فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مُد روز چیست؟
🔷 امروزه که مُد است مَردنمایان برای دیده شدن در فضای مجازی، لکههای سیاهی را بر پیراهن سفید نظام اسلامی پیدا و عقدهگشایی کنند، این سیاستمدار برجسته "الجزایری" از اخلاق طبقهای از مسئولان نظام ایران میگوید...
🔸«رشید بن عیسی» که کارشناس یونسکو و استاد دانشگاه است، در گفتگو با شبکه لندنی "الحوار" چنین میگوید....
@Drsart
گوینده جمله آب و برق مجانی میشود درگذشت
عباس امیرانتظام سخنگوی دولت بازرگان که بعدها به جرم جاسوسی برای سیا دستگیر شد در ۸ اسفند ۵۷ میگوید برای کم درآمدها آب و برق مجانی میشود و چند روز بعد امام از جمله او یاد میکند و یادآور میشود فقط دلخوش به مادیات نباشد بلکه هدف معنویات است، امام هیچ گاه ادعای آب و برق مجانی نکرد این ادعای دولت بازرگان بود
@Drsart
📚 انتشار اختصاصی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
⏳قسمت ۱۶: ادامه سخنان رهبر معظم انقلاب در کلانشهر بمبئی
✅✅✅ انقلاب ما چه انتظاراتی از مسلمانان در سطح جهان دارد❓
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اول این که جمهوری اسلامی را که بر پایه اسلام و قرآن بنا شده از آنِ خودشان و متعلق به خودشان بدانند و از آن دفاع کنند.
🔷 ما هیچ توقع مادی از هیچ ملت و دولتی نداریم، زیرا ما بر خداوند جهان اتکا داریم
✡ اما وقتی شبکه صهیونیستی و امپریالیستی سعی میکنند انقلاب را تضعیف کنند، مسلمانان آنچه از اسلام میدانند، دفاع کنند و از جمهوری اسلامی حمایت کنند و جواب تبلیغات را بدهند.
🔷 اما بزرگترین توقع ما این است که اندیشه اسلامی و فرهنگ اسلامی را در میان خودشان عمیق و گسترده کنند، این بزرگترین کمکی است که جمهوری اسلامی از برادران مسلمان انتظار دارد.
🔷 ما از جوانهای این شهر و جوانهای این کشور و از جوانهای همه کشورهای اسلامی انتظار داریم که خود را با اندیشه اسلام که از همه اندیشههای عالم رساتر و شفابخشتر است، آشنا کنند
.
📕📘توقع ما از جوانانمان این است که کتابهایی را که در معرفی از اسلام - اسلام قرآن نه اسلام خرافات نه اسلامی که مرتجعین میخواهند تبلیغ کنند- کتابهای اسلام اصیل را بخوانند، از نویسندگان ایرانی و هندی و عربی استفاده کنند و اسلام را بشناسند.
🔷 ما از علمای اعلام چه علمای شیعی و چه علمای سنی انتظار داریم که دور از اختلافات و دور از مناقشات، دست به دست هم بدهند و مردم ما را و جوانان ما را به اسلام اصیل هدایت کنند.
🇮🇷 جمهوری اسلامی مال شماست و مال همه مسلمانها است. همچنان که اسلام از آنِ همه مسلمانهاست.
🔷 برادران و عزیزان سعی کنید اسلام را و جمهوری اسلامی را بشناسید. هرچه بیشتر ذهنهای خودتان را به اسلام نزدیک کنید، این برای ما بزرگترین پشتوانه خواهد بود.
🌼🌿🌼 من سلام مردم ایران را به شما برادران میرسانم و ابلاغ میکنم.
☘☘☘ امیدوارم که شما بتوانید با پیاده کردن اسلام در این کشور، در رفع تبعیضات این کشور مسلمان و حل مشکلات آنان کمک شایانی بکنید.»
ادامه دارد.....
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔰منبع: کتاب سفیر صبح
✍ حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🔹️🔹️🔹️🔹️
🌿 تنظیم:
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
🆔 https://eitaa.com/Drsart
🆔 sapp.ir/dr.sart
🆔 @andishehoghoghomoomi
ابعاد مختلف طرح معامله قرن.pptx
2.63M
✡ ✡ ابعاد سیاسی و حقوقی #معامله_قرن (پاورپینت)
🆔 @Drsart
دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در زمینه پیشرفت ایران.pptx
15.45M
🇮🇷 سالگشت ورود تاریخی امام خمینی (ره) و آغاز دهه فجر مبارکباد.
🌿 نَمی از یَم دستاوردهای انقلاب در عرصه صنعت و تکنولوژی (پاورپینت)
🆔 @Drsart
📚 انتشار اختصاصی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
⏳ قسمت ۱۷: دیدار مقام معظم رهبری از شهر دانشجویی پونا...
✅ تاریخچه مختصر شهر پونا
🔷 در گویش محلی- شهری قدیمی است که سابقه آن، به ۹۳۷م. باز میگردد. «ماهاراجه شیواجی» بنیانگذار «پادشاهی مراتا» در این شهر بهدنیا آمد و در همانجا میزیست. در سال ۱۷۳۰م. پونه، مهمترین مرکز سیاسی حکومت مراتا گشت. این شهر که از سال ۱۸۱۷م. به امپراتوری بریتانیا 🇬🇧 پیوست شد، تا هنگام استقلال هند🇮🇳، پایتخت بریتانیاییها در فصل بارندگی بود. «پونا» - گویش انگلیسی - از دوران استعمار به یادگار مانده است.
🔶 اکنون پونا با صدها مؤسسه آموزشی و نه دانشگاه، بیشتر بهعنوان شهری دانشگاهی شناخته میشود. افزون بر این، وجود کارخانجات گوناگون و نیز شرکتهای فنآوری اطلاعات و خودروسازی، از برجستگیهای اقتصادی منطقه پونا است.
🔷 این شهر از گذشتههای دور یکی از مراکز عمده تحصیل دانشجویان👨🎓 ایرانی بوده است که گاه تعداد آنان به چندین هزار نفر رسیده است.
🔶 گروهی از ایرانیان مقیم شهر بمبئی که غالباً از شهر یزد مهاجرت کردهاند نیز در این شهر زندگی میکنند که بسیاری از آنان تحصیلات دانشگاهی دارند و شغل اغلب آنها رستورانداری و هتلداری است.
🔷 از جمله بناهای تاریخی و مراکز مهم پونا میتوان به کاخ آقاخان یا یادبود ملی گاندی، قلعه شانیوار وادا، معبد غار پاتالشوار، معبد چاتورشریتگی، ساراس باغ، مسجد امام باره🕌 ، پارک و معبد اوشو، ساختمان مرکزی دانشگاه پونا، کالج فرگوسن و شهرهای تفریحی شهرهای لواسا، مهابالاشوار و لوناوالا اشاره کرد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔰منبع: کتاب سفیر صبح
✍ حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🔹️🔹️🔹️🔹️
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
🆔 https://eitaa.com/Drsart
🆔 sapp.ir/dr.sart
🆔 @andishehoghoghomoo
✅ همزمان با ایام الله دهه فجر، نخستین نشست از سلسله نشستهای بایستههای سیاستگذاری در فضای مجازی برگزار میشود.👆
✅ سخنران: حجت الاسلام دکتر طباطبائی (مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی)
🇮🇷 موضوع: امکان سنجی نظام امامت و امت در فضای مجازی 🇮🇷
شرکت برای عموم آزاد است.
@Drsart
#السلام_علیک_یا_ام_العباس
مخوان جانا دگر ام البنینم..
که من با محنت دنیا قرینم
مرا ام البنین گفتند، چون من..
پسرها داشتم ز آن شاه دینم
جوانان هر یکى چون ماه تابان..
بدندى از یسار و از یمینم
ولى امروز بى بال و پرستم..
نه فرزندان، نه سلطان مبینم
🏴 سالروز وفات #بانوی_عشق؛ ام العباس(ع) تسلیت باد...
@Drsart
📚 انتشار اختصاصی دیدار تاریخی مقام معطم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
قسمت ۱۸: در آستانه شهر دانشجویی پونا
🔷 در آستانه شهر پونا گروهی از چهرههای فرهنگی و علمی ایرانی این شهر به پیشواز آیتالله خامنهای-حفظه الله- میآیند و از ایشان - چنانکه شایسته نماینده حضرت امام خمینی (ره) است- استقبال میکنند.
🔶 یکی از ایرانیان مقیم بمبئی که در زمان سفر حضرت آقا به پونا، جوانی بیست و دو ساله بوده است، چنین گزارش میکند:
📢 «در آن زمان، مسیر تردد از بمبئی به پونا از جاده قدیم بود. من به همراه پدرم مرحوم حاج احمد وطنخواه که در آن زمان رئیس انجمن اثنیعشری پونا بودند و اداره امامباره پونا را بر عهده داشتند، به اتفاق تعدادی از بزرگان دیگر و 👨🎓دانشجویان انجمن اسلامی پونا با اشتیاق فراوان برای استقبال از ایشان به شهر «کُرکی» که حدود بیست کیلومتر خارج از شهر پونا است، به پیشواز ایشان رفتیم. گروهی با 🚗 ماشین و تعداد زیادی از دانشجویان با 🏍 موتورهای شاسی بلندشان که مزین به پرچمهای جمهوری اسلامی و پرچمهای سبز دیگری بود که منقش به شعارهای «لااله الا الله» و «محمد رسول الله» بودند، به استقبال ایشان آمده بودند. جمعیت، یکپارچه شعارهای انقلابی سر میدادند و شور عجیبی میان جمعیت وجود داشت.
✅ نکته اخلاقی که به یاد دارم آن است که وقتی آیتالله خامنهای به شهر کرکی که ما آنجا چشم انتظارشان بودیم، رسیدند از ماشین پیاده شده، متواضعانه و با آغوش باز به سمت استقبال کنندگان رفتند و منتظر نماندند که جمعیت به سوی ایشان برود و این نکته اخلاقی مهمی برای ما بود.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔰منبع: کتاب سفیر صبح
✍ حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🔹️🔹️🔹️🔹️
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
🆔 https://eitaa.com/Drsart
🆔 sapp.ir/dr.sart
🆔 @andishehoghoghomoo