سلام، میزان روغن :شاید بعضی کیک های خاص رو بایددقیق ریخت، ولی درمورد کیکهای ساده ایرادنداره کمتربریزی، حتی کیک خیس که حدود 1لیوان روغن تودستورشه وکیک خیلی مرطوبی هستش، اما من همیشه نصف لیوان میریزم گاهی یه کم بیشتر یاکمتر میریزم اصلا هم ازکیفیتش کم نمیشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
کسی که باقلا خشک رو خیلی پخته طوری که دو نیم شدن میشه چکار کرد باهاش
خواسته باقالی پلو درست کنه
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
ستایش خانم خوب هستید
واقعا کانالهاتون عالیه خداقوت میگم به شما خواهرعزیزم
میخواستم بدونم دعایی هست برای برکت یخچال
که روی در یخچال بذارم؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. روزانه دو یا سه قاشق غذاخوری از سویق را در ظرفی ریخته و با کمی روغن یا آب مخلوط کرده تا تبدیل به حلوا شده ومیل شود. اگر توان خوردن برای فردی نیست با شکر یا پودر نبات مخلوط کرده وبه صورت قاووت مصرف شود. تاثیر خشک آن از مرطوب بیشتر است.
افراد بیمار و مخصوصا تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای سلیقه های متفاوت می توان به آن شکر یا سماق اضافه کرد. برای مصرف کودکان میتوان سویق را به شیر اضافه کرد.
بعضیا تو سوپ و آش هم میریزن.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام خانوما
خانومای عزیز حتما سوپ بار گذاشتید خیلی سر رفته اعصابتون خورد شده ،من یکبار تصادفی قاشق روغنی زدم تو مواد سوپ دیدم چه جالب دیگه سر نرفت فهمیدم روغن داشته باشه سر نمیره حالا تا مواد سوپو مثل جو یا بلغور گندمو یا جو پرک رو بار میذارم کمی روغن میریزم دیگه زیر اجاقو بعد جوش کم میکنم اصلا اذیت نمیکنه
شما هم اگه مثل من اول مواد خشکو بار میذارید امتحان کنید عالیه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
متاسفانه من کوبیده درست میکنم
از قلوه گاه گوسفندی استفاده میکنم
و گوشت گاو
با چربی مناسب
ولی کبابام سفت میشه نمیدونم چرا
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عزیزم
در مورد برکت یخچال خواستم بگم:
هر مواد خوراکی که میخرید سوره کوثر و سوره قدر رو بخونید و بدمید رو خوراکیا.
تاثیرش رو برکت خیلیه.
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم روزتون به خیر این دعای فتح هست برای خانمی که گفتن برا برکت یخچال چکار کنم. من معجزه بسیار دیدم الانم از یخچال برداشتم عکس گرفتم. برای. همه چی خوبه شما بنویس آویزان کن داخل منزل داخل یخچال هنگام ساخت وساز خانه برا نوکردن وسایل خانه ان شاالله جواب میده برای من در اوج ناباوری. جواب داده. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 التماس دعای زیاد از همه دوستان برای حاجات دلم. صلوات بفرستید. ممنون میشم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام.ببخشید ستایش خانم این آیه رو میشه روی درب یخچال بذارم؟
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام
در جواب خانمی که نمیدونستن با باقالی هاشون چه کنند میتونند حلیم باقالی بپزند بزارن حسابی بپزه و بعد بکوبند خوب وبا آویشن و اگه دوس دارند مقداری عسل یا شیره میل کنند خیلی خوشمزه میشه😋😋
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
هدایت شده از سوال جواب اشپزی
#ویفر سویق کودک (کامل)
یک ویفر کااااملا مقوی و خوشمزه
مواد لازم:
سویق کامل ۱ پیمانه
روغن زرد گاوی مایع(یا ترکیب روغن زرد و کنجد) ۱ پیمانه
پودرشکر قهوه ای ۱ پیمانه
آرد نخود ۲ ق غذاخوری سرپر
سویق سنجد ۲ ق غ سرپر
دارچین ۱ سوم ق چ
پودر هل ۱ ق م
نان میکادو ۴ ورق
طرزتهیه:
آرد را کمی تفت دهیدتا بوی خامی آن برود بعد آرد سویق های الک شده را اضافه کنید بعد روغن را بیفزایید و کمی حرارت دهید سپس از روی حرارت بردارید وپودرشکر و ادویه ها اضافه کنید و فوری روی نان لایه لایه بمالید و لایه نان آخر مواد نریزد(مثل ویفر) بعد از کمی که خودش رو گرفت با چاقوی تیز یا کاتر برش بزنید.
(۳۰عدد ویفر سایز ۸ ونیم در ۳ سانت به دست میاد)
نکته :حتما سویق ها رو الک کنید و دوباره آسیاب و الک کنید تا آرد سویق درشت نباشه.
🔴 لطفا اگه دستور مفید بود براتون صلواتی جهت سلامتی و تعجیل امام عصر عج بفرستید🌹🌹🌹
هدایت شده از آشپزی و تغذیه سالم
#حلوا_شکری_خونگی_باسویق_کامل
دوستان حلوا شکری دوست دارید اونم واسه صبحونه چقد خوشمزه سسس😋اگر هم که خونگی باشه که دیگه آخرشه سرشار از کلسیم و کنجد هم که می دونید چقد مفیده واسه استخوانها با این دستور یه حلوا شکری عالی خواهید داشت پس لطفا دستور را با دقت بخونید هر سوال احتمالی را توی دستور جواب دادم پس لطفا دقت کنید همه چیز واضح است توی دستور
نکته.... اول اینکه شما میتونید با هر چیزی پیمانه بزنید حتما نباید لیوان باشه فقط همه مواد را با همون پیمانه اندازه بزنید وقالب هم هر چیزی می تونه باشه به جزئ طرح دار میتونه تخت باشه گرد ویا مربع فقط ساده باشه
طرز تهیه..... یک لیوان ونیم سویق کامل را حتما الک کنید با یک و نیم لیوان پودر نبات یا پودر شکر قهوه ای(خود شکر قهوه ای نمی شه وشیرینی کاملا مناسبی داره پس کمش نکنید وحتما الک کنید با سویق مخلوط کنید بعد یک لیوان ارده را بهشون اضافه کنید وبا دست خوب مخلوط کنید خمیر حالت بریده بریده داره قالب مورد نظر را کف ودیواره را سلفون یا کیسه فریزر بکشید کف قالب را خلال پسته یا مغز پسته یا کنجد بریزید البته میتونید هیچ کدوم را نریزید و حلوا شکری ساده داشته باشید بعد خمیر را توی قالب ریخته وخوب فشرده کنید وسطح حلوا را صاف کنید ومجددا خلال پسته بریزید وسلفون را روی سطح حلوا بکشید وقالب را بمدت شش تا هفت ساعت توی فریزر بذارید به هیجوعنوان یخ نمیزنه فقط منسجم می شه بعد در بیارید وبه اندازه دلخواه برش بزنید یا همانطوری توی ظرف سر دار در یخچال نگهداری کنید که نرمتر می شه
واقعا نسبت به حلوا شکری بیرون که خیلی قیمتش نسبت به وزنش بالاست مقرون به صرفه است وخودتان می دونید چه ماده ای را استفاده کردین وخیلی سالم وخوشمزه است حتما واسه خانواده درست کنید سریع وراحت اماده می شه طعمش هم هیچی از بیرون کم نداره همون حالت غش غش کردن را هم موقع خوردن داره😉 پس یاعلی دست بکار بشید
آشپزی اسلامی👇👇👇👇
@ashpaziIsalmi
خانمها اگر میخواد ماستتون قشنگ رو بگیره
وقتی مایع را میزنید شیرتون وقاطی نکنید
از همون کناره ها ووسط ظرف بریزید
تکونش هم ندید من کمی نمک هم به مایع ماست میزنم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سنجد رو بخرید و بدید پودر کنن
و یا از جای مطمئن ارد سنجد تهیه کنید و شیره بخرید حالا هر شیره ای که بچه هاتون میپسندن
معمولا شیره ی انجیر رو همه ی بچه ها دوست دارن
ارد رو روی شعله ی خیلی ملایم تفت بدید ۲۰دقیقه
بعد ارد رو با شیره خمیر کنید
به اندازه هایی که دوست دارید گرد کنید مثلا اندازه ی دو تا فندق
بعد اگر به دستتون چسبید توی ارد سنجد بغلتونید
و در یخچال نگه دارید
و هر روز یه دونه کافیه برای خوردن
این شیرینی برای هر کسی که استخوان ضعیف داره عالیه
من این کارد با همه ی سویقها انجام میدم
عالی میشه
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
#پاستیل_طبی
🔴🔴🔴🔴تذکر
بجای
پودر ژله از اب البالو استفاده کنید
و بجای شکر سفید از شکر قهوه ای
بنظر یه جور پاستیل طبی میشه برای مادرانی که می خوان بچه ها رو از پاستیل خوکی بگیرن
🌹🌹🌹🌹🌹
سلام دوستان با ماهی تن چه غذاهایی میشه درست کنیم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
آیاجایگزین بکینگ پودر چیز دیگه ای هست ؟؟ کاملا طبیعی وسالم
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
سلام عید تون مبارک لطفن آموزش رب انار را بگذارید من درست میکنم غلیظ نمیشه زیاد که بگذارم بجوشه ته میگیره بعضی ها میگن آرد بریز لطفن زود جواب بدید انار گرفتم میخوام رب درست کنم ممنون از لطفتون
#سوال
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
بسته بندی با کمک جاروبرقی☺️
┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام دوستان گلم حالتونچطوره...دوست جونیا این هفته هم انگار هر چی پست گذاشتم دوست نداشتین😁😁
حالا بیاین این یکی رو دوست داشته باشید که خیلی کاربردی
لایک کن تا یادت نرفته
این ترفند خیلی خیلی عالیه هم بادمجان ها خوب سرخ میشه هم جذب روغن به حداقل میرسه
شما بگید که چه روشهایی استفاده میکنید تا بادمجان روغن کمتری جذب کنه
بادمجان ها رو بشورید پوست بگیرید از وسط برش بدین نمک بزنید و نیم ساعت بمونه تا آب بندازه بعد خوب خشک کنید اینجوری تلخی بادمجان گر فته میشه
بعد هم با سفیده تخم مرغ یا ماست دو طرف بادمجان رو آغشته کنید خیلی خیلی کم و در تابه نچسب با دو قاشق روغن سرخ کنید می تونید درش هم ببندین بهتر مغز پخت بشه
@ashpazi.honar.khalaghiat
پارت دوم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
حین پیاده روی در منزل کارهایی را میشه در کنارش انجام داد ،مثل گوش کردن ادعیه ،سخنرانی کتاب صوتی و امثالهم
.(خانم پرتواعلم)**
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام دوستان گلم حالتونچطوره...دوست جونیا این هفته هم انگار هر چی پست گذاشتم دوست نداشتین😁😁
حالا بیاین این یکی رو دوست داشته باشید که خیلی کاربردی
لایک کن تا یادت نرفته
این ترفند خیلی خیلی عالیه هم بادمجان ها خوب سرخ میشه هم جذب روغن به حداقل میرسه
شما بگید که چه روشهایی استفاده میکنید تا بادمجان روغن کمتری جذب کنه
بادمجان ها رو بشورید پوست بگیرید از وسط برش بدین نمک بزنید و نیم ساعت بمونه تا آب بندازه بعد خوب خشک کنید اینجوری تلخی بادمجان گر فته میشه
بعد هم با سفیده تخم مرغ یا ماست دو طرف بادمجان رو آغشته کنید خیلی خیلی کم و در تابه نچسب با دو قاشق روغن سرخ کنید می تونید درش هم ببندین بهتر مغز پخت بشه
@ashpazi.honar.khalaghiat
پارت اول
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
حین پیاده روی در منزل کارهایی را میشه در کنارش انجام داد ،مثل گوش کردن ادعیه ،سخنرانی کتاب صوتی و امثالهم
.(خانم پرتواعلم)**
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیدمان فریزر
اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_غذا_بپز
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
#ترفند
برای بهتر رنگ دادن زعفران
روی زعفران یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود
با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ است
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
امروز جمعه س روز صلوات ،بهتره برای اموات گلهای خوشبوی صلوات بفرستیم امروز
دوستی تعریف میکرد پسرش فوت میکنه بعد فوت میبینه چندین جعبه کادو براش فرستادن
،بین اونها یک جعبه کادو خیلی بزرگ و زیبا بود پرسیدم پسرم تو این چیه پسرم گفته تو این صلواته😭😍از صلوات غافل نشید علی الخصوص برای اموات🖤💔
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی