#لال_قلعه در دهلی نمادی از شکوه دوره حکومت مسلمانان در شبه قاره هند
بسم الله
✅ یادداشتی از #سوز_دل یا #کمپین_مطالبه از صداوسیما برای دعوت از مراجع تقلید
🔺هماکنون به بهانه #ویروس_کرونا گروهی از خردهگرایشهای خبیث که نامدارترین آنها گروههای وهابی و روشنفکرنماهای سکولار هستند، در فضایرهاشدهٔ مجازی -قتلگاه جوانان- در حال گرفتن ماهی از آب گلآلودند و بر اعتقادات شیعیان که پایههای قویِ عقلی، قرآنی و روایی دارد، میتازند.
🔺حرکت نیروهای ارزشی و انقلابی در پاسخ به شبهات، چندان موثر و موجآسا به نظر نمیرسد. (سوگمندانه باید گفت برخی از انرژیها هم صرف دعوای طب سنتی و جدید میشود.)
آیا صدا و سیما نباید مانند شبهای رمضان، تمام امکانات خود را برای سخن گفتن مستقیم مراجع عظام تقلید با مردم به کار گیرد⁉️
آیا صداوسیما همچنان میخواهد به جای تزریق آرامش واقعی که تنها با علم و معنویت حاصل میشود با مخدرهایی چون موسیقی و #سلیبریتیهای کمسواد به جامعه آرامش کاذب دهد⁉️
🇮🇷 #مراجع_تقلید که مظهر و تلفیق علم و معنویتاند، در طول تاریخ پرافتخار ایران، همواره پناهگاه و ملجأ مردم ما بودهاند.
سخن گفتن مستقیم این بزرگواران با مردم، هم برای مردم آرامشآفرین است و هم جهت پاسخ علمی به شبهات و ایمنسازی روح و روان جامعه لازم است.
⛔️ احتمالا گروهی این امر را بدین سبب برنمیتابند که #شبهات_کرونایی تنها خواص را درگیر کرده، نه تودههای مردم را و اگر به این مباحث ضریب داده شود، گروه بیشتری در معرض شبهات قرار میگیرند.
پاسخ این است:
🔺اولا، آشنایان با فضای مجازی میدانند، با ورود ویروس شبهه در فضای مجازی، احتمال سرایت آن (wanted or unwanted) برای همه وجود دارد. این خاصیت امر دیجیتالی است.
🔺ثانیا، دگر اندیشان با تمام ظرفیت رسانهای در پی انتشار این شبهات هستند.
🔺ثالثا، در آینده ممکن است، ویروسهای شبهات در سطح وسیعتری انتشار یابد و بدیهی است، پیشگیری و مقاومسازی فکری جامعه، همواره بهتر از درمان است. تا کی ما باید پدافندی عمل کرده و منتظر حمله باشیم. آفند، بهترین دفاع است.
به عنوان یک طلبه کوچک برایم چقدر تلخ است که بگویم، شبکههای مسیحی انگلیسی و ایتالیایی زبان (با توجه به تلفات بالای #کرونا در ایتالیا و #تعطیلی_کلیساها) بهتر از امثال بنده وارد میدان شدهاند!!
سیدعلیرضا طباطبائی
دانش آموخته حوزه علمیه قم
دکتری حقوق عمومی
دکتری حقوق فضای مجازی
@Drsart
https://rasanews.ir/fa/news/645141/پیشنهادات-پژوهشی-آیت-الله-کعبی-در-موضوع-شرور-و-بلایا-در-حوزه-باورها
✅ قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی
🌿 موضوعات پیشنهادی پژوهشی مرتبط با #کرونا
@Drsart
کتابی برای مطالعه در ایام #کرونا
🔸جلد سوم کتاب «تمامیت ارضی ایران در دوران پهلوی» تألیف آقای محمدعلی بهمنی قاجار به موضوع #جدایی_بحرین_از_ایران میپردازد.
کتاب در سی و هفتمین دوره جایزه کتاب سال در بخش تاریخ، توسط هیات داوران «شایسته تقدیر» شناخته شد. این کتاب در سال 1397 توسط مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی منتشر شد.
🔹#تمامیت_ارضی_ایران به یکی از مهمترین موضوعات پنجاه سال اخیر ایران است که در این جلد با اتکا به اسناد دست اول و کمتر دیده شده به موضوع #بحرین پرداخته شده است.
🔸این کتاب را میتوانید با سفارش آنلاین از سایتهای کتابفروشی، درب منزل تحویل بگیرید.
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و حقوق فضای مجازی
🆔 @Drsart
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ یا حسرة علی العباد...
#یک_کلام_حرف_حساب
@Drsart
https://www.farsnews.ir/news/13990107000688
✅ پیشنهاد «هفته جهانی طلب امداد الهی و اعلام اضطرار به منجی موعود» در برابر اپیدمی #کرونا👆
@Drsart
هدایت شده از اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
✅ فقه فضاي مجازی
(در سپهر فقه سیاسی و حقوق عمومی)
🔺جدیدترین اثر سیدعلیرضا طباطبایی
(با مقدمهای از رئیس دانشگاه حقوق مدرن هند)
⏰ بزودی گزیدههایی از این کتاب، به صورت اختصاصی در "پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی" بارگزاری خواهد شد.
🆔https://eitaa.com/Drsart (ایتا)
🆔sapp.ir/dr.sart (سروش)
🆔 (تلگرام)
t.me/dandishehoghoghomoomi
📚 انتشار اختصاصی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
✅ دیدار مقام معظم رهبری از #پایتخت
🌿 قسمت ٢٩: مسأله #آبروی_جمهوری_اسلامی و #ساده_زیستی_رهبری
🔶 هواپیمای حامل نماینده امام خمینی که از فرودگاه بمبئی پرواز کرده است، بامداد در فرودگاه دهلی #پایتخت هند به زمین مینشیند.
🔶 گرچه در آن ایام، آیتالله خامنهای (حفظهالله) عنوان امام جمعه تهران و نماینده امام (ره) در شورای عالی دفاع را دارند، اما به سبب عدم وجود مقام متناظر با سمتهای ایشان، سفر، یک سفر رسمی دیپلماتیک تلقی نمیشد؛ با این حال، برخی از مقامات سیاسی دولت هند از جمله مسئول تشریفات وزارت خارجه هند به همراه سفیر جمهوری اسلامی ایران، به استقبال حضرت آقا در فرودگاه آمده و ایشان با رعایت تشریفات رسمی از پاویون وارد دهلی میشوند.
🔷 در این شهر نیز مانند شهرهای دیگر، تعداد پُر شماری از👨🎓 دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در هند، به استقبال ایشان در فرودگاه آمدهاند، وانگهی، حرکتی نسنجیده از آنان سر میزند. در برابر مقامات رسمی از کشور هند که به استقبال معظمله آمدهاند، گروهی از دانشجویان، شعار تصفیه سفارت و بانگ انزجار از سفیر جمهوری اسلامی میدهند.
🔶 معظم له به سبب عدم موقعیت شناسی این گروه از دانشجویان، گلهمند شده و آن را غیرسازنده توصیف و جمع آنان را ترک میکنند.
🔺«چرا دعوایی خانگی در حضور مسئولان کشور دیگر؟!»
🔺«مسأله آبروی جمهوری اسلامی ایران است و سفیر با فرض هر اشکالی، در حال حاضر نماینده جمهوری اسلامی است و آبروی نطام تلقی میشود. مسأله سفارتخانه از راه وزارت خارجه و در تهران باید حل شود.»
🔺«اختلاف نظرها و دعواها داخلی است و نباید در برابر کشورهای دیگر اقتدار کشور ما خدشهدار شود. اگر هم انتقادی داشتید، من لحظاتی بعد در کنار شما بودم و شما میتوانستید نقدهای خود را در جامعه خودمان بیان کنید»
🔺«اگر در داخل اختلافی هست، در خارج منعکس نکنید. این مشتاقان انقلاب را بدبین و انقلاب را تضعیف میکند.»
🔷 اینها مضامین فرمایشات معظمله در آن روز و روزهای بعد در دیدار با دانشجویان در عدم تأیید حرکت این گروه از دانشجویان است. بگذریم از اینکه برخی از افراطیون آن زمان، امروزه با تفریط، از طرف دیگر سقوط کردهاند.
🔶 نخستین سفیر جمهوری اسلامی در هند که از سوی آقای «ابراهیم یزدی» تأیید شدند، مرحوم آقای «ابوالفضائل مجتهدی» است. شخصی متدین اما دارای سبک زندگی متجددانه. از آنجا که سابقه مدیریت در رژیم گذشته را نیز دارد، گروهی از دانشجویان ارادتی به ایشان ندارند.
دانشجویان از آقای «محمدطه عبدخدایی» میخواهند که از آیتالله خامنهای (حفظهالله) درخواست کنند که در مهمانسرای سفارت مستقر نشوند. ایشان موضوع را به صورت تلفنی با معظمله در میان میگذارند و اظهار میدارند از آنجا که سبک زندگی سفیر تجملاتی یا به تعبیر دانشجویان، غیر انقلابی است، دانشجویان تقاضا دارند که شما در محل اقامتگاه سفیر، رحل اقامت نیفکنید.
🔷 این تقاضا مورد اجابت واقع میشود و نماینده امام خمینی که همواره گریزان از تجملات بوده و هستند، در منزل یکی از دانشجویان سکنی میگزینند.
ادامه دارد....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️🔹️
✍ حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🔹️🔹️🔹️🔹️
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
🆔 https://eitaa.com/Drsart
🆔 sapp.ir/dr.sart
🆔 @andishehoghoghomoomi
اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
📚 انتشار اختصاصی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند ⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها ✅ دیدار مقام
✅ درسآموزی از این سیره حکیمانه معظمله به ویژه برای دستگاههای مختلفی که در حوزه سیاست خارجی فعالیت میکنند، لازم است.
متاسفانه در سال گذشته و حتی سال جدید، نمونههای فراوانی از عدم هماهنگی وجود دارد.
🇮🇷نگاهی دوباره به مفهوم جمهوریت در نظام جمهوری اسلامی ایران🇮🇷
قسمت نخست:
✅ جمهوريت تنها بيان کننده شكل حكومت است، نه محتواى آن؛ به عبارت ديگر، از جمهورى بودن يك رژيم نمیتوان به محتوای آن برد. یعنی ملازمهاى میان جمهوريت و محتواى خاصى از حكومت وجود ندارد.
⬅️مرحوم دکتر ابوالفضل قاضی:
وقتى گفته میشود، رژيم سلطنتى، رژيم جمهورى يا رژيم کنوانسيونى، منظور نحوه گزينش مقام رياست دولت ـ کشور است، بی آنکه بتوان لزوما محتواى واقعى رژيم را بدين وسيله تبيين کرد. (قاضى شريعت پناهى، حقوق اساسی، ص557)
⬅️به رژيمى که در رأس قوه مجريه آن، فرد يا افراد انتخابى قرار گرفته باشند، اصـطلاحا رژيم جمهورى اطلاق میگردد.
(همان، ص563)
✅براى تحقق جمهوريت، اراده عام يا به شكل مستقيم خود متجلی میگردد. يعنى مردم يك کشور خود مستقيما در اخذ تصميمات سياسى مشـارکت میکنند و يـا اینکه نمايندگان انتخابى مردم، قدرت سياسى را از سوى گزينندگان اعمال میکنند.
✅ در نظامهای جمهوری همانند نظامهای پادشاهى، نحوه وصول به قدرت، مشخص کننـده شكل رژيم است بى آنکه مبيّن محتواى آن باشد.
✅در اين عبارات، حكومت جمهورى، تنها بر اساس عنصر انتخابى بودن رييس حكومت و مشارکت مردم در اتخاذ تصميمات سياسى تعريف شده است، عنصـرى که در حكومت جمهورى اسلامى ايران نيز به وضوح ديده میشود و هيچگونه منافـاتى بـا ولايى بودن حكومت ندارد.
ادامه دارد.....
پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔https://eitaa.com/Drsart
🆔sapp.ir/dr.sart
🆔@andishehoghoghomoomi
#جهاد_علمی
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ لوییس فراخان رهبر مذهبی آمریکایی از فرو پاشی آمریکا سخن می گوید.
@Drsart