eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.1هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.1هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام من چند روز پیش 27تا مهمون داشتم 5بسته۷۰۰ گرمی رشته ای مانا پختم تا دیس هم اضاف اومد از سر سفره من چون اخلاقمه باید اضافه بیاد وگرنه از گلوم پایین نمیره بیشتر زدم هر بسته ۷۰۰ گرمی ۷ نفرو فیکس جواب میده حالا اگه اخلاقتون مثه منه یا مهموناتون پر خوراک و شکموئن😁 بیشتر بزنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فرمول و روش پخت ۱۰ نوع اش و سوپ ویژه کرونایی ها.pdf
817K
فرمول و روش پخت ۱۰ نوع اش و سوپ ویژه کرونایی ها.pdf آش کرونا سرما خوردگی استاد طالقانی ☎️ مشاوره تلفنی استاد آیت اللهی https://eitaa.com/joinchat/1028653114Cf360f099d9
سیب زمینی تخم مرغ دوپیازه پوره پوره با لایه مرغ پوره با قارچ و فلفل دلمه سیب زمینی سرخکرده با قارچ ربی کوکو سیب زمینی کوکو سبزی کوکوکاهو کوکو بادمجان کتلت بدون گوشت املت رولت تخم مرغ کباب سالاد ماکارانی پاستا با سس قارچ پاستا مرغ و قارچ الویه کیک قارچ تارت قارچ و اسفناج حلیم فلافل چیکن سمبوسه خوراک سبزیجات خوراک کدو بادمجان خوراک گوشت چرخ کرده خوراک مرغ عدسی خوراک لوبیا پیتزا سیبزمینی کشک کدو کشک بادمجان سیب زمینی شکم پر بادمجون شکم پر کدو شکم پر کدوبره سوپ اسنک سالاد مرغ کیک مرغ سالاد سیب زمینی انواع ساندویچ کبه قارچ سوخاری کیک گوشت بازم اگه چیز دیگه ای یادتون میاد و یاد دارین بگین😃 بچه ها یه لیست تپل آوردم براتون برای شام بعضیاش مرغ داره بعضی هاشم گوشت اما بدون اونام میشه بعضا و کلا بی گوشت زیاد داره گفتم که نقرس نگیرین و یکم فکر جیب شوهراتون باشین😁😍 سلام اینم برای اون دوستانی که انواع غذای شامی و بی گوشت و نونی میخواستن😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ چرا وعده ناهار زائد و غلط است؟ 👈 تا وقتی که غذا از معده گذر نکرده و هضم نشده نباید غذای جدید خورد. 👈 به طور متعارف غذا در سر معده 3.5 ساعت و در قعر معده 3 ساعت میماند، وقتی صبحانه خوردیم تا وقت ناهار هنوز غذا از معده عبور نکرده ، بنابراین وقتی ناهار می خوریم غذا روی غذا می آید. 👈 پس باید معده خالی شده و وارد کبد شود تا بتوانیم غذای بعدی را میل کنیم. اصولاً وعده های غذایی صحیح در شبانه روز فقط صبحانه و شام است. 👈 کسانی که می خواهند هم رژیم لاغری صحیح بگیرند و هم سطح سلامتی خود را افزایش دهند رژیم ترک ناهار بگیرند. 👈 پروفسور سمیعی حدود بیست سال است رژیم ترک ناهار دارد و با این سن و سال گاها روزانه بیش از بیست ساعت در اتاق عمل ایستاده کار میکند. «برگرفته از بیانات ارزنده حکیم حسین خیراندیش، پدر طب سنتی» سبک‌ تغذیه اسلامی @ashpaziIslami
علت خمیری شدن وسط کیک اول دستور اشتباه دوم تست نکردید کیک پخته زود دراوردید از فر سوم رعایت نکردن مقدار مواد چهار رعایت نکردن قالب مناسب پنج انتخاب نکردن دمای مناسب فر هر کدوم از این نگاتو رو رعایت کنید کیک خوبی تحویل میگیرید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من همون خانومی هستم که شیر تو قابلمه استیل گذاشتم یخچال فاسد شد مزه ش تلخ شده بود گذاشتم جوش اومد دلمه شد میخواستم اطلاع بدم شما این کارو نکنید تو قابلمه استیل غذا مذا تو یخچال نذارید غذا هم پختید اگر مایع هست مثه سوپ زود خاالی کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما علت اینکه ماست مایه میزنیم آب میندازه روش چیه؟ یا اینکه ماست ترش میشه چیه چطور میشه ماست سفت و شیرین درست کرد تروخدا کمکم کنید 😢🙏 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
**۹ سال بود از زندگیمون میگذشت و از بچه خبری نبود بخودم اومدم دیدم دارم میرم بعد از یه ماه خون گریه کردنام بلاخره شوهرم از یه خوشش اومد و قرار شد توافقی و بعد از بچه دار شدن خانمه بره دنیا رو سرم خراب شد شب عروسیشون به خواست همسرم رفتم شهرستان خونه مادرم که متوجه شدم یه جوری عجیب غریب شدم 😳....ادامه**😱👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام علت ترش شدن ماست و آب انداختن آن :شیر داغ هست که مایه ماست ریخته میشه برای ماست شیرین اول شیربایدولرم باشه ومدت زمان نهایتا ۳ساعت باشه سلام میزان مواد لازم برای کیک ساده همراه با دمای یارو بگیدممنون ببخشید دمای فرببخشید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام در جواب خانمی که ماست شون آب مینداخت بگم که.؛ اگه میخوای ماستت شیرین بشه از مایه ماست شیرین استفاده کن. حتما هم شیر محلی باشه میتونی از جایی که شیر محلی میگیری یه کم ماست هم برای مایه از همونجا تهیه کنی. شیر که جوشید زیرش رو خاموش میکنی یه کم از داغی بیفته من با انگشت کوچیکم تست میکنم که زیاد داغ نباشه سرد هم نشده باشه ولرم رو به داغی باشه. مثلا اگه شما یه کیلو شیر دارین سه چهار قاشق مایه ماست رو با سه چهار قاشق از همون شیرتون قاطی میکنین که روون بشه به شیر اضافه کنین یه جای مناسب بذارین که ضربه نخوره و تکون داده نشه و روشو کامل بپوشونین که سرد نشه اگه سرد بشه نمیبنده. بعداز سه چهار ساعت نگاش کنید احتمالا بسته باشه بدون اینکه زیاد تکونش بدین بزارین سرد ترین جای یخچال و تا 24 ساعت ازش بر ندارین و تکونش ندین. اینجوری یه ماست سفت شیرین دارین😍 اگه وقتی میخاین بذارین تو یخچال دیدین روش آب انداخته هیچ مشکلی نیست آبش رو نمیخاد بردارین 24 ساعت که تو یخچال باشه آبش به خوردش میره. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام لطفا دلیل گنبدی شدن کیک رو بگید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام ببخشید یه سوال من اشپزیم خوبه همه غذاهام خوشمزه می شه 😋😋ولی با هر روشی مرغ می پزم دوست ندارم اطرافیان دوست دارند ولی خودم اصلا لب نمی زنم می شه یه روش دیگه بهم بگید امتحان کنم 🙈🙈 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای سفت و جگری شدن ماست من شنیدم شیر بیشتر بجوشه ابش کمی بخار بشه این باعث میشه ماست جگری و سفت باشه😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام بارها پیش اومده برنجم شور شده اما تا الان راهی بذهنم نیامده بعد از اینکه برنج دم کشید چشیدم شور بود راهکار مفیدی داشته باشم اگه شما خانومهای کدبانو راهکاری برای نجات از شور شدن برنج دم کشیده دارید به منم بگین لطفا😔 بارها از شوهرم سر شور شدن برنج حرف شنیدم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من می‌خوام تجربه خودم رو در درست کردن ماست بگم اول شیر را می‌جوشانیم .یه کم که گذشت با انگشت داغی اون رو تست کنید داغ داغ نباشه سرد هم نباشه.بین این دو .بعد یک قاشق ماست میزنم به شیر هم میزنم در ظرف رو می‌بندیم جایی بزارید که محل رفت و آمد نباشه.که بریزه .بعد از چند ساعت سر ماست رو برمی داریم .من یه کم نمک روی ماست میپاشم بعد ماست رو توی یخچال میزارم ،دوروز بعد آماده مصرفه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام وقت بخیر برای کانال آشپزی برای دوستی که برنجشون شور میشه وقتی میخواید برنج رو توی آبجوش بریزید آب نمکی که برنج رو باهاش خیس کردید باید کامل خالی کنید بیرون وفقط برنج رو داخل قابلمه آب جوش بریزید احتمالا شما برای خیس کردن برنجتون نمک زیادی استفاده میکنید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من هستم یه خانمی گفته بود ماست خونگی درست می کنه و ترش میشه ماست اگه از مواد طبیعی درست بشه و افزودنی خاصی نداشته باشه یکم که بمونه ترش میشه این عادیه 😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من هستم می خواستم طریقه درست کردن کراکت سیب زمینی را بهتون آموزش بدم هم میشه نونی سرو کرد هم با برنج و فقط با سس من دوست دارم فرق نمی کنه چه سسی سیب زمینی آبپز را له می کنیم با کمی نعنا ونمک و به مقدار دلخواه فلفل سیاه (ولی اصلی این غذا به تند بودنشه) و یه قاشق چایخوری آرد البته آرد را میشه اضافه نکرد و بعد مخلوط می کنید در کاسه ای تخم مرغ را می زنید و با کمی سس کچاپ یا رب مخلود می کنید به اندازی ای سس یا رب می ریزید که تخم مرغ قرمز شود و بعد به خوبی هم می زنید پودر سوخاری را در کاسه دیگری می ریزید اگر می خواهید با برنج سرو کنید مثل توپ های کوچولو در بیاورید و بعد دردن آرد سوخاری و بعد درون تخم مرغ و دوباره درون آرد سوخاری سرخ کنید و پس از پخت روی برنج بریزید ولی اگر میخواهید با نان سرو کنید به اندازه یک انگشت لوله ای سیب زمینی را شکل دهید (آنقدر نازک نباشد که نص شود و به اندازه دو انگشت اشاره و وسط کلفت باشد) و بعد درون آرد سوخاری و بعد درون تخم مرغ و دوباره درون آرد سوخاری و پس از آن سرخ می کنید جوری که روغن کاملا روی آن را بگیرد ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام من هستم میخواستم بپرسم کوکو کاهو چطور درست میشه اگه میدونید بگید خیلی دوست دارم بدونم😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برا اون خانومی که برنجشون شور میشه،وقتی برنج رو آبکش میکنن چنتا دونه شو امتحان کنن.اگه شور بود آب بیشتر بریزن روش شوریش میره.بعدش دم کنن. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید ممنون از کانال خوبتون میشه دقیق و با تجربه دوستان طرز تهیه سرکه انگور برام بگن البته قبلا دوستان توضیح داده بودن ولی زیاد متوجه نشدم ممنون از کانال خوبتون ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برا اون خانومی که برنجشون شور میشه،وقتی برنج رو آبکش میکنن چنتا دونه شو امتحان کنن.اگه شور بود آب بیشتر بریزن روش شوریش میره.بعدش دم کنن. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام طرز درست کردن کوکو کاهو مثل کوکو سبزی هست بجای سبزی کاهو میزنید پیاز و کاهو خردشده و تخم مرغ و ادویه که حالت پوک و ترد داره اگه دوست داشته باشید میتونید با سبزی کوکویی ترکیب کنید که این حالت پوک بودن رو نداشته باشه من خودم کاهو که میخریم لایه های رویی رو که نرم نیس برای سالاد ، کوکو درست میکنم که اسراف هم نباشه 😃 آخه بعضیا میریزن دور😕 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزانی که برای شوری برنج منو راهنمایی کردن بله درسته که قبل ریختن برنج تو قابلمه در مرحله ابکش نمک رو تست کنم مشگل من همینه کلا یادم میره اون مرحله تست کنم چندین بار پیش اومده بعد ابکش کردن یادم اومد دیدم شوره ،اب داغ روش ریختم برنجم عیب خورده خوب در نیامده چند بار هم بعد دم تست کردم دیدم خوش نمکمه برای این مرحله راهکاری نداره؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام خانوما شیرینی کشمشی پختم وقتی تو سینی فر میریزم ،بعد پخت میبینم خیلی پخش شده بطوری که به هم میچسبن دلیل این چیه؟ مثل بازاری ها گرد و خوشگل دربیاد؟ ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
علت های گنبدی شدن کیک: نسبت مواد رقیق به آرد کم است یعنی از آرد بیشتر استفاده کرده اید. بالا بودن بیش از حد دمای فر و یا گرم شدن بیش از 30 دقیقه فر قبل از پختن کیک. پختن کیک در طبقه بالا یا پایین فر دلیل گنبدی شدن کیک است چون حرارت زیادی به آن می خورد.(بهترین طبقه برای پخت کیک طبقه وسط است) هم زدن زیاد مواد و مهمتر از آن اینکه در جهت های مختلف هم زده شده است. چیکار کنیم کیک گنبدی نشود؟؟ 1-ابتدا این نکته را یادآوری می کنم که دلیل اصلی گنبدی شدن کیک این است که اطراف کیک از وسط کیک زودتر پخته می شود وجلوی پف آن گرفته می شود و بعد از پف کردن وسط کیک حالت گنبدی پیدا می کند.پس ساده ترین روش این است که به جای استفاده از دمای  180 الی 190 و پخت آن در 30 دقیقه دمای کیک را به 170 الی 180 تغییر دهید تا زمان 35 تا 40 دقیقه پخته شود و باید حداکثر 30 دقیقه قبل از پخت فر روشن شده باشد. 2- سعی کنید دما کل قالب را به یک اندازه کنید و برای این کار شما باید حتما از طبقه وسط فر استفاده کنید و هم اینکه از یک حوله قدیمی را به خوبی تمیز کنید و به اندازه قالب خود برش دهید و با آب سرد بخیسانید و اطراف قالب ببندید و با یک سنجاق آن را محکم کنید و با قرار دادن آن درون سینی فر از رسیدن حرارت مستقیم به حوله جلوگیری کنید با این کار دما در تمام قالب به صورت یکسان تقسیم می شود. 3- پخش یکنواخت مواد کیک درون قالب بسیار مهم است و هنگام ریختن مواد درون قالب باید دقت کنید که مواد به صورت یکسان پخش شود و بعد از ریختن مواد قالب را چند بار به یک سطح صاف بزنید تا حباب های هوا درون کیک خارج شود و اینکار باعث می شود کیک صافی داسته باشید. 4- باید مواد کیک با قالب تناسب داشته باشد یعنی شما نباید برای مواد کیک کم یک قالب بزرگ را انتخاب کنید این کار باعث می شود کیک گنبدی شود و حتما باید مواد کیک 1/3 تا نصف قالب را پوشش دهد و اگر کمتر باشد کیک صاف نمی شود ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام روزتون بخیر ..... ببخشید خانومهای عزیز شکر قهوه ای را داخل شیرینی یا کیک بریزیم به جای شکر سفید مزه خاصی نمیده ؟؟؟؟طعم کیک و شیرینی عوض نمیشه ؟؟؟؟بعد تو دستور کیک هر چقدر شکر سفید بود به همان میزان شکر قهوه ای باید بریزیم ؟؟؟؟منظورم اینه که از شکر سفید میزان شیرینیش کمتر یا بیشتر نیست ؟؟؟کسی تجربه داره بهم بگه ؟؟؟ یعنی الان تو شیرینی کشمشی میشه شکر قهوه ای ریخت ؟؟؟؟ پاسخ بدید ممنون میشم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE