🇮🇷🚩هوالعزیزالجبار🚩🇮🇷
⭕️ بخش پنجم:
سفیانی، نماینده مثلث غربی،
عبری، عربی و آخرین مهره یهود
سفیانی، شخص است یا جریان؟
۱- با نام سفیانی چه کار دارید؟
در روایات، وقتی از اسم سفیانی، پرسیده میشود، امام معصوم میفرمانید: با نام سفیانی چه کار دارید؟ وقتی بر مناطق الکور الخمس در منطقه شام مسلط شد. خواهید دانست: سَأَلْتُ أَبَاعَبْدِاللَّهِ عَنِ اسْمِ السُّفْيَانِيِّ فَقَالَ وَ مَا تَصْنَعُ بِاسْمِهِ إِذَا مَلَكَ كُوَرَ الشَّامِ الْخَمْسَ صدوق، کمال الدین، ج۲، ص۶۵۱
خوب این شخص است. اما آیا هیچ جریانی، پشت سر وی نیست؟ حامی او نیست؟ قطعا حامیانی دارد ازجمله:
۲- سفیانی و فی عنقه صلیب
سفیانی ضد تفکر داعش است. هیچ سنخیتی با تفکر سلفی ندارد هرچند اندیشه تکفیری، ابزاری در اختیار غربیها است و سفیانی نیز از سوی صلیبیها حمایت میشود: السفیانی ... و فی عنقه صلیب(طوسی، الغیبة، ص۴۶۳).
۳- سفیانی، در دفاع از حکومت آل
فلان به عربستان، لشکر اعزام میکند
سفیانی با حکومت حجاز نیز همپیمان است. وقتی نفس زکیه را به شهادت میرسانند، سر وی را به عنوان هدیه، خدمت سفیانی میفرستند همچنانکه قبل از این، قاتلان فرزند پیامبر، سر مبارک امام حسین را برای یزید (جدّ سفیانی) فرستادند و این تقابل حق و باطل ادامه دارد:
فَيَبْتَدِرُ الْحَسَنِيُّ إِلَى الْخُرُوجِ فَيَثِبُ عَلَيْهِ أَهْلُ مَكَّةَ فَيَقْتُلُونَهُ وَ يَبْعَثُونَ بِرَأْسِهِ إِلَى الشَّامِيِّ ... َ يَبْعَثُ الشَّامِيُّ عِنْدَ ذَلِكَ جَيْشاً إِلَى الْمَدِينَة (کلینی، الکافی، ج۷، ص۲۲۵).
۴- سفیانی تنفس مصنوعی اسرائیل
همچنانکه سفیانی، آخرین مهره یهود برای مقابله با امام عصر است: ان عدتم عدنا ای ان عدتم [الیهود] بالسفیانی، عدنا بالقائم(قمی، تفسیر القمی، ج۲، ص۱۴).
سفیانی، نماینده مثلث غربی، عبری، عربی
سفیانی با ورود از منطقه وادی یابس در جنوب غربی سوریه (منطقه حوران واقع در درعا در مرز اردن و سوریه) و بعد از غلبه بر جریان اصهب (حاکمیت) و جریان ابقع (معارضین) در فتنه طولانی شام که پیش از او بر سر قدرت و حکومت، منازعه و جنگ داشتهاند و تسلط سفیانی بر سوریه به عنوان آخرین حربه یهود و همپیمان غربیها، در واقع تنفس مصنوعی به منظور جلوگیری از فروپاشی اسرائیل خواهد بود.
۶- سوریه موقتا به مدت دوسال
در اختیار سفیانی قرار میگیرد
و البته سفیانی -به عنوان اولین نشانه حتمی - پانزده ماه بر منطقه شام (کمتر از دوسال) حکومت خواهد کرد و بعد از حمله به عراق، در آخرین روزهای منتهی به ظهور و قیام امام عصر و در جهت حمایت از همپیمانان خویش (حکومت آل فلان) به عربستان نیز لشکرکشی نظامی خواهد داشت.
۷-سفیانی، شخص است در عین
حال نماینده جریان غربی است
بنابراین، سفیانی در عین اینکه شخص است نماینده جریان جبهه باطل هم هست.
مثل یمانی و خراسانی در عین اینکه فرد و شخص هستند حتما رهبری جریان جبهه حق را هم بر عهده دارند.
اصولا شخصیتهای ظهور در عین اینکه شخص هستند، رهبری جبهه حق و باطل را نیز بر عهده دارند.
مشخصات: السُّفْيَانِيُّ أَحْمَرُ أَشْقَرُ أَزْرَقُ لَمْ يَعْبُدِ اَللَّهَ قَطُّ وَ لَمْ يَرَ مَكَّةَ وَ لاَ اَلْمَدِينَةَ (نعمانی، الغیبة، ص۳۰۶).
سفيانى سرخ روئى سفيد متمایل به سرخیپوست و زاغ چشم است، هرگز خدا را پرستش ننموده و هرگز نه مكّه را ديده و نه مدينه را (غفاری، غیبت نعمانی، ص۴۲۵).
عبارت فوق، ترجمه مرحوم غفاری حدیثپژوه معروف است ولیکن اشقر یعنی بور، کما اینکه دانشنامه امام مهدی ترجمه کرده است و ازرق یعنی چشمرنگی (کمی متمایل به سبز) (ریشهری، دانشنامه امام مهدی، ج۷، ص۷۳).
کاملا مشخص است با ویژگیهای جسمی فوق، سفیانی، شخص است. و در فرض صحت کلام برخی از بزرگان، حتی اگر سفیانی، جریان است؛ آیا این جریان، بالاخره رهبر ندارد؟ قطعا دارد.
۸- سفیانی، ضد تفکر داعش
داعش هیچ ارتباطی با سفیانی ندارد. سفیانی چهره ضد سلفیگری است:انتم فی بیوتکم آمنون... السفیانی نقمه لکم من عدوکم(نعمانی، الغیبة، ص۳۰۰).
۹- این شخص، قطعا سفیانی است
سفیانی، شخص است؛ بر سوریه مسلط میشود و به عراق و عربستان حمله میکند و در عین حال جریان مثلث شوم غربی، عبری، عربی حامی او خواهند بود. این شخص، قطعا سفیانی است. به خاطر بسپارید. حالا نام واقعی یا مستعار وی، هرچه باشد.
سفیانی، حمایت غربی ها را به همراه خود دارد (فی عنقه صلیب) و آخرین مهره یهود است (ان عدتم بالسفیانی عدنا بالقائم) و بر دمشق مسلط میشود و به عراق حمله میکند و در دفاع از حکومت عربستان، برای مقابله با انقلاب نوپای امام مهدی، به مکه و مدینه در عربستان، لشکرکشی نظامی میکند اما در بیداء، سپاه وی خسف میشود.
🇮🇷🚩هوالعزیزالجبار🚩🇮🇷
فاصله سفیانی تا ظهور: شش ماه یا پانزده ماه؟
دیدگاه اول:
بین سفیانی تا ظهور، شش ماه فاصله است
ثابت و یقینی است امام عصر در عاشورای محرم سال فرد قمری، از کنار کعبه در مکه مکرمه، قیام علنی میفرمایند و از سوی، صیحه آسمانی در ماه رمضان قبل از آن است در نتیجه ابتدا سفیانی در ماه رجب سال زوج قمری، خروج میکند و سپس ندای آسمانی در ماه رمضان همان سال زوج قمری به وقوع میپیوندد و سپس در ماه محرم سال فرد قمری، قیام علنی امام عصر، شکل خواهد گرفت.
دیدگاه دوم:
بین سفیانی تا ظهور، پانزده ماه فاصله است
امام عصر در ماه رمضان و در شب قدر (۲۳ماه رمضان)، ظهور میفرمایند و آنگاه در عاشورای ماه محرم قیام (خروج) علنی خویش را به عموم جهانیان اعلام می فرمایند، طبق این مبنا، از آنجا که سفیانی در ماه رجب خروج میکند و حضرت ۱۵ماه بعد (به مدت حمل ناقه) در ماه رمضان، ظهور میفرمایند و سپس در دهم عاشورا ماه محرم، قیام و خروج خویش را به جهانیان اعلام می کنند، درنتیجه بین خروج سفیانی و (قیام امام مهدی، حدود ۱۸ماه و ۱۷روز فاصله است (۱۵ماه + ۳ماه و ۱۷روز) طبق دیدگاه دوم، ابتدا سفیانی در ماه رجب سال فرد قمری، خروج میکند.
آنگاه امام مهدی در جمعه شب قدر ماه رمضان سال زوج قمری، ظهور که به منزله پایان عصر غیبت کبری است و امکان ارتباط خاص و مستقیم امام عصر تنها برای معتمدین و نائیان خاص امام عصر همچون نفسزکیه، امکانپذیر خواهد بود و در نهایت در شنبه عاشورای ماه محرم سال فرد قمری، خروج و قیام علنی امام مهدی برای تمام جهانیان از کنار کعبه در مکه مکرمه، اتفاق خواهد افتاد.
گفتگو در اینباره، ثمره علمی دارد
بدین معنا که اگر قائل به دیدگاه اول (شش ماه پایانی) باشیم، سفیانی در سال زوج قمری، خروج میکند .
اما اگر قائل به دیدگاه دوم (پانزده ماه پایانی) باشیم، سفیانی در سال «فرد» قمری، خروج میکند.
سال خروج سفیانی: سال فرد یا زوج؟
آنچه یقینی است صیحه آسمانی، در ماه رمضان سال زوج قمری رخ میدهد و قیام علنی امام در ماه محرم سال فرد قمری خواهد بود.
اما در سال خروج سفیانی، بین کارشناسان اختلاف است.
در فرض قبول دیدگاه اول:
(بین سفیانی تا ظهور، شش ماه فاصله است)، در این صورت، «سفیانی» در ماه رجب سال زوج قمری خروج خواهد کرد.
در فرض پذیرش دیدگاه دوم:
(بین سفیانی تا ظهور، پانزده ماه فاصله است)، در این صورت، سفیانی در ماه رجب سال فرد قمری خروج خواهد کرد.
قائلین به دیدگاه آقای کورانی، منتظر خروج سفیانی در سال زوج قمری خواهند بود.
قائلین به دیدگاه آقای جلالالدین الصغیر، منتظر خروج سفیانی در سال فرد قمری خواهند بود.
اینکه کدام دیدگاه، صحیح است باید در جای خود بررسی و تحلیل شود اما هر کدام ادله قوی دارند. بنابراین، در ماه رجب هر سال، باید حوادث قبل از خروج سفیانی را رصد و بررسی نمود.
[۱] - تحلیلگر و کارشناس: مصطفی امیری
🇮🇷🚩هوالعزیزالجبار🚩🇮🇷
فاصله خروج سفیانی تا ظهور امام مهدی
نقد دیدگاه اوّل: دیدگاه شش ماه پایانی
فاصله خروج سفیانی تا ظهور شش ماه
در این دیدگاه بین ظهور و قیام امام زمان علیه السلام فرقی قائل نیستند! دیدگاه شش ماه پایانی مبتنی بر این است که بین ظهور و قیام حضرت، تفاوتی وجود ندارد،
بین ظهور و قیام، فرق است
در دیدگاه دوّم، پانزده ماه پایانی مبتنی بر این است که بین ظهور و قیام حضرت، تفاوت وجود دارد، بدین صورت که امام عصر در ماه رمضان و در شب قدر، ظهور میفرمایند و آنگاه در عاشورای ماه محرم قیام و خروج علنی خویش را به عموم جهانیان اعلام میفرمایند.
طبق این مبنا از آنجا که سفیانی در ماه رجب خروج میکند و حضرت ۱۵ماه بعد (به مدت حمل ناقه) در ماه رمضان، ظهور میفرمایند و سپس در دهم عاشورا ماه محرم، قیام و خروج خویش را به جهانیان اعلام میکنند؛ پس بین خروج سفیانی و خروج و قیام امام مهدی، حدود ۱۸ماه و ۱۷روز فاصله است(۱۵ ماه + ۳ ماه و ۱۷ روز).
بنابراین، ابتدا سفیانی در ماه رجب سال فرد قمری، خروج میکند و بعد امام مهدی در جمعه شب قدر ماه رمضان سال زوج قمری، ظهور که به معنای پایان عصر غیبت کبری است و البته امکان ارتباط با امام عصر تنها برای معتمدین و نائیان خاص امام عصر همچون نفس زکیه، امکانپذیر خواهد بود و در نهایت در شنبه عاشورای ماه محرم سال فرد قمری، خروج و قیام علنی امام مهدی برای تمام جهانیان، اتفاق خواهد افتاد.
نقد دیدگاه شش ماه پایانی
دیدگاه اول (بین سفیانی تا ظهور، ششماه فاصله است)، با ابهامات و مشکلاتی روبرو است و آن اینکه:
۱- در صورت التزام به این دیدگاه، بایستی حوادثی چون: جنگ قرقیسیا و حمله لشکر سفیانی به عراق، بعد از ظهور امام عصر (بعد از ماه محرم)، رخ دهد، در حالیکه همگان میدانند، این حوادث، قبل از ظهور امام عصر است و نه بعد از ظهور. زیرا سفیانی، در ماه رجب خروج میکند و به مدت شش ماه میجنگد و در این مدت، تنها و فقط بر منطقه شام و سوریه، مسلط میشود و بعد از ۶ماه (بعد از محرم)، آنگاه در جنگ قرقیسیا، شرکت میکند و سپس به عراق حمله میکند. پس آیا منطقی است، امام عصر، شش ماه بعد از خروج سفیانی، یعنی در ماه محرم همان سال، ظهور کرده باشند ولی هنوز، سفیانی به عراق و عربستان حمله نکرده باشد؟
۲- و نیز اشکال دیگر اینکه: اگر ملتزم به دیدگاه اول شویم، باید چنین باشد: در حالیکه، هنوز سفیانی بر مناطق پنجگانه شام و سوریه، مسلط نشده است اما لشکر اعزامی سفیانی به عربستان، دچار خسف بیداء میشود. آیا این امر، منطقی است؟ زیرا هنوز سفیانی به عربستان، لشکر نظامی اعزام نکرده است تا چه رسد به خسف این لشکر در بین مکه و مدینه.
بنابراین طبق دیدگاه دوم(۱۵ ماه فاصله زمانی میان خروج سفیانی تا ظهور) سفیانی در سال فرد قمری و صحیه ندای آسمانی و ظهور در سال زوج قمری و قیام امام مهدی در سال فرد قمری، خواهد بود.
[۱] - تحلیلگر و کارشناس: مصطفی امیری
زمان اولین نشانه حتمی ظهور| سال
خروج سفیانی: سال فرد یا زوج قمری؟
زمان خروج سفیانی: در سال فرد یا زوج قمری؟ کدام صحیح است؟ سه موضوع، تاثیر اصلی در اتخاذ مبنا دارد:
نکته اوّل:
اگر قائل به دیدگاه اول(شش ماه پایانی) باشیم، سفیانی در سال زوج قمری، خروج میکند.
نکته دوّم:
اما اگر قائل به دیدگاه دوم (پانزده ماه پایانی) باشیم، سفیانی در سال «فرد» قمری، خروج میکند.
دیدگاه مرکز تخصصی مهدویت نجف اشراف
بین سفیانی تا ظهور، شش ماه، فاصله است.
دیدگاه استاد جلالالدین الصغیر
بین سفیانی تا ظهور، پانزده ماه، فاصله است
اینکه کدام دیدگاه، صحیح است؟ در واقع، سه موضوع، تاثیر اصلی در «اتخاذ مبنا دارد:
الف - تفسیر مِنْ أَوَّلِ خُرُوجِهِ إِلَى آخِرِهِ
در احادیث، ذکر شده است، سفیانی در ماه رجب خروج میکند و از اول تا آخر، پانزده ماه است و یک روز هم بر آن افزوده نمیشود:
السُّفْيَانِيُّ مِنَ الْمَحْتُومِ وَ خُرُوجُهُ فِي رَجَبٍ وَ مِنْ أَوَّلِ خُرُوجِهِ إِلَى آخِرِهِ خَمْسَةَ عَشَرَ شَهْراً سِتَّةُ أَشْهُرٍ يُقَاتِلُ فِيهَا فَإِذَا مَلَكَ الْكُوَرَ الْخَمْسَ مَلَكَ تِسْعَةَ أَشْهُرٍ وَ لَمْ يَزِدْ عَلَيْهَا يَوْماً
در حدیث فوق، عبارت مِنْ أَوَّلِ خُرُوجِهِ إِلَى آخِرِه، مقصود چیست: از اول تا پایان سفیانی؟ یا از اول تا ظهور؟ کدام؟
قائلین به دیدگاه اول، بین سفیانی تا ظهور، شش ماه فاصله است، معتقدند این عبارت: از خروج سفیانی تا پایان سفیانی، مقصود است.
اما قائلین به دیدگاه دوم، بین سفیانی تا ظهور، پانزده ماه فاصله است، معتقدند این عبارت، از خروج سفیانی تا ظهور، مقصود است.
ب - تفسیر عبارت سِتَّةُ أَشْهُرٍ يُقَاتِلُ
در احادیث ذکر شده است، سفیانی شش ماه میجنگد و نُه ماه حکومت میکند:
السُّفْيَانِيُّ مِنَ الْمَحْتُومِ...سِتَّةُ أَشْهُرٍ يُقَاتِلُ فِيهَا فَإِذَا مَلَكَ الْكُوَرَ الْخَمْسَ مَلَكَ تِسْعَةَ أَشْهُرٍ وَ لَمْ يَزِدْ عَلَيْهَا يَوْماً.
اصلیترین عبارت برای تعیین دیدگاه صحیح و اتخاذ مبنا در فاصله سفیانی تا ظهور، تفسیر عبارت سِتَّةُ أَشْهُرٍ يُقَاتِل است.
شش ماه جنگ: جنگ در داخل سوریه یا همه جنگهای سفیانی؟
شش ماه جنگ: فقط در شام یا خارج شام هم هست؟
شش ماه جنگ: فقط جنگ با ابقع و اصهب در داخل سوریه؟ یا همه جنگهای سفیانی از سوریه تا حمله به عراق و عربستان هم داخل در این شش ماه است؟
قائلین به دیدگاه اول، کارشناسان
مرکز تخصصی مهدویت نجفاشرف
▪️۱- سفیانی در رجب سال زوج قمری، خروج میکند.
▪️۲ - دو ماه طول میکشد تا بر ابقع و اصهب، پیروز شود.
▪️۳- سپس در ماه رمضان سال زوج قمری، و با وقوع صیحه آسمانی، ظهور رخ میدهد و سفیانی عزم حمله به عراق میکند.
▪️۴- جنگ لشکر یمانی و خراسانی با سفیانی، در سال زوج قمری خواهد بود.
▪️۵-'نفس زکیه نیز در ذیالحجه سال زوج به قتل میرسد.
▪️۶ - سپس سفیانی، لشکرش را به عربستان اعزام میکند و خسف بیداء نیز به وقوع میپیوندد.
▪️۷- چون قیام حضرت در عاشوری محرم سال فرد قمری است پس همه جنگهای سفیانی از سوریه تا حمله به عراق و عربستان، در بازه زمانی ششماه و از رجب تا ذیالحجه در سال زوج قمری خواهد بود و قیام امام عصر نیز در سال فرد قمری.
▪️۸- در نتیجه بین خروج سفیانی در ماه رجب تا قیام امام عصر در ماه محرم، ۶ ماه فاصله است.
قائلین به دیدگاه دوم، استاد جلالالدین الصغیر
▪️۱- سفیانی، در ماه رجب سال فرد قمری، خروج میکند.
▪️۲ - شش ماه مشغول جنگ با ابقع و اصهب است تا بر کل سوریه و الکورالخمس، مسلط شود.
▪️۳- سپس در طول نُه ماه بعدی، در جنگ قرقیسیاء شرکت کرده و به عراق، نیز حمله میکند.
▪️۴- جنگ لشکر یمانی و خراسانی با سفیانی، در سال زوج قمری خواهد بود.
▪️۵- آنگاه با وقوع ندای آسمانی در ماه رمضان سال زوج قمری، ظهور رخ میدهد.
▪️۶- سپس نفس زکیه نیز در ذیالحجه سال زوج قمری به قتل میرسد
▪️۷- سپس سفیانی، لشکرش را به عربستان اعزام میکند و خسف بیداء نیز به وقوع میپیوندد.
▪️۸- قیام حضرت در عاشوری محرم سال فرد قمری است
۹- در نتیجه بین خروج سفیانی در ماه رجب تا ظهور در ماه رمضان، ۱۵ ماه فاصله است.
ج - تفسیر حدیث تمهید مباشر و عبارت تلک السنه
آیا حوادث قبل ظهور یعنی از اختلاف بنیفلان تا خسف حرستا و جابیه تا هرج الروم و تا حضور مارقۀ الروم در فلسطین، تا خروج سفیانی و تا ظهور و قیام علنی امام عصر، همگی در بازه زمانی یکساله از محرم سال زوج تا محرم سال فرد، واقع میشوند؟
اگر چنین باشد، فاصله سفیانی تا ظهور علنی و قیام حضرت، شش ماه است.
نکته پایانی
اینکه کدام دیدگاه، صحیح است؟ باید در جای خود، بررسی و تحلیل شود اما هر کدام ادله قوی دارند. بنابراین، تا ماه رجب هر سال، باید حوادث قبل از خروج سفیانی را رصد و بررسی نمود.
هدایت شده از ریحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤ دیدار هزاران نفر از بانوان سراسر کشور با رهبر انقلاب آغاز شد
🔹️در ایام سالروز ولادت حضرت زهرا سلامالله علیها، دیدار جمعی از اقشار مختلف بانوان با رهبر انقلاب، هماکنون با ورود حضرت آیتالله خامنهای به حسینیه امام خمینی آغاز شد. ۱۴۰۳/۹/۲۷
💻 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
20.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: تصور آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی از همپیمانان آنها مبنی بر پایان مقاومت کاملاً اشتباه است/ آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است.۱۴۰۳/۹/۲۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ریحانه
❤ رهبر انقلاب: از خصوصیات اسلام، ملاحظات و محدودیتهای معاشرتی بین زن و مرد است / حتی در غرب هم این بیبندوباریها جدید است و سابقه تاریخی نداشته
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ از لحاظ ارتباطات معاشرتی زن و مرد محدویتهایی دارند. این جزو خصوصیاتی است که اسلام روی آن تکیه دارد.
✏️ این بیبندوباریهایی که امروز در غرب وجود دارد این هم همیشه نبوده، اینها جدید است، شاید دو قرن پیش سه قرن پیش انسان وقتی میخواند بعضی از کتابها، بعضی از رمانهای مربوط به قرن هجده را، قرن نوزده را توصیف زن اروپایی را انسان آنجا مشاهده میکند میبیند ملاحظات زیادی وجود داشته که امروز آن ملاحظات در بین غربیها نیست.
✏️ اسلام روی این ملاحظات تکیه دارد، مسئلهی حجاب، مسئلهی عفاف؛ مسئلهی نگاه، روی اینها اسلام تکیه دارد. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #حجاب #عفت #تاریخ_پوشش_و_حجاب
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
❤ رهبر انقلاب: حضرت فاطمه زهرا (س) برترین الگوی زن مسلمان در همه ابعاد زندگی است
🔹️رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران سراسر کشور:
✏️ فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) در سختیها، غمگسار پیغمبر، در جهاد، همراه امیرالمومنین، در عبادت، خیرهکنندهی چشم فرشتگان، در سیاست، سرایندهی آن خطبههای فصیح و بلیغ و آتشین [است]. خطبههای فاطمه زهرا -چه آنچه که در مسجد بیان کردند در مقابل مهاجر و انصار، چه آنچه که با زنان مدینه در میان گذاشتند، هم سیاست در آن هست، هم معرفت در آن هست، هم شکایت در آن هست، هم منقبت، همه چیز؛ یک چیز فوقالعادهای است، آن هم در بهترین و عالیترین الفاظ! شبیه خطبههای نهجالبلاغه.
✏️ تربیتکنندهی امام حسن، تربیتکنندهی حسینبنعلی، تربیتکنندهی زینب؛ ببینید این خصوصیات کنار هم که قرار میگیرد حقاً و انصافاً یک شگفتی عظیم عالم وجود را به انسان نشان میدهد. کودکی او الگوست، جوانی او الگوست، ازدواج او الگوست، سیرهی زندگی او الگوست. همهی اینها برترین الگوهایی هستند که نشاندهندهی قلهی زن مسلمان محسوب میشوند. این قله است. اسلام زنان را به سمت این قله دعوت میکند. درست است که همه نمیتوانند برسند. لکن میتوانند به آن سمت حرکت کنند. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #سبک_زندگی_حضرت_زهرا(سلاماللهعلیها) #الگوی_اسلامی_زن
🖥 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
❤ روایت رهبر انقلاب از یک نمونه از بیصداقتی غربیها در مسئله زن:
بهرهگیری از نیروی کار ارزان زن با شعار استقلال و آزادی زن
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ هر مجموعهای هر گوشهای از دنیا با یک انگیزهای با یک جهتگیری دربارهی مسئلهی زن بحث میکنند و حرف میزنند. در این مسئلهی زن هم سرمایهداران عالم و سیاستمداران عالم ــ که همان سیاستمداران هم متکی به آن سرمایهدارانند ــ مثل همهی مسائل سبک زندگی دخالت میکنند.
✏️ انگیزه چیست؟ انگیزه دستاندازی سیاسی و استعماری است. وارد میشوند برای اینکه مقدمهای باشد و پوششی باشد در جهت دستاندازی بیشتر، دخالت پیشتر، گسترش بیشتر منطقهی نفوذ خودشان. این انگیزهی در واقع جنایتکارانه را انگیزهی فسادانگیز را در زیر یک ظاهر فلسفی، در زیر یک ظاهرنظری، در زیریک ظاهر انساندوستانه پنهان میکنند. این بیصداقتی سرمایهداران غربی است که امروز بر دنیا مسلطند.
✏️ یک نمونهاش در حدود یک قرن پیش مثلاً بحث آزادی زن و استقلال مالی زن را مطرح کردند. ظاهر خوبی داشت، زن استقلال مالی داشته باشد یا آزادی داشته باشد، اما باطنش چه بود، باطنش این بود که کارخانجاتشان احتیاج به کارگر داشت، کارگر مرد کافی نبود، میخواستند زنها را بیاورند برای کارگری آن هم با دستمزد کمتر از مردان.
✏️ این را در زیر یک ظاهر، یک پوشش انساندوستانهای پنهان کردند بعنوان اینکه زن استقلال مالی داشته باشد آزادی داشته باشد بتواند از خانه بیرون بیاید. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #آزادی_زنان #حقوق_زنان_در_غرب
💻 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از ریحانه
❤ رهبر انقلاب: مادری یک افتخار است / تمسخر نقش مادری، یک سیاست استعماری است
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ امروز من میبینم بعضیها به تبع همان سیاستهای سرمایهداران و استعمارگران و بدخواهان جوامع مستقل به خصوص جامعهی ما و به دنبال آنها مادری را بد تصویر میکنند. اگر کسی بگوید فرزندآوری لازم است برای خانوادهها طعنه میزنند مسخره میکنند که شما زن را برای بچه میخواهید برای فرزندآوری میخواهید.
✏️ مادری یک افتخار است. اینکه یک موجودی یک موجود انسانی را شما با زحمت زیاد چه در درون خودتان چه در بیرون در اوایل زندگیاش پرورش بدهید زحماتش را تحمل کنید او را بعنوان یک انسان پرورش بدهید، این افتخار کوچکی است؟ خیلی بااهمیت است، خیلی باارزش است. برای همین هم هست که در اسلام روی نقش مادر تکیه شده. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #نقش_مادری #فرزندآوری
💻 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✍ #خط_دیدار | رهبر انقلاب: زن و مرد از لحاظ تواناییهای فکری و روحی، استعدادهای بینهایت دارند و تفاوتی با همدیگر ندارند
✏️ تواناییهای علمی، هنری، نوآوریهای فکری، اثرگذاری اجتماعی و سیاسی و اقتصادی در هر دو جنس وجود دارد. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir