eitaa logo
ایده آشپزی ترفند
8.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
4.5هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات
🔴🔴اگر از غذاهای تکراری خسته شدی😔😔 🔴🔴اگر بچه ‌هات بهونه گیر شدنو خوب غذا نمی خورن 😔😟😩 🔴🔴اگه در به در 🔦🔦دنبال غذاهای فست فودی اما سالم و مطمئن می گردی؛ 🔴🔴🔴و اگه می خوای بدونی چرا تاکید به استفاده از محصولات خونگی داریم و نسبت به کارخونه‌ای‌ها بدبین هستیم؛🤔😩 بیا اینجا که هم اطلاعاتتو بالا ببری و هم تولیداتش، باب میل خودتو بچه‌هاته👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3287744672C0dcc22f9b7
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام خانومی که درباره غذا ساز پرسبدن اره من دارم خدایی خوبه خرد میکنه رنده میکنه ورز میده ابمیوه گیری هم داره کلا خیلی چیز بدردبخوریه ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
مواد لازم: ۲۰۰گرم لوبیا چیتی خام ۱۵۰گرم قارچ پیاز بزرگ و خلالی خرد شده دو عدد رب گوجه فرنگی ۲ق غ 1 قاشق مربا خوری پودر گلپر در صورت تمایل نمک، فلفل سیاه و زرچوبه به مقدار لازم لوبیا چیتی رو از شب خیس میکنیم و برای اینکه نفخش بره بهتره دو الی سه بار آبش رو عوض کنیم. حالا لوبیا رو همراه 3 لیوان آب داخل قابلمه میریزیم، همین که جوش اومد آبشو میریزیم دور و دوباره روش آب جوش میریزیم، اینکارو انجام میدیم تا در نهایت رنگ خوراک ما تیره نشه، روی حرارت ملایم میذاریم تا لوبیا بپزه. قارچها رو اسلایس باریک خرد کرده و با مقداری کره روی حرارت بالا تفت میدیم، کمی آبلیمو در انتها با قارچ اضافه کنید و از روی حرارت بردارید در ظرف دیگری پیاز داغ کنید، رب و ادویه ها رو بزنید و اجازه بدین رب از خامی در بیاد و رنگش باز بشه در نهایت، بعد از پخت کامل لوبیا، قارچ و پیاز داغ رو به محتویات ظرف اضافه کنید و بزارید خوراکتون خوب جا بیافته میتونید از آرد سیب زمینی برای غلظت خوراکتون استفاده کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
نویسنده در کتاب خاطرات سفیر به بیان چالش‌های یک بانوی مسلمان به عنوان دانشجوی ممتاز ایرانی در فرانسه می‌پردازد که با نگارشی صمیمی و ساده، خواننده را به خوابگاهی در پاریس می‌برد و او را با رویدادها، تجربه‌ها و خاطراتش شریک می‌کند. خاطرات دختر مسلمانی که در کشور فرانسه، هر چند برای ادامه‌ی تحصیل در مقطع دکتری حضور دارد اما سفیری شده است برای دفاع از حقیقت اسلام. مواجهه‌ی او با آدم‌های مختلف و اتفاقات متفاوت این خاطرات را جذاب‌تر می‌کند، از قبول نشدنش در بهترین دانشگاه فرانسه تنها به دلیل حجابش و دست ندادن با سرشناس‌ترین اساتید مرد تا برگزاری دعای عهد در اتاق خوابگاه و خواندن دعای کمیل برای «یک سلیم النفس». نیلوفر شادمهری در این کتاب، حدود سی خاطره را به رشته‌ی تحریر درآورده که این مجموعه در واقع بخش اندکی از تمام خاطرات ایشان است نویسنده:خانم نیلوفر شادمهری سفارش از سایت 😊👇 https://oniketab.ir/product/khaterat-safir/ref/36 سفارش راحت از خودم😁👇 @yaALI744
ایده آشپزی ترفند
#کتاب_خاطرات_سفیر نویسنده در کتاب خاطرات سفیر به بیان چالش‌های یک بانوی مسلمان به عنوان دانشجوی ممت
کتابی که بلافاصله بعد از توسط 😳 بعد از اینکه رهبری فرمودند : «کتاب «خاطرات سفیر» را توصیه کنید که خانم‌های‌تان بخوانند» همین یک جمله رهبری سرنوشت این کتاب و نویسنده آن را متحول کرد و امروز خانوم نیلوفر شادمهری را بعنوان یکی از نام های مطرح و برند در میان اهل کتاب تبدیل کرد. وبعد همان تک جمله اقا، بلافاصله کتاب کمیاب شد.😍
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام درباره غذا ساز مخلوط کن چرخ گوشت خرد کن وچندکاردیگه تقریبا همه کارس😉 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی اول نصف روز لوبیا ها رو خیس بکنید تا نفخش گرفته بشه بعدش توی قابلمه بریزید روش اب بریزید تا جوش بیاد وقتی که نیم پز شد لوبیا ها یه سیب زمینی کوچیک رو پوست بگیرید درسته توی قابلمه ی لوبیا ها بیریزید بعد توی یه ماهیتابه پیاز داغ درست بکنید ادویه . نمک . فلفل بریزید و باهام تفت بدید اگر دوست داشتید میتونید سیب زمینی و هویج رو نگینی خورد کنید با پیاز داغ تفت بدهید یه کوچولو رب هم اضافه بکنید همه ی این مواد رو وقتی که تقریبا لوبیا ها پخته شد بهش اضافه کنید اگر هم دوست دارید توی خوراکتون قارچ بریزید خیلی خوش مزه هم میشود قارچ ها رو خورد بکنید توی یه کم روغن و ابلیمو تفت بدهید بعدش به خوراکتون اضافه بکنید در اخر کار سیب زمینی که اول کار درون قابلمه ریختید رو بردارید با پشت قاشق توی یه کاسه له بکنید و دوباره به خوراکتون اضافه بکنید این کار رو برای لعاب خوراک انجام میدن . زمان پخت این خوراک بستگی به جنس لوبیا هاتون داره . نوش جان ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
خیساندن برنج برای تهیه برنج آبکش باید از قبل برنج را اصطلاحاً خیس کرد. نحوه خیساندن برنج به این صورت است که ابتدا برنج را با آب ولرم شده و از حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت قبل، درون یک کاسه، محلول آب‌نمک را با آب ولرم و ۲ قاشق غذاخوری نمک درست می‌کنیم و برنج را درون آب‌نمک می‌ریزیم به طوری که آب نمک حداقل یک بند انگشت بالاتر از برنج بیاید. اگر زمان کافی برای خیساندن برنج را ندارید، حداقل نیم ساعت آن را خیس کنید، در غیر این صورت برنج را به صورت برنج کته پخت کنید. البته پخت برنج آبکش بدون خیساندن نیز امکان‌پذیر است اما بهتر است برای خوب پخته شدن حتماً برنج از قبل خیسانده شود. دقت کنید که اگر در این مرحله زمان بیشتری به برنج بدهید، در مرحله بعدی زمان جوشاندن برنج کمتر خواهد شد. ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانم هایی که دنبال یه هنر پولساز میگردید🙋 میتونید با آموزش های رایگان این کانال به درآمد برسید💰 ⚡آموزش رایگان تسبیح های ترند شده فانتزی آموزش رایگان دوخت جانماز روباندوزی ⚡ آموزش رایگان جادستمالی روباندوزی ✨دوره ی آموزشی تخصصی روباندوزی هم دارن برای اونایی که میخوان حرفه ای یاد بگیرن😍 بزن رو این لینک تا وارد کانال بشی👇 https://eitaa.com/joinchat/3423076566Ca2a75c662f وارد کانال شو و آموزش های رایگان رو ببین👆👆👆
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
پخت برنج آبکش قابلمه پخت برنج را با توجه به تعداد پیمانه‌ها انتخاب می‌کنیم. برای مثال برای ۴ نفر یک قابلمه که ظرفیت ۵ یا ۶ پیمانه برنج پخته داشته باشد را استفاده می‌کنیم تا برنج فضای کافی برای قد کشیدن داشته باشد. حدود دو سوم قابلمه را آب ریخته و روی اجاق‌گاز می‌گذاریم. وقتی آب جوش آمد، آب برنجی که از قبل خیس کردیم را خالی کرده و برنج را داخل قابلمه می‌ریزیم. زمانی که برنج را داخل قابلمه ریختیم، ۱ قاشق غذاخوری نمک نیز به آن اضافه می‌کنیم. اگر بخواهیم کمی خوش‌نمک‌تر شود، نیم قاشق مرباخوری دیگر نیز در آن نمک می‌ریزیم. در حین جوش خوردن (دقت کنید که برنج حتماً باید جوش بخورد یا به بیان ساده‌تر قل بخورد) چند بار برنج را با کفگیر هم می‌زنیم و چند دانه از برنج برای تست برمی‌داریم. باید زمانی که برنج را بین دو انگشت له می‌کنیم، سطح دانه‌ها نرم شده و داخل دانه کمی سفت مانده باشد. تقریباً بر اساس نوع برنج، نرم شدن آن ۸ الی ۱۲ دقیقه زمان خواهد برد. البته این زمان بستگی به سلیقه افراد نیز دارد، اگر بخواهید برنج کمی زبر و سفت باشد باید اصطلاحاً برنج را زنده برداریم، یعنی زمان نرم شدن کمتری به آن بدهیم. به این نکته نیز توجه کنید که برنج ایرانی زودتر نرم می‌شود. پس از اینکه برنج به حالت موردنظر رسید قابلمه را از روی اجاق‌گاز برداشته و کمی آب ولرم روی برنج می‌ریزیم و هم می‌زنیم و بعد برنج را داخل آبکش خالی می‌کنیم. بعد از آبکش کردن برنج با آب سرد، قابلمه را مجدداً روی اجاق گذاشته و حدود ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری روغن و ۳ قاشق غذاخوری آب ته قابلمه می‌ریزیم. شعله گاز را روشن کرده و پس از داغ شدن روغن، برنج را مستقیماً روی آب و روغن داغ می‌ریزیم. در قابلمه را که دم کنی مناسبی دارد می‌گذاریم و شعله گاز را زیاد می‌کنیم تا از برنج بخار بلند شود. سپس شعله را کم می‌کنیم. زمان دم کشیدن برنج آبکش شده حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه است ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
هدایت شده از ایده آشپزی ترفند
سلام دوستی که پرسیده بودن اهل کجا هستیم که آب چشمه استفاده میکنیم خدمتشون عرض کنم که شاید اشتباهی در تایپ بنده یا خوانداری شما پیش اومده چون آب داخل سرکه نمیریزیماااا آب چشمه رو به جای آب لوله کشی برای آشامیدن استفاده میکنیم البته گاهی که امکانش باشه بتونیم بریم آب بیاریم بنده ساکن شهر زاینده رود از استان اصفهانم و شهر ما نزدیک به گردنه رخ شهرکرد هم هست که از چشمه های شهرای اطراف گردنه میتونیم آب بیاریم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE