eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.7هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
4.9هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
چند کانال در یک کانال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده آشپزی ترفند
سبزیجات تازه را در روغن زیتون ریخته و فریز کنید. اگر بدنبال ترفندی برای نگهداری از سبزیجات تازه هستید، آنها را خرد کرده و به همراه روغن زیتون در قالب یخ قرار دهید، سپس فریز کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده آشپزی ترفند
کاهو خرد شده را در شیشه مربا (شیشه دردار و دهن گشاد) نگهداری کنید. نگهداری از کاهو شسته شده در شیشه مربا باعث ماندگاری آن تا 4 هفته می شود! ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده آشپزی ترفند
برای نگهداری از پیاز از جوراب شلواری استفاده کنید. اگر جوراب شما سوراخ شده، می توانید از آن برای نگهداری پیاز استفاده کنید. پیازها را با گره از یکدیگر جدا کنید. با این روش پیاز شما تا 8 ماه دوام می آورد. جوراب شلواری را گره بزنید و پیاز را داخل آن بگذارید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده آشپزی ترفند
پیازچه بکارید. اگر فقط از قسمت سبز پیازچه برای چاشنی استفاده می کنید و قسمت سفید را بیرون می اندازید، می توانید ریشه آن را در خانه بکارید. به این ترتیب اگر قسمت سبز پیازچه را برش دهید، طی یک هفته دوباره رشد می کند و به این ترتیب همیشه پیازچه دارید. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام برای کباب کردن بوقلمون موادش مثل جوجه کبابه برای اینکه گوشتش نرمتر بشه یکساعت قبل از اینکه مواد جوجه رو بهش اضافه کنید به گوشت مقداری سس سویا یا سس خردل اضافه کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام عزیزم ما چند روز پیش گرفتیم گوشت بوقلمون گوشت سینه، کیلویی شصت من چرخ میکنم واسه خورشت و شامی یه بار کوبیده بوقلمون درس کردیم، مثل مرغ نرم نبود یکم سفت بود ولی من امتحان کردم، وقتی تخم مرغ بزنی به گوشت چرخ کردش و ورز بدی خیلی نرم و خوشمزه میشه به جای گوشت قرمز سینه و کتف بوقلمون رو میریزم البته کمی گوشت به استخوان میذارم برای حلیم ها هم خوشمزه میشه حلیم بادمجون درست کردم ۱ تیکه دنبه هم تو آبگوشت میریزم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
این لاکچری ها چه چیزهایی خوشمزه ای میخورن هااا😁😁😋😋 عالی شده بود.. ❤️@khanomie❤️