سلام خسته نباشید در پاسخ به سوال خانمی ک گفتن کیکی هاشون خمیر میشه بنده هم قبلا اینطور بودم ولی بعد چند مورد رو رعایت نکردم
اندازه قالب ام کوچیک بود یعنی باید یک سوم قالب خالی باشه
دوم اینکه فر هم از نیم ساعت قبل گرم میشد
سوم تخم مرغ هم زیاد هم میزدم بیشتر از 10 دیقه با همزن خراب میشه کیکتون
و نیم ساعت اول هم در فر رو باز نکنید و سعی خیلی سریع کار کنی و بیشتر از 15 دیقه درست کردن کیکت طول نکشه چون پف کیکت میخوابه
و هنگام اضاف کردن آرد ب تخم مرغ در یک جهت و اروم هم بزن تا پف تخم مرغ نشینه
ان شاالله تونسته باشم کمکی کرده باشم در ضمن این نکته هم یادم رفت حداقل 1 ساعتی مواد کیکت قبل از درست شدن باید در دمای محیط باشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام یه نرم افزار خوب برای آشپزی می خواستن
سرآشپز پاپیون بهترین گزینه است👌🏻
غیر از اینکه انواع و اقسام غذا ها رو داره
امکانی داره که در اون میتونید موادی که در دسترس دارید رو بنویسید و نرم افزار، غذاهایی که میشه درست کرد رو بهتون نشون میده
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام دررابطه با ته چین وقالبی دراوردنش، 1_روغن یاکره ب اندازه کافی بریزین، احتمالا کم میریزین. 2_قابلمه باید نچسب باشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🔴🔴🔴
سلام و عرض تسلیت.
سویق رو چطوری مصرف میکنین، که خوش خور باشه؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
🔴🔴🔴🔴اگه روغن کیک روکمترازدستورش بزنیم اشکالی داره مثلابه جای یه لیوان نصف یاکمترازنصف بریزیم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عزیزم من یه بار اینکارو کردم روغنم کم بود کیکم حالت سفت شده بود به زور میرفت پایین 😂😂 نمیدونم مشکل از کم بودن روغنم بود یا دمای زیاد فر
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام، میزان روغن :شاید بعضی کیک های خاص رو بایددقیق ریخت، ولی درمورد کیکهای ساده ایرادنداره کمتربریزی، حتی کیک خیس که حدود 1لیوان روغن تودستورشه وکیک خیلی مرطوبی هستش، اما من همیشه نصف لیوان میریزم گاهی یه کم بیشتر یاکمتر میریزم اصلا هم ازکیفیتش کم نمیشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
کسی که باقلا خشک رو خیلی پخته طوری که دو نیم شدن میشه چکار کرد باهاش
خواسته باقالی پلو درست کنه
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
ستایش خانم خوب هستید
واقعا کانالهاتون عالیه خداقوت میگم به شما خواهرعزیزم
میخواستم بدونم دعایی هست برای برکت یخچال
که روی در یخچال بذارم؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. روزانه دو یا سه قاشق غذاخوری از سویق را در ظرفی ریخته و با کمی روغن یا آب مخلوط کرده تا تبدیل به حلوا شده ومیل شود. اگر توان خوردن برای فردی نیست با شکر یا پودر نبات مخلوط کرده وبه صورت قاووت مصرف شود. تاثیر خشک آن از مرطوب بیشتر است.
افراد بیمار و مخصوصا تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای سلیقه های متفاوت می توان به آن شکر یا سماق اضافه کرد. برای مصرف کودکان میتوان سویق را به شیر اضافه کرد.
بعضیا تو سوپ و آش هم میریزن.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوما
خانومای عزیز حتما سوپ بار گذاشتید خیلی سر رفته اعصابتون خورد شده ،من یکبار تصادفی قاشق روغنی زدم تو مواد سوپ دیدم چه جالب دیگه سر نرفت فهمیدم روغن داشته باشه سر نمیره حالا تا مواد سوپو مثل جو یا بلغور گندمو یا جو پرک رو بار میذارم کمی روغن میریزم دیگه زیر اجاقو بعد جوش کم میکنم اصلا اذیت نمیکنه
شما هم اگه مثل من اول مواد خشکو بار میذارید امتحان کنید عالیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
متاسفانه من کوبیده درست میکنم
از قلوه گاه گوسفندی استفاده میکنم
و گوشت گاو
با چربی مناسب
ولی کبابام سفت میشه نمیدونم چرا
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عزیزم
در مورد برکت یخچال خواستم بگم:
هر مواد خوراکی که میخرید سوره کوثر و سوره قدر رو بخونید و بدمید رو خوراکیا.
تاثیرش رو برکت خیلیه.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم روزتون به خیر این دعای فتح هست برای خانمی که گفتن برا برکت یخچال چکار کنم. من معجزه بسیار دیدم الانم از یخچال برداشتم عکس گرفتم. برای. همه چی خوبه شما بنویس آویزان کن داخل منزل داخل یخچال هنگام ساخت وساز خانه برا نوکردن وسایل خانه ان شاالله جواب میده برای من در اوج ناباوری. جواب داده. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 التماس دعای زیاد از همه دوستان برای حاجات دلم. صلوات بفرستید. ممنون میشم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.ببخشید ستایش خانم این آیه رو میشه روی درب یخچال بذارم؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
در جواب خانمی که نمیدونستن با باقالی هاشون چه کنند میتونند حلیم باقالی بپزند بزارن حسابی بپزه و بعد بکوبند خوب وبا آویشن و اگه دوس دارند مقداری عسل یا شیره میل کنند خیلی خوشمزه میشه😋😋
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از سوال جواب اشپزی
#ویفر سویق کودک (کامل)
یک ویفر کااااملا مقوی و خوشمزه
مواد لازم:
سویق کامل ۱ پیمانه
روغن زرد گاوی مایع(یا ترکیب روغن زرد و کنجد) ۱ پیمانه
پودرشکر قهوه ای ۱ پیمانه
آرد نخود ۲ ق غذاخوری سرپر
سویق سنجد ۲ ق غ سرپر
دارچین ۱ سوم ق چ
پودر هل ۱ ق م
نان میکادو ۴ ورق
طرزتهیه:
آرد را کمی تفت دهیدتا بوی خامی آن برود بعد آرد سویق های الک شده را اضافه کنید بعد روغن را بیفزایید و کمی حرارت دهید سپس از روی حرارت بردارید وپودرشکر و ادویه ها اضافه کنید و فوری روی نان لایه لایه بمالید و لایه نان آخر مواد نریزد(مثل ویفر) بعد از کمی که خودش رو گرفت با چاقوی تیز یا کاتر برش بزنید.
(۳۰عدد ویفر سایز ۸ ونیم در ۳ سانت به دست میاد)
نکته :حتما سویق ها رو الک کنید و دوباره آسیاب و الک کنید تا آرد سویق درشت نباشه.
🔴 لطفا اگه دستور مفید بود براتون صلواتی جهت سلامتی و تعجیل امام عصر عج بفرستید🌹🌹🌹
هدایت شده از آشپزی و تغذیه سالم
#حلوا_شکری_خونگی_باسویق_کامل
دوستان حلوا شکری دوست دارید اونم واسه صبحونه چقد خوشمزه سسس😋اگر هم که خونگی باشه که دیگه آخرشه سرشار از کلسیم و کنجد هم که می دونید چقد مفیده واسه استخوانها با این دستور یه حلوا شکری عالی خواهید داشت پس لطفا دستور را با دقت بخونید هر سوال احتمالی را توی دستور جواب دادم پس لطفا دقت کنید همه چیز واضح است توی دستور
نکته.... اول اینکه شما میتونید با هر چیزی پیمانه بزنید حتما نباید لیوان باشه فقط همه مواد را با همون پیمانه اندازه بزنید وقالب هم هر چیزی می تونه باشه به جزئ طرح دار میتونه تخت باشه گرد ویا مربع فقط ساده باشه
طرز تهیه..... یک لیوان ونیم سویق کامل را حتما الک کنید با یک و نیم لیوان پودر نبات یا پودر شکر قهوه ای(خود شکر قهوه ای نمی شه وشیرینی کاملا مناسبی داره پس کمش نکنید وحتما الک کنید با سویق مخلوط کنید بعد یک لیوان ارده را بهشون اضافه کنید وبا دست خوب مخلوط کنید خمیر حالت بریده بریده داره قالب مورد نظر را کف ودیواره را سلفون یا کیسه فریزر بکشید کف قالب را خلال پسته یا مغز پسته یا کنجد بریزید البته میتونید هیچ کدوم را نریزید و حلوا شکری ساده داشته باشید بعد خمیر را توی قالب ریخته وخوب فشرده کنید وسطح حلوا را صاف کنید ومجددا خلال پسته بریزید وسلفون را روی سطح حلوا بکشید وقالب را بمدت شش تا هفت ساعت توی فریزر بذارید به هیجوعنوان یخ نمیزنه فقط منسجم می شه بعد در بیارید وبه اندازه دلخواه برش بزنید یا همانطوری توی ظرف سر دار در یخچال نگهداری کنید که نرمتر می شه
واقعا نسبت به حلوا شکری بیرون که خیلی قیمتش نسبت به وزنش بالاست مقرون به صرفه است وخودتان می دونید چه ماده ای را استفاده کردین وخیلی سالم وخوشمزه است حتما واسه خانواده درست کنید سریع وراحت اماده می شه طعمش هم هیچی از بیرون کم نداره همون حالت غش غش کردن را هم موقع خوردن داره😉 پس یاعلی دست بکار بشید
آشپزی اسلامی👇👇👇👇
@ashpaziIsalmi