سلام من #ستایش_سادات هستم
یه خانمی گفته بود ماست خونگی درست می کنه و ترش میشه
ماست اگه از مواد طبیعی درست بشه و افزودنی خاصی نداشته باشه یکم که بمونه ترش میشه
این عادیه 😊
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من #ستایش_سادات هستم
می خواستم طریقه درست کردن کراکت سیب زمینی را بهتون آموزش بدم
هم میشه نونی سرو کرد هم با برنج و فقط با سس من دوست دارم فرق نمی کنه چه سسی
سیب زمینی آبپز را له می کنیم با کمی نعنا ونمک و به مقدار دلخواه فلفل سیاه (ولی اصلی این غذا به تند بودنشه) و یه قاشق چایخوری آرد البته آرد را میشه اضافه نکرد و بعد مخلوط می کنید
در کاسه ای تخم مرغ را می زنید و با کمی سس کچاپ یا رب مخلود می کنید
به اندازی ای سس یا رب می ریزید که تخم مرغ قرمز شود و بعد به خوبی هم می زنید پودر سوخاری را در کاسه دیگری می ریزید
اگر می خواهید با برنج سرو کنید مثل توپ های کوچولو در بیاورید و بعد دردن آرد سوخاری و بعد درون تخم مرغ و دوباره درون آرد سوخاری سرخ کنید و پس از پخت روی برنج بریزید
ولی اگر میخواهید با نان سرو کنید به اندازه یک انگشت لوله ای سیب زمینی را شکل دهید (آنقدر نازک نباشد که نص شود و به اندازه دو انگشت اشاره و وسط کلفت باشد)
و بعد درون آرد سوخاری و بعد درون تخم مرغ و دوباره درون آرد سوخاری و پس از آن سرخ می کنید جوری که روغن کاملا روی آن را بگیرد
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام من #ستایش_سادات هستم
میخواستم بپرسم کوکو کاهو چطور درست میشه اگه میدونید بگید
خیلی دوست دارم بدونم😊
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
برا اون خانومی که برنجشون شور میشه،وقتی برنج رو آبکش میکنن چنتا دونه شو امتحان کنن.اگه شور بود آب بیشتر بریزن روش شوریش میره.بعدش دم کنن.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید ممنون از کانال خوبتون میشه دقیق و با تجربه دوستان طرز تهیه سرکه انگور برام بگن البته قبلا دوستان توضیح داده بودن ولی زیاد متوجه نشدم ممنون از کانال خوبتون
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
برا اون خانومی که برنجشون شور میشه،وقتی برنج رو آبکش میکنن چنتا دونه شو امتحان کنن.اگه شور بود آب بیشتر بریزن روش شوریش میره.بعدش دم کنن.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
طرز درست کردن کوکو کاهو مثل کوکو سبزی هست بجای سبزی کاهو میزنید
پیاز و کاهو خردشده و تخم مرغ و ادویه
که حالت پوک و ترد داره
اگه دوست داشته باشید میتونید با سبزی کوکویی ترکیب کنید که این حالت پوک بودن رو نداشته باشه
من خودم کاهو که میخریم لایه های رویی رو که نرم نیس برای سالاد ، کوکو درست میکنم که اسراف هم نباشه 😃
آخه بعضیا میریزن دور😕
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
عزیزانی که برای شوری برنج منو راهنمایی کردن
بله درسته که قبل ریختن برنج تو قابلمه در مرحله ابکش نمک رو تست کنم مشگل من همینه
کلا یادم میره اون مرحله تست کنم
چندین بار پیش اومده بعد ابکش کردن یادم اومد دیدم شوره ،اب داغ روش ریختم برنجم عیب خورده خوب در نیامده
چند بار هم بعد دم تست کردم دیدم خوش نمکمه
برای این مرحله راهکاری نداره؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
خانوما شیرینی کشمشی پختم وقتی تو سینی فر میریزم ،بعد پخت میبینم خیلی پخش شده بطوری که به هم میچسبن
دلیل این چیه؟
مثل بازاری ها گرد و خوشگل دربیاد؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
ایده آشپزی ترفند
علت های گنبدی شدن کیک:
نسبت مواد رقیق به آرد کم است یعنی از آرد بیشتر استفاده کرده اید.
بالا بودن بیش از حد دمای فر و یا گرم شدن بیش از 30 دقیقه فر قبل از پختن کیک.
پختن کیک در طبقه بالا یا پایین فر دلیل گنبدی شدن کیک است چون حرارت زیادی به آن می خورد.(بهترین طبقه برای پخت کیک طبقه وسط است)
هم زدن زیاد مواد و مهمتر از آن اینکه در جهت های مختلف هم زده شده است.
چیکار کنیم کیک گنبدی نشود؟؟
1-ابتدا این نکته را یادآوری می کنم که دلیل اصلی گنبدی شدن کیک این است که اطراف کیک از وسط کیک زودتر پخته می شود وجلوی پف آن گرفته می شود و بعد از پف کردن وسط کیک حالت گنبدی پیدا می کند.پس ساده ترین روش این است که به جای استفاده از دمای 180 الی 190 و پخت آن در 30 دقیقه دمای کیک را به 170 الی 180 تغییر دهید تا زمان 35 تا 40 دقیقه پخته شود و باید حداکثر 30 دقیقه قبل از پخت فر روشن شده باشد.
2- سعی کنید دما کل قالب را به یک اندازه کنید و برای این کار شما باید حتما از طبقه وسط فر استفاده کنید و هم اینکه از یک حوله قدیمی را به خوبی تمیز کنید و به اندازه قالب خود برش دهید و با آب سرد بخیسانید و اطراف قالب ببندید و با یک سنجاق آن را محکم کنید و با قرار دادن آن درون سینی فر از رسیدن حرارت مستقیم به حوله جلوگیری کنید با این کار دما در تمام قالب به صورت یکسان تقسیم می شود.
3- پخش یکنواخت مواد کیک درون قالب بسیار مهم است و هنگام ریختن مواد درون قالب باید دقت کنید که مواد به صورت یکسان پخش شود و بعد از ریختن مواد قالب را چند بار به یک سطح صاف بزنید تا حباب های هوا درون کیک خارج شود و اینکار باعث می شود کیک صافی داسته باشید.
4- باید مواد کیک با قالب تناسب داشته باشد یعنی شما نباید برای مواد کیک کم یک قالب بزرگ را انتخاب کنید این کار باعث می شود کیک گنبدی شود و حتما باید مواد کیک 1/3 تا نصف قالب را پوشش دهد و اگر کمتر باشد کیک صاف نمی شود
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام روزتون بخیر .....
ببخشید خانومهای عزیز شکر قهوه ای را داخل شیرینی یا کیک بریزیم به جای شکر سفید مزه خاصی نمیده ؟؟؟؟طعم کیک و شیرینی عوض نمیشه ؟؟؟؟بعد تو دستور کیک هر چقدر شکر سفید بود به همان میزان شکر قهوه ای باید بریزیم ؟؟؟؟منظورم اینه که از شکر سفید میزان شیرینیش کمتر یا بیشتر نیست ؟؟؟کسی تجربه داره بهم بگه ؟؟؟
یعنی الان تو شیرینی کشمشی میشه شکر قهوه ای ریخت ؟؟؟؟
پاسخ بدید ممنون میشم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE