eitaa logo
ایده و ترفند آشپزی
9.1هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
4.1هزار ویدیو
8 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان من خورشت کرفس درست میکنم آب خورشت از کرفس جدا میفته دلیلش چیه؟؟ @T_ASHPAZE
سلام ستایش خانم در جواب خانومی که راجع به ماکارونی پرسیده بودن ممکنه مارک ماکارونی عوض شده باشه و مارک به مارک کمی فرق داره من خونه خودمون ماکارونی میزارم خوب میشه یه بار خونه مادر شوهرم گذاشتم شفته شد دیگه سمتش نرفتم ولی چند بار دیگه که حالا خود مادر شوهرم یا جاری و ... هم گذاشتن شفته شد درصورتی که مارک همون بود و همه هم میگفتن برا خودمون میزاریم خوب میشه😳😳😳 هیچی دیگه نشستیم فکر کردیم گفتیم چرا اینطوریه🤔🤔🤔 یه این نتیجه رسیدیم خونه خودمون چون نفرات کمه ماکارونی رو همون موقع میشکنیم و تو آب جوش میریزیم ولی اونجا چون نفرات بیشتره تا بخوایم همه ماکارونی هارو بشکنیم و بریزیم قبلیا خمیر میشه 😂😂 البته اینو پدر شوهرم فهمید😁😁 @T_ASHPAZE
ایده و ترفند آشپزی
سلام ستایش خانم در جواب خانومی که راجع به ماکارونی پرسیده بودن ممکنه مارک ماکارونی عوض شده باشه و ما
پس نتیجه میگیریم سر قابلمه ماکارونی رو خورد نکنیم قبلش خورد کنیم که فاصله بینش نیفته ابرو کسی جلو مادرشوهر نره😂😂
سلام ستایش خانم درموردبرنج پختن اگه بصورت دمپختک بخوان درست کنن تجربه من نشون داده که قبل ازینکه آبشابریزیم خودبرنج راکه ازقبل خیس دادیم یکم تفت بدیم آبشاخالی کنیم وتفت بدیم تاخودشاجمع کنه وبعدآب بریزیم،جوش باشه بهتره وحتمایه بندانگشت نه کمترونه بیشترآب باشه،زیرشم متوسط باشه،براصدنفرهم که بپزن بااین روش طوری نمیشه وکاملادون میشه 🌸وبرای خورشت کرفس حتمایکمی ازسبزی خورشت سبزی استفاده کنن ویکمی شنبلیله ونعناع خشک،عالی میشه اگرم دوست داشتن چندتاقاشق 👌👌روغن دنبه @T_ASHPAZE
سلام عزیزمم برای خورشت کرفس چون موادش زیاد لعاب غلیظ نمیده باید قشنگگگگگگگ خوب از سر صبر بذارید جا بیفته بعد بذارین ابش کشیده بشه اب زیاد نداشته باشه خیلی خوشمزه میشه حالت غلیظ تر پیدا میکنه من چون عاشق کرفسم خیلی کرفس میریزم به نسبت کسانی که کرفس کم میزنن غلظتش بهتره @T_ASHPAZE
با سلام و احترام ببخشید بنده حقیر اون کیک هندوانه ای که طرز پختش رو تو کانال آشپزی اسلامی گذاشته بودید رو پختم ولی خوب پف نکرد و کمی خمیر شده میشه راهنمایی کنید؟ همه مراحل رو همونطور که گفتید انجام دادم ولی بازم خمیر شد مثل کیک شما پوک و اسفنجی نشد😔😔 لطفاً جواب بدید @T_ASHPAZE
سلام میخاستم بپرسم اگربخواهیم بجای خمیرمایه خمیرترش طبیعی استفاده کنیم اندازه خمیرترش چقدربایدباشه؟ بعوض بکینگ پودریاجوش شیرین درکیک و...چی بزنیم که خوب پف کنه واندازه اش چقدرباشه؟ @T_ASHPAZE
سلام ممنون از کانال عالیتون ببخشید برای ۵۰نفر میخوام کوکو سیب زمینی درست کنم چقدر تخم مرغ و سیب زمینی میخواد ؟ واگر کوکو سبزی درست کنم موادش سبزی وتخم مرغ چقدرباشه 🙏 @T_ASHPAZE
خانومای باتجربه کجای مجلس نشستن؟🤦‍♀😁 لطفا سوالاتو جواب بدین😍😁
هر۶نفر یک کیلو سیب زمینی با نفری ۱تخم مرغ اگه شل شد برای هر۶نفر یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی می ریزند دوحبه سیر هم برای هر۶نف میریزم من که اینجوری درست میکنم چون گفتن ۵۰نفرتعداد زیاده.بخاطراون شمارش کردم.من برای ۶نفردرست میکنم دستم اندازه س❤️❤️ @T_ASHPAZE
سلام بزرگوار برای کوکو سبزی ۱کیلو سبزی با ۶-۷تخم مرغ برای ۶ نفر میشه حالا حساب کنید۵۰نفر چقدر میشه؟!😉 @T_ASHPAZE
خب خداروشکر دو تا از خانومای گل باتجربه کانال لو رفتن😂❤️
سلام ستایش جان دوست دارم پیتزا درست کنم اما بخاطر ضرر پنیرش تا حالا درست نکردم تمام سعی مون میکنیم که غذای سالم استفاده کنیم میشه پیتزا درست کرد ولی بجای پنیر از چیز دیگه ای استفاده کرد؟؟ کسی تجربه ای در این زمینه داره؟؟ @T_ASHPAZE
سلام به مدیر عزیز و زحمت کش کانالمون و خدا قوت🌷❤️ دوست عزیزی جایگزین پنیر پیتزا خواسته بودن...بله من پنیر کوزه یا به ترکی (کوپه پنیر) رو امتحان کردم خیلی هم خوشمزه میشه مثل پنیر پیتزا هم کش میاد،اگر نتونستن محلیش رو پیدا کنن بیرون پنیر کوزه پاستوریزه پگاه هم هست البته باید دقت کنن که نمک برای مواد استفاده نکنن چون این پنیر خودش نمکش زیاده و پیتزا رو اگه دقت نکنن شور میکنه @T_ASHPAZE
فرق بین بکینگ پودر و جوش شیرین در چیست و هر کدام چه کارایی هایی دارند برای کسیکه فر نداره و میخواد از فر دست ساز یا همان قابلمه استفاده کند مصرف کدامیک برای پوک شدن کیک بهتر است @T_ASHPAZE
سلام در مورد کیک هندوانه ای داخل ماهیتابه برای من هم بصورت خمیری شده بود و اصلا پف نکرد من تمام مراحل رو بطور دقیق انجام دادم لطفا میشه راهنمایی بفرمایید @T_ASHPAZE
سلام 😇 من تازه عضو کانال تجربه،آشپزی اسلامی شما شدم 😊 می‌خواستم ببینم . چه‌کار کنم که کیک هام پف کنه؟ . ترک نخوره؟ . به راحتی از قالب جدا بشه؟ . بوی زخم تخم‌مرغ نداشته باشه؟ @T_ASHPAZE
سلام خسته نباشید خدمت اون خانمی که گفتن به خاطرضررپنیرپیتزا،پیتزادرست نمیکنن:اول اینکه اگه توخونه خودتون باموادسالم درست کنی ولی کمی پنیرپیتزا بریزی خیلی کم ضررترازمال پیتزاهای بیرونه،دوم تواینترنت طرزتهیه پنیرپیتزای خونگی هست میتونی ازاونم استفاده کنی البته اینم بگم ماهاکه تجربه نداریم بخوایم پنیردرست کنیم میزنیم موادم خراب میکنیم همون بهتر که ازبیرون مارکای معتبرو استفاده کنیم @T_ASHPAZE
سلام.برای نچسبیدن کیک به قالب حتی اگه پیرکس باشه بهترین چیز ارده هست.من ارده میزنم راحت جدا میشه مزه هم نمیده به کیک @T_ASHPAZE
سلام بزرگوار در جواب دوستی که برای پوک شدن کیک پرسیدن: من برای سالم تر بودن کیک از وانیل استفاده نمیکنم ورنده پوست پرتقال میزنم و بکینگ پودر خیلی کمی استفاده میکنم اماااااا: سفیده تخم مرغ رو اول جداگانه کاملا میزنم با ۴قاشق شکر که خامه ای بشه و در آخرین مرحله به مواد اضافه میکنم و آروم زیر ورو میکنم با این روش داخل فر و قابلمه کیک درست کردم و هر دو عالیه عالی شده کاملا پوک میشه @T_ASHPAZE
سلام وقت بخیر میخواستم به اون خانمی که برای پیتزا درست کردن جایگزین پنیر پیتزا سوال داشتن بگم بجای پنیر پیتزا میشه تخم مرغ استفاده بکنن داخل ی ظرف تخم مرغ رو بزنن بعدبریزن روی مواد پیتزاشون @T_ASHPAZE
سلام من در مورد کنسرو کردن قارچ ، ذرت و هویج و نخود فرنگی کمک و راهنمایی میخواهم اگه کسی تجربه داره میشه به من کمک کنه ?? یه بار قارچ رو کنسرو کردم ولی روش کپک زد?? @T_ASHPAZE
18.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو اموزش پنیر پیتزا در خانه برای کسایی که پیتزای بدون ضرر میخواستن🌸 @T_ASHPAZE کانال سوال و جواب آشپزی
سلام خسته نباشید خواستم درمورد این که خودمون خوراکی سالم وطبیعی درست کنیم توضیح بدم اگه بخواد حساب کنیم کلا اگه بخواد هزینش برامون زیاد نشه باید بنونیم اول تولید کننده باشیم مثل ترشی که سرکه طبیعی که همون محلی هستش رو بلد باشیم درست کنیم که من خودم ده ساله شیره میپزم وسرکه درست میکنم سرکه سیب هم درست میکنم که فوقلاده خواص زیاد داره خودم قبلا ترشی با سرکه صنعتی درست میکردم که معدم کلا بهم میریخت عاشق ترشی هستم😊 یکی دوسال سرکه محلی از آشناها خریدم دیدم فوقولادس چون یک سوم آب جوشیده بهش اضافه میکنی ودیگه خوردن اندازش هیچ مشکلی پیش نمیاره به فکر درست کردن سرکه افتادم و خودم دستورش گرفتم درست کردم واقعا لذتی داره وقتی بتونی چیزی درست کنی 😄 هم شیره انگور هم سرکه انگور هم سرکه سیب درست میکنم و برای بچهام باشیره انگور شیرینی محلی بدون قندوشکر یا روغن درست میکنم😊 این رو هم گفته باشم باید ظرف واسباب درست کردن داشته باشی جاشم مهمه چون داخل آپارتمان نمیشه برای کسی که طبیعی بخواد این چیزا مصرف کنه هزینش واقعا سنگین میوفته @T_ASHPAZE
سلام ببخشید میشه به این خانم که چیزای طبیعی مثل شیره و سرکه خودش درست میکنه بگین به ما هم یاد بده تا ماهم یاد بگیریم مخصوصا سرکه سیب و انگور .خیلی ممنون @T_ASHPAZE
سلام خانوما،دختر خانومای گل هر چی سوال آشپزی ،شیرینی پزی ،تجربه اشپزی و شیرینی پزی فوت و فن اشپزی و شیرینی پزی دارید برای بنده بفرستین با جون و دل بزنم کانال 😘
اون دسته از خانومهای با تجربه هم هر چی محصول خونگی تهیه میکنن اینجا بفرمایید تا ان شالله بقییه خانومها هم انگیزه و انرژی بگیرن خودشون اماده کنن برای خانواده که سالم خوری فرهنگسازی بشه ان شالله
خانمی هم که کار با تستر برقی رو خواستن عکس وسیله شونو بذارن تا بدونیم به چه شکله راهنمایی کنیم😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE
سلام پیشنهاد برای آشپزی یه غذای خوشمزه درجه یک بصرفه با ماهی پودنی ماهی به این شکل که هرنوع ماهی که دارید با پیاز سیر ادویه نمک فلفل باکمی اب بپزید بعد بخت کامل تیغاشو دربیارید خورد کنید ماهی یا حتی کنسرو میتونید استفاده کنید سبزی که شامل گشنیز شنبلیله گشنیز ۳برابر شنبلیله باشه هست با سیر پیاز فراوون تفت بدید با یکم روغن سرخ کنید ادویه نمک فلفل بزنید با یه قاشق رب انار ماهی مخلوط کنید با برنج میل کنید هم غذای جدیده هم استفاده از ماهی خیلی راحت بصرفه میشه خودم همیشه با این مساله که حجم ماهی کم بود زیاد هم بذاری صرفه اقتصادی نداره ازون طرف هم با سیخ تیغ ماهی مشکل داشتیم همسرم حوصله بخرج نمیده با تمیز نمیکنه دخترم هم خودم باید واسش جدا کنم تیغاشو ولی اینجوری هم صرفه اقتصادی داره هم خوشمزس و موقع طبخ جدا میکنم تیغاشو کامل سر سفره راحتم😁😁😁😁 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE