیاده از حد ماساژش نده ناشتا اب نخورید مگر اینکه عطش داشته باشید به زور اب نخورید ،چیزهایی که ناشتا میشه خورد:انار،خرما،سویق گندم سیب شیرین اجازه داریم ناشتا بخوریم صبح معده رو گرم کنید نه تر(استاد نظری زاده) @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از سفره بانـوان بهشتـی
😋😋😋 مامان علی وفاطمه😍😍😍 خمیرمایه ۲ ق غ شکر ۱ق غ آب ولرم نصف لیوان تخم مرغ ۳عدد شکر ۱لیوان شیر ۱لیوان روغن مایع ۱لیوان آردبه میزان لازم(تقریبا۱کیلوشایدم بیشتر) موادداخل نون😍 گردو وکنجدآسیاب شده،پودرقندوهل ساییده😋 ابتدایک قاشق شکروخمیرمایه رابه آب ولرم اضافه کرده هم میزنیم کنارگذاشته صبرمیکنیم تاعمل بیاید(پف کند) دراین فاصله تخم مرغ ها روباشکرمیزنیم بعدازچنددقیقه شیروبعدروغن وپس ازآن خمیرمایه عمل آمده رااضافه کرده هم میزنیم آردراالک کرده کم کم اضافه کرده وهم میزنیم تاجایی که خمیرلطیفی به دست آمده وبه دست نچسبد... البته چسبندگی کمی داشته باشدمشکلی نیست. خمیرراخوب ورزداده یابه ظرف میکوبیم. روی خمیرراپوشانده داخل پارچه یاپتوپیچیده درجای گرم بمدت۱تا۲ساعت استراحت میدهیم تاحجم خمیرافزایش پیداکند. سپس پف خمیرراگرفته وازخمیرگلوله های به اندازه دلخواه برداشته وازموادشکم پری داخلش ریخته وبادست جمع میکنیم تابه حالت گرد دربیاید. نان ها رابه همین ترتیب آماده کرده ودرسینی میچینیم. باتخم مرغ رومال کرده کنجدمیپاشیم ودرفرازقبل گرم شده باحرارت۱۷۰درجه بمدت۲۰تا۳۰دقیقه میپزیم. من۱۰تا۱۵دقیقه اول طبقه وسط میگذارم بعدمیگذارم یه طبقه بالاترکه زیر نونام نسوزه😉اگرروی نون ها طلایی نشد چنددقیقه هم گریل میکنیم. @sofrebanovanbeheshti